Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Psagmenos4

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Maklaz έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:28
Psagmenos4 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 21:46 Ειπώθηκαν πολλά χθες παιδιά τα πιο πολλά δεν είναι για να βγουν προς τα έξω μένω μόνο ότι πλέον έχει την στηριξη όλων.
Κατανοητό και σεβαστό, αλλά θα μπορούσες να μας πεις ίσως επιγραμματικά κάποια πράγματα?
Και αυτό το "όλων" έχει και την 4 μέσα ?
Οι σύνδεσμοι ξεκάθαρισαν ότι αφού ο Σαββίδης είναι εδώ είναι μαζί του. Δεν υπάρχει κανένας άλλος, αρκεί ο Ιβάν να δείχνει έμπρακτα ότι ασχολείται με την ομάδα και να μην την αφήσει ξανά στα χέρια αυλικων αφού τον ενημερώσανε όπως είχαν κάνει και παλαιότερα με το μετροκολις ότι αυτοί μόνο τα λεφτά του θέλουν. Από την πλευρά του ο Ιβάν είπε κάποια παράπονα, αλλά τελικά όλοι μαζί είπανε να συνεχισουν όσο πιο ενωμένα γίνεται στα 100 χρόνια. Βέβαια ο Ιβάν δεν θέλει να ξανά ακούσει για ΑΣ ,δεν θέλει καν να μιλήσει με κανένα τους και θέλει να φύγουν όλοι. Εκεί οι σφ είπανε αυτό που έχουν ξανά πει ότι ο ΑΣ πρέπει να είναι ανεξάρτητος ο Ιβάν συμφώνησε και είπε εννοείται αλλά όχι με προδότες. Αυτά σε γενικές γραμμές που ίσως έχουν και σχέση με εδώ μεσα τα άλλα δεν είναι για έδω.
Μια δικιά μου παρατήρηση σε όσα μαθαίνω η νυν διοίκηση του ΑΣ δεν θα αντέξει για πολύ όσο κι αν προσπαθούν να συνεχισουν
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 14):
Kabamaru11, Maklaz, Мир, GEOL, paok apo epilogi, aivas19, zissos, Montrealiotis, Stelios Bagios, trouman and 4 more users
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Ευχαριστούμε πολύ.
Από ότι καταλαβαίνω μετράμε αντίστροφα πλέον.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Psagmenos4 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:53
Psagmenos4 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 21:46 Ειπώθηκαν πολλά χθες παιδιά τα πιο πολλά δεν είναι για να βγουν προς τα έξω μένω μόνο ότι πλέον έχει την στηριξη όλων.
Κατανοητό και σεβαστό, αλλά θα μπορούσες να μας πεις ίσως επιγραμματικά κάποια πράγματα?
Οι σύνδεσμοι ξεκάθαρισαν ότι αφού ο Σαββίδης είναι εδώ είναι μαζί του. Δεν υπάρχει κανένας άλλος, αρκεί ο Ιβάν να δείχνει έμπρακτα ότι ασχολείται με την ομάδα και να μην την αφήσει ξανά στα χέρια αυλικων αφού τον ενημερώσανε όπως είχαν κάνει και παλαιότερα με το μετροκολις ότι αυτοί μόνο τα λεφτά του θέλουν. Από την πλευρά του ο Ιβάν είπε κάποια παράπονα, αλλά τελικά όλοι μαζί είπανε να συνεχισουν όσο πιο ενωμένα γίνεται στα 100 χρόνια. Βέβαια ο Ιβάν δεν θέλει να ξανά ακούσει για ΑΣ ,δεν θέλει καν να μιλήσει με κανένα τους και θέλει να φύγουν όλοι. Εκεί οι σφ είπανε αυτό που έχουν ξανά πει ότι ο ΑΣ πρέπει να είναι ανεξάρτητος ο Ιβάν συμφώνησε και είπε εννοείται αλλά όχι με προδότες. Αυτά σε γενικές γραμμές που ίσως έχουν και σχέση με εδώ μεσα τα άλλα δεν είναι για έδω.
Μια δικιά μου παρατήρηση σε όσα μαθαίνω η νυν διοίκηση του ΑΣ δεν θα αντέξει για πολύ όσο κι αν προσπαθούν να συνεχισουν
Eυχαριστουμε φιλε. Παροντες ηταν και της 4? ή μπα?
george188

Oι του κατσαρή μπετον αρμέ ειναι 7-8 στο προεδρείο. Το θεμα ειναι οτι ακομα κ να μην αντεξει η τωρινη διοικηση, το εκλογικο σώμα ειναι το ίδιο που τους έβγαλε. Το πρόχωμα να ναι καλα. Για να αλλάξει αυτο θελει 2 χρονια πρακτικα
opap

Δημοσίευση από opap »

