Κοιτα αν δν κανω τρομερο λαθος, το ονομα της εναλλακτικης ειχε συζητηθει καποια στιγμη εδω...τωρα με τοσους γριφους σχωρα με αλλα το κεφαλι ειναι κουδουνι...Βραδακι θα δουμε αν εχουμε καποια εξελιξη..nunies4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:04 Χμμμμ. Οκ γιατι κατι τετοιο εφτασε στα αυτια μου. Ονομα που αν θυμαμαι καλα ειχε συζητηθει και περυσι.
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- sakis_the_fraud
-
- Unpsofable78
Παιδιά προσοχή. Τα περισσότερα ονόματα είτε ισχύουν είτε όχι, τα βγάζουμε εδώ μέσα μόνοι μας.
Αν δεν έρθει ο εκάστοτε παίκτης που ονειρευεστε, μήν αρχίσετε τα περί αποτυχίας της ΠΑΕ.
Δεν γινεται η ΠΑΕ να διαψεύδει κάθε περίπτωση παίκτη, που ακόμη κι αν το έκανε για Μαυροπανο, βρήκαν ευκαιρία οι γνωστοί άγνωστοι να ρίξουν δηλητήριο.
Αν δεν έρθει ο εκάστοτε παίκτης που ονειρευεστε, μήν αρχίσετε τα περί αποτυχίας της ΠΑΕ.
Δεν γινεται η ΠΑΕ να διαψεύδει κάθε περίπτωση παίκτη, που ακόμη κι αν το έκανε για Μαυροπανο, βρήκαν ευκαιρία οι γνωστοί άγνωστοι να ρίξουν δηλητήριο.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 4):
- Dimitris_L4, pagotatzis, GEOL, giaxxo
- Dimitris_L4
Φιλε εμαθα για δυο περιπτωσεις οι οποιες ειναι,εξισου δυσκολες..τωρα αν παμε απλα να κανουμε ολ ιν σε εναν απο τους 2 ή αλλιως τπτ δν το ξερω ειλικρινα..κ αυτο απο σποντα εφτασε στα αυτια μου ...hariskastoria έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:03 Η ερωτηση ειναι μια. Περαν της δυσκολης περιοτωσης δουλευουμε καμια αλλη ή θα μεινουμε με τον Τσαλωφ δευτερο?
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- hariskastoria, sakis_the_fraud
Εγώ πάντως αν ήμουν Καρυπίδης θα έδινα με ένα 3αρι τον Μορον στον ΠΑΟΚ μετά τα χθεσινά "άντε γ@μσου Θοδωρε".
Εκεί να δεις γούστα που θα βγάζαμε
- loukas karadimos
Win windelos15 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:10 Εγώ πάντως αν ήμουν Καρυπίδης θα έδινα με ένα 3αρι τον Μορον στον ΠΑΟΚ μετά τα χθεσινά "άντε γ@μσου Θοδωρε".
Αυτη που εμαθα εγω παντως δεν ειναι εξωγηινη. Στα δικα μου ματια ομως παραμενει μια πολυ καλη περιπτωση και σιγουρα αναβαθμιση.
Ιδωμεν
Ιδωμεν
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- Dimitris_L4
μεχρι αργα το βραδυ πιστευεις θα εχουμε εξελίξεις ;Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:08Φιλε εμαθα για δυο περιπτωσεις οι οποιες ειναι,εξισου δυσκολες..τωρα αν παμε απλα να κανουμε ολ ιν σε εναν απο τους 2 ή αλλιως τπτ δν το ξερω ειλικρινα..κ αυτο απο σποντα εφτασε στα αυτια μου ...hariskastoria έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:03 Η ερωτηση ειναι μια. Περαν της δυσκολης περιοτωσης δουλευουμε καμια αλλη ή θα μεινουμε με τον Τσαλωφ δευτερο?
- Dimitris_L4
Θα βγαλουμε ολα τα ονοματα σε 2-3 μερες...λιγο υπομονη..ο κουλιανος σε ενα σχολιο στο φου μπου ενος φιλου του απαντησε οτι μεχρι αυριο,κατι θα εχουμε λογικα!!!
