Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Καλησπέρα! Θετε ανάλυση ΑΙ για το Μπιανκο μπακαλιάρο?
- These users thanked the author Iggy Pop for the post (total 5):
- Kabamaru11, zissos, giapas, Darklord5467, Maedhros4
- ΑποστόληςΑ
- Σουριναμέζος
Δεν θα τους το πούμε, αλλά πόσο γρήγορα θεωρείς ότι μπορείς να ρίξουν στην ιεραρχία έναν στρατιώτη του Ραζβάν εδώ και μια τριετία όπως ο Μάγκο?JohnDag έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:11Hot take, δε νομίζω ότι ο Πουέρτα θα ερχόταν για 4-5ος και επίσης δε νομίζω ότι και ο Bianco έρχεται για το 4-5ος.Σουριναμέζος έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:04 Πάντως εγώ πλέον Πουέρτα δεν θέλω ούτε απ'έξω. Παίκτης με τόση μουρμούρα για να έρθει Ελλάδα, φαντάσου μουρμούρα που θα ρίχνει όταν καταλάβει ότι έρχεται για τέταρτος μέχρι τον Γενάρη και για πέμπτος από εκεί και πέρα.
Παίκτες σε αυτή την ηλικία με γεμάτες χρονιές σε Championship και Serie A δεν έρχονται για να σκουπίσουν πάγκους στην Σουπερλιγκ.
- ΑποστόληςΑ
Στο καλό και να μην μας γράφει.makispaspartou έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 14:26 Τόσα ζητάει. Εμείς ενημερωθήκαμε απλά για τα οικονομικά δεδομένα. Δεν υπήρξε πρόταση. Αν του τα δίναμε ερχόταν.
Πρακτικά εννοώ η διοίκηση να εμπιστευτει τις επιλογές τηςsourmenetes έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:18Τι σημαίνει να εμπιστευτεί η διοίκηση;San4 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:07Εδώ βέβαια υπαρχει και ο αντιλογος οτι τις επιλογες αυτές πρπει να τις εμπιστευτεί πρώτα και η διοίκηση. Το να φέρνεις δανεικούς παίχτες των οποίων το κόστος αγοράς εύκολα καλύπτεται θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απλα μπαλώματα. Κάτι που κρατάω ως θετικό είναι η στροφή σε νεότερες ηλικίες παιχτών, οι οποίοι δεν είναι και από τα πανέρια.sourmenetes έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:02 Θα πρέπει να εμπιστευτούμε τις επιλογές του scouting?
Εμείς δε ζητάγαμε ποδοσφαιρικες επιλογές?
Και όχι παλαίμαχους κτλ κτλ...
Αν οι επιλογές φέρουν την υπογραφή Σερα μάλλον για αυτό τον φεραμε.
Το οπλοστάσιο γεμίζει, η ομάδα θα φορμαριστει, φερτε και ένα φορ να είμαστε πλήρεις!
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Ποιος τις πληρώνει; η διοίκηση δεν τις πληρώνει; άρα προφανώς έδωσε και το οκ.
Επίσης η διοίκηση έβαλε 3 ανθρώπους γνωστές του ποδοσφαιρου μέσα σε ενα καλοκαίρι γιατι θέλει να τους εμπιστευτεί.
…διοίκησης. Οταν καταφεύγεις σε δανεισμούς παιχτών για κομβικούς ρόλους, και δεν δίνεις 1.5 - 2 μυρια που είναι το κόστος αγοράς τους, δείχνεις ότι για να καλύψεις ένα βασικό κενό έφερες έναν παίχτη ο οποίος θεωρείς ότι υπάρχει πιθανότητα να μην αξίζει αυτά τα χρήματα. Το ίδιο μπορείς να πεις και για τα 1+1 πέρσι. Δεν μπορεί να αντικαθιστάς τον κουλιερακη με κάποιον που πιστεύεις ότι πρέπει να του κάνεις 1+1 γιατί δεν τον εμπιστεύεσαι. Είναι αυτοεκπληρούμενη προφητεία ουσιαστικά η έκβαση του κάθε κολει.
Για τον Ζαφ η δική μου άποψη είναι μην σας πιάσουν τον κωλο. Φερσου έξυπνα και σπρώξε αυτά τα λεφτά σε συμβόλαιο φορ.
Από την άλλη... δικά σας ειναι τα λεφτά εσείς αποφασίζετε
Από την άλλη... δικά σας ειναι τα λεφτά εσείς αποφασίζετε
-
Σουριναμέζος έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:22Δεν θα τους το πούμε, αλλά πόσο γρήγορα θεωρείς ότι μπορείς να ρίξουν στην ιεραρχία έναν στρατιώτη του Ραζβάν εδώ και μια τριετία όπως ο Μάγκο?JohnDag έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:11Hot take, δε νομίζω ότι ο Πουέρτα θα ερχόταν για 4-5ος και επίσης δε νομίζω ότι και ο Bianco έρχεται για το 4-5ος.Σουριναμέζος έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:04 Πάντως εγώ πλέον Πουέρτα δεν θέλω ούτε απ'έξω. Παίκτης με τόση μουρμούρα για να έρθει Ελλάδα, φαντάσου μουρμούρα που θα ρίχνει όταν καταλάβει ότι έρχεται για τέταρτος μέχρι τον Γενάρη και για πέμπτος από εκεί και πέρα.
