Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Psagmenos4 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 08:31
Για την ιστορία κοντά στις 8,ώρες κρατησε ω συνάντηση εκπρόσωπων των συνδέσμων με τον Ιβάν Σαββίδη. Μες την ημέρα λογικά θα μάθω και τι ειπωθηκε.
8 ώρες????
Μπορείς να μας πεις γενικά ποιοι σύνδεσμοι ήταν ?
Νομίζω ότι πήγαν σχεδόν όλοι και πολλοί της επαρχίας ,δεν ξέρω για την θύρα 4 μόνο. Κι όμως 8 ώρες
8 ώρες????
Μπορείς να μας πεις γενικά ποιοι σύνδεσμοι ήταν ?
Νομίζω ότι πήγαν σχεδόν όλοι και πολλοί της επαρχίας ,δεν ξέρω για την θύρα 4 μόνο. Κι όμως 8 ώρες
Ευχαριστούμε πολύ!
Δια ζώσης έγινε στο Μ. Παλλάς?
Ναι κανονικά. Λίγο που είχα μιλήσει ψιλό νωρίς υπήρχε πολύ καλό κλίμα δεν ξέρω περισσότερα λογικά θα κοιμούνται και κάποια άτομα που ήταν εκεί και μπορώ να μιλήσω κατά τις 2μιση 3 πρέπει να έσπασαν από εκεί.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
Мир έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 21:04
Μετά από όσα έγιναν τον τελευταίο 15 ήμερο με τα 2 sold out Τουμπα και την μαζικη στηριξη του κοσμου (δεν μιλάω καν για το αγωνιστικό/μεταγραφικο), ειναι αποθαρρυντικο το ότι μονο 5 απο τους 15 έβαλαν την ομάδα πάνω από τα προσωπικό κέρδος.
Δηλαδή οι άλλοι 10 τι ψυχή θα παραδόσουν, μαζί θα τα πάρουν;
5/15 ή 1/3
Μα την πλειοψηφία χρειάζεσαι έτσι δεν είναι?
Μετράει η ψήφος του προέδρου κάτι παραπάνω?
Καλημέρα σε όλους,
Φίλε δεν τα έμαθες; Σύμφωνα με το καταστατικό η ψήφος του προέδρου είναι τριπλή...αφού το γράφει ξεκάθαρα.
Ξεφτίλες...ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΩΣ ΕΔΩ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΜΟΝΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΠΟΛΗ...ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
These users thanked the author PAOK DreXleR for the post (total 2):
Mε εργαλείο το καταστατικό, τις κρυφές συναντήσεις και ψηφοφορίες, κρατούν τις σφραγήδες
καταστρέφουν τον ΠΑΟΚ εδώ και δεκαετίες και δεν του επιτρέπουν να εκπληρώσει τα όνειρα και τις προσδοκίες των εκατομμυρίων Φιλάθλων του και τη δυναμική που απορρέει απο τους Φιλάθλους.
Οι ίδιες μίζερες φάτσες εδώ και 40 χρόνια. "Να τι να κάνουμε¨, "μη μιλάτε, μην παραπονιέστε", "έτσι είναι τα πράγματα, να η Αθήνα" κλπ...
Την ίδια στιγμή που στο όνομα ΠΑΟΚ και με τις σφραγίδες στην τσέπη, μπαινοβγαίνουν σε γραφεία Υπουργών, Πολιτικών, Επιχειρηματιών μεγάλης εμβέλειας... είναι σίγουρο οτι συζητούνε και προωθούνε μόνον τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ, ή και άλλα προσωπικά και επαγγελματικά?
Την ίδια στιγμή που διαχειρίζονται εκατομμύρια απο τις Ομοσπονδίες, το Κράτος, τους χορηγούς, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πρέπει να αλλάξει όλος ο ΑΣ ΠΑΟΚ. Αυτή η γενιά παραγόντων πρέπει επιτέλους να φύγει. Υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που διακρίνονται σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής, στις Επιστήμες, στον Αθλητισμό, στις Τέχνες, στις Επιχειρήσεις.
Δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στον ΠΑΟΚ ενα τσούρμο δεινοσαύρων.
These users thanked the author Franky for the post (total 16):
ρε παιδιά μην λεμε οτι θέλουμε Σε 15μελές συμβούλιο ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ θεμα "διπλής" ψηφου του προέδρου αφου ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ υπάρχει πλειοψηφία. Η ψηφος του προέδρου ειναι "διπλή" όταν υπάρχει ισοψηφία δηλαδή σε ΖΥΓΟ αριθμό μελών ΔΣ
Ε φανταστείτε τι γράφει το καταστατικό για να μην θέλουν να το παρουσιάσουν .. κάτι σαν το μνημόνιο με τον Τέλη.
Το έχω ξαναγράψει, πολλες φορές ενδιαφέρθηκαν να γίνουν μέλη του ΑΣ οπαδοί και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, αλλά πάντα το παρεάκι έβαζε μπλοκ σε μαζικές έγραφες μελών γιατί δε θέλουν να χάσουν την εξουσία. Το καταστατικό δεν το άλλαζαν, 2 παλαιά μέλη, face control κτλ.
Γιατί να έχεις 10-15χιλ ενεργά τακτοποιημένα μέλη όταν μπορείς να έχεις 200-300, συγγενείς, γείτονες και φίλους να σε εκλεγούν πρόεδρο και να ψηφίζουν ότι τους απαιτησεις;
Τα έσοδα από τις εισφορές από τα μέλη τους ενδιαφέρουν; Αν είναι να χάσουν την εξουσία όχι βέβαια, αφού δαγκώνουν τον Ιβαν, αύριο τον Τέλη μετά έχει ο θεός. Αν πάλι χαθεί ο επενδυτής από τμήματα αιμοδότες (ΠΑΕ) τότε θα αρκεστούν σε επιτροπές σωτήριας με Ευχολόγια, τα τμήματα θα κλείσουν και όλα καλά.
aivas19 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 21:58
Δεν εχουν θεσπισει καν την «επιτροπη» και ολοι οσοι προσκειμενοι στον ΑΣ ειχαν γκαιλε με το γηπεδο εδω μεσα και σχολιαζαν καθε μερα κανουν αβαβα.
Σιγούν οι πολυγραφότατοι πρόθυμοι
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 2):
aivas19 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 21:58
Δεν εχουν θεσπισει καν την «επιτροπη» και ολοι οσοι προσκειμενοι στον ΑΣ ειχαν γκαιλε με το γηπεδο εδω μεσα και σχολιαζαν καθε μερα κανουν αβαβα.