Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
NostalgosTouKagawa

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από NostalgosTouKagawa »

Αν εχουμε σαν επιλογη εναν που τον κλεινουμε οποτε θελουμε σημαινει πως ειμαστε αποφασισμενοι μεχρι αυριο το βραδυ να κλεισουμε σιγουρα καποιον;
These users thanked the author NostalgosTouKagawa for the post (total 2):
theo G4, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Iggy Pop έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:52 Καλημέρα σε όλους! Ξέρετε τι ακολουθεί αν έρθουν και άλλοι ε???? :D
Άστο.Το άλλο το διάβασα και μετά έβαλα κολυριο και πήρα ασπιρινη :lol:
These users thanked the author adam04 for the post:
Iggy Pop
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

YagosDrakos έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:19 Η πληροφορία που υπάρχει στα ενδότερα της πόλης για γορ είναι για 2 εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις για 1 που έχει βρεθεί φόρμουλα με την ομάδα ( λίγο πιο εύκολη και αφορά έμπειρο φορ ) και 1 που ότι ώρα θέλουμε τον κλείνουμε. Σε ότι αφορά τις 2 εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις το μόνο που μπορώ να πω είναι πως κάνεις τους δεν παίζει εντός Ε.Ε.
Ή μια πολύ δύσκολη περίπτωση που μου έρχεται στο μυαλό δεν μπορώ ούτε καν να προφέρω το όνομα της.. η άλλη λογικά είναι του παπά..
οι ρεαλιστικές είναι αυτές που γνωρίζουμε , πιο εύκολο θεωρώ του Λαριν που ψήθηκε ο ίδιος.
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Pablo Contreras έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:46
YagosDrakos έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:19 Η πληροφορία που υπάρχει στα ενδότερα της πόλης για γορ είναι για 2 εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις για 1 που έχει βρεθεί φόρμουλα με την ομάδα ( λίγο πιο εύκολη και αφορά έμπειρο φορ ) και 1 που ότι ώρα θέλουμε τον κλείνουμε. Σε ότι αφορά τις 2 εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις το μόνο που μπορώ να πω είναι πως κάνεις τους δεν παίζει εντός Ε.Ε.
Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΒΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ..
Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΑ ΑΡΑΒΙΑ ΜΕΡΙΑ;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
Με το ΛΙβάϊ Γκαρσία ακούστηκε ότι είχαμε ασχοληθεί "δυνατά" πριν το Γιακουμάκη. Δύσκολη περίπτωση, θα ήταν ευχής έργο εάν γινόταν να μπορούσε να γίνει ένα είδος τράμπας και στο πακέτο της συμφωνίας να μπει και ο Τσάλωφ. Βέβαια ο Τσάλωφ δεν ξέρω εάν θα επιθυμούσε να πάει σε "μισητή αντίπαλο" της τσσκα (νομίζω έχει υποσχεθεί στους οπαδούς ότι από Ρωσία μόνο τσσκα αλλά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλές φορές αυτά ν' ανατρέπονται)
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Μην τον λέτε χοντρό τον Κολκα

ΚΑΤ αρχήν δεν είναι όμορφο, κατά δεύτερον κάνει δίαιτα και τρίτον είναι και ο μόνος δημοσιογράφος πρώτης γραμμής που έχουμε και προσπαθεί όντως να κάνει τη δουλειά του με όλα τα στραβά του

Κατά τ άλλα, κινήσεις με μέτρο, ψαγμένες που δεν χαλάνε ισορροπίες

Από εμένα είναι ναι

Θέλω ΦΟΡ, φορ που να τους παίρνει όλους παραμαζωμα

Τέτοιος είναι ο Αβιλα, ο οποίος με είχε ψήσει πολύ και όταν είχε ακουστεί, μακάρι
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 6):
aivas19, giaxxo, theo G4, sakis_the_fraud, john4serres, margas
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Sera4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 07:52 Ο μόνος τρόπος για να δεις τα έσοδα και τα έξοδα μιας μεγάλης εταιρείας, είναι οι ετήσιοι ισολογισμοί, με την προϋπόθεση βέβαια ότι είσαι και σε μια θέση να αντιληφθείς αυτά που βλέπεις.

