Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Κάποιος Έλληνας;
Πάντως είναι η ποιοτικότερη μεταγραφική περίοδος, ό,τι και να βρει να πει το gpt...
Και θα φτιάξουμε ανάλογη ομάδα!
Πάντως είναι η ποιοτικότερη μεταγραφική περίοδος, ό,τι και να βρει να πει το gpt...
Και θα φτιάξουμε ανάλογη ομάδα!
- These users thanked the author trouman for the post (total 3):
- Dimitris_L4, adam04, paok apo epilogi
Υπολογιζω οτι η 3η κινηση θα ειναι η παραιτηση του Ραζβαν οταν του πουν οτι πρεπει να κοψει 5 απο την λισταleftosss4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 10:28 Ο Τοσκιτσης λέει 1 με 2 κινήσεις ακόμα και αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι την Δευτέρα.

- These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
- FreeWatcher, theo G4
- Kabamaru11
Ευχαριστουμε Δημητρη για τις μεστες πληροφοριες σου,καλυτερα να μη πεις παραπανω,λιγο εμεινε εξαλλου.
Ο blackzone ειχε πει αν θυμαμαι καλα πως ο Λουτσε γουσταρει Avila.
Ο χοντρος δεν θυμαμαι ποια ονοματα ειχε πει για φορ.
Και τελος,ειναι αυτη φατσα για παικτη του ΠΑΟΚ ρε Μπιανκο;Πολυ φλουφλης,ασε καμια αξυρισια ρε μπουμπη.
Και τελος,ειναι αυτη φατσα για παικτη του ΠΑΟΚ ρε Μπιανκο;Πολυ φλουφλης,ασε καμια αξυρισια ρε μπουμπη.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- sakis_the_fraud
Αν οντως ισχυει αυτο για Λουτσεσκου και Αβιλα δεν βλεπω γιατι να μην γινει αυτη η κινηση. Ευχαριστη εκπληξη θα ειναι τυχον αποκτηση Τσαπρα για μενα οπως εγραψα και χτες για να λυθει και το θεμα της λιστας. Δεν νομιζω να χαλασει και τον Ραζβαν.
Αν υποθέσουμε ότι οι Balde και Shoretire δεν θα δηλωθούν στη λίστα τότε αυτή τη στιγμή είμαστε στον +1 ξένο. Αν έρθει ένας ακόμη φορ που προσπαθούν θα είμαστε στο +2. Οι παίχτες που μπορούν να βγουν από τη λίστα είναι ο Gugelasvili(δύσκολα βέβαια ο coach να πάει με έναν έμπειρο τερματοφύλακα μόνο στην Ευρώπη), ο Sastre(έχει ξαναγίνει), ο Lovren(λόγω ταχύτητας) και πάρα πολύ δύσκολα κι αποκλειστικά για να του στείλουν ένα μήνυμα ο Chalov. Λογικά προς το παρόν οι Sastre και Lovren μοιάζουν οι πιο πιθανοί, εφόσον χρειαστεί και 2η θέση ξένου.
Και πέρσι δε δηλώθηκε ο Παβλένκα.
- These users thanked the author Mīngus for the post:
- sakis_the_fraud
o Balde ειναι ηδη εκτος
ο Σορετιρε είναι πιθανότερος δευτερος να κοπεί μετά το τέρμα , τώρα αν έρθει και ξένο φορ ...
ο Σορετιρε είναι πιθανότερος δευτερος να κοπεί μετά το τέρμα , τώρα αν έρθει και ξένο φορ ...
-
Παντως ο αβιλα μπηκε στα δυο ματς που επαιξε αλλαγη σε εξτρεμ αρισταρα στον ρικελμε. Καθως και τις δυο φορες που επαιξε μπηκε αλλαγη και ο μπακαμπου σαν φορ.
- These users thanked the author NostalgosTouKagawa for the post:
- sakis_the_fraud
Από τας αναλυτικάς περιγραφάς πριν μερικές σελίδες για τον Μπιάνκο, έβγαλά το συμπέρασμα ότι στα χαρακτηριστικά ο παίκτης είναι ένας καλύτερος και ίσως ταχύτερος Πένια.
