Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από nunies4 »

WestBlock4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:42 Εγω θα πρότεινα να πάρουμε ολοι μια παστουλα να γλυκάθουμε γιστι καλες οι φήμες κ τα θελω αλλα επειδη κοβω να μην έρχεται τπτ αλλο μην εχουμε εδω κατάρες κ αφορισμούς μετα.
Εγω ειμαι οκ και με το κατι αλλο. Πιο πολυ με τρομαζει το να μεινουμε με Τσαλοφ γιατι αυτη η εντονη κινητικοτητα για φορ δειχνει οτι στην ομαδα δεν τον πιστευουν.
These users thanked the author nunies4 for the post:
Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

makispaspartou έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:06
Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:59 Κοιταξτε παιδια, ουτε παπα εχω πουλησει ποτε , ουτε τπτ..με τν σουρμε παλιοτερα εχουμε μιλησει αρκετες φορες, ξερει καποια πραγματα...θα μιλησω μαζι του να του πω τι κ πως κ αν θελει , μπορω να μιλησω με ονοματα κ τι λεφτα δινουμε εκει που ασχολουμαστε...προς το παρον για να υπαρχει τετοια σιγη κ απο ΠΑΕ , ε δν ειμαι μ@λ@κ@ς να ερθω να σκασω τα ονοματα..Σεβομαι την ομαδα πρωτιστως που προσπαθει να φερει φορ..οι εποχες ειναι περιεργες..
Παντως καλα ειχε πει ο παπας...ο χοντρος ξερει...
Χοντρό εννοεί τον στιχουργό;;
Τον Κολκα
soigol
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από soigol »

Δεν μου άρεσε το "δεν παίζουν εξτρέμ" .
Θα ήταν ιδανικό!
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

George Best4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:31 Αν έρθει φορ δε θα έρθει για 1ο, αλλά σαν κάποιος που θα μοιράζεται τη θέση με Γιακουμάκη. Ο άλλος ήρθε με τις διαβεβαιώσεις ότι θα παίζει λόγω Μουντιάλ. Δε νομίζω να φέρουμε κάποιο όνομα που θα του πάρει την θέση, δεν ξέρω τι ονόματα μπορούμε να φέρουμε αν δεν θέλουμε να πληρώσουμε υπεραξία από τη μια σε συμβόλαιο και δεν θα έχει θέση βασικού.
Τα φορ που αναφέρετε είναι εκτός τόπου και χρόνου, θα θέλουν 2+ συμβόλαιο και αυτο το συμβόλαιο το δώσαμε.
Δεν είναι στις κλήσεις της Εθνικής μέχρι τώρα , επίσης σε δηλώσεις του μετά το ματς με την αελ αν θυμάμαι καλά είχε πει πως δεν είναι στο μυαλό του αυτή την στιγμή η Εθνική και γενικά έριξε σποντες.
Τα παιχνίδια είναι πολλά , μικρές και μεγάλες ομάδες, θα χρειαστείς χαρακτηριστικά ανάλογα τις καταστάσεις.

Εγώ πάντως το ακούω μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

George Best4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:31 Αν έρθει φορ δε θα έρθει για 1ο, αλλά σαν κάποιος που θα μοιράζεται τη θέση με Γιακουμάκη. Ο άλλος ήρθε με τις διαβεβαιώσεις ότι θα παίζει λόγω Μουντιάλ. Δε νομίζω να φέρουμε κάποιο όνομα που θα του πάρει την θέση, δεν ξέρω τι ονόματα μπορούμε να φέρουμε αν δεν θέλουμε να πληρώσουμε υπεραξία από τη μια σε συμβόλαιο και δεν θα έχει θέση βασικού.
Τα φορ που αναφέρετε είναι εκτός τόπου και χρόνου, θα θέλουν 2+ συμβόλαιο και αυτο το συμβόλαιο το δώσαμε.
Τι σημαινει διαβεβαιωσεις; Δηλαδη ο Ταρεμι τι διαβεβαιωσεις πηρε; Οτι θα πεταξει τον Ελ Καμπι στον παγκο;
Το 2025 στο συγχρονο ποδοσφαιρο με τα 50+ ματς στη σεζον αυτα εχουν πεθανει
These users thanked the author nunies4 for the post (total 9):
Dimitris_L4, FreeWatcher, demo4, gervasio artigas, keep_paokizein, Budas73, Logistis, ΚΩΣΤΑΣ2019, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
tsario73

