Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εγω χωρις να τον ξερω τον ανθρωπο, αδυνατω να πιστεψω οτι τετοιο μεγεθος επελεξε να τον εκπροσωπουν στον κοσμο του ΠΑΟΚ οι τραχανοπλαγιαδες του μετροπολις και οι απιστευτα γραφικοι τυποι του ΑΣ.
- These users thanked the author icue for the post:
- TylerDurden
+1926Taseos έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:40 Εγώ θα διαφωνήσω. Στόχος δεν είναι να φύγει ο τελης. Εφόσον ο ίδιος θέλει να είναι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ σαφώς και θα είναι. Εγώ προσωπικά είχα θέμα με συμπεριφορά ατόμων στην μάνα του συλλόγου. Οχι με τον τέλη. Τώρα ποιοι συμβούλεψαν τον τέλη να ποντάρει επικοινωνιακά σε απολιθώματα του κατατρεγμένου ΠΑΟΚ άλλων εποχών δεν το ξέρω. Και δεν με ενδιαφέρει. Αν θέλει να συστρατευθεί ή να αγοράσει τον ΠΑΟΚ ο δρόμος είναι ένας.
Ο Τέλης και ο κάθε Τέλης δεν είναι το πρόβλημα. Ίσα ίσα…
Το πραγματικό πρόβλημα είναι ο ΑΣ. Με αφορμή τον Τέλη, είναι καιρός να υπάρξουν επιτέλους δομικές αλλαγές στη μάνα του συλλόγου, τόσο σε επίπεδο προσώπων όσο και στον τρόπο διοίκησης. Ο κ. Μυστακίδης είναι απολύτως ευπρόσδεκτος να επενδύσει ή να βοηθήσει όποιο τμήμα του συλλόγου έχει πραγματική ανάγκη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει τέτοια ανάγκη. Αν επιθυμεί να την εξαγοράσει, ξέρει πολύ καλά πού να απευθυνθεί.
-
Αυτό που λές έχει και αντίστροφη ανάγνωση δηλαδή ότι κατανοεί κάποιος την ¨ποιότητα" του μεγέθους όταν το(ν) εκπροσωπούν τέτοια άτομαicue έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:49 Εγω χωρις να τον ξερω τον ανθρωπο, αδυνατω να πιστεψω οτι τετοιο μεγεθος επελεξε να τον εκπροσωπουν στον κοσμο του ΠΑΟΚ οι τραχανοπλαγιαδες του μετροπολις και οι απιστευτα γραφικοι τυποι του ΑΣ.
- These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 3):
- phlegyas, leomatos88, Iznogoud4
- TylerDurden
Αυτή ακριβώς είναι και η δικιά μου απορία.icue έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:49 Εγω χωρις να τον ξερω τον ανθρωπο, αδυνατω να πιστεψω οτι τετοιο μεγεθος επελεξε να τον εκπροσωπουν στον κοσμο του ΠΑΟΚ οι τραχανοπλαγιαδες του μετροπολις και οι απιστευτα γραφικοι τυποι του ΑΣ.
Δε μπορώ να εξηγήσω αυτήν την επιλογή (;).
- These users thanked the author TylerDurden for the post:
- WeWillRockYou
΄΄Ετσι είναι αν θες να αγοράσεις ΟΜΆΔΑ κάνεις πρόταση στον ιδιοκτήτη . Άν πουλάει .Psaras έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:00+1926Taseos έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:40 Εγώ θα διαφωνήσω. Στόχος δεν είναι να φύγει ο τελης. Εφόσον ο ίδιος θέλει να είναι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ σαφώς και θα είναι. Εγώ προσωπικά είχα θέμα με συμπεριφορά ατόμων στην μάνα του συλλόγου. Οχι με τον τέλη. Τώρα ποιοι συμβούλεψαν τον τέλη να ποντάρει επικοινωνιακά σε απολιθώματα του κατατρεγμένου ΠΑΟΚ άλλων εποχών δεν το ξέρω. Και δεν με ενδιαφέρει. Αν θέλει να συστρατευθεί ή να αγοράσει τον ΠΑΟΚ ο δρόμος είναι ένας.
