32. Greg Taylor
-
Re: 32. Greg Taylor
Καλος παίχτης ειναι. Λιγο πιο γρήγορος να ήταν μονο. Αυτη τη στιγμη με μπαμπα δεν υπάρχει καμια ιδιαίτερη διαφορα. Θα δουμε στην πορεια αν ρολαρει η ομαδα και προσαρμοστεί κι αλλο.
-
Μια χαρ μπακ , ότι πρέπει να πάρεις τέτοια ματσ και να έχω ξεκούραστο μπαμπά για όταν πρέπει. Αν δούμε πως ξεκίνησε με Λάρισα και πως τελείωσε σήμερα βλέπουμε ότι βρίσκει πατήματα.
- Kabamaru11
Καμια σχεση με το πρωτο ματς,εμφανως βελτιωμενος.Περιμενω ακομα περισσοτερα.Χαρηκα σημερα για την εμφανιση του.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- wickerman
-
Κι ενα στατιστικό που ειδα τωρα στο sofascore (με επιφυλαξη).
Ειχε 87/93 πάσες. Συγκριτικα ο σαστρε 37/41.
- These users thanked the author black death for the post (total 2):
- Kostas_FI, wickerman
Αν είχες κάνει την εμφάνιση του σαστρε σήμερα πραγματικά θα πίστευα ότι πετύχαμε διάνα στη μεταγραφή σου. Κ δεν το λέω μόνο για τα σουτ και τις συνεργασίες του Ισπανού στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου αλλά κυρίως για την κίνηση που έκανε ο παίκτης κ ερχόταν εσωτερικά και έδινε υπεραριθμία, μια κίνηση που περιμένουμε να δούμε κυρίως από τον Σκωτσέζο αφού θεωρείται από τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού του.
Δεν θέλω να είμαι βιαστικός μαζί του αλλά μου έχει κάνει αρνητική εντύπωση έως τώρα ( μικρό δείγμα) η χαμηλή επιτάχυνση του, σαν να ξεκινά από 2α και να βάζει με το ζόρι έως 4η
Δεν θέλω να είμαι βιαστικός μαζί του αλλά μου έχει κάνει αρνητική εντύπωση έως τώρα ( μικρό δείγμα) η χαμηλή επιτάχυνση του, σαν να ξεκινά από 2α και να βάζει με το ζόρι έως 4η
Έχει εξαιρετικά εύστοχη πάσα ο παίχτης και δεν φοβάται να τη δοκιμάσει. Και οι περισσότερες είναι είτε στο αριστερό εξτρέμ είτε σε όποιον από τα δεκάρια ή τους χαφ έχουν ρόλο οργανωτή.black death έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:18 Κι ενα στατιστικό που ειδα τωρα στο sofascore (με επιφυλαξη).
-
Ανεβαίνει, και με Τάισον ήταν ακόμα καλύτερος που είχε χώρο να πάρει μπροστά του. Έχει ακόμα και μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα
ήταν άτυχος που έπεσε στον πολύ κακό Αντρίγια σήμερα. Είχε κινήσεις σε ωραίο timing από όταν μπήκε ο Τάισον, έκανε και τελική.