6. Dejan Lovren
Re: 6. Dejan Lovren
Δεν ειναι μονο το οτι μπορει να κανει ή να μην κανει μεσα στο γηπεδο.
Ειναι και η προσωπικοτητα , πως να γινει δηαλδη.
Προτιμω αυτον τον Λοβρεν στα 36 παρα κανενα μετριο-κακο "φερελπη" με 32 λεξεις λεξιλόγιο
Ειναι και η προσωπικοτητα , πως να γινει δηαλδη.
Προτιμω αυτον τον Λοβρεν στα 36 παρα κανενα μετριο-κακο "φερελπη" με 32 λεξεις λεξιλόγιο
-
Συμφωνώ και εγώ με τους υπόλοιπους...
Σε σχέση με το τι περιμέναμε, δείχνει μια χαρά για το rotation και 2ο σερί ματς κρατάμε και το 0 πίσω...
Τυριά και Ατρόμητος μπορεί να μην είναι κριτήριο, αλλά όπως και να έχει φαίνεται χρήσιμος, ενώ δεν περισσεύει και κανείς φυσικά...
Σε σχέση με το τι περιμέναμε, δείχνει μια χαρά για το rotation και 2ο σερί ματς κρατάμε και το 0 πίσω...
Τυριά και Ατρόμητος μπορεί να μην είναι κριτήριο, αλλά όπως και να έχει φαίνεται χρήσιμος, ενώ δεν περισσεύει και κανείς φυσικά...
Εμένα μου φάνηκε σταθερότατος και εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι. Εντάξει, εννοείται πως όταν υπάρχει κοντοπούτανος γρήγορος αντίπαλος επιθετικός πρέπει να τον ντουμπλάρει κάποιος στα μαρκαρίσματα. Θα παίξει σε αρκετά παιχνίδια φέτος ειδικά εντός έδρας.
- These users thanked the author wickerman for the post (total 2):
- Kabamaru11, gervasio artigas
- O Teleutaios Savourai
Αυτό. Μπορεί να μας στοιχίσει.wickerman έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 23:01 Εντάξει, εννοείται πως όταν υπάρχει κοντοπούτανος γρήγορος αντίπαλος επιθετικός πρέπει να τον ντουμπλάρει κάποιος στα μαρκαρίσματα.
Η λογική λέει ότι ο Ιταλός θα είναι ο τρίτος και ο Κροάτης ο τέταρτος. Επομένως δεν χρειάζεται όπως και δήποτε να ξεκινάει βασικός. Για παράδειγμα κερδίζεις 2-0 στο ημίχρονο με μέτριο αντίπαλο; Τον βάζεις αλλαγή και ξεκουράζεις κάποιον από τους άλλους 3 ειδικά αυτούς που θα παίζουν στα υψηλής έντασης παιχνίδια. Οι 5 αλλαγές επιτρέπουν ένα λογικό rotation.
Για ματς με Ατρόμητους και Λάρισες μια χαρά είναι, για να ξεκουράζονται οι βασικοί.
Για ματς υψηλότερης έντασης με μεγαλύτερες και καλύτερες ομάδες, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.
Για ματς υψηλότερης έντασης με μεγαλύτερες και καλύτερες ομάδες, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.
-
Πιστεύω να δώσει λύσεις στο ροτεισον, παίζει και έξυπνα, δίνει και “ποδοσφαιρικό ξύλο”
- These users thanked the author Leonardo10 for the post:
- Kabamaru11
Ναι, γιατί κάνουν λιγότερα χιλιόμετρα. Άμα βλέπεις αλλαγή, δεν είναι για καλό για τον παίχτη που βγαίνει.
Βέβαια, θυμάμαι ότι ο Ράζβαν είχε βάλει τον Κωττά αλλαγή πέρυσι, ή ο Αμορίμ βάζει τον Χάρη για να πάρει κεφαλιά μπροστά, να του σώσει το παιχνίδι
. Αλλά αυτά είναι οι εξαιρέσεις.
Βέβαια, θυμάμαι ότι ο Ράζβαν είχε βάλει τον Κωττά αλλαγή πέρυσι, ή ο Αμορίμ βάζει τον Χάρη για να πάρει κεφαλιά μπροστά, να του σώσει το παιχνίδι

- ΑποστόληςΑ
Γίνονται κι αυτά. Εδώ ο Kedziora πήγε να κλείσει τον μαυρούκο μέσα στην περιοχή και δεν τα κατάφερε.