Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
NostalgosTouKagawa

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από NostalgosTouKagawa »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:12
NostalgosTouKagawa έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:11
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:10 Παράλογη επιμονή με την ιταλική αγορά θα πω εγώ...Προτιμώ χίλιες φορές Ισπανία ή Γαλλία αν θέλουν ντε και καλά από τέτοια πρωταθλήματα.
Ε ας παρουμε 5-6 σκαουτερ ακομα απο χωρες που προτιμας
Γιατί ως γνωστόν ο κάθε σκάουτερ έχει επαφή μόνο με την χώρα του. Πάμε στον επόμενο τηλεθεατή.
Ρε φιλε δεν ειναξ προσωπικο μπιφ απλα ισως να μηντο αντιλαμβανεσαι αλλα χαλας το κλιμα, μια καλη κουβεντα δεν εχεις πει. Το τοπικ λεγεται μεταγραφολογια και οχι κριτικη της μεταγραφολογιας ή διαλεκτικη της σκαουτινγκολογιας, εμενα προσωπικα μου χαλαει τον χρονο μου να κοιταω συνεχεια τι αρνητικο κατεβασε η κουτρα του χ και ψ εξισου μυρωδια με εμενα συνοπαδου.
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Εκτός και αν γίνει η φάση αλά Kurtic. Τον πληρώνουμε τον πρώτο χρόνο σαν δανεικό από την Φιορεντίνα και μετά υπάρχει έτοιμο συμβόλαιο 3η4 χρόνια προς υπογραφή!!!
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

@black death Εννοειται,εδω κ χρονια το ιταλικο ειναι πιο κυριλε,εχουν αλλαξει το ποδοσφαιρο τους.Το δικο μας απο την αλλη ειναι απο τα σκληροτραχηλα,αργα και αμυντικα πρωταθληματα στην Ευρωπη.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

JohnDag έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:13 Ο Vogliacco έχει ιδιαίτερη σχέση με τους οπαδούς της Τζένοα όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Το ότι δένεται με ομάδες και οπαδούς μόνο θετικό μπορεί να είναι σε κάθε περίπτωση ειδικά όταν μιλάμε για ΠΑΟΚ.

Ο Bianco είναι ένας πολύ ωραίος και κοντρολαρισμένος Mezzala πράγμα που είναι λίγο προβληματικό γιατί έχει μάθει κυρίως να παίζει με 3 στο κέντρο. Όμως άνετα καλύπτει και θέση Deep Lying Playmaker σε 2άδα με διαφορετικό στυλ όμως σε σχέση με τον Μειτέ καθώς δεν έχει την φυσική δύναμη.

Στα θετικά:

- Αξιόπιστος πασέρ (51/90' με 86% completion rate)
- Τακτικά έξυπνος με σωστές τοποθετήσεις
- Καλή φυσική κατάσταση, πολύ τρέξιμο και κάλυψη χώρων (φαίνεται και από το heatmap του)
- Παίζει με ασφάλεια όταν πιέζεται

Αρνητικά:

- Δεν μπορεί να επιβληθεί σωματικά
- Δεν έχει μεγάλη συνεισφορά επιθετικά

Γενικά φαίνεται μια "έξυπνη" κίνηση, προφανώς επιλογή Σέρα και αυτός.

Αν και συνεχίζω να μην τρελαίνομαι με τον Vogliacco, συνολικά σαν πακέτο τις θεωρώ 2 καλές κινήσεις που θα δώσουν λύσεις και βάθος στην ομάδα. Είμαι ΟΚ με τις επιλογές αυτές.

Αν μπει και ένα κερασάκι με φορ θα είμαστε μπόμπα.
Καποιος επανω εγραψε πως ειναι αργος. Εχω την ακριβως αντιθετη αποψη. Τι ισχυει τελικα;
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:16 Εκτός και αν γίνει η φάση αλά Kurtic. Τον πληρώνουμε τον πρώτο χρόνο σαν δανεικό από την Φιορεντίνα και μετά υπάρχει έτοιμο συμβόλαιο 3η4 χρόνια προς υπογραφή!!!
Δε παίζει να αφήσει η Φιορεντίνα παίκτη 22 χρονών ελεύθερο
Άβαταρ μέλους
4NIKOS1986

Δημοσίευση από 4NIKOS1986 »

Για να δούμε τι ψάρια πιάνει ο Σερα
These users thanked the author 4NIKOS1986 for the post (total 2):
paokspren, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

