Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Αυτο που μου μεταφερθηκε χθες ειναι οτι ημασταν σε συζητησεις με τον Μπρερετον Ντιαζ της Σαουθαμπτον (εκλεισε χθες δανεικος στην Ντερμπι).
Μου μεταφερθηκε οτι και η ομαδα και το γραφειο του (wesserman) ηταν συμφωνοι αλλα υπηρχε η εκρεμμοτητα με τον παικτη.
Προφανως (αν η πληροφορια ηταν σωστη) δεν ηθελε να φυγει απο το νησι που εχει περασει ολη του την ποδοσφαιρικη ζωη.
Μου μεταφερθηκε οτι και η ομαδα και το γραφειο του (wesserman) ηταν συμφωνοι αλλα υπηρχε η εκρεμμοτητα με τον παικτη.
Προφανως (αν η πληροφορια ηταν σωστη) δεν ηθελε να φυγει απο το νησι που εχει περασει ολη του την ποδοσφαιρικη ζωη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Δευ 01 Σεπ 2025, 09:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 5):
- vasgias, thomas Murg, Dimitris_L4, WeWillRockYou, sakis_the_fraud
-

Φίλε.ψυχραιμια. Και ο Βιολακο Σάββατο ήρθε, χθες ανακοινώθηκε. Σήμερα θα τον ανακοινώσουν και τον Μπιανκο.
Καλα ολα αυτα αλλα να ειμαστε προπαντων ρεαλιστες. Αν η ομαδα προσπαθει εναγωνιως να απεμπλακει απο το συμβολαιο του Τσαλοφ και δεν βρισκει ομαδα να τον παρει, τι να κανει; Να τον παρκαρει στον ΠΑΟΚ Β' με συμβολαιο €1εκατ.; Οπως ολα στη ζωη, οι αστοχιες πληρωνονται.Metagrafakias έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 08:46 Tα Φορ των ανταγωνιστων σου 3αδες...
Γαβρος Ελ Κααμπι,Ταρεμι,Γιαρεμτσουκ
Βαζελος Ντεσερς,Σβιντερσκι,Παντοβιτς
Χαρτι Γιοβιτς,Πιερο,Ζινι και παει και για αλλον ονομα...
Ολοι αγορασμενοι,ολοι με πολυετη συμβολαια...
Εμεις Γιακουμακης,Τσαλοφ,Μυθου??
Ο φτωχος συγγενης..
Εδω που φτασαμε και εναν ακομα δανεικο αν φερουνε θα αναψουμε καπνογονα...
Η ομαδα χρειαζεται τουλαχιστον αλλον εναν επιπεδου Γιακουμακη να μοιραστει την θεση!!
Ο Τσαλοφ δεν δειχνει να μπορει να βοηθησει καθολου,μια σωστη ενεργεια δεν κανει,ολο χανει η πουλαει την μπαλα..Αχρωμος,αγευστος,ανιωθος...
Συν τοις αλλοις, μερικοι κανετε αναλυση λες και ο Λουτσεσκου ηρθε πριν δυο μηνες στην ομαδα. Δεν εχεις αδικο στην ποιοτικη διαφορα των φορ, αλλα αν θελουμε να ειμαστε ειλικρινεις, κανε και τη συγκριση της συγκομιδης γκολ τοσο των ακρων σου οσο και συνολικα ως ομαδα. Γιατι τα τελευταια 2 χρονια, τα εξτρεμ μας δεν βλεπουν τον ανταγωνισμο σε συνολικα γκολ/ασσιστ και η ομαδα μας ειχε την καλυτερη επιθεση.
- These users thanked the author Baldur for the post:
- Aigle_Noir
-
Άσχημο νέο γιατί ξεμένουμε από διαθέσιμους σέντερ φορ. Λάριν ,ο Αιγύπτιος . Ο Μιλικ σε τι κατάσταση είναι ?nunies4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 09:21 Αυτο που μου μεταφερθηκε χθες ειναι οτι ημασταν σε συζητησεις με τον Μπρερετον Ντιαζ της Σαουθαμπτον (εκλεισε χθες δανεικος στην Ντερμπι).
- john4serres
Μάλλον .. ναυάγησε;Paok1926 + male-sykies έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 09:21Ρε παιδιά περιμένω από νωρίς και ένα ρεπορτάζ για μέρα Bianko δεν έχει βγει... Τι παίζει??? Μήπως φέρουμε Ζαφείρη από τώρα???