Αυτό το... " ασχολείται ο Γιώργης με τη μεταγραφή" μόνο εμένα με στραβωνει κάπως?
-
Καταρχάς και καταρχήν τα συγχαρητήρια μου στον συμφορυμίτη Iggy/pop για την εξαιρετική του δουλειά για το scouting report του Μπιάνκο. Είχα μπει και εγώ σε μια σελίδα σκάουτινγκ και είχα δει κάποια πράγματα για τον παίκτη αλλά αυτό που μας έδωσε ο Iggy/pop είναι ανεπανάληπτο. Εύγε και μπράβο και πάλι. Πέρα από την πληροφόρηση συνιστά και μια τρομερή ένεση ποιότητας στο φόρουμ. Να σας πω την αλήθεια είμαι χρόνια μέλος (παλαιότερα με άλλο όνομα χρήστη) και δυστυχώς βλέπω μια συνεχή πτώση και κατηφόρα της ποιότητας στο φόρουμ. Τείνει να γίνει πλατφόρμα της μίρλας και των προσωπικών μπιφ. Σελίδες επί σελίδων με ανούσια σχόλια μιζέριας και γκρίνιας. Το φόρουμ και ειδικά η σελίδα για τις μεταγραφές έτσι έπρεπε να είναι. Πληροφόρηση για μεταγραφές, ανάλυση παικτών και χαρακτηριστικών και όχι να βγάζει το δηλητήριο και τη μιζέρια του ο καθένας.....
Πάμε παρακάτω, κοιτώντας όπως σας είπα κάποια σελίδα σκάουτινγκ και για τους δύο Ιταλούς, είδα για το Βολιάκο ότι έχει πολύ υψηλή αξιολόγηση και βαθμολόγηση στην αμυντική του ικανότητα αλλά επίσης και στην αθλητικότητα και γενικά το fitness του. Μοιάζει να πήραμε έναν αμυντικό πολύ ικανό στην άμυνα, στο ξύλο, στην επιθετική άμυνα και τη δύναμη (και με καλή ταχύτητα) γενικότερα. Στοιχεία που μας λείπουν καθώς το δίδυμο Κεντζιόρα Μηχαηλίδης είναι μάλλον "μαλακό" και όχι τόσο σκληρό όσο χρειάζεται. Βέβαια από την άλλη τα "επιθετικά" προσόντα του Βολιάκο είναι βαθμολογημένα σε μέτριο βαθμό, ελαφρώς πάνω από τη βάση. Μοιάζει πάντως και οι δύο επιλογές να είναι ψαγμένες και αποτέλεσμα σκάουτινγκ και ποδοσφαιρικής γνώσης και αυτό είναι πολύ καλό. Και μη ξεχνάτε ποτέ ότι είναι άλλο το "καλός ποδοσφαιριστής" με το "κατάλληλος ποδοσφαιριστής". Μια ομάδα πάντα πρέπει να στοχεύει πρώτα και κύρια ν' αποκτά κατάλληλους ποδοσφαιριστές και όχι απλά καλούς ποδοσφαιριστές. Πολλά τα παραδείγματα (και στον ΠΑΟΚ και σε άλλες ομάδες) καλών ποδοσφαιριστών που όμως αποδείχτηκε ότι δεν κολλούσαν, ότι δεν ήταν οι κατάλληλοι.
Για το θέμα του φορ. Ξέρω ότι η γενική τάση είναι για κάποιο "όνομα". Αυτό θέλουν οι οπαδοί το "πανηγύρι". Οκ εάν βρουν κάποια καλή περίπτωση αλλά εγώ προσωπικά δεν καίγομαι κιόλας για "όνομα". Αυτό που θα είναι και φέτος η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι η δουλειά του Λουτσέσκου. Και ο κόουτς για να το πετύχει αυτό χρειάζεται να είναι ο ίδιος ψυχικά καλά και να έχει καλά αποδυτήρια. Να δείχνει στην ομάδα ότι είναι δίκαιος και ότι όλοι υπολογίζονται. Καλώς η κακώς υπάρχει αυτή τη στιγμή ο Τσάλωφ. Ο παίκτης δεν επιθυμεί ν' αποχωρήσει και αυτό μάλλον θα γίνει, θα συνεχίσει να είναι κανονικά μαζί μας. Και μιλάμε και για ένα ακριβό συμβόλαιο (νομίζω 1,3εκ + μπόνους). Εάν έρθει κάποιο όνομα ο Τσάλωφ δηλαδή θα γίνει 3ο φορ; Και ο Μύθου 4ο φορ; Η γκρίνια είναι μικρόβιο και δεν πρέπει να μπει ποτέ στ' αποδυτήρια και την καθημερινότητα της ομάδας.