Ο Τέλης και ο κάθε Τέλης δεν είναι το πρόβλημα. Ίσα ίσα…
Το πραγματικό πρόβλημα είναι ο ΑΣ. Με αφορμή τον Τέλη, είναι καιρός να υπάρξουν επιτέλους δομικές αλλαγές στη μάνα του συλλόγου, τόσο σε επίπεδο προσώπων όσο και στον τρόπο διοίκησης. Ο κ. Μυστακίδης είναι απολύτως ευπρόσδεκτος να επενδύσει ή να βοηθήσει όποιο τμήμα του συλλόγου έχει πραγματική ανάγκη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει τέτοια ανάγκη. Αν επιθυμεί να την εξαγοράσει, ξέρει πολύ καλά πού να απευθυνθεί.
Ε δε θέλει να αγοράσει ομάδα ντε!
Δωρεά πριν τη σύνταξη θέλει να κάνει
Απλά στο μεταξύ σύστησε και μια εταιρεία
Δωρεά πριν τη σύνταξη θέλει να κάνει
Απλά στο μεταξύ σύστησε και μια εταιρεία
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 7):
- navigator11, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Taseos, paokkerkir, leomatos88, paok apo epilogi, lkosmid
Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω, με τους φίλους
παραπάνω (παρότι μαζί δίνουμε τον αγώνα για τον ΠΑΟΚ και
τον Σαββίδη) και να ανοίξω ένα θέμα που δεν πιάνουμε συχνά.
Την εμπλοκή του Μυστακίδη στο θέμα.
Σε ένα έγκλημα υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί.
Ο Τέλης είναι και τα δύο. Ο ΑΣ είναι απλά ένα κομμάτι του
φυσικού αυτουργού.
Υπήρχε περίπτωση να ξεκινήσει κάτι
ο ΑΣ χωρίς τις πλάτες του Τέλη;
Ποτέ πήρε στην ιστορία του ΠΑΟΚ πρωτοβουλία
ο ΑΣ μόνος του για να κάνει κάτι για το γήπεδο;
Είναι δυνατόν κάτι γραφικοί τύποι που κάναν
τον ΑΣ τσιφλίκι τους ( και είναι εκεί με ΔΙΚΗ μας
ευθύνη και ευθύνη του Ιβάν δυστυχώς) από μόνοι τους
να διοργανώσουν και να υποστηρίξουν όλο αυτό που ζούμε και βλέπουμε;
Σας αφήνω να απαντήσετε μόνοι σας στα παραπάνω ερωτήματα.
Για μένα ο Μυστακίδης και θα το πω ξεκάθαρα, γιατί ποτέ δεν κρύφτηκα,
αποτελεί πλέον ως ηθικός και φυσικός αυτουργός, πρόσωπο ανεπιθύμητο
για οτιδήποτε έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ.
Το 2006 και ενώ η ΠΑΕ ΒΥΘΙΖΟΤΑΝ ο Σαββίδης ήρθε ΜΠΡΟΣΤΑ σε όλους
και ζήτησε το γήπεδο. Ο ΑΣ πολύ σωστά αρνήθηκε τότε.
Το 2025 ο Μυστακίδης και ενώ η ΠΑΕ οικονομικά είναι ΔΥΝΑΤΗ και
κατακτούμε τίτλους, έρχεται ΥΠΟΓΕΙΑ, με τρύπημα και με τυράκι
στη φάκα το γήπεδο, θέλει την ΠΑΕ, βάζοντας τους καλοθελητες
(οι οποίοι είναι μια χαρά πονηροι-οχι εξυπνοι-) του ΑΣ να κάνουν
τη βρωμοδουλεια και αυτός κρυβομενος και με την υποστήριξη
συνδέσμων και ραδιοφώνων παίρνει την επιβράβευση για
το πόσο σπουδαίος επιχειρηματίας είναι.
Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν που μενει στο απυρόβλητο, κάνει από πίσω
αυτό που κάνει και ζούμε. Δε μπορώ να το συγχωρέσω λοιπόν
και πάνω από όλα γιατί δημιούργησε το μεγαλύτερο πόλεμο
στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ΕΜΦΥΛΙΟΣ, και έχει
δημιουργήσει αυτόν τον ΔΙΧΑΣΜΟ. Δε μπορώ να τον συγχωρήσω
γιατί ενώ ο λαός του ΠΑΟΚ στη μεγάλη του πλειοψηφία του
ΠΑΝΤΟΥ, έδωσε την απάντηση του και τη στήριξη του, αυτός
όχι μόνο επιμένει, αλλά ΟΞΥΝΕΙ την κατάσταση, ρίχνει
αλάτι σε ανοιχτές πληγές και διευρύνει το χάσμα,
χρησιμοποιώντας ως μπροστινούς συνδέσμους, τον ΑΣ,
ραδιόφωνα και ότι άλλο μέσο μπορεί.
Έτσι εκτός από την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του ΔΣ του ΑΣ και αν ο κύριος
Μυστακίδης θέλει πραγματικά να προσφέρει κάτι στον ΠΑΟΚ
και το λαό του, θα έπρεπε έστω και ΣΗΜΕΡΑ να ΑΠΟΣΥΡΕΙ το
ενδιαφέρον του για το γήπεδο και την ΠΑΕ και να ζητήσει
ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ από το λαό του ΠΑΟΚ για το διχασμό
που προκάλεσε. Και αντί να μας παραμυθιάζουν για το πόσο
σπουδαίος άνθρωπος είναι ο Μυστακίδης και πόσο καλός επιχειρηματίας
και ότι περιμένει τον Ιβάν δίνοντας του μάλιστα προβάδισμα.....
να έχει το θάρρος να παραδεχτεί ότι αυτό που έκανε και αυτό που
δημιούργησε, δεν το έχουν δημιουργήσει ούτε οι χειρότεροι
εχθροι, προδότες, και πρώην πρόεδροι του ΠΑΟΚ.
Αυτά για τον Μυστακίδη. Κάποτε πρέπει να τα πούμε για να βάλουμε τα πράγματα
στη θέση τους. Νομίζω μια ευκαιρία για να πει ο καθένας την άποψη του
γιατί όλο για ον ΑΣ μιλάμε(και εγώ).
Για τους φίλους που λένε ότι ο Μυστακίδης δεν είναι δυνατόν
να χρησιμοποιεί τέτοια μέσα και τέτοιους ανθρώπους
για να πετύχει το σκοπό του, να πω με δυο λόγια:
Και τι νομίζετε ότι είναι αυτοί οι άνθρωποι (εννοώ ο Μυστακίδης)
Τίποτε άγιοι;
Τίποτα διάνοιες;
Στη ζωή όλοι μας πολλές φορές μπερδεύουμε
την πονηραδα με την εξυπνάδα.
Την καπατσοσυνη με την ικανότητα.
Την πουστια με τη μαγκιά.
Κλπκλπκλπ.....
Τα υπόλοιπα τα αφήνω για σκέψη, απόψεις και συζήτηση......
παραπάνω (παρότι μαζί δίνουμε τον αγώνα για τον ΠΑΟΚ και
τον Σαββίδη) και να ανοίξω ένα θέμα που δεν πιάνουμε συχνά.
Την εμπλοκή του Μυστακίδη στο θέμα.
Σε ένα έγκλημα υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί.
Ο Τέλης είναι και τα δύο. Ο ΑΣ είναι απλά ένα κομμάτι του
φυσικού αυτουργού.
Υπήρχε περίπτωση να ξεκινήσει κάτι
ο ΑΣ χωρίς τις πλάτες του Τέλη;
Ποτέ πήρε στην ιστορία του ΠΑΟΚ πρωτοβουλία
ο ΑΣ μόνος του για να κάνει κάτι για το γήπεδο;
Είναι δυνατόν κάτι γραφικοί τύποι που κάναν
τον ΑΣ τσιφλίκι τους ( και είναι εκεί με ΔΙΚΗ μας
ευθύνη και ευθύνη του Ιβάν δυστυχώς) από μόνοι τους
να διοργανώσουν και να υποστηρίξουν όλο αυτό που ζούμε και βλέπουμε;
Σας αφήνω να απαντήσετε μόνοι σας στα παραπάνω ερωτήματα.