Δημοσίευση από tsario73 »

nunies4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:46 Ρε εσεις αφηστε τον. Καλα κανει. Εστω και αν αυτα μανατζερικα κυκλοφορουν και τα ξερουν ολοι γιατι να το εχει βαρος οτι το ειπε εδω μεσα :D ;
Εξαλλου μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας. Ο φορ για τον οποιον θα πηγαιναμε αεροδρομιο ενας ειναι. Και ειδικα οταν μιλαμε για εμπλοκη Γιωργη
Για ποιον λες;
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

nunies4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:48
WestBlock4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:42 Εγω θα πρότεινα να πάρουμε ολοι μια παστουλα να γλυκάθουμε γιστι καλες οι φήμες κ τα θελω αλλα επειδη κοβω να μην έρχεται τπτ αλλο μην εχουμε εδω κατάρες κ αφορισμούς μετα.
Εγω ειμαι οκ και με το κατι αλλο. Πιο πολυ με τρομαζει το να μεινουμε με Τσαλοφ γιατι αυτη η εντονη κινητικοτητα για φορ δειχνει οτι στην ομαδα δεν τον πιστευουν.
Νομιζω οκοι θα θέλαμε ενα cf ακομη απλα εχω την αίσθηση οτι απλα δεν.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ο ρόλος του ποδοσφαιριστή είναι ίσως πιο σημαντικός από τον μισθό του. Ένας επαγγελματίας θέλει να ξέρει το πλάνο που έχεις. Στον ΠΑΟΚ με Λουτς υπάρχει έμφαση στο συνεχές και σε βάθος ροτέισον και πολλές φορές συμφωνίες χαλάνε για αυτόν τον λόγο. Για τον γαύρο παιδιά που αναφερόμαστε πολλές φορές, που εννοείται είναι μπροστά σε πολλά θέματα γενικώς, πολλές φορές την έχει πατήσει με πολλούς τοπ παίχτες στην ίδια θέση και γίνονται τα αποδυτήρια άνω κάτω. Μια κλωστή είναι πολλές φορές.
These users thanked the author sotos26 for the post (total 3):
paokspren, Andrew R, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ενταξει εμενα μου αρκει οτι παμε για δυνατο ντεμαραζ ηδη δηλωνω πολυ ευχαριστημενος απο την ομαδα που δημιουργηθηκε και μαζι με τα κερασακια ειμαστε σουπερ.
Θα τους πετσοσουμε ολους ανεξαιρετως
These users thanked the author paokovios1974 for the post (total 6):
Dimitris_L4, paoki19, paok apo epilogi, theo G4, Unpsofable78, sakis_the_fraud
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

tsario73 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 10:02
nunies4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:46 Ρε εσεις αφηστε τον. Καλα κανει. Εστω και αν αυτα μανατζερικα κυκλοφορουν και τα ξερουν ολοι γιατι να το εχει βαρος οτι το ειπε εδω μεσα :D ;
Εξαλλου μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας. Ο φορ για τον οποιον θα πηγαιναμε αεροδρομιο ενας ειναι. Και ειδικα οταν μιλαμε για εμπλοκη Γιωργη
Για ποιον λες;
Tζ'ολης (ο Τζίμας ας ψηθεί λιγο ακόμα) :opaokara: :opaokara:
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Psagmenos4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:43
FreeWatcher έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:32
George Best4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 00:00