Πολλοί έχετε ξεσηκωθεί από τη μεταγραφή του Ταρεμί στο γαύρο και λέτε ότι θα έχει 3 φορ πρώτης γραμμής. Εγώ θα συμφωνήσω περισσότερο μ' ένα πόστ που έκανε παραπάνω ο συμφορουμίτης sotos26 σχετικά με τον κίνδυνο αυτή η κατάσταση αντί για καλό να δημιουργήσει προβλήματα στ' αποδυτήρια. Οι άγγλοι έχουν μια παροιμία...."too much of a good thimg is a bad thing"....."ουκ εν τω πολλώ το ευ" που έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες. Οκ όπως είπα, ας κάνουν την προσπάθεια τους να πάρουν έναν καλό επιθετικό αλλά εμένα δε θα με χαλούσε μια επιλογή τύπου ΤετέΪ από Κηφησιά. Στη λογική ότι δε θα διαταράξει τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα. Δε θα έχει πρόβλημα να είναι μέχρι και 4ος φορ σε κάποιες περιπτώσεις. Είναι σχετικά νέος (24), έχει σωματικά προσόντα, είναι και γηγενής και άρα δεν θα χρειαστεί να κοπεί κάποιος από τη λίστα και έτσι να "χαλαστεί" ψυχολογικά ο κομμένος (οι ισορροπίες και το καλό κλίμα που λέγαμε). Και έχει και δυνατότητες να εξελιχθεί ενώ δεν κόβει και το δρόμο στο Μύθου, όπως επίσης δεν "υποβαθμίζει" (θεωρητικά τουλάχιστον) και τον Τσάλωφ. Νομίζω είναι μια καλή κίνηση που αριθμητικά θα μας δώσει πληρότητα και θα διατηρήσει και τις ισορροπίες όπως είπα!
Πάμε παρακάτω, κοιτώντας όπως σας είπα κάποια σελίδα σκάουτινγκ και για τους δύο Ιταλούς, είδα για το Βολιάκο ότι έχει πολύ υψηλή αξιολόγηση και βαθμολόγηση στην αμυντική του ικανότητα αλλά επίσης και στην αθλητικότητα και γενικά το fitness του. Μοιάζει να πήραμε έναν αμυντικό πολύ ικανό στην άμυνα, στο ξύλο, στην επιθετική άμυνα και τη δύναμη (και με καλή ταχύτητα) γενικότερα. Στοιχεία που μας λείπουν καθώς το δίδυμο Κεντζιόρα Μηχαηλίδης είναι μάλλον "μαλακό" και όχι τόσο σκληρό όσο χρειάζεται. Βέβαια από την άλλη τα "επιθετικά" προσόντα του Βολιάκο είναι βαθμολογημένα σε μέτριο βαθμό, ελαφρώς πάνω από τη βάση. Μοιάζει πάντως και οι δύο επιλογές να είναι ψαγμένες και αποτέλεσμα σκάουτινγκ και ποδοσφαιρικής γνώσης και αυτό είναι πολύ καλό. Και μη ξεχνάτε ποτέ ότι είναι άλλο το "καλός ποδοσφαιριστής" με το "κατάλληλος ποδοσφαιριστής". Μια ομάδα πάντα πρέπει να στοχεύει πρώτα και κύρια ν' αποκτά κατάλληλους ποδοσφαιριστές και όχι απλά καλούς ποδοσφαιριστές. Πολλά τα παραδείγματα (και στον ΠΑΟΚ και σε άλλες ομάδες) καλών ποδοσφαιριστών που όμως αποδείχτηκε ότι δεν κολλούσαν, ότι δεν ήταν οι κατάλληλοι.