Mια ερώτηση μπορώ να κάνω εγώ ο άσχετος; Ποιοι είναι αυτοί οι "σύνδεσμοι" και οι "συνδεσμίτες" που συνομιλούν με τον Ιβάν, με ποια ιδιότητα ακριβώς, σε τι τόπο και χρόνο; (Ως γνωστόν δεν υφίστανται πλέον σύνδεσμοι μετά από πολλαπλά νομοθετήματα).
Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί, πότε μιλάνε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ποιοι τους επιλέγουν και γιατί;
Γιατί κανένας δεν φώναξε πχ εμένα και εσένα αλλά αυτούς τους "συνδεσμίτες άνευ συνδέσμων" ;;; Με τι κριτήρια;

Από μένα δεν είναι ούτε κατανοητό ούτε σεβαστό.
Αν ξέρετε, ενημερώστε...
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Δεν υπάρχει μπετόν αρμέ σε τέτοια φάση.
Οι 200 που ψήφισαν ήταν τυπικό δεν υπήρχε αντίπαλος. Μη νομίζετε δηλαδή ότι όλοι γουστάρανε Κατσαρή που στο φινάλε είχε τη στήριξη του Σαββίδη.
Η εποχή Κατσαρή τελείωσε, σίγουρα άσχημα, οι από πίσω δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος.
Δεν μπορεί να τους ψηφίσει κανένα Λάκκωμα.
Δεν θα αντέξουν. Δηλαδή θα βάλουν υποψηφιότητα, όταν γίνουν εκλογές αυτοί και θα βγουν κιόλας;
Αν έχουν όλο το ρεύμα αντίθετα και κάτι καθαρά πρόσωπα τύπου Στεργίου, Μάλλιος, Τσαλόπουλος κλπ συν ότι ούτε το σημερινό ΔΣ δεν τους υποστηρίζει;
Δεν υπάρχει περίπτωση.
Απ'την άλλη δεν θέλουμε δούλους του Ιβάν.
Να μη μας κοροϊδεύει. Έτσι όπως έγινε η φάση καλά που έγινε κιόλας. Αλλιώς θα βλέπαμε Μουργκ και τον Ντέλια στη Στουτγάρδη.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:05 Ζητω ξανά συγνώμη από τους συμφορουμιτες. Ήταν μια απάντηση από τη σελίδα και "εγένετο ΠΑΟΚ" και όχι από το ΔΣ. Διαγράφω ότι μπορώ, και οι παραθέσεις ας διαγραφούν από το φόρουμ
Έγινε φίλε ΑΜΠΑΛΑΕΑ.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

opap έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 01:46
Mια ερώτηση μπορώ να κάνω εγώ ο άσχετος; Ποιοι είναι αυτοί οι "σύνδεσμοι" και οι "συνδεσμίτες" που συνομιλούν με τον Ιβάν, με ποια ιδιότητα ακριβώς, σε τι τόπο και χρόνο; (Ως γνωστόν δεν υφίστανται πλέον σύνδεσμοι μετά από πολλαπλά νομοθετήματα).
Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί, πότε μιλάνε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ποιοι τους επιλέγουν και γιατί;
Γιατί κανένας δεν φώναξε πχ εμένα και εσένα αλλά αυτούς τους "συνδεσμίτες άνευ συνδέσμων" ;;; Με τι κριτήρια;

Αν ξέρετε, ενημερώστε...
Μόνος σου δηλώνεις άσχετος.Και μετά απορείς γιατί δεν επέλεξαν εσενα να συζητήσεις με τον Σαββίδη.
Είναι λογικό να συζητήσουν με τα πετσια τους συνδεσμιτες που ακολουθούν παντού τον ΠΑΟΚ και οχι με άσχετους.
Και δεν γίνεται επιλογή, αυτό το δικαίωμα το κερδίζεις με τις πράξεις σου.

Πάντα θα (πρέπει να) έχουν λόγο οι σύνδεσμοι,είτε στεγάζονται είτε όχι,ειτε τους γουστάρουμε είτε όχι.Βεβαια,δεν έχουν την δυναμική του παρελθόντος και προσωπικά απέχω συνειδητά εδώ και 15 χρονια από αυτούς.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Πρώτα για αυτά που ανέβασε ο Psagmenos4
και τον ευχαριστούμε.

Το ζουμί λέει ότι οι σύνδεσμοι(αυτοί που ήταν εκεί)
αυτή τη στιγμή και μετά από όλη τη στήριξη του
κόσμου δε στηρίζουν τον Σαββίδη αλλά ούτε και τίποτε άλλο.
Δηλαδή νιπτουν τας χείρας τους ως άλλοι Πόντιοι Πιλατοι.....
Δυστυχώς.......

Δεύτερον οι ενδείξεις δείχνουν και τα γεγονότα
ότι οι συγκεκριμένοι στον ΑΣ και ο Τέλης
δε θα φύγουν έτσι. Αυτό πρέπει να το ξεχάσουμε.
Και πρέπει να προσπαθήσουμε όπως μπορούμε για να γίνει.
Και αφού γίνει θα χρειαστεί προσπάθεια πάλι για να βρεθεί
μια ξεκάθαρη λύση για το γήπεδο και να γίνει γρήγορα
και με εγγυήσεις(όχι proof of funds) από τον Ιβάν.
Δηλαδή νέος ΑΣ και δουλειά και ΓΣ. Πολλές.