Για μένα ο Μυστακίδης και θα το πω ξεκάθαρα, γιατί ποτέ δεν κρύφτηκα,
αποτελεί πλέον ως ηθικός και φυσικός αυτουργός, πρόσωπο ανεπιθύμητο
για οτιδήποτε έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ.
Το 2006 και ενώ η ΠΑΕ ΒΥΘΙΖΟΤΑΝ ο Σαββίδης ήρθε ΜΠΡΟΣΤΑ σε όλους
και ζήτησε το γήπεδο. Ο ΑΣ πολύ σωστά αρνήθηκε τότε.
Το 2025 ο Μυστακίδης και ενώ η ΠΑΕ οικονομικά είναι ΔΥΝΑΤΗ και
κατακτούμε τίτλους, έρχεται ΥΠΟΓΕΙΑ, με τρύπημα και με τυράκι
στη φάκα το γήπεδο, θέλει την ΠΑΕ, βάζοντας τους καλοθελητες
(οι οποίοι είναι μια χαρά πονηροι-οχι εξυπνοι-) του ΑΣ να κάνουν
τη βρωμοδουλεια και αυτός κρυβομενος και με την υποστήριξη
συνδέσμων και ραδιοφώνων παίρνει την επιβράβευση για
το πόσο σπουδαίος επιχειρηματίας είναι.
Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν που μενει στο απυρόβλητο, κάνει από πίσω
αυτό που κάνει και ζούμε. Δε μπορώ να το συγχωρέσω λοιπόν
και πάνω από όλα γιατί δημιούργησε το μεγαλύτερο πόλεμο
στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ΕΜΦΥΛΙΟΣ, και έχει
δημιουργήσει αυτόν τον ΔΙΧΑΣΜΟ. Δε μπορώ να τον συγχωρήσω
γιατί ενώ ο λαός του ΠΑΟΚ στη μεγάλη του πλειοψηφία του
ΠΑΝΤΟΥ, έδωσε την απάντηση του και τη στήριξη του, αυτός
όχι μόνο επιμένει, αλλά ΟΞΥΝΕΙ την κατάσταση, ρίχνει
αλάτι σε ανοιχτές πληγές και διευρύνει το χάσμα,
χρησιμοποιώντας ως μπροστινούς συνδέσμους, τον ΑΣ,
ραδιόφωνα και ότι άλλο μέσο μπορεί.
Έτσι εκτός από την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του ΔΣ του ΑΣ και αν ο κύριος
Μυστακίδης θέλει πραγματικά να προσφέρει κάτι στον ΠΑΟΚ
και το λαό του, θα έπρεπε έστω και ΣΗΜΕΡΑ να ΑΠΟΣΥΡΕΙ το
ενδιαφέρον του για το γήπεδο και την ΠΑΕ και να ζητήσει
ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ από το λαό του ΠΑΟΚ για το διχασμό
που προκάλεσε. Και αντί να μας παραμυθιάζουν για το πόσο
σπουδαίος άνθρωπος είναι ο Μυστακίδης και πόσο καλός επιχειρηματίας
και ότι περιμένει τον Ιβάν δίνοντας του μάλιστα προβάδισμα.....
να έχει το θάρρος να παραδεχτεί ότι αυτό που έκανε και αυτό που
δημιούργησε, δεν το έχουν δημιουργήσει ούτε οι χειρότεροι
εχθροι, προδότες, και πρώην πρόεδροι του ΠΑΟΚ.
Αυτά για τον Μυστακίδη. Κάποτε πρέπει να τα πούμε για να βάλουμε τα πράγματα
στη θέση τους. Νομίζω μια ευκαιρία για να πει ο καθένας την άποψη του
γιατί όλο για ον ΑΣ μιλάμε(και εγώ).
