Απο αυτον πρεπει να παρω το πρωταθλημα φιλε..σορυ κιολας..Δε θα μπω στη διαδικασια να υπερασπιστω τα φορ του γαυρου (χχχχφτου) αλλα νταξ δε γινεται σε καθε κουβεντα που κανουμε συγκρινοντας μας με τους ανταγωνιστες, να εχουμε τη μονιμη φραση οτι δε μας νοιαζει κλπ κλπ κλπ...Refused1337 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:08 Φτάνει με τον φορ και τι κανει ο ολυμπιακος μας τα εχετε κουράσει. 1 φορ χρειαζομαστε παραγματικά, αυτόν που θα βγει πρώτος σκορερ στο πρωτάθλημα και τον εχουμε.
Λες και ο ολυμπιακος ειναι σωματείο παραδειγμα προσ μιμηση μεταγραφικού σχεδιασμού. Πετυχε ενα προπονιτή μετα απο 15 προσπάθεις, τον εσωσαν οι ακαδημίες και ξαφνικά εγινε ομαδα.
Οτι νανε εχει κανει ο ολυμπιακος μετα φορ του, τσιρκο ομαδα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- giaxxo
-
Ρε μανια ρε σεις με τον πιρολα και το βολιακο.
Αφου προφανώς εκλεισε ο παιχτης, αφηστε να τον δουμε στο γηπεδο.
Η απορια μου ειναι, προετοιμασια έχει κάνει;
Αφου προφανώς εκλεισε ο παιχτης, αφηστε να τον δουμε στο γηπεδο.
Η απορια μου ειναι, προετοιμασια έχει κάνει;
- Dimitris_L4
Φιλε το προβλημα δεν ειναι ο Γιακουμινιο...το προβλημα το ΣΟΒΑΡΟ ειναι στους αλλους 2..κ σα βαθος κ πρωτιστως σαν ποιοτητα..O Teleutaios Savourai έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:24 Εγώ πάλι νομίζω βασικός μας φορ θα είναι ο Γιακουμάκης, και να σας πω δεν με χαλάει.
Δυνατός είναι, καλός στις κεφαλιές, αν του έρθει η μπάλα ξέρει να παστελώνει, και κυρίως, έχει μεγάλο κίνητρο να επιστρέψει στην Εθνική.
Και για εμένα το κίνητρο είναι το παν.
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- sakis_the_fraud
Τον Πιρολα εντωμεταξυ να μου τον δειξουν δεν θα ξερω οτι ειναι αυτος. Ενω εχω δει και ματς του γαυρου μου ειναι κυριολεκτικα αγνωστος και δεν συζηταω καν για το αν ειναι καλος ή κακος. Δεν εχω την παραμικρη ιδεα.
-
Γιατι ειχαμε δει τα περσινα; 

- These users thanked the author icue for the post:
- thanos-xanthi
-
Το λεω γιατι φετος πήρε και τον οστγκαρντ (τον καραφλα, πρωην της ναπολι) να παίξει με τον αλλο το μεξικανο. Οποιοδηποτε μπακ ελληνικου πρωταθλήματος θα το ετρωγε ο παγκος εκει.
- These users thanked the author black death for the post:
- icue
Νέα διάσταση στην υπόθεση του Γκουστάβο Πουέρτα δίνει η Bild, κάνοντας λόγο για... μπάσιμο της Κοπεγχάγης, την ίδια ώρα που ο 22χρονος δεν δείχνει ιδιαίτερα θετικός στην προοπτική που του προσφέρει ο ΠΑΟΚ και η Ελλάδα.
Τα προηγούμενα 24ωρα ο Δικέφαλος ξεχώρισε την περίπτωση του Κολομβιανού μέσου της Λεβερκούζεν και βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του, βρισκόμενος σε εντατικές επαφές με την γερμανική ομάδα για την μεταγραφή του.