Κριμα, θα ηταν καλη λυσηnunies4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 09:21 Αυτο που μου μεταφερθηκε χθες ειναι οτι ημασταν σε συζητησεις με τον Μπρερετον Ντιαζ της Σαουθαμπτον (εκλεισε χθες δανεικος στην Ντερμπι).
-
γυρίζουν κλιπ με beggin απο ΜaneskinPaok1926 + male-sykies έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 09:21Ρε παιδιά περιμένω από νωρίς και ένα ρεπορτάζ για μέρα Bianko δεν έχει βγει... Τι παίζει??? Μήπως φέρουμε Ζαφείρη από τώρα???
nunies4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 09:21 Αυτο που μου μεταφερθηκε χθες ειναι οτι ημασταν σε συζητησεις με τον Μπρερετον Ντιαζ της Σαουθαμπτον (εκλεισε χθες δανεικος στην Ντερμπι).
Άρα ψάχνουμε προς Wasserman αν έρθει κάποιο φορ;
Πάντως πως κάποιοι είδαν κακό χθες τον Λόβρεν, πραγματικά με ξεπερνά. Ναι του ξέφυγε ο γρήγορος του κανά 2 φορές αλλά τον έκοψε αλλιώς

- These users thanked the author omerta76 for the post:
- sakis_the_fraud
-
Δεν είπα ότι ναυάγησε. Λογικά θα ανακοινωθεί σήμερα. Αλλά πάντα κάθε φορά τα δικά μας σαιτς ακόμα και το βοθροπολις βγάζουν ρεπορτάζ παραμονή. Τώρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση δεν είναι περίεργο???
-
Κάνε και μια σύγκριση Μεσοεπιθετικους να γελάσουμε που ο βαζελος παίζει με μπακαπεφτα ζαρουρι τετε και πελιστρι . Η μία σύγκριση με τα μπακ που η αεκ παιζει με ροτα πηλιο.Metagrafakias έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 08:46 Tα Φορ των ανταγωνιστων σου 3αδες...
Γαβρος Ελ Κααμπι,Ταρεμι,Γιαρεμτσουκ
Βαζελος Ντεσερς,Σβιντερσκι,Παντοβιτς
Χαρτι Γιοβιτς,Πιερο,Ζινι και παει και για αλλον ονομα...
Ολοι αγορασμενοι,ολοι με πολυετη συμβολαια...
Εμεις Γιακουμακης,Τσαλοφ,Μυθου??
Ο φτωχος συγγενης..
Εδω που φτασαμε και εναν ακομα δανεικο αν φερουνε θα αναψουμε καπνογονα...
Η ομαδα χρειαζεται τουλαχιστον αλλον εναν επιπεδου Γιακουμακη να μοιραστει την θεση!!
Ο Τσαλοφ δεν δειχνει να μπορει να βοηθησει καθολου,μια σωστη ενεργεια δεν κανει,ολο χανει η πουλαει την μπαλα..Αχρωμος,αγευστος,ανιωθος...
-
Θα μου άρεσε ο Μπρέρετον Ντίας, θα μεγάλωνε η Βρετανική παροικία, και θα παίρναμε ακόμα έναν παίκτη με εξαιρετικά αθλητικά στοιχεία. Δυστυχώς πάντα είναι επιφυλακτικοί όταν πρόκειται να φύγουν απ'το νησί.
Λάριν κλπ μου φαίνονται τραγικά υπερεκτιμημένοι.
Λάριν κλπ μου φαίνονται τραγικά υπερεκτιμημένοι.
-
Ας κάνω και μια κλασσική ερώτηση. Θα προτιμούσατε το καλό όνομα Grujic στα χαφ στα 29 του που πέρυσι αγωνίστηκε 175 λεπτά γιατί είχε μεγάλο τραυματισμο και πρόπερσι 700 λεπτά ή έναν πιτσιρίκα που στα 20 του είχε φουλ σεζόν στην serie B και στα 21 φουλ σεζόν στην serie A?
Το δευτεροPsagmenos4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 09:43 Ας κάνω και μια κλασσική ερώτηση. Θα προτιμούσατε το καλό όνομα Grujic στα χαφ στα 29 του που πέρυσι αγωνίστηκε 175 λεπτά γιατί είχε μεγάλο τραυματισμο και πρόπερσι 700 λεπτά ή έναν πιτσιρίκα που στα 20 του είχε φουλ σεζόν στην serie B και στα 21 φουλ σεζόν στην serie A?