Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Αν εχουμε σαν επιλογη εναν που τον κλεινουμε οποτε θελουμε σημαινει πως ειμαστε αποφασισμενοι μεχρι αυριο το βραδυ να κλεισουμε σιγουρα καποιον;
- These users thanked the author NostalgosTouKagawa for the post (total 2):
- theo G4, sakis_the_fraud
Άστο.Το άλλο το διάβασα και μετά έβαλα κολυριο και πήρα ασπιρινηIggy Pop έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:52 Καλημέρα σε όλους! Ξέρετε τι ακολουθεί αν έρθουν και άλλοι ε????![]()

-
Ή μια πολύ δύσκολη περίπτωση που μου έρχεται στο μυαλό δεν μπορώ ούτε καν να προφέρω το όνομα της.. η άλλη λογικά είναι του παπά..YagosDrakos έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:19 Η πληροφορία που υπάρχει στα ενδότερα της πόλης για γορ είναι για 2 εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις για 1 που έχει βρεθεί φόρμουλα με την ομάδα ( λίγο πιο εύκολη και αφορά έμπειρο φορ ) και 1 που ότι ώρα θέλουμε τον κλείνουμε. Σε ότι αφορά τις 2 εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις το μόνο που μπορώ να πω είναι πως κάνεις τους δεν παίζει εντός Ε.Ε.
οι ρεαλιστικές είναι αυτές που γνωρίζουμε , πιο εύκολο θεωρώ του Λαριν που ψήθηκε ο ίδιος.
-
Με το ΛΙβάϊ Γκαρσία ακούστηκε ότι είχαμε ασχοληθεί "δυνατά" πριν το Γιακουμάκη. Δύσκολη περίπτωση, θα ήταν ευχής έργο εάν γινόταν να μπορούσε να γίνει ένα είδος τράμπας και στο πακέτο της συμφωνίας να μπει και ο Τσάλωφ. Βέβαια ο Τσάλωφ δεν ξέρω εάν θα επιθυμούσε να πάει σε "μισητή αντίπαλο" της τσσκα (νομίζω έχει υποσχεθεί στους οπαδούς ότι από Ρωσία μόνο τσσκα αλλά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλές φορές αυτά ν' ανατρέπονται)Pablo Contreras έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:46Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΒΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ..YagosDrakos έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:19 Η πληροφορία που υπάρχει στα ενδότερα της πόλης για γορ είναι για 2 εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις για 1 που έχει βρεθεί φόρμουλα με την ομάδα ( λίγο πιο εύκολη και αφορά έμπειρο φορ ) και 1 που ότι ώρα θέλουμε τον κλείνουμε. Σε ότι αφορά τις 2 εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις το μόνο που μπορώ να πω είναι πως κάνεις τους δεν παίζει εντός Ε.Ε.
Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΑ ΑΡΑΒΙΑ ΜΕΡΙΑ;
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
- loukas karadimos
Μην τον λέτε χοντρό τον Κολκα
ΚΑΤ αρχήν δεν είναι όμορφο, κατά δεύτερον κάνει δίαιτα και τρίτον είναι και ο μόνος δημοσιογράφος πρώτης γραμμής που έχουμε και προσπαθεί όντως να κάνει τη δουλειά του με όλα τα στραβά του
Κατά τ άλλα, κινήσεις με μέτρο, ψαγμένες που δεν χαλάνε ισορροπίες
Από εμένα είναι ναι
Θέλω ΦΟΡ, φορ που να τους παίρνει όλους παραμαζωμα
Τέτοιος είναι ο Αβιλα, ο οποίος με είχε ψήσει πολύ και όταν είχε ακουστεί, μακάρι
ΚΑΤ αρχήν δεν είναι όμορφο, κατά δεύτερον κάνει δίαιτα και τρίτον είναι και ο μόνος δημοσιογράφος πρώτης γραμμής που έχουμε και προσπαθεί όντως να κάνει τη δουλειά του με όλα τα στραβά του
Κατά τ άλλα, κινήσεις με μέτρο, ψαγμένες που δεν χαλάνε ισορροπίες
Από εμένα είναι ναι
Θέλω ΦΟΡ, φορ που να τους παίρνει όλους παραμαζωμα
Τέτοιος είναι ο Αβιλα, ο οποίος με είχε ψήσει πολύ και όταν είχε ακουστεί, μακάρι
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 6):
- aivas19, giaxxo, theo G4, sakis_the_fraud, john4serres, margas
-
Μα όλα τα παραπάνω δεν εξυπηρετούν την σωστή πλευρά της ιστορίας,Sera4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 07:52 Ο μόνος τρόπος για να δεις τα έσοδα και τα έξοδα μιας μεγάλης εταιρείας, είναι οι ετήσιοι ισολογισμοί, με την προϋπόθεση βέβαια ότι είσαι και σε μια θέση να αντιληφθείς αυτά που βλέπεις.
