Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
- Panx Romana
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Εγώ Πτολεμαίε νομίζω ότι η μπλε έχει κρυφά μνμ
- These users thanked the author Panx Romana for the post:
- eorptol1
- ΑποστόληςΑ
Το μπλε χρώμα είναι πολύ κοινό. Θα μπορούσαν να βάλουν άλλα χρώματα, όπως ροζ, πορτοκαλί, ή μωβ.
Σλόγκαν με μπλε τη πόλη...
Να πω ότι βάζατε κανά τύπου κύμα...
Μπλε άσπρος δικέφαλος πάλι.
Όπως κάνατε τόσες φορές, λες και σ'αυτή τη φανέλα αν ήταν ασπρόμαυρος δεν θα ταίριαζε.
Στα 100 χρόνια καμία έμπνευση που να πω ότι συνδυάζει κανά ιστορικό στοιχείο, Πόλη, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, προσφυγιά σε 4 φανέλες, λες και είναι μια οποιαδήποτε σεζόν. Σε άλλες σεζόν είχαμε πολύ καλύτερες τριάδες-τετράδες.
Τέλος πάντων, πάρτε τίτλους και πορεία στο Europa και θα μας αρέσουν όλες

Όπως κάνατε τόσες φορές, λες και σ'αυτή τη φανέλα αν ήταν ασπρόμαυρος δεν θα ταίριαζε.
Στα 100 χρόνια καμία έμπνευση που να πω ότι συνδυάζει κανά ιστορικό στοιχείο, Πόλη, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, προσφυγιά σε 4 φανέλες, λες και είναι μια οποιαδήποτε σεζόν. Σε άλλες σεζόν είχαμε πολύ καλύτερες τριάδες-τετράδες.
Τέλος πάντων, πάρτε τίτλους και πορεία στο Europa και θα μας αρέσουν όλες
- Panx Romana
Λοιπόν εγώ όπως την βλέπω μου βγάζει κάτι από φανέλα εθνικής
Ζαφείρης
Ντελιας
Γιακουμάκης
Πέλκας
Κουλιερακης
Μιχαιλιδης
Τζωλης
Καρετσας
Γιαννούλης
Ξεχνάω κάποιον;;
Ζαφείρης
Ντελιας
Γιακουμάκης
Πέλκας
Κουλιερακης
Μιχαιλιδης
Τζωλης
Καρετσας
Γιαννούλης
Ξεχνάω κάποιον;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Panx Romana την Σάβ 30 Αύγ 2025, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aποκλείεται να μην δεν βγάλουν μια επετειακή για τα 100 χρόνια. Εκεί Φλεβάρη-Μάρτη την περιμένω.fossa έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 19:00 Σλόγκαν με μπλε τη πόλη...
Τέλος πάντων, πάρτε τίτλους και πορεία στο Europa και θα μας αρέσουν όλες![]()
Οι 4 εμφανίσεις, μη πω και οι τρίτες, είναι για να τις φοράν οι ινφλουενσερς στα σοσιαλPanx Romana έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 20:28 Λοιπόν εγώ όπως την βλέπω μου βγάζει κάτι από φανέλα εθνικής
Ζαφείρης
Ντελιας
Γιακουμάκης
Πέλκας
Κουλιερακης
Μιχαιλιδης
Τζωλης
Καρετσας
Γιαννούλης
Ξεχνάω κάποιον;;
- WeWillRockYou
Είδα και αλλού τέτοιο σχόλιο, αλλά που ακριβώς είδατε μπλε πόλη;
Σε κάποια πλάνα βάλανε το blue και μετά city vibes έλεγε.
Ακόμα και στο πόστ έγραφε ''Blue , city vibes!'' .
Ντάξει θα μπορούσαν μια καλύτερη διατύπωση αυτοί που διαχειρίζονται τα σόσιαλ υποθέτω.
Κατά τα άλλα, κλασσική τέταρτη φανέλα με άσχετο χρώμα. Από άλλες μπλε που έχουμε βγάλει, μ'αρέσει περισσότερο αυτή η απόχρωση.
Ωραία η πρωτοβούλια με τον Σύλλογο Συνδρόμου Down, μακάρι να δούμε και τις ανάλογες δράσεις στήριξης.
Ελπίζω οι γραφίστες να επιμεληθούν καλύτερα το λογότυπο, γιατί αυτό που είδαμε στην ανακοίνωση έμοιαζε πρόχειρο.
Το ξέρω φίλε αλλά αυτές είναι οι φανέλες της 2025/26.Iznogoud4 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 20:37Aποκλείεται να μην δεν βγάλουν μια επετειακή για τα 100 χρόνια. Εκεί Φλεβάρη-Μάρτη την περιμένω.fossa έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 19:00 Σλόγκαν με μπλε τη πόλη...
Τέλος πάντων, πάρτε τίτλους και πορεία στο Europa και θα μας αρέσουν όλες![]()
Θα έπρεπε να έχουν έστω ένα σηματάκι ή κάτι τέτοιο, όχι μόνο την ετικέτα εσωτερικά.
Πχ του γαύρου οι περσινές ήταν χάλια αλλά είχαν στο σήμα τα 100 χρόνια, δεν μιλάω για την επετειακή τους.
Χίλια χρόνια γριακλής, γήπεδο στον ΠΑΟΚ.

Είμαστε έτοιμοι για το Καυτατζόγριο.
- Montrealiotis
Αν και δεν είμαι φαν των άλλων χρωμάτων φανέλας, η μπλε είναι η καλύτερη φετινή. Αν την βρω χωρίς χορηγό την παραγγέλνω άμεσα.
Edit: δεν την έχει ακομα στο site
Edit: δεν την έχει ακομα στο site

Πιστεύω οτι το γαλάζιο (πιο ανοιχτό δηλαδή) είναι τέλοιο ως χρώμα τής Ελλάδας. Το επίσημο μπλε τής χώρας μας είναι τοΑποστόληςΑ έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:41 Το μπλε χρώμα είναι πολύ κοινό. Θα μπορούσαν να βάλουν άλλα χρώματα, όπως ροζ, πορτοκαλί, ή μωβ.
0D5EAF
Προσωπικά όμως γουστάρω πολύ το πορτοκαλί που δεν το έχει καμμιά άλλη ελληνική ομάδα και είναι μια αναφορά στο οπαδικό κίνημα.
Καλά και πορτοκαλί έχουν βάλει διάφορες ομάδες ανά περιόδους, πολύ πιθανό και σήμερα ο Ατρόμητος.
Απλά εμείς πρέπει να το καθιερώσουμε (αυτό και το μωβ που ελάχιστοι προτιμούν σαν 3-4ο).
Μπλε φοράει η μισή Ελλάδα, η Ελλάδα έχει πηδήξει τον ΠΑΟΚ ακόμα και πρόσφατα και εμείς θα τους τιμούμε;
Απλά εμείς πρέπει να το καθιερώσουμε (αυτό και το μωβ που ελάχιστοι προτιμούν σαν 3-4ο).
Μπλε φοράει η μισή Ελλάδα, η Ελλάδα έχει πηδήξει τον ΠΑΟΚ ακόμα και πρόσφατα και εμείς θα τους τιμούμε;