Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

ProGrammerG4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 10:02 Παίδες με Ζαφείρη έχουμε τίποτα; Δεν έχει κανείς καμία ενημέρωση;

Όλοι (Κουλιανοι, Τοσκιτσιδες, Τσακαλέες κλπ) συνεχίζουν και λένε ότι να δούμε τι θα γίνει μέχρι αύριο.

Πως και δεν έχει μάθει κανείς καμία εξέλιξη;
Θεωρησε τον μεταγραφη Γεναρη κ μη σκας την ζαχαρενια σου.Αν γινει το καλο θα γουσταρουμε,αν οχι,υπομονη λιγα μηνακια. :opaokara:
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
vasgias
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 09:58 Ρώτησα φίλο Ιταλό που είναι φανατικός υποστηρικτής Σαμπντόρια για Βολιάκο (παίκτης Τζένοα, μισητής ομάδας) και Μπιάνκο. Για τον πρώτο μου είπε ότι ήταν ένας μέτριος αμυντικός για την Σέριε Α, έπαιξε σε οκ επίπεδο στην Τζένοα, και λογικά θα την κάνει την δουλειά του στην Ελλάδα τηρουμένης της διαφοράς επιπέδου. Για τον δε μου είπε ότι μόνο επιφανειακά τον ξέρει κι ότι μάλλον δεν τα κατάφερε σε επίπεδο Σέριε Α.
Εμένα πάντως, φίλος που ειναι υποστηρικτής της Γιουβέντους και προπονητής ακαδημίας ομάδας στο Τορίνο, επειδή έχει παρακολουθήσει και τους δύο σε επίπεδο ακαδημιών και μικρών εθνικών ομάδων της Ιταλίας, μου είπε ότι πρόκειται για εξαιρετικές περιπτώσεις. Για ολοκληρωμένους παίκτες με υψηλή ποδοσφαιρική παιδεία και έτοιμους από κάθε άποψη να μπούνε, να παίξουν και να προσφέρουν αμέσως.
These users thanked the author keep_paokizein for the post (total 3):
gervasio artigas, Ριαν_Καπαγιαννιδης, M o r b i u S
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Ένας πολύ κολλητός του κουμπάρου μου που ξέρει κάποιον που ασχολείται πολύ ενεργά και λεπτομερειακά με το Ιταλικό Πρωτάθλημα, του μετέφερε ότι οι δυο Ιταλοί που πήρε δανεικούς ο ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο κάτι δηλαδή σαν παικτάκια της σειράς .Επίσης του είπε ότι στην Ιταλία γενικά υπάρχει η εντύπωση ότι μόνο οι Αθηναϊκές ομάδες ξέρουν και ψωνίζουν με αγορές και όχι με δανεικούς , γιατί έχουν και χρήματα και ποδοσφαιρική γνώση
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 7):
nikos_algio, dragon, theo G4, Tolaros, paok apo epilogi, black death, Dimpatra
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Riegel, από αυτά που θυμάμαι, είχε καλές εντάσεις και πολλά τρεξίματα, αλλά το κυριότερο στοιχείο του είναι το κατέβασμα χαμηλά να πάρει την πρώτη μπάλα και να οργανώσει από πίσω. Πολύ καλός στην κυκλοφορία. Σωματικά, ίσως φαινόταν κάπως soft για την κατηγορία.
These users thanked the author Sera4 for the post:
riegel
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Γερβάσιε, πες τον φίλο σου, όταν η Φιορεντίνα μας έγλειφε πατόκορφα, ήταν χωρίς ποδοσφαιρική γνώση. Με παπαρ από Πράσινο Ακρωτήρι ήταν.

