Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giapas

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από giapas »

Τρύπημα σε ποια περίπτωση πήγε να γίνει κι από ποιον ;
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ο χοντρος ξερει => Ο Κολκας ξερει => Παμε ενα brainstorming ποιους μιλησε ο κολκας στα φορ το καλοκαιρι;
These users thanked the author embuji for the post (total 3):
Dimitris_L4, theo G4, sakis_the_fraud
embuji

Δημοσίευση από embuji »

giapas έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:07 Τρύπημα σε ποια περίπτωση πήγε να γίνει κι από ποιον ;
Νομιζω αναφερεται στα οσα εγιναν με ΑΣ και Νεα τουμπα.
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
Dimitris_L4, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

giapas έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:07 Τρύπημα σε ποια περίπτωση πήγε να γίνει κι από ποιον ;
Θολωσε ο Γιωργης απο τ τρυπημα που πηγε να κανει στν οικογενεια του ΠΑΟΚ ο Μυστακιδης..
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:59 Κοιταξτε παιδια, ουτε παπα εχω πουλησει ποτε , ουτε τπτ..με τν σουρμε παλιοτερα εχουμε μιλησει αρκετες φορες, ξερει καποια πραγματα...θα μιλησω μαζι του να του πω τι κ πως κ αν θελει , μπορω να μιλησω με ονοματα κ τι λεφτα δινουμε εκει που ασχολουμαστε...προς το παρον για να υπαρχει τετοια σιγη κ απο ΠΑΕ , ε δν ειμαι μ@λ@κ@ς να ερθω να σκασω τα ονοματα..Σεβομαι την ομαδα πρωτιστως που προσπαθει να φερει φορ..οι εποχες ειναι περιεργες..
Παντως καλα ειχε πει ο παπας...ο χοντρος ξερει...
Και πολύ καλά θα κάνεις φίλε μου. Ολόκληρο το καλοκαίρι κάναμε υπομονή, δεν θα τα χαλάσουμε τις 3 τελευταίες μέρες. Ότι είναι να γίνει(φορ, Ζαφ) θα γίνει μέχρι Τρίτη βράδυ που κλείνει η προθεσμία για τη δήλωση της λίστας, οπότε μέχρι τότε θα ξέρουμε σίγουρα. Από Τετάρτη πρωί, για το τζέρτζελο κυρίως, μπορείς να αναφέρεις αυτά που έμαθες ότι προσπαθούσαμε.
These users thanked the author wickerman for the post (total 3):
PAOKevolution, Unpsofable78, sakis_the_fraud
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Α νομίζα εννοουσες σε κάποια μεταγραφή μας ,λάθος καταλαβα.

Όσο για τον Κολκα είμαι σίγουρος οτι γενικά ξέρει αρκετά όμως είναι παλιά τατιανα και βγάζει προς τα έξω ότι "συμφέρει " την ομάδα
These users thanked the author giapas for the post (total 5):
Dimitris_L4, theo-drama, ΚΩΣΤΑΣ2019, vasgias, sakis_the_fraud
embuji

Δημοσίευση από embuji »

ο Κολκας αναφερθηκε μεσα στο καλοκαιρι νομιζω για μοπε, λιβαι και μπακαμπου.

Νομιζω αυτους τους 3 ειπε κατι ψιλοχαζα. Δεν ειμαι σιγουρος ομως εχω ακουσει 50 ονοματα φετος ειναι το κεφαλι μου μαρμελαδα.