Ούτε ο Μαριν, ούτε ο Γιοβιτς, ούτε ο Τσιριβεγια ήθελαν Ελλάδα βεβαια...
Καλά θα ήταν να μην γράφετε ψέματα για να εκθειάζετε τους αθηνέζους εδώ μέσα.
Βάσει των αρδ του ΠΑΟΚ:
1)Μαρίν θέλαμε πέρυσι κ δεν τα βρήκαμε με την ομάδα του. Φέτος ήταν εκτός σχεδιασμού εξ αρχής. ΠΟΤΕ δεν ειπώθηκε ότι ο παίχτης δεν ήθελε Ελλάδα.
2)Ο Τσιριβέγια άρεσε, εξετάστηκε για φέτος αλλά θεωρήθηκαν πολλά τα 2 εκατομμύρια αγοράς. Διαφωνώ μιας κ μου άρεσε πολύ ο παίχτης, αλλά επίσης ΠΟΤΕ δεν ειπώθηκε ότι ο παίχτης δεν ήθελε Ελλάδα.
3)Για τον μόνο που οι αρδ μας έλεγαν ότι είναι απίθανο να έρθει Ελλάδα ήταν ο Γιοβιτς.
Για τον Τσιροβεγια θα σε διορθώσω, δεν φάνηκαν πολλά τα λεφτά αλλά ο παίκτης εξεταστηκε ως αντί Μειτε ,από την στιγμή που ήρθε το βουνό σταμάτησε να απασχολεί και ο Τσιριβεγια
Ξέρετε ότι εδώ κάτω οι δημοσιογράφοι της ίδιας ομάδας θεωρούν προβληματικό ότι ο Τσιριβεγια κάνει μόνο μια δουλειά μέσα στο γήπεδο και με τα χαφ που είχαν τότε Σιωπή ,Μαξιμοβιτς,Τσιριβεγια η μπάλα δεν προωθείται . Ακόμα όμως συζητάμε για τον Τσιριβεγια .Εδώ μέσα ζηλεψαμε τα χαφ του Άρεως . Έρχεται παίκτης από εθνική Ιταλίας Κ21 που συγκαταλέγεται στους 10 καλύτερους χαφ στην ηλικία του και μας ξενίζει . Στα χαφ αυτή την στιγμή και χωρίς να έρθει ο Ζαφείρης είμαστε πολύ καλά και καλύτεροι . Μπορούμε να φέρουμε μπροστά έναν παίκτη που να δημιουργεί και μόνος του και ναι θα έχουμε μια ομάδα με τα καλύτερα χαρακτηριστικά που είχαμε ποτέ .
These users thanked the author panpangr77 for the post (total 7):
epitropos, gervasio artigas, Budas73, giaxxo, paok apo epilogi, Unpsofable78, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Θα φέρω ως παραδειγμα τον οάρη για να δείξω πως πολλες φορές όταν κρίνουμε κάποιους παικτες ξεχνάμε το σημαντικότερο.: να ταιριάζει ο παικτης που κοιτάμε με τον τρόπο που παιζει η ομάδα για την οποία τον προοριζουμε.
Το ταίριασμα αυτό απαιτεί ένα δευτερο επίπεδο συλλογισμού, περα και πανω από μια απλή ανάλυση χαρακτηριστικών τυπου Φουτμπόλ μάνατζερ ή όποια άλλη μπορεί να υπάρχει και είναι προσιτη στο ευρυ κοινό.
Είδα χτες βράδυ το β ημίχρονο του αγώνα του οαρη.
Ο εκφωνητής έπλεξε το εγκώμιο του Φαμπιανο όποτε του δόθηκε η ευκαιρία (όπως έκανε κι ο άλλος ο γελοίος στο μάτς του γαυρου όπου παρομοιασε τον Τζολακη με τον Νόιερ!!!, παρεμπιπτόντως ο Τζολακης είναι ένας καλός έως πολυ καλός τερματοφύλακας αλλά όχι Νόιερ).
Ο Φαμπιανο είναι ένα καλό μπακ, αναμφίβολα καλός ποδοσφαιριστης. Δυο φορες όμως χτες έχασε τον αντίπαλο και ο οάρης έφαγε δυο γκολ.
Αυτό που εξηγεί, όχι όλα βέβαια αλλά αρκετά από την απόδοση παικτων όπως ο συγκεκριμένος ή ο Μορον ή ο Μοντσου κλπ. ειναι ο τρόπος παιχνιδιου του οάρη.
Με τον Μαντζιο ή ομάδα τους έπαιζε κατς, όχι ποδοσφαιρο. Κλωτσιές για σπάσιμο ρυθμου και εκνευρισμό αντιπάλου με τη βοήθεια του διαιτητή, σφιχτή άμυνα με μαν του μαν, θέατρο και καραγκιοζιλίκια. Ο Ουζουνίδης θέλει να παιξει ποδοσφαιρο, αυτό για τον οργανισμό του οάρη είναι κάτι καινουριο. Όταν πλεον χρειάζεται να δημιουργήσεις φάσεις ο Μορον σου φαίνεται "λίγος",
όταν χρειάζεται να γυρίσεις γρήγορα και να κόψεις σωστά μια αντεπίθεση τότε πιθανον κάποιοι παικτες σου να εμφανίζουν ελαττώματα. Αν έχεις το μισό γήπεδο για να τρέξεις σε αντεπίθεση τότε ο Γιαννιώτας ειναι καλός, αν πρεπει να έχει μπροστά του δυο αμυντικούς και λίγους χώρους ή διαδρόμους θα φανεί ότι είναι ένας μέτριος παικτης και δεν θα μπορεί να βγάλει μια σέντρα της προκοπης.
Έτσι λοιπόν όταν ζητάμε π.χ. τον Λιβαι Γκαρσία, τον Λιβαγια, τον Τσαπρα και ένα σωρό άλλους, δεν πρεπει να σκεφτούμε μόνο τα χαρακτηριστικά που δίνουν τα ριπορτ πουβδιαβαζουμε σε κάποια πλατφόρμα αλλά να σκεφτούμε πως είναι δυνατόν αυτά τα χαρακτηριστικά να εμφανιστουν σε μια ομάδα όπως ή δική μας, πουζηταει παντοτε την μπάλα και θέλει αυτή να φτιαχνει παιχνιδι, σε μια ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ δηλαδή όπως ο ΠΑΟΚ. Κανένας μας οχι μόνο δεν μπορεί να το πει με σιγουριά αυτό, ή πιθανοτητα έστω να το προσεγγισει είναι ένα 10%.
Αυτός είναι ο λόγος που οι προπονητες σαν τον Λουτσέσκου, τον Μενυιλιμπαρ ακόμη και τον Ουζουνίδη βρίσκουν δουλειά με υψηλές αμοιβές ενώ εμείς παίρνουμε πρωταθληματα και κάνουμε πορειες μόνο στο ΦΜ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Κυρ 31 Αύγ 2025, 10:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 22):
aivas19, epitropos, potamda, leftosss4, Kabamaru11, riegel, keep_paokizein, gervasio artigas, Budas73, thanos-xanthi and 12 more users
Outsider1926