@aivas19 δεν ειναι αργος,αλλα ουτε γρηγορος,απ οσο ειδα εχει την ταχυτητα του Τσιμιροτ χωρις να ειναι τοσο δυνατος στις μονομαχιες.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
aivas19
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Βέβαια και ο βερρατι μισοριξια ήταν αλλά ούτε με αίτηση δεν του έπαιρνες την μπάλα. Πάντως και δεύτερος Ιταλός, νομίζω σημαίνει ότι ακούγεται ο σερα.
These users thanked the author Nassos for the post:
paok apo epilogi
Gka4

Δημοσίευση από Gka4 »

Metagrafakias έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:08 Και φτάσαμε 30 Αυγούστου ξανά άλλη μια χρονιά με 2 βασικά κενά σε στόπερ και χαφ που καλύπτονται με 2 δανεικούς…Ξεθαρεψατε με Ζαφειρη ε;;Η εξαίρεση ήταν δυστυχώς όχι αλλαγή φιλοσοφίας…
Μετά αναρωτιόμαστε πως μπήκε η Πάφος και η Καιρατ στους ομίλους τσου λου κι εμείς τόσα χρόνια δεν μπορούμε…
Αφού δεν προσπαθούμε να χτίσουμε ομάδα ,η προσπάθεια μας είναι η προσωρινή κάλυψη των κενών και του χρόνου βλέπουμε μωρέ που θα έχουμε χρόνο αλλά καταλήγουμε με νέους δανεικούς κλπ κλπ…
Καλή ομάδα για να μην τα βλέπουμε και όλα μαύρα δημιουργήθηκε ,προσωπικά πιστεύω ότι χτυπάμε το πρωτάθλημα αλλά το πλάνο ενίσχυσης είναι για γέλια άλλη μια χρονιά!!!
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι θεωρείτε τους δανεικούς ξεπεσμό. Οι γαύροι πήραν ευρωπαϊκό με ομάδα βασισμένη σε δανεικούς. Το σημαντικό είναι να έχουν ρήτρες αγοράς που είναι εφικτές. Το να φέρναμε πχ τον Μαυροπάνο με ρήτρα αγοράς 20 μύρια όπως είχαν φέρει αυτοί τον Κάρμο με ρήτρα 15 μύρια, εκεί πράγματι θα μιλάγαμε για ομάδα μιας χρήσης. Ρήτρες αγοράς όμως των 4-5 μυρίων θεωρώ πως μπορούμε να πληρώσουμε. Και μάλιστα με τον δανεισμό βλέπεις πρώτα αν σου κάνει ένας παίκτης και δεν παίρνεις το ρίσκο να χρυσοπληρώσεις ένα παλτό.
These users thanked the author Gka4 for the post:
WeWillRockYou
icue

Δημοσίευση από icue »

aivas19 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:14
Metagrafakias έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:08 Και φτάσαμε 30 Αυγούστου ξανά άλλη μια χρονιά με 2 βασικά κενά σε στόπερ και χαφ που καλύπτονται με 2 δανεικούς…Ξεθαρεψατε με Ζαφειρη ε;;Η εξαίρεση ήταν δυστυχώς όχι αλλαγή φιλοσοφίας…
Μετά αναρωτιόμαστε πως μπήκε η Πάφος και η Καιρατ στους ομίλους τσου λου κι εμείς τόσα χρόνια δεν μπορούμε…
Αφού δεν προσπαθούμε να χτίσουμε ομάδα ,η προσπάθεια μας είναι η προσωρινή κάλυψη των κενών και του χρόνου βλέπουμε μωρέ που θα έχουμε χρόνο αλλά καταλήγουμε με νέους δανεικούς κλπ κλπ…
Καλή ομάδα για να μην τα βλέπουμε και όλα μαύρα δημιουργήθηκε ,προσωπικά πιστεύω ότι χτυπάμε το πρωτάθλημα αλλά το πλάνο ενίσχυσης είναι για γέλια άλλη μια χρονιά!!!
Η Παφος και η Καιρατ που κολλανε; Ποσους δανεικους εχει η Παφος αν μπορεις να μου πεις.
Τρεις. Αλλα ειναι απο τους αλλους τους δανεικους.
These users thanked the author icue for the post (total 3):
omerta76, renegade, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:14 Πολυ λαητ μου φαινεται ο Μπιανκο,θα μπορεσει να αντεπεξελθει στο πολυ σκληρο μας πρωταθλημα με δυαδα στα χαφ;Στα υπολοιπα φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση σε ωραια ηλικια.
Νομίζω ότι στα χαφ υπάρχει στόχευση σε παίκτες που τρέχουν πολύ, καλύπτουν χώρους και μπορούν να μεταβιβάσουν την μπάλα με ασφάλεια.