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- giannisd, sakis_the_fraud
- Dimitris_L4
Δν ξερω αν θα εχουμε, αλλα μια ενημερωση θα τν παρω λογικα!!!gergeo4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:12μεχρι αργα το βραδυ πιστευεις θα εχουμε εξελίξεις ;Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:08Φιλε εμαθα για δυο περιπτωσεις οι οποιες ειναι,εξισου δυσκολες..τωρα αν παμε απλα να κανουμε ολ ιν σε εναν απο τους 2 ή αλλιως τπτ δν το ξερω ειλικρινα..κ αυτο απο σποντα εφτασε στα αυτια μου ...hariskastoria έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:03 Η ερωτηση ειναι μια. Περαν της δυσκολης περιοτωσης δουλευουμε καμια αλλη ή θα μεινουμε με τον Τσαλωφ δευτερο?
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- gergeo4
Αντιληπτό και κατανοητό.Jean Valjean έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:44Απαντώ στον @troumantrouman έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:43dimitris7777 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:25
Δε νομίζω ότι έχει μάθει. Αυτός είναι ο Λούτσε με τα θετικά του και τ' αρνητικά του..
......,,......
Όταν συνεργάζονται αρμονικά όπως γίνεται φέτος τα πράγματα είναι καλά!!
Με αφορμή μια αναφορά από εδώ, όχι προσωπική αναρωτιέμαι αν ο τερματοφύλακας μιας ομάδας και η ομάδα στην οποία ανήκει είναι έννοιες ταυτόσημες σε κάποιο σημείο, αν έχουν καμία σχέση.
Γιατί δηλαδή αυτό που πετυχαίνει ένας τερματοφύλακας δεν είναι και επίτευγμα της ομάδας στην οποία παίζει;
Πώς γίνεται αυτό; Ισχύει το ίδιο και για έναν επιθετικό , αν βάλει γκολ δηλαδή , μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα ήταν χάλια απλά έτυχε να βάλει ο τάδε επιθετικός δύο γκολ;
Άτοπο επιχείρημα που χρησιμοποιείται κατά κόρον ώστε να δημιουργηθεί μια εντύπωση που δεν ισχύει προφανώς.
Επίσης το ίδιο μπορούμε να πούμε και για τον απέναντι τερματοφύλακα ή επιθετικό που έκανε ευκαιρία εναντίον μας. Όχι;
Ποιο είναι πιο σημαντικό;
Η ασσίστ ή το γκολ;
Θα καταλάβεις αμέσως γιατί το ρωτάω.
Για μένα ισχύει το εξής: σε μια αλυσίδα γεγονότων το αρχικό και το τελικό γεγονός είναι αυτά που έχουν την μικρότερη εξάρτηση από τα υπόλοιπα γεγονότα της αλυσίδας. Αν παραστήσουμε κάθε γεγονός με έναν κρίκο της αλυσίδας, κάθε ενδιάμεσο γεγονός συνδέεται με δυο άλλα γεγονότα, ένα πριν κι ένα μετά. Παίρνεις την μπάλα από κάποιον και την δίνεις σε κάποιον άλλον. Όταν επιτίθεσαι αυτή η αλυσίδα των γεγονότων (αιτιακη κατά βάση) σταματά στον φορ ή σε οποιονδήποτε λειτουργεί σαν φορ. Είναι ένα χαρακτηριστικό της θέσης που επηρεάζει τον ρόλο του παίκτη και αφορά περισσότερο το αποτέλεσμα του αγώνα προσθέτοντας ένα επιπλέον βάρος στην θέση. Αντίστοιχα συμβαίνουν και με τον τερματοφύλακα απλώς η φορά των γεγονότων και των αιτιακών σχέσεων είναι αντίθετη.
Έτσι, επειδή το να βάλεις γκολ ή να μην φας καθορίζει την ουσία του παιχνιδιού, οι θέσεις του φορ και του τερματοφύλακα είναι οι πιο ευαίσθητες και μοναχικές, ο επόμενος κρίκος δεν υπάρχει, είσαι μόνος σου. Για να το θέσω με όρους μαθηματικών, υπάρχει μόνον βέλτιστο μετά από εσένα, δεν υπάρχει second best. Σε όλες τις άλλες θέσεις ο παίκτης αν δεν πετύχει το βέλτιστο π.χ. να βρει τον συμπαίκτη που βρίσκεται στην καλύτερη θέση, μπορεί να κάνει κάτι άλλο π.χ. να την δώσει σε άλλον συμπαίκτη ή ακόμη και να την βγάλει άουτ.