Για τους φίλους που λένε ότι ο Μυστακίδης δεν είναι δυνατόν
να χρησιμοποιεί τέτοια μέσα και τέτοιους ανθρώπους
για να πετύχει το σκοπό του, να πω με δυο λόγια:
Και τι νομίζετε ότι είναι αυτοί οι άνθρωποι (εννοώ ο Μυστακίδης)
Τίποτε άγιοι;
Τίποτα διάνοιες;
Στη ζωή όλοι μας πολλές φορές μπερδεύουμε
την πονηραδα με την εξυπνάδα.
Την καπατσοσυνη με την ικανότητα.
Την πουστια με τη μαγκιά.
Κλπκλπκλπ.....
Τα υπόλοιπα τα αφήνω για σκέψη, απόψεις και συζήτηση......
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 8):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, leomatos88, Andrew R, Iznogoud4, paok apo epilogi, lkosmid, prof, Apil44
- navigator11
Δεν υπάρχει κανένας δρόμος, όπως τουλάχιστον τον εννοείς. Ο συγκεκριμένος είμαι πεπεισμένος ότι θέλει να αποκτήσει τον ΠΑΟΚ - επί της ουσίας - τζαμπέ, με σκιώδεις πρακτικές, που στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, κρίνονται το λιγότερο τυχοδιωκτικές και δεν πάει να μπορεί να προσκομίσει και τραπεζικά κωλόχαρτα, που αποδεικνύουν ότι έχει παρκαρισμένα τρισεκατομμύρια.Taseos έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:40 Εγώ θα διαφωνήσω. Στόχος δεν είναι να φύγει ο τελης. Εφόσον ο ίδιος θέλει να είναι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ σαφώς και θα είναι. Εγώ προσωπικά είχα θέμα με συμπεριφορά ατόμων στην μάνα του συλλόγου. Οχι με τον τέλη. Τώρα ποιοι συμβούλεψαν τον τέλη να ποντάρει επικοινωνιακά σε απολιθώματα του κατατρεγμένου ΠΑΟΚ άλλων εποχών δεν το ξέρω. Και δεν με ενδιαφέρει. Αν θέλει να συστρατευθεί ή να αγοράσει τον ΠΑΟΚ ο δρόμος είναι ένας.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 14):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΚΩΣΤΑΣ2019, theo-drama, Nassos, gervasio artigas, Kabamaru11, Montrealiotis, NIKOS1972, phlegyas, eorptol1 and 4 more users
Όσα δις κι αν έχει - και άρα "συμφέρον μας είναι να τον έχουμε από κοντά"
Όσα δις κι αν θέλει όντως να βάλει στον ΠΑΟΚ
Ο τρόπος που έκανε την έναρξη είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να οδηγήσει σε κάτι καλό. Είναι εντελώς αντι-ΠΑΟΚ, και οχι απλά θεσσαλονικευς, αλλά και τριτοξάδερφος της γοργόνας του Μεγαλέξανδρου να είναι, με τις πρακτικές αυτές πάει κόντρα στο μεδούλι του ΠΑΟΚ.
Θα χρειαστεί λοιπόν πάρα πολύ ισχυρές πράξεις, συμβολισμούς, έμπρακτη στροφή και σωστές συμπεριφορές απέναντι σε αυτή την ουτοπία που ακολουθούμε σαν παλαβοί, ώστε να γεννηθεί κάτι καλό με Μυστακίδη.
Τώρα ποιος τα διαβάζει αυτά, ποιος τα δέχεται, ποιος τα συνυπογράφει απ το περιβάλλον του, λίγο με νοιάζει
Είναι και απασχολημένοι τώρα, αρχίζει η έκθεση
Όσα δις κι αν θέλει όντως να βάλει στον ΠΑΟΚ
Ο τρόπος που έκανε την έναρξη είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να οδηγήσει σε κάτι καλό. Είναι εντελώς αντι-ΠΑΟΚ, και οχι απλά θεσσαλονικευς, αλλά και τριτοξάδερφος της γοργόνας του Μεγαλέξανδρου να είναι, με τις πρακτικές αυτές πάει κόντρα στο μεδούλι του ΠΑΟΚ.
