Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

nunies4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:04 Χμμμμ. Οκ γιατι κατι τετοιο εφτασε στα αυτια μου. Ονομα που αν θυμαμαι καλα ειχε συζητηθει και περυσι.
Κοιτα αν δν κανω τρομερο λαθος, το ονομα της εναλλακτικης ειχε συζητηθει καποια στιγμη εδω...τωρα με τοσους γριφους σχωρα με αλλα το κεφαλι ειναι κουδουνι...Βραδακι θα δουμε αν εχουμε καποια εξελιξη..
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
sakis_the_fraud
paliotomaros

Δημοσίευση από paliotomaros »

Εγώ γιατί πιστεύω ότι θα πάρουμε αριστερό εξτρέμ καί όχι φορ.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Παιδιά προσοχή. Τα περισσότερα ονόματα είτε ισχύουν είτε όχι, τα βγάζουμε εδώ μέσα μόνοι μας.

Αν δεν έρθει ο εκάστοτε παίκτης που ονειρευεστε, μήν αρχίσετε τα περί αποτυχίας της ΠΑΕ.

Δεν γινεται η ΠΑΕ να διαψεύδει κάθε περίπτωση παίκτη, που ακόμη κι αν το έκανε για Μαυροπανο, βρήκαν ευκαιρία οι γνωστοί άγνωστοι να ρίξουν δηλητήριο.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 4):
Dimitris_L4, pagotatzis, GEOL, giaxxo
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

hariskastoria έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:03 Η ερωτηση ειναι μια. Περαν της δυσκολης περιοτωσης δουλευουμε καμια αλλη ή θα μεινουμε με τον Τσαλωφ δευτερο?
Φιλε εμαθα για δυο περιπτωσεις οι οποιες ειναι,εξισου δυσκολες..τωρα αν παμε απλα να κανουμε ολ ιν σε εναν απο τους 2 ή αλλιως τπτ δν το ξερω ειλικρινα..κ αυτο απο σποντα εφτασε στα αυτια μου ...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
hariskastoria, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Εγώ πάντως αν ήμουν Καρυπίδης θα έδινα με ένα 3αρι τον Μορον στον ΠΑΟΚ μετά τα χθεσινά "άντε γ@μσου Θοδωρε".
Εκεί να δεις γούστα που θα βγάζαμε
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

delos15 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:10 Εγώ πάντως αν ήμουν Καρυπίδης θα έδινα με ένα 3αρι τον Μορον στον ΠΑΟΚ μετά τα χθεσινά "άντε γ@μσου Θοδωρε".
Εκεί να δεις γούστα που θα βγάζαμε
Win win
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αυτη που εμαθα εγω παντως δεν ειναι εξωγηινη. Στα δικα μου ματια ομως παραμενει μια πολυ καλη περιπτωση και σιγουρα αναβαθμιση.
Ιδωμεν
These users thanked the author nunies4 for the post:
Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:08
hariskastoria έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:03 Η ερωτηση ειναι μια. Περαν της δυσκολης περιοτωσης δουλευουμε καμια αλλη ή θα μεινουμε με τον Τσαλωφ δευτερο?
Φιλε εμαθα για δυο περιπτωσεις οι οποιες ειναι,εξισου δυσκολες..τωρα αν παμε απλα να κανουμε ολ ιν σε εναν απο τους 2 ή αλλιως τπτ δν το ξερω ειλικρινα..κ αυτο απο σποντα εφτασε στα αυτια μου ...
μεχρι αργα το βραδυ πιστευεις θα εχουμε εξελίξεις ;
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Θα βγαλουμε ολα τα ονοματα σε 2-3 μερες...λιγο υπομονη..ο κουλιανος σε ενα σχολιο στο φου μπου ενος φιλου του απαντησε οτι μεχρι αυριο,κατι θα εχουμε λογικα!!!
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
giannisd, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

gergeo4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:12
Δν ξερω αν θα εχουμε, αλλα μια ενημερωση θα τν παρω λογικα!!!
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
gergeo4
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Jean Valjean έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:44
trouman έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:43
dimitris7777 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:25

Δε νομίζω ότι έχει μάθει. Αυτός είναι ο Λούτσε με τα θετικά του και τ' αρνητικά του..
......,,......
Όταν συνεργάζονται αρμονικά όπως γίνεται φέτος τα πράγματα είναι καλά!!

Με αφορμή μια αναφορά από εδώ, όχι προσωπική αναρωτιέμαι αν ο τερματοφύλακας μιας ομάδας και η ομάδα στην οποία ανήκει είναι έννοιες ταυτόσημες σε κάποιο σημείο, αν έχουν καμία σχέση.

Γιατί δηλαδή αυτό που πετυχαίνει ένας τερματοφύλακας δεν είναι και επίτευγμα της ομάδας στην οποία παίζει;

Πώς γίνεται αυτό; Ισχύει το ίδιο και για έναν επιθετικό , αν βάλει γκολ δηλαδή , μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα ήταν χάλια απλά έτυχε να βάλει ο τάδε επιθετικός δύο γκολ;

Άτοπο επιχείρημα που χρησιμοποιείται κατά κόρον ώστε να δημιουργηθεί μια εντύπωση που δεν ισχύει προφανώς.

Επίσης το ίδιο μπορούμε να πούμε και για τον απέναντι τερματοφύλακα ή επιθετικό που έκανε ευκαιρία εναντίον μας. Όχι;
Απαντώ στον @trouman

Ποιο είναι πιο σημαντικό;
Η ασσίστ ή το γκολ;
Θα καταλάβεις αμέσως γιατί το ρωτάω.

