Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

@Psagmenos4 ρητορικο το ερωτημα σου;Προφανως το 2ο,ασχετα που σαν χαφ δεν εχουν καμια ομοιοτητα κ δεν θα εχουν τον ιδιο ρολο.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
George Best4
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Το είδα χθες το καδρονι δεν άλλαξε καθόλου.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Με τον μικρό Ιταλό, αν κάνει αυτά που έκανε πέρυσι θα τρίβουμε τα μάτια μας, απορώ πώς ξέμεινε η περίπτωσή του, τρελό λαχείο. Λύσαμε και το ζήτημα με πιθανή απουσία του Μειτέ, καθώς είναι το ιδανικό εξαροειδές.

υγ Αν είχα να διαλέξω μεταξύ Ζαφείρη από τώρα και κλείσαμε ή απόκτηση επιθετικού και Ζαφείρη το Γενάρη, θα διάλεγα με κλειστά τα μάτια το πρώτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 01 Σεπ 2025, 09:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Psagmenos4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 09:43 Ας κάνω και μια κλασσική ερώτηση. Θα προτιμούσατε το καλό όνομα Grujic στα χαφ στα 29 του που πέρυσι αγωνίστηκε 175 λεπτά γιατί είχε μεγάλο τραυματισμο και πρόπερσι 700 λεπτά ή έναν πιτσιρίκα που στα 20 του είχε φουλ σεζόν στην serie B και στα 21 φουλ σεζόν στην serie A?
Το δεύτερο, ο Grujic ρε συ έχει να πατήσει χορτάρι κάνα χρόνο, πιο πολύ Marcos Antonio μοιάζει η περίπτωση του σε μεγαλύτερη ηλικία.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Psagmenos4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 09:43 Ας κάνω και μια κλασσική ερώτηση. Θα προτιμούσατε το καλό όνομα Grujic στα χαφ στα 29 του που πέρυσι αγωνίστηκε 175 λεπτά γιατί είχε μεγάλο τραυματισμο και πρόπερσι 700 λεπτά ή έναν πιτσιρίκα που στα 20 του είχε φουλ σεζόν στην serie B και στα 21 φουλ σεζόν στην serie A?
Το 2ο.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 09:19 Dimitris τι έγινε. ?? Δεν έχεις κάτι νεότερο???
Σας ειπα κ το βραδυ παιδια...περιμενουμε..τα λεφτα ειναι πανω στο τραπεζι κ περιμενουν..απλα ευελπιστουμε να μας ευνοησουν οι καραμπολες..δεν εχω κτ αλλο να σας πω κ ουτε θελω να δινω ελπιδες κλπ κλπ..ΑΝΑΜΟΝΗ..Μακαρι να δουλευουν κ κτ αλλο κ να μη μεινουμε με Τσαλοφ Μυθου...

Εχω τρομερα καλο προαισθημα για τν Μπιανκο...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 4):
Maklaz, theo G4, tsario73, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Μην με λιθοβολισετε αλλά εγω προσωπικά είμαι οκει να κλείσουν οι μεταγραφές με τον Μπιάνκο.

Υπάρχει πάντα και το θέμα της λίστας που όπως είναι τώρα το ρόστερ θα πρέπει να μείνουν εκτός οι Μπάλντε, Σορετίρε και Γκουγκεσασβίλι (ή Σάστρε). Ενώ από τον Γεναρη μάλλον θα βγει ένας εκ Καμαρά (πώληση;) ή Οζντόεφ (προσεχή λήξη συμβολαίου).

Ας ελπίσουμε να υπάρχει σφιγμος στον πλανήτη Τσάλοφ και να είναι καλύτερος μετά από ένα χρόνο προσαρμογής.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 09:54
Paok1926 + male-sykies έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 09:19 Dimitris τι έγινε. ?? Δεν έχεις κάτι νεότερο???
Σας ειπα κ το βραδυ παιδια...περιμενουμε..τα λεφτα ειναι πανω στο τραπεζι κ περιμενουν..απλα ευελπιστουμε να μας ευνοησουν οι καραμπολες..δεν εχω κτ αλλο να σας πω κ ουτε θελω να δινω ελπιδες κλπ κλπ..ΑΝΑΜΟΝΗ..Μακαρι να δουλευουν κ κτ αλλο κ να μη μεινουμε με Τσαλοφ Μυθου...