Θα χρειαστεί λοιπόν πάρα πολύ ισχυρές πράξεις, συμβολισμούς, έμπρακτη στροφή και σωστές συμπεριφορές απέναντι σε αυτή την ουτοπία που ακολουθούμε σαν παλαβοί, ώστε να γεννηθεί κάτι καλό με Μυστακίδη.
Τώρα ποιος τα διαβάζει αυτά, ποιος τα δέχεται, ποιος τα συνυπογράφει απ το περιβάλλον του, λίγο με νοιάζει
Είναι και απασχολημένοι τώρα, αρχίζει η έκθεση
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 16):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, theo-drama, gervasio artigas, Taseos, aivas19, zissos, Montrealiotis, paokkerkir, navigator11, NIKOS1972 and 6 more users
Εγώ είπα ποιος είναι ο τρόπος το 2025 να αγοράσεις μια εταιρία. Τωρα αν ο χι επενδυτής νομίζει ότι υπάρχουν κι άλλοι είναι πρόβλημα του. Πάντως ενθρωπος που έβαλε 200 μυρια και πήρε έναν κομπάρσο και τον έκανε πρώτο μάγκα δεν πουλάει και αν πουλάει καταλαβαίνετε ότι θα ζητήσει υπεραξία . Με αρθράκια για μπατίρηδες και αναλύσεις γεωπολιτικές συνήθως του κωλου, εταιρεία δεν αλλάζουν χέρια. Πόσο μάλλον όταν απέναντι σου έχεις ένα μέγεθος το οποίο επι της ουσίας την οικονομική του δυνατότητα την ξέρουμε απλά μέσω μια αγοραπωλησίας 1,6 δις θαρρείς και δεν έχει τίποτα άλλο στη ρωσσια και σε άλλα μέρη. Ο τρόπος αυτός μέσω χαζό άρθρων δείχνει και ποιοι κρατούσαν τον ΠΑΟΚ δέσμιο και εντός ορίων της πόλης. Με τα ψευδεπίγραφα βαρύγδουπα πρωροσελιδα αφεντικό της πόλης
- Kabamaru11
Οταν ειχε πρωτοερθει ο Ιβαν ειχε για δικηγορο του τον Λυκουρεζο,ισως το πιο χοτ ονομα της νομικης τα τελευταια χρονια.Απο την αλλη ο Τελης με σκοτεινους τροπους εχει εκπροσωπους τα γνωστα σουργελα.
Ο καθενας μπορει να καταλαβει.
Ο καθενας μπορει να καταλαβει.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 3):
- paokkerkir, eorptol1, Apil44
Τοσο απλαTaseos έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:40 Εγώ θα διαφωνήσω. Στόχος δεν είναι να φύγει ο τελης. Εφόσον ο ίδιος θέλει να είναι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ σαφώς και θα είναι. Εγώ προσωπικά είχα θέμα με συμπεριφορά ατόμων στην μάνα του συλλόγου. Οχι με τον τέλη. Τώρα ποιοι συμβούλεψαν τον τέλη να ποντάρει επικοινωνιακά σε απολιθώματα του κατατρεγμένου ΠΑΟΚ άλλων εποχών δεν το ξέρω. Και δεν με ενδιαφέρει. Αν θέλει να συστρατευθεί ή να αγοράσει τον ΠΑΟΚ ο δρόμος είναι ένας.
Καλα το οτι το μετροσπορ "παιζει" μυστακιδη δεν σημαινει οτι ειναι εκπροσωποι του.
Ο ανδρωνης εχει κοντρα με ιβαν απο τη στιγμη που εφυγε απο τα γηπεδα του μακεδονικου. Και φουφουτιδη να λεγοταν καποιος που ερχοταν στο προσκηνιο αυτον θα επαιζε.