Οτιδηποτε άλλο, καθίσταται αυτόματα απονομιμοποιημενο και αποπροσανατολιστικό, με ο, τι συνεπάγεται, χωρίς να θέλω να επεκταθώ.
Έτσι γενικά το αφήνω να υπάρχει και εδώ.
για να αναπτύξει σε κάθε ευκααιρία το αφήγημά της.
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post:
- keep_paokizein
O Μαουριτσιο ήταν το chat gpt πριν από το chat gpt.Nikos 74 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:08 Όταν διάβασα το σεντόνι της ανάλυσης του Ιταλού χαφ, ένιωθα σαν να παρακολουθούσα ανάλυση του Μαουρίτσιο.
-
Εγώ πάντως και για Gabi goal θα πανηγύριζα!
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- Σουριναμέζος
- smoothcriminal1926
Εμένα καθόλου...Έχει φάει πολύ σιχτίρισμα ο Γιώργης απο κάποιες επιλογές του, αλλά θα υπάρχουν και αυτές. Ειδικά μέχρι να ''μάθει'' τον χώρο καλύτερα. Και κακά τα ψέματα ο Γιώργος είναι ο διάδοχος Ιβάν.Aye4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 10:59 Αυτό το... " ασχολείται ο Γιώργης με τη μεταγραφή" μόνο εμένα με στραβωνει κάπως?
Ένας Γιώργης που ασχολείται και είναι καυλωμένος μόνο θετικό μου ακούγεται εμένα.
- These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post (total 13):
- paoki19, adam04, epitropos, Dimitris_L4, Pater, vasgias, paok apo epilogi, Iznogoud4, theo G4, Dimpatra and 3 more users
-
Γιώργης καυλωμενος έφερε Ζαφειρη για να μην ξεχνιόμαστε..
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 10):
- paoki19, epitropos, Pater, vasgias, theo G4, Montrealiotis, Dimpatra, Papa9, sakis_the_fraud, margas
- Angelos-Giorgos
https://www.transfermarkt.gr/faris-moum ... ler/599663
Δανεικός στην Κρεμονέζε.
Είχε ακουστεί για εμάς.
Δανεικός στην Κρεμονέζε.
Είχε ακουστεί για εμάς.
Τον Γιώργο τον θέλουμε ενεργό και καβλωμένο με την ομάδα για προφανείς λόγους.
Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα.
Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 10):
- Dimitris_L4, Maklaz, sic-4, giaxxo, theo G4, Montrealiotis, Dimpatra, Papa9, sakis_the_fraud, margas
Χρονια το λεω. Γιωργης καβλωμενος, ενεργος (και με λαθη γιατι ποιος δεν κανει;) 10000 φορες προτιμοτερο απο εναν Γιωργη που λιαζεται στο ΛΑ..smoothcriminal1926 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:21Εμένα καθόλου...Έχει φάει πολύ σιχτίρισμα ο Γιώργης απο κάποιες επιλογές του, αλλά θα υπάρχουν και αυτές. Ειδικά μέχρι να ''μάθει'' τον χώρο καλύτερα. Και κακά τα ψέματα ο Γιώργος είναι ο διάδοχος Ιβάν.Aye4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 10:59 Αυτό το... " ασχολείται ο Γιώργης με τη μεταγραφή" μόνο εμένα με στραβωνει κάπως?
Ένας Γιώργης που ασχολείται και είναι καυλωμένος μόνο θετικό μου ακούγεται εμένα.
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 8):
- Dimitris_L4, icue, giaxxo, theo G4, Montrealiotis, Papa9, sakis_the_fraud, margas
- Mitsospaoki4
- Moderator