Εχω τρομερα καλο προαισθημα για τν Μπιανκο...
Λεφτά ? Ποια λεφτά ?
Αφού τελείωσαν από τον Ζαφείρη και μόνο δανεικούς παίρνουμε, τι όχι? :mrgreen:
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Kabamaru11 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 09:49 @Psagmenos4 ρητορικο το ερωτημα σου;Προφανως το 2ο,ασχετα που σαν χαφ δεν εχουν καμια ομοιοτητα κ δεν θα εχουν τον ιδιο ρολο.
Ευνοείται πιο πολύ ρητορικό για το τι βοηθάει περισσότερο μια ομάδα. Γιατί π.χ όταν βγήκε του Μπιανκο που έρχεται για 3-4 χαφ μέχρι τον Γενάρη και μετά 4ο-5ο κάποιοι γκρινιαξαν. Νομίζω ότι με ΦΟΡ θα έχουμε μια από τις καλές μεταγραφικές περιόδους στον ΠΑΟΚ, χωρίς Φορ πάλι καλή θα είναι αλλά θα έχει αφήσει σοβαρό κενό στον άξονα.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
Kabamaru11
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ρώτησα φίλο Ιταλό που είναι φανατικός υποστηρικτής Σαμπντόρια για Βολιάκο (παίκτης Τζένοα, μισητής ομάδας) και Μπιάνκο. Για τον πρώτο μου είπε ότι ήταν ένας μέτριος αμυντικός για την Σέριε Α, έπαιξε σε οκ επίπεδο στην Τζένοα, και λογικά θα την κάνει την δουλειά του στην Ελλάδα τηρουμένης της διαφοράς επιπέδου. Για τον δε μου είπε ότι μόνο επιφανειακά τον ξέρει κι ότι μάλλον δεν τα κατάφερε σε επίπεδο Σέριε Α.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Κολκας ειπε οτι μεχρι χθες το βραδυ γινοντουσαν διαπραγματευσεις με ενεργο κανονικοτατο φορ και μαλιστα εδωσε πιθανοτητες 80% να τελειωσει θετικα.
Μου εκανε εντυπωση το 80% του Κολκα που συνηως βγαζει μια μιζερια σαν τον κουμπαρο του
These users thanked the author nunies4 for the post (total 7):
omerta76, Kabamaru11, Kirilos_Despotas, margas, vasgias, smoothcriminal1926, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
ProGrammerG4

Δημοσίευση από ProGrammerG4 »

Παίδες με Ζαφείρη έχουμε τίποτα; Δεν έχει κανείς καμία ενημέρωση;

Όλοι (Κουλιανοι, Τοσκιτσιδες, Τσακαλέες κλπ) συνεχίζουν και λένε ότι να δούμε τι θα γίνει μέχρι αύριο.

Πως και δεν έχει μάθει κανείς καμία εξέλιξη;
Outsider1926

Δημοσίευση από Outsider1926 »

Sera4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 09:53 Με τον μικρό Ιταλό, αν κάνει αυτά που έκανε πέρυσι θα τρίβουμε τα μάτια μας, απορώ πώς ξέμεινε η περίπτωσή του, τρελό λαχείο. Λύσαμε και το ζήτημα με πιθανή απουσία του Μειτέ, καθώς είναι το ιδανικό εξαροειδές.

υγ Αν είχα να διαλέξω μεταξύ Ζαφείρη από τώρα και κλείσαμε ή απόκτηση επιθετικού και Ζαφείρη το Γενάρη, θα διάλεγα με κλειστά τα μάτια το πρώτο.
Όντως περίεργο πώς ξέμεινε ο Ιταλός. Ίσως τον θεωρούν σοφτ λόγω σωματοδομής οι μικρότερες ομάδες της Σέριε Α, εκεί θες ξύλο. Ο μικρός είναι πιο κατάλληλος σε παιχνίδι κατοχής. Το 6άρι το εννοούμε με βάση το χώρο δράσης, γιατί κινείται χαμηλά, έχει στοιχεία 8-10, απλά σε άλλο σημείο στο γήπεδο.
These users thanked the author Outsider1926 for the post:
aivas19
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Sera4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 09:53 Με τον μικρό Ιταλό, αν κάνει αυτά που έκανε πέρυσι θα τρίβουμε τα μάτια μας, απορώ πώς ξέμεινε η περίπτωσή του, τρελό λαχείο. Λύσαμε και το ζήτημα με πιθανή απουσία του Μειτέ, καθώς είναι το ιδανικό εξαροειδές.

Σερά τον έχεις δει σε παιχνίδια είναι όντως εξαροειδές γιατί εγω κάτι μικρά παλιότερα βιντεάκια που κατάφερα να βρώ τον είδα να παίζει πολύ κοντά στην αντίπαλη περιοχή.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δεν προλαβαίνουμε για φορ.
Γιακουμάκης/Chalov εναλλάξ και Μύθου backup
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”