σαφέστατα να μην έχει "στρατό" από αγορασμένους "συνδεσμίτες", μια ιδιότητα που δεν υφίσταται καν θεσμικά πλέον. Μετά από 5-6-7 νομοθετικές ρυθμίσεις της ΝΔ που και καλά με την κατάργησή τους θα καταπολεμήσει τη βία. Καθαρές ανοησίες δηλαδή.trouman έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 10:12opap έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 01:46Mια ερώτηση μπορώ να κάνω εγώ ο άσχετος; Ποιοι είναι αυτοί οι "σύνδεσμοι" και οι "συνδεσμίτες" που συνομιλούν με τον Ιβάν, με ποια ιδιότητα ακριβώς, σε τι τόπο και χρόνο; (Ως γνωστόν δεν υφίστανται πλέον σύνδεσμοι μετά από πολλαπλά νομοθετήματα).Psagmenos4 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:53
Οι σύνδεσμοι ξεκάθαρισαν ότι αφού ο Σαββίδης είναι εδώ είναι μαζί του. Δεν υπάρχει κανένας άλλος, αρκεί ο Ιβάν να δείχνει έμπρακτα ότι ασχολείται με την ομάδα και να μην την αφήσει ξανά στα χέρια αυλικων αφού τον ενημερώσανε όπως είχαν κάνει και παλαιότερα με το μετροκολις ότι αυτοί μόνο τα λεφτά του θέλουν. Από την πλευρά του ο Ιβάν είπε κάποια παράπονα, αλλά τελικά όλοι μαζί είπανε να συνεχισουν όσο πιο ενωμένα γίνεται στα 100 χρόνια. Βέβαια ο Ιβάν δεν θέλει να ξανά ακούσει για ΑΣ ,δεν θέλει καν να μιλήσει με κανένα τους και θέλει να φύγουν όλοι. Εκεί οι σφ είπανε αυτό που έχουν ξανά πει ότι ο ΑΣ πρέπει να είναι ανεξάρτητος ο Ιβάν συμφώνησε και είπε εννοείται αλλά όχι με προδότες. Αυτά σε γενικές γραμμές που ίσως έχουν και σχέση με εδώ μεσα τα άλλα δεν είναι για έδω.
Μια δικιά μου παρατήρηση σε όσα μαθαίνω η νυν διοίκηση του ΑΣ δεν θα αντέξει για πολύ όσο κι αν προσπαθούν να συνεχισουν
Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί, πότε μιλάνε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ποιοι τους επιλέγουν και γιατί;
Γιατί κανένας δεν φώναξε πχ εμένα και εσένα αλλά αυτούς τους "συνδεσμίτες άνευ συνδέσμων" ;;; Με τι κριτήρια;
Από μένα δεν είναι ούτε κατανοητό ούτε σεβαστό.
Αν ξέρετε, ενημερώστε...
Το αποτέλεσμα της συνάντησης, έτσι όπως καταγράφεται παραπάνω σε άρεσε; Σε βρίσκει σύμφωνο; Ποια είναι η προσδοκία σου εσένα ;
Δηλώνω άσχετος με την τρέχουσα πραγματικότητα στα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όχι με τον ΠΑΟΚ ούτε με τους συνδέσμους όπως τους ξέραμε παλιά.
Φυσικά και δεν συμφωνώ με τα διάφορα "δεν θέλει να ξανακούσει για ΑΣ ,δεν θέλει καν να μιλήσει με κανένα τους και θέλει να φύγουν όλοι".
Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε, όχι τον ΠΑΟΚ. Με τα μυαλά αυτά φτάσαμε δω που φτάσαμε. Όποιος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά λυπάμαι, δεν είναι ΠΑΟΚ αλλά οπαδός της τσέπης του Προέδρου της ΠΑΕ.