Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Φιλαρακι μου,οαρειανακι,μου ειχε αποκαλυψει πως οι παικτες ειναι απληρωτοι,ενας απο τους λογους που εφυγε ο Κουεστα ηταν που ζητησε σαν αρχηγος να πληρωθουν αμεσα καποιοι συμπαικτες του.
Πρεπει να ειναι ο χειρωτερος ρουλης του καρυπιδη πθ εχω δει αυτος. Και αυτο απο την αποψη οτι βλεπωντας το Β ημιχρονο τωρα , δεν μου φενεται ο ροθλης να εχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ παικτη που να ξεχωριζει. Τα τελευταια χρονια παντα κατι εκανε, ειχε σκληροτραχειλους παικτες, εβγαλε κανα δυο παικτακια...ειχε παικτες που κατι ειχαν πχ θυμαμε το βρομοποδι και τα στημενα του Ματιγια. Αυτο το ροστερ εκτος απο τον Μορον δε βλεπω να εχει απολυτος τιποτα το ιδιαιτερο. Κανενας παικτης τους δεν φανηκε να εχει καποιο στοιχειο που να ειναι κατι το ιδιαιτερο.
Κακο ρουλη εχουμε δει φυσικα πολλες φορες, αλλα τοσο αχρωμο, αοσμο ροστερ δεν θυμαμε τα τελευταια χρονια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.