Ναι, αλλά τους Μύθου και Χατσίδη τους είδαμε σε αγώνες που τα πόδια ΟΛΩΝ των παικτών ήταν ακόμη πιασμένα, οπότε καλό είναι να μην βγάλουμε πορίσματα από τώρα.Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 12:29 ...Για το Θεό, πάρτε φορ.
Ο Μύθου όσο καλός και αν είναι (δεν έδειξε κάτι μέχρι τώρα), πρέπει πρώτα να πάρει παιχνίδια με την Β ομάδα
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
- giaxxo, giapas
Θα μας δώσει παίκτη η Μπέτις που είναι αντίπαλος στο Europa; Απίθανο αλλά πολύ ντετζαβου όπως με τον Αντριγια-Μπενφικα θα είναι ..Mitsospaoki4 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 12:26 Να πω πάντως πως ψήνομαι τρέλα για Μπακαμπου.
Έμπειρος φορ που θα δώσει σίγουρα γκολ, σε καλή κατάσταση (πέρσι 10 γκολ και από τους κορυφαίους σκόρερ στο Conference) και φαίνεται να τον γουστάρει ο Λουτσεσκου.
Προκριματικά τσουλου θα γκρινιάζουμε για παίκτες όμωςTaseos έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:50 Δεν είναι όλοι οι παίκτες για μακροπρόθεσμο κέρδος. Να πάρω πρωτάθλημα θέλω. Οχι να φτιάξω την καριέρα τους για να κονομησω. Ας σηκώσει πρωτάθλημα και ας πάει στο καλό
- These users thanked the author Nikodiai for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
-
Ήθελα να σβήσω το ποστ μου γιατι ηξερα τι θα επακολουθησει, αλλά ήταν αδύνατο από το σύστημα.
Κατά καιρούς πήραμε μέτριους παίκτες και μετά προσπαθήσαμε να τους ξεφορτωθουμε. Άπειρα τα παραδείγματα. Ήρθαν παίκτες πληρώνοντας πολλά γιατί εμπλέκονται κ μάνατζερ, ενώ υπήρχαν ίδιοι στην κ19 ή στην Β ομάδα. Αυτό ήταν το point μου.
Πχ Τσιγγαρας αντί Μπιάνκο.
Μακάρι να βγει λαβράκι.
Κατά καιρούς πήραμε μέτριους παίκτες και μετά προσπαθήσαμε να τους ξεφορτωθουμε. Άπειρα τα παραδείγματα. Ήρθαν παίκτες πληρώνοντας πολλά γιατί εμπλέκονται κ μάνατζερ, ενώ υπήρχαν ίδιοι στην κ19 ή στην Β ομάδα. Αυτό ήταν το point μου.
Μακάρι να βγει λαβράκι.
- sourmenetes
- Moderator
Θα πρέπει να εμπιστευτούμε τις επιλογές του scouting?
Εμείς δε ζητάγαμε ποδοσφαιρικες επιλογές?
Και όχι παλαίμαχους κτλ κτλ...
Αν οι επιλογές φέρουν την υπογραφή Σερα μάλλον για αυτό τον φεραμε.
Το οπλοστάσιο γεμίζει, η ομάδα θα φορμαριστει, φερτε και ένα φορ να είμαστε πλήρεις!
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Το οπλοστάσιο γεμίζει, η ομάδα θα φορμαριστει, φερτε και ένα φορ να είμαστε πλήρεις!
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 10):
- Nassos, Dimitris_L4, Maklaz, Anwnimos, navigator11, omerta76, paok apo epilogi, Unpsofable78, WeWillRockYou, sakis_the_fraud
- Σουριναμέζος
Πάντως εγώ πλέον Πουέρτα δεν θέλω ούτε απ'έξω. Παίκτης με τόση μουρμούρα για να έρθει Ελλάδα, φαντάσου μουρμούρα που θα ρίχνει όταν καταλάβει ότι έρχεται για τέταρτος μέχρι τον Γενάρη και για πέμπτος από εκεί και πέρα.
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 5):
- Kabamaru11, Dimitris_L4, paok apo epilogi, Unpsofable78, WeWillRockYou
-
Κριστιαν Κουαμε είναι ίδιο μανατζερικο γραφείο με Βολιακο και Μπιανκο
- These users thanked the author YagosDrakos for the post:
- sakis_the_fraud
-
Ο Τοσκιτσης στο today γράφει ότι συμφώνησαν με Φιορεντίνα και μάλλον μέχρι τη Δευτέρα έρχεται ο παίκτης. Και δεν εγκαταλείπουν όμως και την προσπάθεια για Ζαφείρη.
- These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post (total 2):
- aivas19, sakis_the_fraud
Εδώ βέβαια υπαρχει και ο αντιλογος οτι τις επιλογες αυτές πρπει να τις εμπιστευτεί πρώτα και η διοίκηση. Το να φέρνεις δανεικούς παίχτες των οποίων το κόστος αγοράς εύκολα καλύπτεται θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απλα μπαλώματα. Κάτι που κρατάω ως θετικό είναι η στροφή σε νεότερες ηλικίες παιχτών, οι οποίοι δεν είναι και από τα πανέρια.sourmenetes έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:02 Θα πρέπει να εμπιστευτούμε τις επιλογές του scouting?