Για το θέμα του φορ. Ξέρω ότι η γενική τάση είναι για κάποιο "όνομα". Αυτό θέλουν οι οπαδοί το "πανηγύρι". Οκ εάν βρουν κάποια καλή περίπτωση αλλά εγώ προσωπικά δεν καίγομαι κιόλας για "όνομα". Αυτό που θα είναι και φέτος η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι η δουλειά του Λουτσέσκου. Και ο κόουτς για να το πετύχει αυτό χρειάζεται να είναι ο ίδιος ψυχικά καλά και να έχει καλά αποδυτήρια. Να δείχνει στην ομάδα ότι είναι δίκαιος και ότι όλοι υπολογίζονται. Καλώς η κακώς υπάρχει αυτή τη στιγμή ο Τσάλωφ. Ο παίκτης δεν επιθυμεί ν' αποχωρήσει και αυτό μάλλον θα γίνει, θα συνεχίσει να είναι κανονικά μαζί μας. Και μιλάμε και για ένα ακριβό συμβόλαιο (νομίζω 1,3εκ + μπόνους). Εάν έρθει κάποιο όνομα ο Τσάλωφ δηλαδή θα γίνει 3ο φορ; Και ο Μύθου 4ο φορ; Η γκρίνια είναι μικρόβιο και δεν πρέπει να μπει ποτέ στ' αποδυτήρια και την καθημερινότητα της ομάδας.
Πολλοί έχετε ξεσηκωθεί από τη μεταγραφή του Ταρεμί στο γαύρο και λέτε ότι θα έχει 3 φορ πρώτης γραμμής. Εγώ θα συμφωνήσω περισσότερο μ' ένα πόστ που έκανε παραπάνω ο συμφορουμίτης sotos26 σχετικά με τον κίνδυνο αυτή η κατάσταση αντί για καλό να δημιουργήσει προβλήματα στ' αποδυτήρια. Οι άγγλοι έχουν μια παροιμία...."too much of a good thimg is a bad thing"....."ουκ εν τω πολλώ το ευ" που έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες. Οκ όπως είπα, ας κάνουν την προσπάθεια τους να πάρουν έναν καλό επιθετικό αλλά εμένα δε θα με χαλούσε μια επιλογή τύπου ΤετέΪ από Κηφησιά. Στη λογική ότι δε θα διαταράξει τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα. Δε θα έχει πρόβλημα να είναι μέχρι και 4ος φορ σε κάποιες περιπτώσεις. Είναι σχετικά νέος (24), έχει σωματικά προσόντα, είναι και γηγενής και άρα δεν θα χρειαστεί να κοπεί κάποιος από τη λίστα και έτσι να "χαλαστεί" ψυχολογικά ο κομμένος (οι ισορροπίες και το καλό κλίμα που λέγαμε). Και έχει και δυνατότητες να εξελιχθεί ενώ δεν κόβει και το δρόμο στο Μύθου, όπως επίσης δεν "υποβαθμίζει" (θεωρητικά τουλάχιστον) και τον Τσάλωφ. Νομίζω είναι μια καλή κίνηση που αριθμητικά θα μας δώσει πληρότητα και θα διατηρήσει και τις ισορροπίες όπως είπα!
- These users thanked the author dimitris7777 for the post (total 5):
- gervasio artigas, adam04, magdy, Iggy Pop, Andrew R
- Dimitris_L4
Αδερφε ευχαριστω...το λεω για να μν υπαρχει παρανοηση..ο χοντρος ειπα οτι ξερει τι γινεται...οχι οτι ειπε κτ..Kabamaru11 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 10:43 Ευχαριστουμε Δημητρη για τις μεστες πληροφοριες σου,καλυτερα να μη πεις παραπανω,λιγο εμεινε εξαλλου.
Μονο σε μενα ο Μπιανκο μου θυμιζει ζοαο φελιξ?
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- Kabamaru11
στο FM πάντως , έχει χαρακτηριστικά οργανωτή , με υψηλή βαθμολογία σε πάσα, , τεχνική κατάρτιση , δημιουργικοτητα ( 15/20 ) , αλλά και με αντοχή ,πρώτη επαφή ,επιτάχυνση (14/20) . δηλαδή τεχνίτης με τρεξιματα και ταχύτητα