Μητσο ειμαι ζεστος, χλιαρος ή εχω παει καρφι ΣΦ ΠΑΟΚ ανταρκτικης;
These users thanked the author embuji for the post:
sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ρε παιδια.. πως γινεται να παρουμε φορακλα για πρωτο;
δηλαδη ο Γιακουμακης, με δυο μυρια συμβολαιο, που ηρθε μεταξυ αλλων για να παλεψει την κληση του στην εθνικη εν οψει μουντιαλ, θα ειναι δευτερος; (και που συν τοις αλλοις ξεκινησε με αυτην την εντυπωσιακη γκολαρα)
These users thanked the author sic-4 for the post:
soigol
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Για Milik δεν είμαι σίγουρος ότι θα πολύ πηγαίναμε αεροδρόμιο. Είναι πάλι τραυματίας από τι διαβάζω με άγνωστη επιστροφή. Στη Γιουβέντους παίρνει πάνω από 3.5 μυρια. Αν έρθει μόνο δανεικός σε συνεργασία με τη Γιουβέντους. Και θέλει πολύ καλό ψάξιμο από μας για τα ιατρικά του.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

sic-4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:18 ρε παιδια.. πως γινεται να παρουμε φορακλα για πρωτο;
δηλαδη ο Γιακουμακης, με δυο μυρια συμβολαιο, που ηρθε μεταξυ αλλων για να παλεψει την κληση του στην εθνικη εν οψει μουντιαλ, θα ειναι δευτερος; (και που συν τοις αλλοις ξεκινησε με αυτην την εντυπωσιακη γκολαρα)
Μια χαρά γίνεται.

Ομάδα που παίζει σε 3 διοργανώσεις και μάλιστα μία από αυτή να είναι το Europa League (που είναι ένα μικρό Champions League σε ποιότητα πλέον και με 8 αγώνες μίνιμουμ) χρειάζεται 2 φοράκλες για να έχει το κεφάλι της ήσυχο.

Δεν γίνεται να έχεις τον Γιακουμάκη και μετά το χάος. Θες ακόμα έναν στο ίδιο επίπεδο.

Αν είναι 2 καλοί θα πάρουν και οι 2 πολλά ματς μέσα στην χρονιά. Κανένας δεν θα μείνει παραπονεμένος.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 3):
Logistis, WeWillRockYou, sakis_the_fraud
embuji

Δημοσίευση από embuji »

sic-4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:18 ρε παιδια.. πως γινεται να παρουμε φορακλα για πρωτο;
Ξεκιναμε οτι οι προσωπικοι στοχοι του καθε ποδοσφαιριστη δε πανε πανω απο την αναβαθμιση του ροστερ της ομαδας.
Απο εκει και περα, το να φερεις εναν ιδιου επιπεδου αν οχι καλυτερο του με διαφορετικα χαρακτηριστικα για να μπορεις να ανακατεψεις την τραπουλα ειναι καλο. Γιαυτο εγω ελπιζω να φερουμε εναν εκ των μοπε, αβιλα που ειναι αλλου τυπου παικτες.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Θα γούσταρα πολύ να δω LG υπό τις οδηγίες του Razvan.

Είναι ένα στοίχημα που αν σου βγει, τους αλλάζεις τα πετρέλαια
icue

Δημοσίευση από icue »

Για κανενα φορ απο οσα ακουστηκαν δεν θα πηγαιναμε αεροδρομιο. Οχι οτι δεν ειναι καλοι παικτες.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

icue έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:25 Για κανενα φορ απο οσα ακουστηκαν δεν θα πηγαιναμε αεροδρομιο. Οχι οτι δεν ειναι καλοι παικτες.
Δεν νομίζω ότι ο Δημήτρης το λέει με την έννοια "Ζαφείρη"
These users thanked the author Maklaz for the post:
Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

ο Χοντρος ξερει για ποια φορ παλευει ο Γιωργης...κ φτανει πολλα ειπαμε...οι αρμοδιοι ενημερωθηκαν..κανουμε υπομονη μηπως σκασουν τα μανιταρια του σνουφελ αν κ ξαναλεω ειναι τρομερα δυσκολες περιπτωσεις..Κ δεσμευομαι οταν ληξει η μεταγραφικη περιοδος κ αν δν ερθει ενας απο τους 2 , να σας πω περισσοτερα για ονοματα κ λεφτα..προς το παρον ενα πραγμα να ξερετε...ΠΦΟΠ ΡΕ ...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 20):
tsario73, PAOKevolution, Maklaz, FreeWatcher, Kirilos_Despotas, aivas19, Kabamaru11, margas, M o r b i u S, Logistis and 10 more users
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”