Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Βεβαια δυστυχως αυτο το πραγμα δεν το εχει παιξει ποτε ο λουτσεσκου. Ή αν το έχει παιξει, ειναι τοσο λιγες φορες που δεν το θυμάμαι.JohnDag έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:31 Mezzala, αριστερός εσωτερικός.
Αυτή είναι η καλή του θέση.
Δεν θα με κάνει καθόλου εντύπωση, ειδικά από τον Γενάρη και μετά να δούμε 3άδα στο κέντρο στα δύσκολα ματς με Μειτε ως DLP και Bianco, Ζαφ ως mezzala δεξιά αριστερά.
Είναι λάτρης του Ιταλικού ποδοσφαίρου ο Ραζβάν άλλωστε.
Πιο πιθανο να δεις το ζαφειρη δεκαρι.
- These users thanked the author black death for the post:
- sakis_the_fraud
- Kabamaru11
Μπορει αυτος να ειναι ο αντικαταστατης του Οζντοεφ στα χαφ την επομενη χρονια.Τελειως διαφορετικος παικτης βεβαια.
Να δουμε κ η ρητρα του ποια θα ειναι.
Να δουμε κ η ρητρα του ποια θα ειναι.
Δεν ξέρω τι να πρώτοσχολιάσω...MagdiTolba έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:27 Πιστεύω ο Σερα να κατάλαβε σε ποια ομάδα ήρθε. Παίκτης της Μοντζα κ Ρετζιανα δυακολα να σταθεί εδω
Το αν ο Σέρα ξέρει που ήρθε;
Το αν ξέρει τι παίκτες χρειάζεται η ομάδα;
Το ότι ο ΠΑΟΚ απαξιει να ψωνίσει από τις Μοντσες και τις Παρμες από τις οποίες όμως ψωνίζουν κατ εξακολούθηση τα μεγαθήρια της Ιταλίας;
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 17):
- omerta76, magdy, paokkerkir, st4this, Nassos, vasgias, navigator11, giaxxo, gergeo4, paok apo epilogi and 7 more users
Έχει παίξει 4-3-3 με διαφορετικό τρόπο. 2 χαφ πιο βαθιά και τον Καμαρά μπροστά.black death έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:33Βεβαια δυστυχως αυτο το πραγμα δεν το εχει παιξει ποτε ο λουτσεσκου. Ή αν το έχει παιξει, ειναι τοσο λιγες φορες που δεν το θυμάμαι.JohnDag έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:31 Mezzala, αριστερός εσωτερικός.
Αυτή είναι η καλή του θέση.
Δεν θα με κάνει καθόλου εντύπωση, ειδικά από τον Γενάρη και μετά να δούμε 3άδα στο κέντρο στα δύσκολα ματς με Μειτε ως DLP και Bianco, Ζαφ ως mezzala δεξιά αριστερά.
Είναι λάτρης του Ιταλικού ποδοσφαίρου ο Ραζβάν άλλωστε.
Αυτό το συγκεκριμένο που λέμε τώρα δεν το έχει παίξει μεν, δεν είχε και τους παίκτες να το κάνει μέχρι τώρα δε.
Δεν λέω με σιγουριά οτι θα το κάνει, αλλά με Bianco και Ζαφ στο ρόστερ θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 2):
- SCIFO, sakis_the_fraud
- Dimitris_L4
Μη σκας αδερφε..ο ιδιος σε 2-3 μηνες (αν οχι τωρα) θα μας πει γτ δεν πηραμε Κυριακοπουλο αντι τευλορ κ μπαμπα..nunies4 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:33Δεν ξέρω τι να πρώτοσχολιάσω...MagdiTolba έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:27 Πιστεύω ο Σερα να κατάλαβε σε ποια ομάδα ήρθε. Παίκτης της Μοντζα κ Ρετζιανα δυακολα να σταθεί εδω
Το ότι ο ΠΑΟΚ απαξιει να ψωνίσει από τις Μοντσες και τις Παρμες από τις οποίες όμως ψωνίζουν κατ εξακολούθηση τα μεγαθήρια της Ιταλίας;
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 3):
- vasgias, PAOKevolution, Unpsofable78
- Kabamaru11
Πρωτα πρωτα δεν ξερουμε αν εβαλε ο Σερα το χερακι του,2ον δεν μπορω να εχω στον οποιοδηποτε Σερα πληρη εμπιστοσυνη,αυτη ερχεται σταδιακα,3ον η ομαδα ειναι γνωστο πως παρακολουθει κ εχει λιστα σκαουτιγκ,4ον ΟΛΑ στο χορταρι φαινονται.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- sakis_the_fraud
San4 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:29 Κάθε φορά που συγκρίνουμε την πάφο με τον ΠΑΟΚ κλαίει η στατιστική. Κάθε χρόνο τα προκριματικά των πρωταθλητών εχουνε 10 ομάδες επιπέδου παφου. Ο ΠΑΟΚ ως πρωταθλητής έχει παίξει με άγιαξ ημιτελικών τς.λ. και πέρσι. Είναι νομοτελειακό ότι ομάδες σαν την πάφο μπαίνουν στους ομίλους, ενώ από την άλλη οι πιθανότητες να έμπαινε ο ΠΑΟΚ κάποια από τις δύο φορές ήταν στην καλύτερη μοιρασμένες. Έναν αποκλεισμό έχουμε ουσιαστικά που δεν έπρεπε. Πέρσι.