Το αποτέλεσμα μιας κακής ενέργειας ενός παίκτη δεν είναι "θανάσιμο". Θανάσιμα είναι μόνον τα λάθη του φορ και του τερματοφύλακα.
Φυσικά και κάθε αποτέλεσμα είναι ομαδική προσπάθεια στο ποδόσφαιρο. Όλοι συμμετέχουν και βάζουν το λιθαράκι τους.
Οι θέσεις όμως όπου η ατομική ποιότητα και ικανότητα είναι λίγο παραπάνω πιθανό να ξεχωρίσουν την αποτυχία από την επιτυχία είναι αυτές οι δυο.
Το μοίρασμα των ευθυνών και του φορτίου σε μια ομάδα δεν είναι ποτέ ισομερώς κατανεμημένο στην πράξη. Χρειάζεται να υπάρχει παρόλα αυτά μια ισορροπία, για την οποία υπεύθυνος είναι ο προπονητής.
Έτσι τα βλέπω τα πράγματα.
Ήθελα να τονίσω πως επιτυχία είναι της ομάδας ακόμα κι η συμβολή του τερματοφύλακα είναι πιο μεγάλη κάποιες στιγμές. Δεν ξέρω αν κάτι δεν κατάλαβα καλά
-
Θα μας πεις Ε;Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:13Δν ξερω αν θα εχουμε, αλλα μια ενημερωση θα τν παρω λογικα!!!gergeo4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:12μεχρι αργα το βραδυ πιστευεις θα εχουμε εξελίξεις ;Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:08
Φιλε εμαθα για δυο περιπτωσεις οι οποιες ειναι,εξισου δυσκολες..τωρα αν παμε απλα να κανουμε ολ ιν σε εναν απο τους 2 ή αλλιως τπτ δν το ξερω ειλικρινα..κ αυτο απο σποντα εφτασε στα αυτια μου ...
Καλά, η αναβάθμιση στον Τσαλόφ δεν είναι και δύσκολο πράγμα.paokspren έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:13Ψιλοπαλτο επιθετικός της Κηφισιάς, απλά σχετικά νέος και Έλληνας.
Να αναβαθμίσουμε τον Τσαλωφ θέλουμε, όχι να φέρουμε χειρότερο παίκτη.

Οπως και να έχει καθόλου παλτό δεν είναι ο Τετέ..σε κάθε περίπτωση μιλάμε για 3η επιλογή όχι γισ 2η...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kirilos_Despotas
Παίζει να λες Iheanacho?nunies4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:04 Χμμμμ. Οκ γιατι κατι τετοιο εφτασε στα αυτια μου. Ονομα που αν θυμαμαι καλα ειχε συζητηθει και περυσι.
- These users thanked the author Kirilos_Despotas for the post:
- Polichni1926
καλα ρε παιδια εσεις που εχετε πληροφοριες μην μας αφηνετε σε αγωνια και σκαμε, δωστε 2 στοιχεια
δεν θελουμε ονοματα, ουτε σε ποιο πρωταθλημα παιζουν
πειτε ομωςοταν λετε αναβαθμιση σε σχεση με ποιον? ειναι καλυτερος απο τον Τσαλωφ? ειναι ομως χειροτερς απο τον Γιακουμακη?
ειναι γκολτζης? δουλευει χωρςμως γκολ? πειτε κατι...δεν θελουμε ονοματα ...ελεος πια
δεν θελουμε ονοματα, ουτε σε ποιο πρωταθλημα παιζουν
πειτε ομωςοταν λετε αναβαθμιση σε σχεση με ποιον? ειναι καλυτερος απο τον Τσαλωφ? ειναι ομως χειροτερς απο τον Γιακουμακη?
ειναι γκολτζης? δουλευει χωρςμως γκολ? πειτε κατι...δεν θελουμε ονοματα ...ελεος πια