22. Alessandro Bianco
- john4serres
- Δημοσιεύσεις: 32653
- Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00
22. Alessandro Bianco
Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Αλεσάντρο Μπιάνκο
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αλεσάντρο Μπιάνκο από τη Φιορεντίνα, με τη μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς. Ο Ιταλός μέσος θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 22.
Ο Αλεσάντρο Μπιάνκο γεννήθηκε στις 1 Οκτωβρίου 2002 στο Τορίνο της Ιταλίας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από την ακαδημία της Ορμπασάνο Γκαμπέτο και στη συνέχεια αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής των Τορίνο και Τσισόλα, πριν ενταχθεί στη Φιορεντίνα το 2018.
Από τη σεζόν 2021‑22 έως και το 2024‑25 κατέγραψε 16 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Φιορεντίνα, πριν και ανάμεσα στους δανεισμούς του σε Ρετζιάνα και Μόντσα.Το καλοκαίρι του 2023 δόθηκε δανεικός στη Ρετζιάνα, όπου πραγματοποίησε μια γεμάτη σεζόν στη Serie B με 37 συμμετοχές, δύο γκολ και δύο ασίστ.
Ακολούθησε ο δανεισμός του στη Μόντσα για τη σεζόν 2024‑25, με την οποία κατέγραψε 35 συμμετοχές και ένα γκολ.Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Ιταλίας από την U18 έως και την U21, φτάνοντας τις 13 συμμετοχές και σημειώνοντας ένα γκολ.Καλώς ήρθες, Αλεσάντρο!
- john4serres
- Δημοσιεύσεις: 32653
- Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00
- Kabamaru11
- Δημοσιεύσεις: 4280
- Εγγραφή: Τετ 16 Δεκ 2020, 23:02
- Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Συκιες
Re: 22. Alessandro Bianco
Καλοριζικος και του χρονου τετοια εποχη να μας αναγκασει να τον αγορασουμε.
-
- Δημοσιεύσεις: 6311
- Εγγραφή: Παρ 17 Σεπ 2010, 08:43
- PAOK_Antarctica
- Δημοσιεύσεις: 16762
- Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
- Τοποθεσία: Νότιος Πόλος
- abc_o_ karpouzas
- Δημοσιεύσεις: 7044
- Εγγραφή: Παρ 20 Ιουν 2008, 15:12
- Τοποθεσία: seven hill town
Re: 22. Alessandro Bianco
πηγα να ...ανοιξω ..και εγω αλλα ειδα οτι ηταν ανοικτο...
καλυτερα να μην τον ...μαγαρισω....
καλως ηρθες παικταρα μου ........
αν και πριν 4 ημερες που πηγα στα κτελ σαν να ειδα καποιον με την ...φατσα σου...να κοβει τον δρομο απεναντι προς τον....μαχαλα...
υγεια και στα...κοκκινα...


καλυτερα να μην τον ...μαγαρισω....
καλως ηρθες παικταρα μου ........
αν και πριν 4 ημερες που πηγα στα κτελ σαν να ειδα καποιον με την ...φατσα σου...να κοβει τον δρομο απεναντι προς τον....μαχαλα...



υγεια και στα...κοκκινα...
-
- Mr Ξερόλας 2019
- Δημοσιεύσεις: 7263
- Εγγραφή: Πέμ 22 Οκτ 2015, 20:04
Re: 22. Alessandro Bianco
Καλώς ήρθες, 2ε Αλέξανδρε εξ Ιταλίας.
Επικό το βίντεο, μου άρεσε πιο πολύ, από τις πιτσες του Βολιακο.
Κάνε μας, να σε αγοράσουμε.
Επικό το βίντεο, μου άρεσε πιο πολύ, από τις πιτσες του Βολιακο.
Κάνε μας, να σε αγοράσουμε.
- ΑποστόληςΑ
- Δημοσιεύσεις: 101598
- Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
- Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)
Re: 22. Alessandro Bianco
Ο Έλλην Τσοπούρογλου, με αξία στο τρανσφερ 5Μ, ενώ ο Δημήτρης μόλις 250Κ. Θα είναι όντως τόσο καλύτερος και στο χόρτο; Πολύ θα ήθελα το επαληθεύσω.
Για την ώρα καλώς ήρθες στην ομαδάρα μας!
Κάνε μας ευτυχισμένους νεαρέ μου!
Για την ώρα καλώς ήρθες στην ομαδάρα μας!
Κάνε μας ευτυχισμένους νεαρέ μου!
Re: 22. Alessandro Bianco
Καλώς όρισες παικταρά μου , βγάλε το άροτρο και ετοιμάσου να οργώσεις το κέντρο
- theodorsalonika
- Δημοσιεύσεις: 2521
- Εγγραφή: Δευ 30 Δεκ 2013, 01:19
-
- Δημοσιεύσεις: 1463
- Εγγραφή: Σάβ 02 Ιούλ 2016, 11:13
Re: 22. Alessandro Bianco
ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 17:21 Ο Έλλην Τσοπούρογλου, με αξία στο τρανσφερ 5Μ, ενώ ο Δημήτρης μόλις 250Κ. Θα είναι όντως τόσο καλύτερος και στο χόρτο; Πολύ θα ήθελα το επαληθεύσω.
Για την ώρα καλώς ήρθες στην ομαδάρα μας!
Κάνε μας ευτυχισμένους νεαρέ μου!
Δεδομένου οτι προέρχεται απο δύο γεμάτες χρονιές σε Serie B και Serie A και έχει σφυρηλατηθεί στη φλόγα της μάχης τρώγοντας μπουκέτο σε τούρκικο γήπεδο θα είναι σχεδόν σίγουρα πιο έτοιμος.
Re: 22. Alessandro Bianco
Καλό προαίσθημα.
Το μπιάνκο είναι από τα εκλεκτά πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Φαινομενικά απλοϊκό ποσαρισμένο ψάρι, αλλά πραγματικά γευστικό ποίημα με ξεκάθαρες γεύσεις, υφές και χαρακτήρα.
Το μπιάνκο είναι από τα εκλεκτά πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Φαινομενικά απλοϊκό ποσαρισμένο ψάρι, αλλά πραγματικά γευστικό ποίημα με ξεκάθαρες γεύσεις, υφές και χαρακτήρα.