Μας άφησε εξω και η Κρασνονταρ σε διπλα παιχνίδια.
Αυτός ηταν πολύ οδυνηρός.
- These users thanked the author obanebane for the post (total 2):
- Dimitris_L4, aivas19
- Σουριναμέζος
Πάντως φαίνεται ότι η ομάδα ζήτησε από τον Σέρα να έχει εναλλακτικές αν στραβώσουν οι πρώτες επιλογές. Οι πρώτες επιλογές δεν έκατσαν και ενεργοποιούνται οι εισηγήσεις του Ιταλού. Το καλό είναι ότι τις είχε έτοιμες και προχωρημένες, θα τους δούμε στο γήπεδο.
Σαν πρώτη εικόνα not great not terrible.
Σαν πρώτη εικόνα not great not terrible.
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 6):
- magdy, navigator11, zaffodb, GeorgiosLeeds, WeWillRockYou, sakis_the_fraud
- keep_paokizein
Tιποτα. Η επιλογή της απόκρυψης δημοσιεύσεων ειναι θείο δώρο για την ψυχική υγεία.nunies4 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:33Δεν ξέρω τι να πρώτοσχολιάσω...MagdiTolba έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:27 Πιστεύω ο Σερα να κατάλαβε σε ποια ομάδα ήρθε. Παίκτης της Μοντζα κ Ρετζιανα δυακολα να σταθεί εδω
- These users thanked the author keep_paokizein for the post (total 2):
- navigator11, Unpsofable78
Ενδιαφέρουσα επιλογή, αλλά νομίζω πρακτικά δεν έχουμε να πούμε πολλά ούτε για αυτόν ούτε για τον Βολιακο.
Μου αρέσει η ηλικία του, κυρίως γιατί πιστεύω ότι δε χρειάζεται να ψάξει το οποιοδήποτε κίνητρο. Το έχει γιατί έχει στο πάρον και στο μέλλον τα καλύτερα ποδόσφαιρικα του χρόνια.
Ας μη γελιομαστε ειδικά στα χαφ μετά και την απόκτηση του Ζαφείρη δε θα ήταν λογικό να πάμε σε αγορά παίκτη. Μακάρι να κολλήσει εδώ ο Μπιάνκο και από σε ένα τετράμηνο θα είμαστε εξαιρετικά.
Μου αρέσει η ηλικία του, κυρίως γιατί πιστεύω ότι δε χρειάζεται να ψάξει το οποιοδήποτε κίνητρο. Το έχει γιατί έχει στο πάρον και στο μέλλον τα καλύτερα ποδόσφαιρικα του χρόνια.
Ας μη γελιομαστε ειδικά στα χαφ μετά και την απόκτηση του Ζαφείρη δε θα ήταν λογικό να πάμε σε αγορά παίκτη. Μακάρι να κολλήσει εδώ ο Μπιάνκο και από σε ένα τετράμηνο θα είμαστε εξαιρετικά.
Μου αρέσει η επιλογή Μπιάνκο
Όχι επειδή ξέρω τον παίκτη αλλά επειδή όλα τα χαρακτηριστικά της κουμπωνουν στο σενάριο
Νέος, όχι ετσιθελικα βασικός για να δημιουργήσει θέμα, πολύ φερελπις, με παραστάσεις και στοιχεία, με προοπτική συνεχούς βελτιωσης
Όχι επειδή ξέρω τον παίκτη αλλά επειδή όλα τα χαρακτηριστικά της κουμπωνουν στο σενάριο
Νέος, όχι ετσιθελικα βασικός για να δημιουργήσει θέμα, πολύ φερελπις, με παραστάσεις και στοιχεία, με προοπτική συνεχούς βελτιωσης
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 6):
- Dimitris_L4, vasgias, giaxxo, GeorgiosLeeds, WeWillRockYou, sakis_the_fraud
- Kabamaru11
Βεβαια μπορει να μας βγει μετριατζα τυπου Σορετιρε,που στα χαφ δεν καλυπτεται ευκολα,τουλαχιστον οχι μεχρι να ρθει ο Ζαφ.
Ειμαι αισιοδοξος κ για τις 2 κινησεις παντως.
Ειμαι αισιοδοξος κ για τις 2 κινησεις παντως.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- giaxxo, sakis_the_fraud
Ο Σορετιρε μονο με μικρους ειχε συμμετοχες αν δεν κανω λαθος. Δεν ακουμπησε πιο ψηλα.
- These users thanked the author icue for the post (total 2):
- st4this, WeWillRockYou