Παίκτες σε αυτή την ηλικία με γεμάτες χρονιές σε Championship και Serie A δεν έρχονται για να σκουπίσουν πάγκους στην Σουπερλιγκ.
Ο Κενι μεχρι στιγμης δειχνει να τα καταφέρνει με τον Σαστρε.
Γρήγορα για 2 λόγους.Σουριναμέζος έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:22Δεν θα τους το πούμε, αλλά πόσο γρήγορα θεωρείς ότι μπορείς να ρίξουν στην ιεραρχία έναν στρατιώτη του Ραζβάν εδώ και μια τριετία όπως ο Μάγκο?JohnDag έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:11Hot take, δε νομίζω ότι ο Πουέρτα θα ερχόταν για 4-5ος και επίσης δε νομίζω ότι και ο Bianco έρχεται για το 4-5ος.Σουριναμέζος έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:04 Πάντως εγώ πλέον Πουέρτα δεν θέλω ούτε απ'έξω. Παίκτης με τόση μουρμούρα για να έρθει Ελλάδα, φαντάσου μουρμούρα που θα ρίχνει όταν καταλάβει ότι έρχεται για τέταρτος μέχρι τον Γενάρη και για πέμπτος από εκεί και πέρα.
Πρώτον έχουν και οι δύο τακτική παιδεία και συνέπεια για να αφομοιωθούν γρήγορα στο σύστημα Λουτσεσκου (κυρίως ο Ιταλός).
Δεύτερον, γιατί φαίνεται να είναι στοχευμένες επιλογές σε επίπεδο χαρακτηριστικών. Χαρακτηριστικά που κουμπώνουν κουτί στο σύστημα Λουτσεσκου.
- abc_o_ karpouzas
Σουριναμέζος έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:22
Δεν θα τους το πούμε, αλλά πόσο γρήγορα θεωρείς ότι μπορείς να ρίξουν στην ιεραρχία έναν στρατιώτη του Ραζβάν εδώ και μια τριετία όπως ο Μάγκο?
Τι εννοείς με το....ιεραρχία...
Αν ο Ραζβαν δει ότι κάνει καλύτερη δουλειά από τον Μάγκο θα τον βάλει κατευθείαν....
Εγώ αυτό λέω...και ο ρασβαν...
Εσυ από που έβγαλες το συμπέρασμα....ιεραρχίας...
Ποιος ήταν σε καλύτερη θέση από κάποιον άλλον και δεν έπαιξε
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- sakis_the_fraud
-
Άργησα σήμερα αλλά done deal με Bianco σούπερ ντιλ άμα μας βγει τον κρατάμε και εύκολα

- These users thanked the author blackzone44 for the post (total 33):
- wickerman, Nassos, soigol, paoki19, paokspren, kotorla4, navigator11, Dimpatra, gervasio artigas, zissos and 23 more users
Άσχετο αλλά επειδή το φινάλε θα έχει καραμπολες και η λίστα τις Ευρώπης θα δυσκολεύει πόσο θα κόστιζαν ο Χριστογεωργος με τον Τσαπρα 
- Panx Romana
Ε άλλη η προσφορά του οζντοεφ και άλλη του Ισπανού ( αν και κάποιος θα μπορούσε να πει ότι σου δώσε μισό πρωτάθλημα με το ένα πόδι εκείνο το βράδυ)Maezono Masakiyo έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:27Σουριναμέζος έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:22Δεν θα τους το πούμε, αλλά πόσο γρήγορα θεωρείς ότι μπορείς να ρίξουν στην ιεραρχία έναν στρατιώτη του Ραζβάν εδώ και μια τριετία όπως ο Μάγκο?JohnDag έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:11
Hot take, δε νομίζω ότι ο Πουέρτα θα ερχόταν για 4-5ος και επίσης δε νομίζω ότι και ο Bianco έρχεται για το 4-5ος.
Ο Κενι μεχρι στιγμης δειχνει να τα καταφέρνει με τον Σαστρε.
-
- sourmenetes
- Moderator
Παιδιά αυτό το 4-5ος δεν ισχύει.
Ο λουτσεσκου τα 2 κεντρικά χαφ σχεδόν σε κάθε ματς τα αλλάζει. Αν έχει καθαρίσει το ματς δε θα κρατήσει 90 λεπτά το μειτε. Στο 70ο λεπτό θα τον βγάλει.
Επίσης είναι πάρα πολλά τα ματς.
Αρα, ειδικά στα χαφ, και ο Ζαφείρης να έρθει τώρα μια χαρά θα μπούνε στο rotation όλοι.
Ο λουτσεσκου τα 2 κεντρικά χαφ σχεδόν σε κάθε ματς τα αλλάζει. Αν έχει καθαρίσει το ματς δε θα κρατήσει 90 λεπτά το μειτε. Στο 70ο λεπτό θα τον βγάλει.
Επίσης είναι πάρα πολλά τα ματς.
Αρα, ειδικά στα χαφ, και ο Ζαφείρης να έρθει τώρα μια χαρά θα μπούνε στο rotation όλοι.
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 7):
- gervasio artigas, navigator11, omerta76, paok apo epilogi, Unpsofable78, WeWillRockYou, sakis_the_fraud