Φέρτε φορ ρε! Αφήστε τα 80% και τέτοιες μαμακίες! Αφού θέλετε φορ, φέρτε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKevolution την Δευ 01 Σεπ 2025, 10:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 2):
giaxxo, Papa9
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

gervasio artigas έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 10:11 Ένας πολύ κολλητός του κουμπάρου μου που ξέρει κάποιον που ασχολείται πολύ ενεργά και λεπτομερειακά με το Ιταλικό Πρωτάθλημα, του μετέφερε ότι οι δυο Ιταλοί που πήρε δανεικούς ο ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο κάτι δηλαδή σαν παικτάκια της σειράς .Επίσης του είπε ότι στην Ιταλία γενικά υπάρχει η εντύπωση ότι μόνο οι Αθηναϊκές ομάδες ξέρουν και ψωνίζουν με αγορές και όχι με δανεικούς , γιατί έχουν και χρήματα και ποδοσφαιρική γνώση
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Άβαταρ μέλους
ProGrammerG4

Δημοσίευση από ProGrammerG4 »

Kabamaru11 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 10:09
ProGrammerG4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 10:02 Παίδες με Ζαφείρη έχουμε τίποτα; Δεν έχει κανείς καμία ενημέρωση;

Όλοι (Κουλιανοι, Τοσκιτσιδες, Τσακαλέες κλπ) συνεχίζουν και λένε ότι να δούμε τι θα γίνει μέχρι αύριο.

Πως και δεν έχει μάθει κανείς καμία εξέλιξη;
Θεωρησε τον μεταγραφη Γεναρη κ μη σκας την ζαχαρενια σου.Αν γινει το καλο θα γουσταρουμε,αν οχι,υπομονη λιγα μηνακια. :opaokara:
Είναι πραγματικά κρίμα να έχεις σκάσει 12+ μυρια και να πέφτεις πάνω σε έναν αστείο πρόεδρο που το μόνο που θέλει είναι να δείξει το μπόι του.

Η ομάδα φαίνεται ότι λειτουργεί καλύτερα αμυντικά, το έχει βρει ο Λούτσε, κυρίως και λόγω Μειτέ. Αυτό που έχω δει (μόνο από το γήπεδο φαίνεται, όχι τόσο από την TV) είναι οι θέσεις των αμυνόμενων μας στα δικά μας στημένα και κόρνερ. Πέρσι νομοτελειακά τα κόρνερ μας ήταν:
1) Διώξιμο αντιπάλου στον χώρο
2) Πρώτος στην μπάλα πάντα ο αντίπαλος
3) Αντεπίθεση 3 με 2, πίσω βήματα και άγιος ο θεός

Φετος η ανάκτηση γίνεται σε δευτερόλεπτα.

ΖΑΦΕΙΡΗ ΕΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΕΛΑ. Να μην περνάνε το κέντρο οι ατρόμητοι και οι τριπολες.
These users thanked the author ProGrammerG4 for the post:
Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Εγω δεν ρωτησα κανεναν για τους Ιταλους παντως :opaokara:
These users thanked the author Azrael for the post (total 7):
gervasio artigas, pagotatzis, thomas Murg, Kourdos, paok apo epilogi, black death, Papa9
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

gervasio artigas έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 10:11 Ένας πολύ κολλητός του κουμπάρου μου που ξέρει κάποιον που ασχολείται πολύ ενεργά και λεπτομερειακά με το Ιταλικό Πρωτάθλημα, του μετέφερε ότι οι δυο Ιταλοί που πήρε δανεικούς ο ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο κάτι δηλαδή σαν παικτάκια της σειράς .Επίσης του είπε ότι στην Ιταλία γενικά υπάρχει η εντύπωση ότι μόνο οι Αθηναϊκές ομάδες ξέρουν και ψωνίζουν με αγορές και όχι με δανεικούς , γιατί έχουν και χρήματα και ποδοσφαιρική γνώση
Σοβαρά ε?
Βρε τους Αθηνέζους…
Κ χρήματα κ ποδοσφαιρική γνώση.
Φέρνω φορ κ βάλτε λάδι :lol:
Outsider1926

Δημοσίευση από Outsider1926 »