Δημοσίευση από Outsider1926 »

Όπως λέει και ο Τσόρμπα, το αποτέλεσμα μετράει καλώς ή κακώς. Ο φίλος που μοιράστηκε την πληροφορία προφανώς για να μη λέει τίποτα παραπάνω, ξέρει για κάτι πολύ δυνατό. Υπομονή, θα είναι πολύ καλύτερα να ανοίξουμε το fb αύριο σε ανύποπτη φάση και να δούμε "βόμβα, έκλεισε τον τάδε ο ΠΑΟΚ". Άλλωστε 60 ώρες μένουν ακόμα. Υπομονή.
These users thanked the author Outsider1926 for the post (total 3):
giaxxo, theo G4, sakis_the_fraud
leftosss4

Δημοσίευση από leftosss4 »

Ο Τοσκιτσης λέει 1 με 2 κινήσεις ακόμα και αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι την Δευτέρα.
These users thanked the author leftosss4 for the post (total 3):
Outsider1926, Mitsospaoki4, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eν τω μεταξυ και ο Αβιλα και ο Μακαμπου παιζουν στη Μπετις.Δωστε μας εναν απο τους δυο να τελειωνουμε αν και προφανως εγω θελω Αβιλα...
These users thanked the author joshua for the post (total 2):
george188, theo G4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”