Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ρε παιδιά τι Μίτροβιτς λέτε; Ο τύπος παίζει να καθαρίζει όσο η βασική ενδεκάδα μας. Ένα κανονικό φορ να μοιραστεί τα ματς μαζί με Γιακουμάκη χρειαζόμαστε και μετά είναι στο χέρι του Λουτσέσκου να τους κάνει ομάδα.
-
Για το αυριανό ματς εκτός αποστολής ο Μπαλντε αλλά και ο Μύθου!! JUST SAYING.
- These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post:
- Psagmenos4
Αυριο, σημερα επεσε ο σερβερklainmein έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 21:49 Μπορούμε να έχουμε αντίστοιχη ανάλυση και για τον Βολιάκο όπως είχαμε για τον Μπιάνκο;;;;
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν μαρκάρουν δεν θα μπουν ποτέ.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:02 Για το αυριανό ματς εκτός αποστολής ο Μπαλντε αλλά και ο Μύθου!! JUST SAYING.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- giaxxo
Συνοψίζω..με ξωγαμο κάργα, Ιταλό τσιγγαρα και σαλπι απο μπετις ψαχτε για το δεύτερο. Ίσως σηκωθούμε και απο τον καναπέ του χρόνου.
το αγορι μας με το 42 και μέσα αριστερά όλο το ματς και
χωρίς περιγραφή
χωρίς περιγραφή
- These users thanked the author SCIFO for the post (total 4):
- prist64, paokspren, Psagmenos4, Outsider1926
με την Λυων εκτος παιζουμε,άρα 3-3 θα ερθει
οπως το 1973
-
Η παρανοϊκή μεταγραφή Ζαφείρη τα επισκίασε όλα. Για την ακρίβεια, ο Ιβανούσετς είναι παιχταράς. Ο Κέννυ εμένα μου αρέσει πολύ. Ο Τέηλορ, ειδικά αν είναι για δεύτερος, είναι παίχτης με παραστάσεις. Ο Γιακουμάκης, που με ενοχλεί το χάρτινο παρελθόν του, θα κάνει τη διαφορά. Τους Ιταλούς θα τους δούμε. Στο τέρμα ο Παβλένκα το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν υστερεί σε τίποτα σε σχέση με τον Κοτάρσκι. Η έγκαιρη παραμονή Μεϊτέ ήταν η κίνηση ματ. Ένας συνειδητοποιημένος ως προς τον ρόλο του Λόβρεν είναι υπερπολύτιμος. Είσαι σίγουρα πολύ πιο δυνατός από πέρυσι. Θα μπορούσες και καλύτερα σίγουρα, πχ στο φορ ως προς τον Τσάλοφ. Πάμε για το πρωτάθλημα σε κάθε περίπτωση.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
- navigator11, paok apo epilogi, PAOK DreXleR
ΕυχαριστουμεSCIFO έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:15 το αγορι μας με το 42 και μέσα αριστερά όλο το ματς και
χωρίς περιγραφή
Μου αρεσει που παιζει χαμηλα κοντα στην αμυνα, αρα θα απελευθερωσει Οζντοεφ και Καμαρα. Δεν κουβαλαει μπαλα αλλα οκ με τη Λατσιο παιζανε, δεν κανανε κυκλοφορια
- FreeWatcher
Τι θα γίνει με ΦΟΡ???
Θα μου πεις ήθελες ένα τόσα χρόνια κ τώρα θες κ δεύτερο. Τι να κάνουμε, το επιβάλει ο ανταγωνισμός.
Με ατλέτικο τι παίζει…?
Θα μου πεις ήθελες ένα τόσα χρόνια κ τώρα θες κ δεύτερο. Τι να κάνουμε, το επιβάλει ο ανταγωνισμός.
Με ατλέτικο τι παίζει…?
-
Ας είμαστε ρεαλιστές...
Ο Aleksandar Mitrovic έχει 3ετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στα 25εκ. ευρώ ανα έτος....
Απλησίαστος για Ελληνικές ομάδες, ούτε καν σαν δανεικός...
Επίσης απ'ότι βλέπω είναι και τραυματίας...
Ο Aleksandar Mitrovic έχει 3ετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στα 25εκ. ευρώ ανα έτος....
Απλησίαστος για Ελληνικές ομάδες, ούτε καν σαν δανεικός...
Επίσης απ'ότι βλέπω είναι και τραυματίας...
- These users thanked the author Orestiada4 for the post:
- sakis_the_fraud