Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
- Σουριναμέζος
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Η φετινή μπλε μοιάζει αρκετά με την μπλε του 2019-20. Γενικά έχω την αίσθηση ότι δεν μου έχει αρέσει ιδιαίτερα καμία από τις μπλε που βγάζουμε αρκετά συχνά (2017-18, 2019-20, 2020-21, 2023-24) τα τελευταία χρόνια.
-
Μόνο εμένα μου χτυπάνε απίστευτα άσχημα τα τεράστια πλαίσια που βάζουμε στους χορηγούς?
Γιατί να μην κάνουμε κάτι τέτοιο

- These users thanked the author Parstoukas4 for the post:
- Montrealiotis
Εμενα παλι συμπαθητικη μου ειναι η φετινη μπλε. Αν και θα συμφωνησω οτι το καλυτερο χρωμα για τεταρτη ειναι το πορτοκαλι και ισως με μπλε πινελιες.
https://www.paokmania.gr/podosfairo/255 ... nea-fanelaΟ ΠΑΟΚ με το λογότυπο του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδας στη νέα φανέλα
Κίνηση με διπλή ανάγνωση:
Στα αρνητικά, απ' ότι φαίνεται συνεχίζουμε χωρίς κεντρικό χορηγό φανέλας για φέτος, ίσως η στοιχηματική που ακούστηκε δεν πήρε άδεια. Αυτό μας βάζει σε δυσχερή θέση σε σχέση με τα έσοδα των ανταγωνιστών, κυρίως για το FFP τα επόμενα χρόνια. Εκτός και αν η χορηγία ισχύει ήδη (στο κείμενο αναφέρεται "σε συνεργασία με τον Μεγάλο της Χορηγό" χωρίς να κατονομάζεται και χωρίς προηγουμένως να έχει ανακοινωθεί επίσημα, οπότε μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε) αλλά λόγω της μη αδειοδότησης, μέχρι αυτό να συμβεί υπάρχει αυτή η συμφωνία αντί να παραμένει άδεια η θέση στην φανέλα. Και ο προηγούμενος χορηγός διαφήμιζε την φιλανθρωπική του οργάνωση σε μερικά παιχνίδια.
Στα θετικά, η κίνηση θυμίζει Barcelona του παρελθόντος, με μη κερδοσκοπική οργάνωση στη θέση του κεντρικού χορηγού!
Més que un club!

-
Τα λεφτα τα χει πάρει η ΠΑΕ ήδη φίλε μου. Τώρα απ ότι φαίνεται είναι επιλογή της εταιρείας..
Μπραβο στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. που περνάει ενα τόσο καλό μύνημα για τα παιδια με συνδρομό Ντάουν .
Ποιά τεράστια πλαίσια βάζουμε;Parstoukas4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 03:16 Μόνο εμένα μου χτυπάνε απίστευτα άσχημα τα τεράστια πλαίσια που βάζουμε στους χορηγούς?
![]()
Έτσι ήταν τα δικά μας τόσα χρόνια με stoiximan και πάμε στοίχημα, μόνο τα γράμματα. Μπορείς να γκουγκλάρεις να θυμηθείς.
Ποιά τεράστια πλαίσια βάζουμε;Parstoukas4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 03:16 Μόνο εμένα μου χτυπάνε απίστευτα άσχημα τα τεράστια πλαίσια που βάζουμε στους χορηγούς?
![]()
Έτσι ήταν τα δικά μας τόσα χρόνια με stoiximan και πάμε στοίχημα, μόνο τα γράμματα. Μπορείς να γκουγκλάρεις να θυμηθείς μόνο ένα περίγραμμα είχαν γύρω γύρω.
-
Παλιότερα ναι, αυτή είναι πολύ ωραία

Τα τελευταία 4-5 χρόνια κάνουμε κάτι τέτοιο, δεν κολλάνε καθόλου με την υπόλοιπη φανέλα, σαν να έχουμε κολλήσει ένα άσχετο αυτοκόλλητο πάνω της

Ίσως το ζητάνε οι χορηγοί για να φαίνεται περισσότερο, και στον ολυμπιακό το ίδιο συμβαινει

Τα τελευταία 4-5 χρόνια κάνουμε κάτι τέτοιο, δεν κολλάνε καθόλου με την υπόλοιπη φανέλα, σαν να έχουμε κολλήσει ένα άσχετο αυτοκόλλητο πάνω της

Ίσως το ζητάνε οι χορηγοί για να φαίνεται περισσότερο, και στον ολυμπιακό το ίδιο συμβαινει