10. Δημήτρης Πέλκας
-
Re: 80. Δημήτρης Πέλκας
Μπράβο ρε Πέλκα! ΠΑΝΤΑ χρήσιμος και όπως σωστά είπε και ο σπίκερ, game changer...
Προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ότι έχει να δώσει θα το δώσει και φέτος και θα είναι μια χαρά λύση στο rotation...
Προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ότι έχει να δώσει θα το δώσει και φέτος και θα είναι μια χαρά λύση στο rotation...
- These users thanked the author Developer4 for the post:
- Apil44
Μπράβο για το γκολ, αλλά αυτό που έκανες στο 85΄ δικαίως εκνεύρισε τον προπονητή σου, αν κατάλαβα καλά.
Μ@λάκα θα βγεις πρώτος σκόρερ κι ακόμη κάποιοι θα λένε δεν κάνει ο Δημήτρης. Εξαιρετικός στο να χώνεται στην ανακατωσούρα και να εκτελεί, όχι πάντοτε επιτυχημένα. Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως ο ρόλος του Δημήτρη όταν παίζει με την εθνική δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τον ρόλο του εδώ. Εκεί παίζει πιο χαμηλά σε ρόλο οργανωτή.
- These users thanked the author wickerman for the post:
- Kabamaru11
Χωρίς καμία διάθεση γκρίνιας, δεν κατάλαβα γιατί ήταν αλλαγή του Ιβανούσετς.
Όταν μπήκε άλλαξε τρόπο παιχνιδιού η ομάδα. Γρήγοροι συνδιασμοί, βγήκε σε θέση βολής 2-3 φορές, έδωσε μια παρε-βάλε, και σκόραρε.
ΕΞαιρετικός.
Όταν μπήκε άλλαξε τρόπο παιχνιδιού η ομάδα. Γρήγοροι συνδιασμοί, βγήκε σε θέση βολής 2-3 φορές, έδωσε μια παρε-βάλε, και σκόραρε.
ΕΞαιρετικός.
MVP
Μπράβο Μήτσο !
Από τους πιο direct παίκτες που έχουμε κι φάνηκε με το που μπήκε.
Μπράβο Μήτσο !
Από τους πιο direct παίκτες που έχουμε κι φάνηκε με το που μπήκε.
-
Παραθέτω τον εαυτό μου, τα ίδια ακριβώς θα έλεγα και σήμερα. Μπήκε μέσα, πάλεψε, έκανε τις τσαπατσουλιές του, βρέθηκε όμως αρκετές φορές σε θέση βολής και την μία έγραψε. Απλά φανταστείτε τον μέχρι πέρυσι αναπληρωματικό του Ντέλια, Μουργκ να βγαίνει εκεί στο δεύτερο δοκάρι... βασικά, σιγά μην έφτανε μέχρι εκειMichael Scott έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 03:31 Όποιος δεν καταλαβαίνει ποσο σημαντικός ειναι ο Δημήτρης για την ομαδα, λυπάμαι αλλα ειναι απλα εμμονικός.
Παίκτης που οποτε μπει θα παιξει με πάθος, ξερει την ομάδα, ειναι σημαντικός για τα αποδυτήρια, ειναι γηγενής και ξερει πολυ καλα τον ρόλο του. Γενικα, όλες οι ομαδες που κάνουν πρωταθλητισμό θα έπρεπε να έχουν τέτοιους παίχτες.
Α ξέχασα να το αναφέρω. Ένα γκολ ανά 46 λεπτά που έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα. Αν και απίθανο, μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Αν βελτιώσει λίγο τα τελειώματα του θα βάλει πολλά γκολ φέτος ερχόμενος από τον πάγκο.