Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:21 Σε λίγο θα ξαναγραψω.
Τελειώνει η μπαταρια.
Ανεβηκε στο fb, στον ΑΣ
η θέση των πέντε και μετά
ανεβηκε ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ απάντηση
της πλειοψηφίας. Έκανα μια ανάρτηση
και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δω καμία
ανακοίνωση πλέον. Τις κατέβασαν;
Δεν τις βλέπω εγω πλέον;
Ήμουν με το κινητό και δε μπορούσα να τις
ανεβάσω στο φορουμ. Όποιος μπορεί ας ενημερώσει
Μιλάμε για αδιανόητη απάντηση.
:o
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

eorptol1 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:37
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:21 Σε λίγο θα ξαναγραψω.
Τελειώνει η μπαταρια.
Ανεβηκε στο fb, στον ΑΣ
η θέση των πέντε και μετά
ανεβηκε ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ απάντηση
της πλειοψηφίας. Έκανα μια ανάρτηση
και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δω καμία
ανακοίνωση πλέον. Τις κατέβασαν;
Δεν τις βλέπω εγω πλέον;
Ήμουν με το κινητό και δε μπορούσα να τις
ανεβάσω στο φορουμ. Όποιος μπορεί ας ενημερώσει
Μιλάμε για αδιανόητη απάντηση.
:o
Ζητω συγνώμη από τους συμφορουμιτες για την αναστατωση. Δεν ήταν απάντηση του
ΑΣ, αλλά απο τη σελίδα που ανέφερε και ο Ιάσονας "και εγένετο ΠΑΟΚ". Ευτυχώς γιατί θα ήταν αδιανόητη. Αν θέλετε θα σβήσω το ποστ και όλα τα σχετικά. Τα υπόλοιπα σβήστε τα εσείς.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Ζητω ξανά συγνώμη από τους συμφορουμιτες. Ήταν μια απάντηση από τη σελίδα και "εγένετο ΠΑΟΚ" και όχι από το ΔΣ. Διαγράφω ότι μπορώ, και οι παραθέσεις ας διαγραφούν από το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Και τι είναι αυτή η σελίδα και γιατί κατέβασαν την ανάρτηση των 5 οι του ΑΣ;
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

eorptol1 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:25 Και τι είναι αυτή η σελίδα και γιατί κατέβασαν την ανάρτηση των 5 οι του ΑΣ;
Δεν βγάζεις άκρη, η σελίδα δημιουργήθηκε 7 Ιανουαρίου του 2020, κάτι ακόμα που βλέπω είναι ότι στις πληροφορίες τους στα Σπορ και κατ' επέκταση στους αθλητές έχουν προσθέσει τις σελίδες του bane , Ζαμπίδη και aris.re(!)
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Φίλε eorptol1 για να τα ξεκαθαρίσουμε.
Δεν κατέβασαν τιποτε. Αυτά που είπα
είναι αυτά που έγραψε η σελίδα και όχι ο ΑΣ επίσημα.
Και ζήτησα συγνώμη. Για το ΤΥΠΙΚΟ όμως.
Ειλικρινά δεν ξέρω πλέον τι να πω.
Τι είναι αυτή η σελίδα;
Είναι το alter ego του ΑΣ;
Είναι troll αντιπάλων;

Με συγχωρείτε αλλά δε μπορώ να μπω στο ηλεκτρονικό
θέμα γιατί δεν το κατέχω. Σε λίγο θα γράφουμε
κάτι και θα διαβάζουμε κάτι άλλο.

Παρακαλώ το φόρουμ και όσους κατέχουν
το άθλημα να διερευνήσει το θέμα και να βρει
ποιανου είναι η σελίδα.

Έγραψα ενα κατεβατο και το έσβησα όλο
γιατί πλέον δεν ξέρουμε ποιος γράφει τι.....
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:52 Φίλε eorptol1 για να τα ξεκαθαρίσουμε.
Δεν κατέβασαν τιποτε. Αυτά που είπα
είναι αυτά που έγραψε η σελίδα και όχι ο ΑΣ επίσημα.
Και ζήτησα συγνώμη. Για το ΤΥΠΙΚΟ όμως.
Ειλικρινά δεν ξέρω πλέον τι να πω.
Τι είναι αυτή η σελίδα;
Είναι το alter ego του ΑΣ;
Είναι troll αντιπάλων;

Με συγχωρείτε αλλά δε μπορώ να μπω στο ηλεκτρονικό
θέμα γιατί δεν το κατέχω. Σε λίγο θα γράφουμε
κάτι και θα διαβάζουμε κάτι άλλο.