Ο δρόμος είναι μακρύς όπως καταλαβαίνετε και τίποτε
δεν κατακτηθηκε ποτέ χωρίς προσπάθεια και αγώνα....

Τέλος για το καταστατικό που ανέφεραν οι συμφορουμιτες,
πήρα τηλέφωνο στα δικαστήρια και μου είπαν ότι
μπορώ να το πάρω μόνο με εντολή του προέδρου και του γραμματέα του Συλλόγου.
Συνεπώς δε μπορούμε να πάρουμε έτσι το καταστατικό.
Έχω κάνει αίτηση εδώ και τρεις βδομάδες στον ΑΣ και δεν έχω λάβει απάντηση....

Ο άλλος τρόπος είναι ότι πρέπει να γραφτούμε στον ΑΣ (κάτι που πρέπει να κάνουμε ούτως
η άλλως). Αλλά και τότε μη νομιζεται ότι θα μας το δώσουν αμέσως.
Ήμουν σε εργατικό Σύλλογο και μου το δώσαν 3 μήνες μετά από
ανεπαλληλες οχλήσεις. Στη συνέχεια βέβαια όταν σαν παράταξη κάναμε
δικό μας blog, το καταστατικό αναρτήθηκε για τα μέλη του Συλλόγου,
έτσι ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση.....
trouman

Δημοσίευση από trouman »

opap έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 01:46

Αν ξέρετε, ενημερώστε...

Το αποτέλεσμα της συνάντησης, έτσι όπως καταγράφεται παραπάνω σε άρεσε; Σε βρίσκει σύμφωνο; Ποια είναι η προσδοκία σου εσένα ;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:11
abc_o_ karpouzas έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 15:57 εγω πιστευω και ειμαι με τον....πυθαγόρειο θεώρημα...

11-8-2025 καπου εκει γύρο στο μεσημερι....

.........Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συσταθεί η Τεχνική Επιτροπή που ετοιμάζει ο ΑΣ ΠΑΟΚ με αποκλειστικό θέμα την κατασκευή του νέου γηπέδου, κι από κει και πέρα θα κληθεί η ΠΑΕ για να συζητήσουν εκ νέου.............

12-8....13-8...14-8...15-8....16-8....17-8....18-8...19-8....

-------------20-8...21-8.....22-8....23-8...24-8.....

....25-8.....26-8....27-8....29-8....30-8....31-8....

Εικόνα
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 2):
Guitarman, Maklaz
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

:lol: :lol:

Ευγε λαμπροι μου νέοι! Ξέρετε να μετράτε τον μήνα... σε αντίθεση με τον ασ και τους ελάχιστους υποστηρικτές του (που χαθήκατε εσείς ρε παιδιά?)
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εγώ θα διαφωνήσω. Στόχος δεν είναι να φύγει ο τελης. Εφόσον ο ίδιος θέλει να είναι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ σαφώς και θα είναι. Εγώ προσωπικά είχα θέμα με συμπεριφορά ατόμων στην μάνα του συλλόγου. Οχι με τον τέλη. Τώρα ποιοι συμβούλεψαν τον τέλη να ποντάρει επικοινωνιακά σε απολιθώματα του κατατρεγμένου ΠΑΟΚ άλλων εποχών δεν το ξέρω. Και δεν με ενδιαφέρει. Αν θέλει να συστρατευθεί ή να αγοράσει τον ΠΑΟΚ ο δρόμος είναι ένας.
These users thanked the author Taseos for the post (total 8):
george188, Psaras, WeWillRockYou, paok apo epilogi, gervasio artigas, aivas19, Ιάσονας, Maedhros4
george188

Άψογος
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:29
abc_o_ karpouzas έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:11
abc_o_ karpouzas έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 15:57 εγω πιστευω και ειμαι με τον....πυθαγόρειο θεώρημα...

11-8-2025 καπου εκει γύρο στο μεσημερι....

.........Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συσταθεί η Τεχνική Επιτροπή που ετοιμάζει ο ΑΣ ΠΑΟΚ με αποκλειστικό θέμα την κατασκευή του νέου γηπέδου, κι από κει και πέρα θα κληθεί η ΠΑΕ για να συζητήσουν εκ νέου.............

12-8....13-8...14-8...15-8....16-8....17-8....18-8...19-8....

-------------20-8...21-8.....22-8....23-8...24-8.....

....25-8.....26-8....27-8....29-8....30-8....31-8....

Εικόνα

....... 31/12/2025 ληξις.

Έχει ακόμη...
Μπορεί μέχρι τότε να έχουμε, 10 στους 15 υπέρ μας.

Το καράβι γέρνει...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”