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Hot take, δε νομίζω ότι ο Πουέρτα θα ερχόταν για 4-5ος και επίσης δε νομίζω ότι και ο Bianco έρχεται για το 4-5ος.Σουριναμέζος έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:04 Πάντως εγώ πλέον Πουέρτα δεν θέλω ούτε απ'έξω. Παίκτης με τόση μουρμούρα για να έρθει Ελλάδα, φαντάσου μουρμούρα που θα ρίχνει όταν καταλάβει ότι έρχεται για τέταρτος μέχρι τον Γενάρη και για πέμπτος από εκεί και πέρα.
Παίκτες σε αυτή την ηλικία με γεμάτες χρονιές σε Championship και Serie A δεν έρχονται για να σκουπίσουν πάγκους στην Σουπερλιγκ.
Ο Vogliacco που είναι 27 στα 28 είναι άλλη περίπτωση.
Εν πάσει περιπτώση, θα τα δούμε στην πράξη αυτά.
Αφού κλείνουν τα κενά σε στόπερ και χαφ πρέπει να ρθει και φορ, να πάει ο Τσάλοφ 3ος στην ιεραρχία μπας και το πάρει απόφαση ότι πρέπει να φύγει.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 2):
- Dimitris_L4, Polichni1926
Με ξωγαμο κάργα και Ιταλό τσιγγαρα θα το σηκώσουμε, μη μασάτε. Εγω αν κ μας το παίζει δύσκολος ίσως προτιμούσα Κολομβιανό, αλλά οκ..αν οι ρήτρες είναι χαμηλες ο δανεισμός είναι η πιο έξυπνη επιλογή για μένα.
Ο Τσιγγαρας που πήγε στην τελευταια της Ligue 1 και δεν επαιξε ειναι παρομοιος με τον Μπιανκο που ειχε περσι φουλ σεζον στη Serie A στην Μοντσα που επεσε;MagdiTolba έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:01 Ήθελα να σβήσω το ποστ μου γιατι ηξερα τι θα επακολουθησει, αλλά ήταν αδύνατο από το σύστημα.
Μακάρι να βγει λαβράκι.
@giapas πολύ καλή επιλογή στα δικά μου μάτια κυρίως γιατί μπορεί να παίξει χαμηλά πολύ αποτελεσματικά και σίγουρα σε σχέση με τους άλλους που ακούστηκαν θεωρώ ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στο σπάσιμο του pressing στο δικό μας τρίτο σε παιχνίδια τα οποία παίζονται σε χαμηλά μέτρα όπως θεωρώ ότι θα είναι αρκετά ματς στην Ευρώπη και τα play off. Επιθετικά βέβαια ελάχιστα πράγματα μπορεί να συνεισφέρει.giapas έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:26 Με σεβασμό στη γνώμη των υπολοίπων παιδιών.
Ο @jibbie έδωσε το ΟΚ για τον έναν Ιταλό. Αν δώσει και για το δεύτερο, πάμε καλά
- These users thanked the author jibbie for the post (total 11):
- navigator11, giapas, elvetos, trouman, paok apo epilogi, Maedhros4, PAOKevolution, Montrealiotis, WeWillRockYou, sakis_the_fraud and one more user
Το γεγονός ότι ναι μεν δεν έχετε ιδέα για τους παίκτες που έρχονται, αλλά από την άλλη τους εξισώνετε με έλληνες παίκτες που έχουν περάσει από την ομάδα και δεν έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν ούτε εδώ, ούτε να ξεχωρίσουν όταν έφυγαν με μεταγραφή είναι τουλάχιστον αστείο. Προτιμότερο είναι να περιμένετε να δείτε πως θα παίξουν, αν βγει η μεταγραφή τους κλπ και μετά να σχολιάσετε. Αρκετά με αυτή τη μιρλα και την καταστροφολογία ήμαρτον!!!! Για τον Μπιάνκο πάντως οι οπαδοί της φιορεντινα λένε τα καλύτερα, αλλά μάλλον ο Τσιγγαρας είναι καλύτερος
- These users thanked the author SotR4 for the post (total 5):
- gervasio artigas, paok apo epilogi, Unpsofable78, Papa9, sakis_the_fraud
- sourmenetes
- Moderator
Τι σημαίνει να εμπιστευτεί η διοίκηση;San4 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:07Εδώ βέβαια υπαρχει και ο αντιλογος οτι τις επιλογες αυτές πρπει να τις εμπιστευτεί πρώτα και η διοίκηση. Το να φέρνεις δανεικούς παίχτες των οποίων το κόστος αγοράς εύκολα καλύπτεται θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απλα μπαλώματα. Κάτι που κρατάω ως θετικό είναι η στροφή σε νεότερες ηλικίες παιχτών, οι οποίοι δεν είναι και από τα πανέρια.sourmenetes έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:02 Θα πρέπει να εμπιστευτούμε τις επιλογές του scouting?
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Ποιος τις πληρώνει; η διοίκηση δεν τις πληρώνει; άρα προφανώς έδωσε και το οκ.
Επίσης η διοίκηση έβαλε 3 ανθρώπους γνωστές του ποδοσφαιρου μέσα σε ενα καλοκαίρι γιατι θέλει να τους εμπιστευτεί.
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 3):
- Unpsofable78, PAOK DreXleR, sakis_the_fraud