Παρακαλώ το φόρουμ και όσους κατέχουν
το άθλημα να διερευνήσει το θέμα και να βρει
ποιανου είναι η σελίδα.

Έγραψα ενα κατεβατο και το έσβησα όλο
γιατί πλέον δεν ξέρουμε ποιος γράφει τι.....
Αν και δεν θέλεις να τα λέμε, δεν γίνεται να μάθεις σε ποιον ανήκει μια σελίδα στο fb εφόσον ο ίδιος που την διαχειρίζεται δεν το θέλει.
Το σίγουρο είναι πως πλέον όλες μα όλες οι σελίδες χρειάζεται να έχουν κάποιο πραγματικό προφίλ από πίσω.
Ελάχιστα πράγματα μπορείς να δεις όπως πότε δημιουργήθηκε και πόσοι την διαχειρίζονται (1 στην συγκεκριμένη)

Γενικά το λέω και όχι σε εσένα φίλε μου, ειναι σαν να κυνηγάμε φαντάσματα όταν μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες.
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Ψάχνοντας στο ίντερνετ το τελευταίο διάστημα πληροφορίες για το καταστατικό, έπεσα και εγώ κάποια στιγμή στη συγκεκριμένη σελίδα. Το μόνο ουσιαστικό που έμαθα ήταν ότι το υπάρχον καταστατικό αποτελεί την 15η αναθεώρηση του αρχικού και βρίσκεται σε ισχύ από το 2019. Μάλιστα, έχει και σε φωτογραφία τη μισή πρώτη σελίδα. Κατά τα άλλα, ως προς το περιεχόμενο των αναρτήσεων, ότι και να πεις είναι λίγο.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά αλλά το καταστατικό ενός σωματείου όπως ο ΑΣ για παράδειγμα είναι δημόσιο έγγραφο γιατί έχει κατατεθεί και εγκριθεί από το αρμόδιο δικαστήριο ( Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης στην συγκεκριμένη περίπτωση )

- Δεν χρειάζεται να είσαι μέλος για να το ζητήσεις.
- Οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να πάει και να ζητήσει ένα αντίγραφο του, είτε απλός πολίτης είτε δικηγόρος.

Στην ουσία επειδή το καταστατικό αποτελεί "δημόσια καταχώριση" (όπως τα καταστατικά των ΑΕ στο ΓΕΜΗ), δεν μπορεί να είναι κρυφό.

Έχει δίκιο ο φίλος πιο πάνω , τελευταία ενημέρωση του είναι του 2019 αλλά μόνο αυτό ξέρουμε.
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Οι περισσότερες οπαδικές σελίδες στο FB να ξέρετε δεν ανήκουν σε κάποιον αλλά τις διαχειρίζονται ομαδικώς συγκεκριμένα media Αθηναϊκών συμφερόντων. Επί Ζαγοράκη-Βρύζα θυμάμαι είχε βγει η είδηση για πόσες και πόσες σελίδες που τις διαχειρίζονταν σελίδα γαύρικων συμφερόντων (μόνο τους 10.000 ΠΑΟΚτσήδες θυμάμαι). Μιλάμε για σελίδες με χιλιάδες ακολούθους. Τότε τους καταλάβαινες από τα κλικοθηρικά τους posts (πρήζαν μπάλες με κάθε λογής ηλίθιο άρθρο) αλλά θυμάμαι πως όποτε χρειάστηκε προσπαθούσαν να περάσουν έμμεσα τη γαύρικη προπαγάνδα με αποκορύφωμα τον ημιτελικό του 2016. Πιο αγνά βέβαια τότε, δεν σε πίεζε και ο αλγόριθμος, πατούσες μια αγνόηση και ησύχαζες. Το 2016 πχ. εγώ τους έψαξα μόνο και μόνο για να δω τι λένε, ίσως γι' αυτό και μου έμεινε το όνομα πιο πάνω.

