Τα εχω διαβασει ολαperestroik4 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 23:16 Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τα ποστ του, κάνε ένα κόπο αν θες
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Ε κι εγώ σου λέω δε τα έχεις, αλλιώς δε θα το λέγες αυτο
Τι αφήνω εδώ και συγνώμη
Τι αφήνω εδώ και συγνώμη
- These users thanked the author perestroik4 for the post:
- aivas19
Αυτό το θηρίο, ο τρομαχτικός τύπος που υποδέχεται τα νέα αποκτήματα, ποιος είναι?
Συγγενής του Μπάρλοου? Βλέπω αφήνει και κάτι ψηλές...
Συγγενής του Μπάρλοου? Βλέπω αφήνει και κάτι ψηλές...
O bouadou πάντως που μας έτρεχαν τα σάλια έκανε μεταγραφή στην Αϊντχόβεν με μόλις 800 Χιλιαρικα.πως γίνετε τώρα εμείς να δίναμε στην ομάδα 2-3 που ακούγονταν κ να μην ήθελαν δεν ξέρω ...
- FreeWatcher
Ένας παπάς για φορ να την πέσουμε…
- These users thanked the author FreeWatcher for the post:
- Outsider1926
Σχεδόν με όλες τις ομάδες τα είχαμε βρει. Οι παίκτες δεν θελαν. Και αν κρίνω ότι κάποιος Πουέρτα έκανε τον δύσκολο, φαντάζομαι πιο γνωστά ονόματα ούτε να ακούσουν δεν θελαν για Ελλάδα.tenten4GT έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 23:20 O bouadou πάντως που μας έτρεχαν τα σάλια έκανε μεταγραφή στην Αϊντχόβεν με μόλις 800 Χιλιαρικα.πως γίνετε τώρα εμείς να δίναμε στην ομάδα 2-3 που ακούγονταν κ να μην ήθελαν δεν ξέρω ...
- These users thanked the author icue for the post (total 2):
- theo G4, sakis_the_fraud
- Stelios Bagios
Εφόσον υπογράψουν οι 2 Ιταλοί, δηλώνω πολύ ικανοποιημένος από τις φετινές μεταγραφές. Όχι ότι μπορώ να είμαι σίγουρος για αυτό που λέω, ίσως να κάνω και λάθος, απλά αυτή είναι η αίσθησή μου.
Προφανώς, όλα θα φανούν στο χορτάρι.
Προφανώς, όλα θα φανούν στο χορτάρι.
Κούρασε αλλά θέλουμε ακόμη έναν φορ. Δλδ αν πάθει μια θλάση ο Γιακουμάκης και χάσει τρεις εβδομάδες τι γίνεται;;
Θα ήμουν ικανοποιημένος και με έναν φορ σαν εκείνον τον ξανθό σέρβο που έπαιζε Βόλο και Κηφισιά.
Μου έδινε την εντύπωση πως αν είχε πίσω του τους δικούς μας μέσους θα έβαζε πολλά...
Θα ήμουν ικανοποιημένος και με έναν φορ σαν εκείνον τον ξανθό σέρβο που έπαιζε Βόλο και Κηφισιά.
Μου έδινε την εντύπωση πως αν είχε πίσω του τους δικούς μας μέσους θα έβαζε πολλά...
-
υπαρχουν αξιολογοι ελευθεροι, ακριβα συμβολαια ομως
η αισθηση ειναι οτι θα απαντησει ο Ιβαν για τις μεταγραφες του γαβρου ,
ειναι επιμονος.
οποτε αναμονη , θα ερθει παικτης καλος μπροστα , οχι να επισκιασει τον γιακουμακη, αλλα περιπου στα ιδια ( οχι στο συμβολαιο)
αποψη ...
η αισθηση ειναι οτι θα απαντησει ο Ιβαν για τις μεταγραφες του γαβρου ,
ειναι επιμονος.
οποτε αναμονη , θα ερθει παικτης καλος μπροστα , οχι να επισκιασει τον γιακουμακη, αλλα περιπου στα ιδια ( οχι στο συμβολαιο)
αποψη ...
καλα λες, με μπερδεψε το Ο και το 6. Σαν εκεινα τα κειμενα που κυκλοφορουν που οι λεξεις εχουν μονο τα πρωτα και τα τελευταια γραμματα σωστα και το κειμενο διαβαζεται κανονικα.Outsider1926 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 23:16 Σόρρυ μάγκες, εγώ το έκανα παράθεση, απολογούμαι. Πάμε παρακάτω![]()
@omerta76 γραψε λαθος
- These users thanked the author sic-4 for the post (total 2):
- Outsider1926, omerta76
-
-
Ούτε ο Μαριν, ούτε ο Γιοβιτς, ούτε ο Τσιριβεγια ήθελαν Ελλάδα βεβαια...icue έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 23:27Σχεδόν με όλες τις ομάδες τα είχαμε βρει. Οι παίκτες δεν θελαν. Και αν κρίνω ότι κάποιος Πουέρτα έκανε τον δύσκολο, φαντάζομαι πιο γνωστά ονόματα ούτε να ακούσουν δεν θελαν για Ελλάδα.tenten4GT έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 23:20 O bouadou πάντως που μας έτρεχαν τα σάλια έκανε μεταγραφή στην Αϊντχόβεν με μόλις 800 Χιλιαρικα.πως γίνετε τώρα εμείς να δίναμε στην ομάδα 2-3 που ακούγονταν κ να μην ήθελαν δεν ξέρω ...
@perestroik4
Κι εγώ νόμιζα ότι πήρε η μπάλα κάνα άσχετο
Δεν έχω τπτ με τα παιδιά
Έχουν το στυλ τους
Καλά να είναι κ να γράφουν
Απλά μην νομίζεις ότι είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε κάτι παρόμοιο
απ τα ίδια άτομα
Κατά τ άλλα δηλώνω μέσες άκρες ευχαριστημένος με τις κινήσεις μας και τα υπόλοιπα στο γήπεδο
Κι εγώ νόμιζα ότι πήρε η μπάλα κάνα άσχετο
Δεν έχω τπτ με τα παιδιά
Έχουν το στυλ τους
Καλά να είναι κ να γράφουν
Απλά μην νομίζεις ότι είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε κάτι παρόμοιο
απ τα ίδια άτομα
Κατά τ άλλα δηλώνω μέσες άκρες ευχαριστημένος με τις κινήσεις μας και τα υπόλοιπα στο γήπεδο
- These users thanked the author STRAFNIK for the post (total 2):
- nunies4, sakis_the_fraud
Jamie Vardi, Baloteli μια που επιμένουμε Ιταλικά ή back 2 the future με Καρέλη.