Το θεμα ειναι οτι χαρις στην εμφανιση μυστακιδη ο αορατος εμφανιστηκε, τον ειδαμε μετα απο 6 χρονια, εκανε την μακραν ακριβοτερη μεταγραφη ενω ειναι στον ΠΑΟΚ, και προς το παρον δεν πουλησε ακομα ενα ταλεντο δηλαδη τον ντελια.
Απ ολα αυτα ΤΙΠΟΤΑ δεν θα γινοταν αν δεν υπηρχε το θεμα μυστακιδη.
Τωρα για τις γνωμες του καθενος οκ σεβαστες, απλα οι ηθικοτητες πανε περιπατο οταν τα πραγματα ζορισουν. Αν πει ο ιβαν φευγω γονατιστοι θα παρακαλανε μυστακιδη. Εδω αν πει ο μυστακιδης μπαινω στο μπασκετ κολοτουμπες θα κανουν οσοι και καλα τον κραζουν τωρα
Ο ανδρωνης εχει κοντρα με ιβαν απο τη στιγμη που εφυγε απο τα γηπεδα του μακεδονικου. Και φουφουτιδη να λεγοταν καποιος που ερχοταν στο προσκηνιο αυτον θα επαιζε.
Το θεμα ειναι οτι χαρις στην εμφανιση μυστακιδη ο αορατος εμφανιστηκε, τον ειδαμε μετα απο 6 χρονια, εκανε την μακραν ακριβοτερη μεταγραφη ενω ειναι στον ΠΑΟΚ, και προς το παρον δεν πουλησε ακομα ενα ταλεντο δηλαδη τον ντελια.
Τωρα για τις γνωμες του καθενος οκ σεβαστες, απλα οι ηθικοτητες πανε περιπατο οταν τα πραγματα ζορισουν. Αν πει ο ιβαν φευγω γονατιστοι θα παρακαλανε μυστακιδη. Εδω αν πει ο μυστακιδης μπαινω στο μπασκετ κολοτουμπες θα κανουν οσοι και καλα τον κραζουν τωρα
Ο ιβαν εμφανίστηκε πρώτη φορά και στο ολθ και στην ΠΑΕΓΑ , μπορεί και στην σουρωτή. Πιθανώς και ο λόγος μετά από τόσα χρόνια δεν είναι κανένας Μυστακίδης. Μάλλον κάτι πολύ πιο ωραίο για τον ίδιο, το οποίο δε γνωρίζουμε. Τώρα αόρατος κάποιος που έχει βάλει αυτά τα χρόνια περισσότερα χρήματα σχεδόν απ όλους τους ιδιοκτήτες δεν το λες. Δεν το έλεγαν δηλαδή παίκτες και προπονητές που ζουν την ομάδα από μέσα. Τωρα αν το λέει ο paris2 κάτι θα ξέρει.
Υγ με χαζομάρες και κοσμητικά επίθετα τον σαββιδη( κακό σπυρί στον κωλο του ποκ) δεν τον διώχνετε.εν μπεί ο Μυστακίδης στο μπάσκετ εδώ είμαστε να τον στηρίξουμε. Όπως στηρίζουμε και τον μέγα Χατζόπουλο
Υγ με χαζομάρες και κοσμητικά επίθετα τον σαββιδη( κακό σπυρί στον κωλο του ποκ) δεν τον διώχνετε.εν μπεί ο Μυστακίδης στο μπάσκετ εδώ είμαστε να τον στηρίξουμε. Όπως στηρίζουμε και τον μέγα Χατζόπουλο
- These users thanked the author Taseos for the post (total 11):
- Montrealiotis, Nassos, navigator11, eorptol1, Andrew R, Ιάσονας, Maedhros4, Iznogoud4, paok apo epilogi, lkosmid and one more user
Αδερφέ δεν αμφισβητούμε τα λεφτά του τον τρόπο του σχολιάζουμε εδω μέσα όλοι που σίγουρα δεν ειναι ΠΑΟΚτσηδικός...paris2 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:22 Καλα το οτι το μετροσπορ "παιζει" μυστακιδη δεν σημαινει οτι ειναι εκπροσωποι του.