Τέλος πάντων, για να μην μακρηγορώ με το παρελθόν, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους αγνοούμε. Για τη ψυχική μας υγεία δηλαδή. Από την έλευση Μυστακίδη και μετά το παιχνίδι έχει χοντρύνει. Αυτά που βλέπουμε εδώ από διάφορα προφίλ δεν είναι τίποτα. Έχω δει τα τέρατα σε X και Facebook όλο το καλοκαίρι. Από λογαριασμούς με λιγότερους από 500 ακόλουθους μέχρι και λογαριασμούς με χιλιάδες like (που τους θεωρούσα και σοβαρούς τρομάρα μου). Σήμερα μόνο πχ. είδα έναν Πολεμικό 4νταποκριτή με 19 χιλιάδες likes να μιλάει ξεδιάντροπα για Τσετσένο πράκτορα. Με κλειστά τα σχόλια βέβαια αλλά και στο Χ αυτοί που τα έχουν ανοιχτά, αν του μιλήσει κάποιος συνοπαδός με λογικά επιχειρήματα αρχίζουν το βρίσιμο και τους εκβιασμούς 3-4 λογαριασμοί μαζί που όλη μέρα ο ένας προωθεί τον άλλον.

Όαση σε όλα αυτά, ευτυχώς είναι το γήπεδο. ΟΚ, το ματς με τους Κροάτες ήταν εύκολο στο αγωνιστικό αλλά και με τους Αυστριακούς είδα μόνο στήριξη και δεν άκουσα τη συνηθισμένη μας μίρλα.
These users thanked the author Iznogoud4 for the post (total 2):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, eorptol1
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Maklaz έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 19:27 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά αλλά το καταστατικό ενός σωματείου όπως ο ΑΣ για παράδειγμα είναι δημόσιο έγγραφο γιατί έχει κατατεθεί και εγκριθεί από το αρμόδιο δικαστήριο ( Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης στην συγκεκριμένη περίπτωση )

- Δεν χρειάζεται να είσαι μέλος για να το ζητήσεις.
- Οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να πάει και να ζητήσει ένα αντίγραφο του, είτε απλός πολίτης είτε δικηγόρος.

Στην ουσία επειδή το καταστατικό αποτελεί "δημόσια καταχώριση" (όπως τα καταστατικά των ΑΕ στο ΓΕΜΗ), δεν μπορεί να είναι κρυφό.

Έχει δίκιο ο φίλος πιο πάνω , τελευταία ενημέρωση του είναι του 2019 αλλά μόνο αυτό ξέρουμε.
Επειδή ακριβώς μιλάμε για δημόσιο έγγραφο, θεωρητικά μπορείς να πας στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης να το ζητήσεις. Το θέμα βέβαια δεν είναι να το διαβάσω εγώ ως ιδιώτης. Το ερώτημα είναι γιατί δεν το δημοσιεύουν οι ίδιοι για όλο το Λαό του ΠΑΟΚ. Και η μόνη απάντηση που μπορεί να δοθεί είναι ότι αντιλαμβάνονται τον ΑΣ ΠΑΟΚ ως το μαγαζί τους.
These users thanked the author leomatos88 for the post:
Maklaz
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Γιατί δεν τους αναγκάζει καμία νομοθεσία να το κάνουν.
Αν όμως μιλάμε για το ηθικό κομμάτι τότε μάλλον την ξέρεις την απάντηση.
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Αν επισκεφτείτε πάντως το σαιτ του ερασιτέχνη Παναθηναίικου στο fb θα δειτε οτι εχει αναρτηθεί , εκτος των αλλων, ΚΑΙ το καταστατικό σε ΔΗΜΟΣΙΑ θέα και ανάγνωση
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Ειπώθηκαν πολλά χθες παιδιά τα πιο πολλά δεν είναι για να βγουν προς τα έξω μένω μόνο ότι πλέον έχει την στηριξη όλων.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 4):
abc_o_ karpouzas, theo-drama, Maklaz, Stelios Bagios
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

@Psagmenos4 στείλε ένα μεηλ στη σελίδα σε παρακαλώ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”