Ωστόσο, σημερινό (30/8) δημοσίευμα της Bild αλλάζει τα δεδομένα, υποστηρίζοντας πως η Κοπεγχάγη, που εξασφάλισε την παρουσία της στην League Phase του Champions League, έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του, με τον ποδοσφαιριστή να μην δείχνει ιδιαίτερα «ζεστός» στην ιδέα να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, η πλευρά του Πουέρτα δείχνει την προτίμηση του σε ομάδα των πέντε μεγαλύτερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ή σε σύλλογο που αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθιστώντας σαφές πως ο ΠΑΟΚ δεν αποτελεί προτεραιότητα του την δεδομένη χρονική στιγμή.
- These users thanked the author trouman for the post:
- sakis_the_fraud
-
Ναι αλλά πούλησε τον ΝτεΒιντερ στην Μίλαν για ένα τρελό ποσό. Δεν αυξήθηκε δηλαδή ο ανταγωνισμός για τον παίκτη.black death έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:38Το λεω γιατι φετος πήρε και τον οστγκαρντ (τον καραφλα, πρωην της ναπολι) να παίξει με τον αλλο το μεξικανο. Οποιοδηποτε μπακ ελληνικου πρωταθλήματος θα το ετρωγε ο παγκος εκει.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αν δεν έχουμε νέο για χαφ μέχρι αύριο πρωί, είμαστε πολύ δύσκολα.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
- paoki19
Ξύδι αν δεν θέλει, αλλά ελπίζω να υπάρχουν λύσεις από πίσω-Ουρμπάνσκι, Λοκόνγκσ κ.α.
-
Ζαφείρης!!!
- These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post:
- paoki19
-
Θελω να πω οτι ο ανταγωνισμός προφανως είναι πολυ δυσκολοτερος απ'αυτον που εχουμε εμεις και οποιοσδήποτε στη σουπα λιγκ. Ενταξει στην παρμα που ηταν κοντα στον πάτο επαιζε βασικος.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:43 Ναι αλλά πούλησε τον ΝτεΒιντερ στην Μίλαν για ένα τρελό ποσό. Δεν αυξήθηκε δηλαδή ο ανταγωνισμός για τον παίκτη.
-
Πίσω βήματα, βιδωμένος στη θέση του μόνιμα, επαφές μέτριες, πάσες προς μία κατεύθυνση μόνο, ταχύτητα μέτρια, περιστροφές μέτριες. Το σώζει ότι έχει μία καλή αντίληψη ώστε να προσπαθεί να καλύπτει όλα τα παραπάνω. Παίκτης ροτέισον είναιnikos_algio έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 12:56 Ρε παιδιά ο Κεντζιόρα (μαζί με Κρέσπο, αντε και Ίνγκασον) είναι μακράν το καλύτερο στόπερ που είχαμε τα τελευταία χρόνια μετά τον Κούλιε και μάλιστα έδεναν άψογα μαζί.
Απορώ πραγματικά με την απαξίωση, κάθε χρόνο φέρνουμε κάποιον να τον προσπεράσει στην ιεραρχία και κάθε χρόνο κλείνει η χρονιά με αυτόν βασικότατο.
- Αρχηγικός και καθοδηγητικός εντός και εκτός γηπέδου.
- Ικανοποιητική ταχύτητα για στόπερ στην Ελλάδα.
- Απειροελάχιστα τσαφ και 100% συγκεντρωμένος
- Καλή κοντινή και κάθετη πάσα
- Καλό διάβασμα αντιπάλου
- Καλούτσικος και στα ψηλά και στα χαμηλά
Και μάλιστα διαβάζω πως ξανακλήθηκε στην εθνική του. Δηλαδή με το ζόρι να τον βγάλουμε σκάρτο;
- These users thanked the author Outsider1926 for the post:
- sakis_the_fraud
Αν οι αισιόδοξοι ήταν τόσο βέβαιοι και ομιλητικοί όσο οι απαι και οι πεθερές στο φόρουμ θα ήτανε αλλιώς και γενικώς. Αλλά η πρωτιά έχει θέση μόνο για έναν, και στην τελευταία δεκαετία έχουν πέσει μέσα στα επτά από τα δέκα. Όλα στο γήπεδο