Γενικά πάντως πέρα από τα χαρακτηριστικά που είναι η ΑΒ για έναν παίκτη που θες να πάρεις, πρέπει να βλέπεις πώς λειτουργεί υπό πίεση, πόσο ανθεκτικός είναι πνευματικά, κατά πόσο μπορεί να ηγηθεί και να βγει μπροστά. Ο μικρός Ιταλός μου εμπνέει μια σιγουριά ως προς αυτό. Και συνολικά ο ΠΑΟΚ επειδή είναι ιδιαίτερο καράβι έχω καταλάβει ότι θέλει μόνο τέτοιους παίκτες, έτοιμους να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια, χωρίς φόβο και αμφιβολία. Πάντως φέτος πήραμε κάμποσους με αυτά τα στοιχεία. Ακόμα πχ και ο Τέιλορ, ήταν εκ των ηγετών στη Σέλτικ, είναι πολυτέλεια για το ροτέισον και τα αποδυτήρια. Είναι παράγοντας που πρέπει να εξετάζεται 100%
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

keep_paokizein έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 10:10
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 09:58 Ρώτησα φίλο Ιταλό που είναι φανατικός υποστηρικτής Σαμπντόρια για Βολιάκο (παίκτης Τζένοα, μισητής ομάδας) και Μπιάνκο. Για τον πρώτο μου είπε ότι ήταν ένας μέτριος αμυντικός για την Σέριε Α, έπαιξε σε οκ επίπεδο στην Τζένοα, και λογικά θα την κάνει την δουλειά του στην Ελλάδα τηρουμένης της διαφοράς επιπέδου. Για τον δε μου είπε ότι μόνο επιφανειακά τον ξέρει κι ότι μάλλον δεν τα κατάφερε σε επίπεδο Σέριε Α.
Εμένα πάντως, φίλος που ειναι υποστηρικτής της Γιουβέντους και προπονητής ακαδημίας ομάδας στο Τορίνο, επειδή έχει παρακολουθήσει και τους δύο σε επίπεδο ακαδημιών και μικρών εθνικών ομάδων της Ιταλίας, μου είπε ότι πρόκειται για εξαιρετικές περιπτώσεις. Για ολοκληρωμένους παίκτες με υψηλή ποδοσφαιρική παιδεία και έτοιμους από κάθε άποψη να μπούνε, να παίξουν και να προσφέρουν αμέσως.
Το ελπίζω, εγώ περίμενα το αντίστροφο φίντμπακ από τον φίλο, θεωρώντας ότι ο Μπιάνκο και λόγω ηλικίας έχει υψηλότερο ταβάνι. Προσωπικά περιμένω τίμιους επαγγελματίες, ούτε παλτά, ούτε game changers.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
keep_paokizein
joss

Δημοσίευση από joss »

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Maklaz έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 09:57
Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 09:54
Paok1926 + male-sykies έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 09:19 Dimitris τι έγινε. ?? Δεν έχεις κάτι νεότερο???
Σας ειπα κ το βραδυ παιδια...περιμενουμε..τα λεφτα ειναι πανω στο τραπεζι κ περιμενουν..απλα ευελπιστουμε να μας ευνοησουν οι καραμπολες..δεν εχω κτ αλλο να σας πω κ ουτε θελω να δινω ελπιδες κλπ κλπ..ΑΝΑΜΟΝΗ..Μακαρι να δουλευουν κ κτ αλλο κ να μη μεινουμε με Τσαλοφ Μυθου...

Εχω τρομερα καλο προαισθημα για τν Μπιανκο...
Λεφτά ? Ποια λεφτά ?
Αφού τελείωσαν από τον Ζαφείρη και μόνο δανεικούς παίρνουμε, τι όχι? :mrgreen:
Πηρε δανεικα ρε!!!
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
Maklaz
miketoumba88

Δημοσίευση από miketoumba88 »

Εγω πιστευω ο παικτης που μιλαμε ειναι ο Μιλικ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”