Και η επιλογή Μπιάνκο, σε συνδυασμό με αυτή του Ζαφείρη αυτό μου δείχνουν.

Πάμε να τους τρέξουμε φέτος και να ανεβάσουμε ταχύτητα στην κυκλοφορία μας.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 3):
Kabamaru11, aivas19, SCIFO
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Φάγαμε πόρτα από τον Πουέρτα. Πάμε παρακάτω και δεν έχουμε και χρόνο. Προς Γαλλία και Ισπανία, που υπάρχουν ένα σωρό παίχτες, δεν έχουν εντοπίσει τίποτα οι σκάουτερς του ΠΑΟΚ; Δεν είχαν κάνει τα κουμάντα τους;
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

NostalgosTouKagawa έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:16
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:12
NostalgosTouKagawa έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:11

Ε ας παρουμε 5-6 σκαουτερ ακομα απο χωρες που προτιμας
Γιατί ως γνωστόν ο κάθε σκάουτερ έχει επαφή μόνο με την χώρα του. Πάμε στον επόμενο τηλεθεατή.
Ρε φιλε δεν ειναξ προσωπικο μπιφ απλα ισως να μηντο αντιλαμβανεσαι αλλα χαλας το κλιμα, μια καλη κουβεντα δεν εχεις πει. Το τοπικ λεγεται μεταγραφολογια και οχι κριτικη της μεταγραφολογιας ή διαλεκτικη της σκαουτινγκολογιας, εμενα προσωπικα μου χαλαει τον χρονο μου να κοιταω συνεχεια τι αρνητικο κατεβασε η κουτρα του χ και ψ εξισου μυρωδια με εμενα συνοπαδου.
Οκ, κουλ, δεν υπάρχει θέμα επί του προσωπικού. Καλή κουβέντα έχω πει για τα δύο μπακ που φέραμε και προφανεστατα για Ζαφείρη. Μου άρεσαν πολύ οι κινήσεις για Γιακουμάκη και Ιβανοϋσετς, με επιφυλάξεις γιατί θεωρώ ότι μαζεύονται πολλοί δανεικοί και μελλοντικά κενά. Επιτρεψε μου όμως και την κριτική εκεί που θεωρώ ότι ρισκάρουμε. Δεν είναι θέμα κλίματος, εδώ νομίζω σχολιάζουμε και τα καλά και τα στραβά. Θενξ που αποφόρτισες την κουβέντα πάντως. :mrgreen:
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 3):
NostalgosTouKagawa, magdy, Panx Romana
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Gka4 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:20
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι θεωρείτε τους δανεικούς ξεπεσμό. Οι γαύροι πήραν ευρωπαϊκό με ομάδα βασισμένη σε δανεικούς. Το σημαντικό είναι να έχουν ρήτρες αγοράς που είναι εφικτές. Το να φέρναμε πχ τον Μαυροπάνο με ρήτρα αγοράς 20 μύρια όπως είχαν φέρει αυτοί τον Κάρμο με ρήτρα 15 μύρια, εκεί πράγματι θα μιλάγαμε για ομάδα μιας χρήσης. Ρήτρες αγοράς όμως των 4-5 μυρίων θεωρώ πως μπορούμε να πληρώσουμε. Και μάλιστα με τον δανεισμό βλέπεις πρώτα αν σου κάνει ένας παίκτης και δεν παίρνεις το ρίσκο να χρυσοπληρώσεις ένα παλτό.
Που να δεις απο τις μεταγραφες της Παφου ποσοι ηταν ελευθεροι και ποσοι δανεικοι…
icue

Δημοσίευση από icue »

Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:19 @aivas19 δεν ειναι αργος,αλλα ουτε γρηγορος,απ οσο ειδα εχει την ταχυτητα του Τσιμιροτ χωρις να ειναι τοσο δυνατος στις μονομαχιες.
Νομιζω μπερδεψαμε τους Αλεξανδρους. Για τον μεσο καποιος ειπε οτι ειναι αργος, οχι για τον αμυντικο.
These users thanked the author icue for the post:
Kabamaru11
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”