Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Για τετοιου ειδους παιχνιδια και οχι μονο χρειαζεσαι και ενα φορ με διαφορετικα χαρακτηριστικα απο Γιακουμακη, ενα φορ μπουκαδορο να μπορει να παιξει και διπλα στον Κρητικο.
- These users thanked the author joshua for the post (total 2):
- Dimitris_L4, Kourdos
-
Αν βάλει γκολ ο Τσάλοφ σήμερα θα πάρουμε επιθετικό. Αν είναι κ γκολάρα που θα κρίνει το παιχνίδι θα πάρουμε παικτούρα επιθετικό.
Προφανώς είναι επιθυμία αλλά δεν θα τα βάφουμε μαύρα αν δεν έρθει.Ettien26 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 19:37Καλά περίμενετε τον Μίτροβιτς, τον Ντεπάι και τον ... Ποπάι.pagotatzis έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:18 Λοιπόν αν ήμουν Μοντ θα σας είχα μπαναρει
Αιντε από εδώ ποιος Τετει βρε παίδες ;
Εδώ μιλάμε για Μιτροβιτς Ντεπαι Μουπε και Αβιλα
και με βάλατε να ασχοληθώ με παίχτη από την Κηφισιά ;
Τσαλωφ δεν μπορείς..επειγόντως φορ...ελπίζω να μας βγει ο Αλέξανδρος στα χαφ ...
Αν φέρουν φορ να είναι κάποιος που γουστάρει τις σέντρες....να βάζει γκολ με προβολές και με κεφαλιά χωρίς να χρειάζεται να στοπαρει.
Να ξεπετάγεται μπροστά από τα στόπερ και να νιώθει την περιοχή σαν το σαλόνι του σπιτιού του.
Να ξεπετάγεται μπροστά από τα στόπερ και να νιώθει την περιοχή σαν το σαλόνι του σπιτιού του.
Προς Θεού πάρτε ένα φορ με την άνεση να παίζει με πρόσωπο να κανει καμία μπουκα. Μπήκε ο Ταισον και ο Πελκας και είδαμε λίγη ανακατωσουρα. Επιπλέον δεν μπορω άλλο να βλέπω Τσαλοφ. Το παιδί μπαίνει μέσα λες και είναι έτοιμος να βάλει τα κλάματα...
- These users thanked the author joshua for the post (total 5):
- Dimitris_L4, magdy, Logistis, sakis_the_fraud, Special 4
-
Θα πάρει ο Ιβάν τον πρόεδρο της Σλάβια.....είδες τι έπαθα; Τι ; δεν είδα....
Καμάρα τραυματίστηκε ...πως θα βγω μέχρι Γενάρη.
Οποτε νομιζω ότι με νιώθεις.....στειλε μου τον Ζαφείρη τώρα και άμα θες κάνα δώρο σου στέλνω το ρωσικό καταδρομικό τον τσαλοφ.
Καμάρα τραυματίστηκε ...πως θα βγω μέχρι Γενάρη.
Οποτε νομιζω ότι με νιώθεις.....στειλε μου τον Ζαφείρη τώρα και άμα θες κάνα δώρο σου στέλνω το ρωσικό καταδρομικό τον τσαλοφ.
-
Υπάρχω και εγώ που δεν θέλω κανέναν από αυτούς που λέτε τς μεγάλα ονόματα αλλά να βρουν ένα κανονικό φορ ψαγμένη επιλογή που να βοηθήσει
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
- Unpsofable78, Ettien26
-
Εναν Τσουμπα Ακπομ θελουμε βασικα. Εγω συμβιβαζομαι και με τον Τσουμπα που μας ειχε πρωτορθει και ηθελε δουλιτσα. Ενα καθαροαιμο αλογο.
Α και εξτρεμ θελουμε! Αριστερο! Μεχρι στιγμης ολοι δειχνουν λιγοι εκει... και Ζιφκο και Ντεσποντοφ και φυσικα Ταισον...
Α και εξτρεμ θελουμε! Αριστερο! Μεχρι στιγμης ολοι δειχνουν λιγοι εκει... και Ζιφκο και Ντεσποντοφ και φυσικα Ταισον...
- These users thanked the author hariskastoria for the post:
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Ε όχι και λίγος ο Ταισον ρε παιδια.. δείτε πως φεύγει στη φάση που χάνει ο Καμαρά.hariskastoria έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:22 Εναν Τσουμπα Ακπομ θελουμε βασικα. Εγω συμβιβαζομαι και με τον Τσουμπα που μας ειχε πρωτορθει και ηθελε δουλιτσα. Ενα καθαροαιμο αλογο.
- These users thanked the author Nassos for the post:
- Unpsofable78
Δημητρη μπορεις να δωσεις κανα τυρακι γυρω γυρω; Οχι για να βρουμε τον φορ αλλα για το αν παει καλα η διαδικασια;
-
Kαθόλου λίγος ο Τάισον, το αντίθετο... ΑΛΛΑ είναι το μόνο σημείο αναφοράς στα αριστερά ως εξτρέμ και είναι 37 προς 38... Άρα χωρίς καλό Ivanusec εκεί ... σφίξαμε...Nassos έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:31Ε όχι και λίγος ο Ταισον ρε παιδια.. δείτε πως φεύγει στη φάση που χάνει ο Καμαρά.hariskastoria έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:22 Εναν Τσουμπα Ακπομ θελουμε βασικα. Εγω συμβιβαζομαι και με τον Τσουμπα που μας ειχε πρωτορθει και ηθελε δουλιτσα. Ενα καθαροαιμο αλογο.