Οτιδηποτε άλλο, καθίσταται αυτόματα απονομιμοποιημενο και αποπροσανατολιστικό, με ο, τι συνεπάγεται, χωρίς να θέλω να επεκταθώ.

Έτσι γενικά το αφήνω να υπάρχει και εδώ.
Μα όλα τα παραπάνω δεν εξυπηρετούν την σωστή πλευρά της ιστορίας,
για να αναπτύξει σε κάθε ευκααιρία το αφήγημά της.
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post:
keep_paokizein
joss

Δημοσίευση από joss »

Nikos 74 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:08 Όταν διάβασα το σεντόνι της ανάλυσης του Ιταλού χαφ, ένιωθα σαν να παρακολουθούσα ανάλυση του Μαουρίτσιο.
O Μαουριτσιο ήταν το chat gpt πριν από το chat gpt.
makispaspartou

Εγώ πάντως και για Gabi goal θα πανηγύριζα!
These users thanked the author makispaspartou for the post:
Σουριναμέζος
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Aye4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 10:59 Αυτό το... " ασχολείται ο Γιώργης με τη μεταγραφή" μόνο εμένα με στραβωνει κάπως?
Εμένα καθόλου...Έχει φάει πολύ σιχτίρισμα ο Γιώργης απο κάποιες επιλογές του, αλλά θα υπάρχουν και αυτές. Ειδικά μέχρι να ''μάθει'' τον χώρο καλύτερα. Και κακά τα ψέματα ο Γιώργος είναι ο διάδοχος Ιβάν.

Ένας Γιώργης που ασχολείται και είναι καυλωμένος μόνο θετικό μου ακούγεται εμένα.
These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post (total 13):
paoki19, adam04, epitropos, Dimitris_L4, Pater, vasgias, paok apo epilogi, Iznogoud4, theo G4, Dimpatra and 3 more users
makispaspartou

Γιώργης καυλωμενος έφερε Ζαφειρη για να μην ξεχνιόμαστε..
These users thanked the author makispaspartou for the post (total 10):
paoki19, epitropos, Pater, vasgias, theo G4, Montrealiotis, Dimpatra, Papa9, sakis_the_fraud, margas
Άβαταρ μέλους
Angelos-Giorgos

Δημοσίευση από Angelos-Giorgos »

https://www.transfermarkt.gr/faris-moum ... ler/599663
Δανεικός στην Κρεμονέζε.
Είχε ακουστεί για εμάς.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Τον Γιώργο τον θέλουμε ενεργό και καβλωμένο με την ομάδα για προφανείς λόγους.

Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 10):
Dimitris_L4, Maklaz, sic-4, giaxxo, theo G4, Montrealiotis, Dimpatra, Papa9, sakis_the_fraud, margas
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

smoothcriminal1926 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:21
Aye4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 10:59 Αυτό το... " ασχολείται ο Γιώργης με τη μεταγραφή" μόνο εμένα με στραβωνει κάπως?
Εμένα καθόλου...Έχει φάει πολύ σιχτίρισμα ο Γιώργης απο κάποιες επιλογές του, αλλά θα υπάρχουν και αυτές. Ειδικά μέχρι να ''μάθει'' τον χώρο καλύτερα. Και κακά τα ψέματα ο Γιώργος είναι ο διάδοχος Ιβάν.

Ένας Γιώργης που ασχολείται και είναι καυλωμένος μόνο θετικό μου ακούγεται εμένα.
Χρονια το λεω. Γιωργης καβλωμενος, ενεργος (και με λαθη γιατι ποιος δεν κανει;) 10000 φορες προτιμοτερο απο εναν Γιωργη που λιαζεται στο ΛΑ..
These users thanked the author nunies4 for the post (total 8):
Dimitris_L4, icue, giaxxo, theo G4, Montrealiotis, Papa9, sakis_the_fraud, margas
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Τι οψιόν αγοράς έχει αυτός ο Βολιακο?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ερώτηση
Μέχρι τι ώρα δηλώνουμε λίστα;