Για μένα ισχύει το εξής: σε μια αλυσίδα γεγονότων το αρχικό και το τελικό γεγονός είναι αυτά που έχουν την μικρότερη εξάρτηση από τα υπόλοιπα γεγονότα της αλυσίδας. Αν παραστήσουμε κάθε γεγονός με έναν κρίκο της αλυσίδας, κάθε ενδιάμεσο γεγονός συνδέεται με δυο άλλα γεγονότα, ένα πριν κι ένα μετά. Παίρνεις την μπάλα από κάποιον και την δίνεις σε κάποιον άλλον. Όταν επιτίθεσαι αυτή η αλυσίδα των γεγονότων (αιτιακη κατά βάση) σταματά στον φορ ή σε οποιονδήποτε λειτουργεί σαν φορ. Είναι ένα χαρακτηριστικό της θέσης που επηρεάζει τον ρόλο του παίκτη και αφορά περισσότερο το αποτέλεσμα του αγώνα προσθέτοντας ένα επιπλέον βάρος στην θέση. Αντίστοιχα συμβαίνουν και με τον τερματοφύλακα απλώς η φορά των γεγονότων και των αιτιακών σχέσεων είναι αντίθετη.
Έτσι, επειδή το να βάλεις γκολ ή να μην φας καθορίζει την ουσία του παιχνιδιού, οι θέσεις του φορ και του τερματοφύλακα είναι οι πιο ευαίσθητες και μοναχικές, ο επόμενος κρίκος δεν υπάρχει, είσαι μόνος σου. Για να το θέσω με όρους μαθηματικών, υπάρχει μόνον βέλτιστο μετά από εσένα, δεν υπάρχει second best. Σε όλες τις άλλες θέσεις ο παίκτης αν δεν πετύχει το βέλτιστο π.χ. να βρει τον συμπαίκτη που βρίσκεται στην καλύτερη θέση, μπορεί να κάνει κάτι άλλο π.χ. να την δώσει σε άλλον συμπαίκτη ή ακόμη και να την βγάλει άουτ.
Το αποτέλεσμα μιας κακής ενέργειας ενός παίκτη δεν είναι "θανάσιμο". Θανάσιμα είναι μόνον τα λάθη του φορ και του τερματοφύλακα.

Φυσικά και κάθε αποτέλεσμα είναι ομαδική προσπάθεια στο ποδόσφαιρο. Όλοι συμμετέχουν και βάζουν το λιθαράκι τους.
Οι θέσεις όμως όπου η ατομική ποιότητα και ικανότητα είναι λίγο παραπάνω πιθανό να ξεχωρίσουν την αποτυχία από την επιτυχία είναι αυτές οι δυο.
Το μοίρασμα των ευθυνών και του φορτίου σε μια ομάδα δεν είναι ποτέ ισομερώς κατανεμημένο στην πράξη. Χρειάζεται να υπάρχει παρόλα αυτά μια ισορροπία, για την οποία υπεύθυνος είναι ο προπονητής.
Έτσι τα βλέπω τα πράγματα.
Αντιληπτό και κατανοητό.

Ήθελα να τονίσω πως επιτυχία είναι της ομάδας ακόμα κι η συμβολή του τερματοφύλακα είναι πιο μεγάλη κάποιες στιγμές. Δεν ξέρω αν κάτι δεν κατάλαβα καλά
Propagate4

Δημοσίευση από Propagate4 »

Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:13
gergeo4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:12

Δν ξερω αν θα εχουμε, αλλα μια ενημερωση θα τν παρω λογικα!!!
Θα μας πεις Ε;
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

paokspren έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:13
pagotatzis έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:10 Ποιος είναι αυτός ο Τέτε ;
Ψιλοπαλτο επιθετικός της Κηφισιάς, απλά σχετικά νέος και Έλληνας.

Να αναβαθμίσουμε τον Τσαλωφ θέλουμε, όχι να φέρουμε χειρότερο παίκτη.
Καλά, η αναβάθμιση στον Τσαλόφ δεν είναι και δύσκολο πράγμα. :mrgreen:
Οπως και να έχει καθόλου παλτό δεν είναι ο Τετέ..σε κάθε περίπτωση μιλάμε για 3η επιλογή όχι γισ 2η...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kirilos_Despotas

Δημοσίευση από Kirilos_Despotas »

nunies4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:04 Χμμμμ. Οκ γιατι κατι τετοιο εφτασε στα αυτια μου. Ονομα που αν θυμαμαι καλα ειχε συζητηθει και περυσι.
Παίζει να λες Iheanacho?
These users thanked the author Kirilos_Despotas for the post:
Polichni1926
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

καλα ρε παιδια εσεις που εχετε πληροφοριες μην μας αφηνετε σε αγωνια και σκαμε, δωστε 2 στοιχεια
δεν θελουμε ονοματα, ουτε σε ποιο πρωταθλημα παιζουν
πειτε ομωςοταν λετε αναβαθμιση σε σχεση με ποιον? ειναι καλυτερος απο τον Τσαλωφ? ειναι ομως χειροτερς απο τον Γιακουμακη?
ειναι γκολτζης? δουλευει χωρςμως γκολ? πειτε κατι...δεν θελουμε ονοματα ...ελεος πια
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”