Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Μιλώντας για Βολιακο, χωρίς να απορρίπτω ως ενα βαθμό την οποία επιφύλαξη έχει ο καθένας, θα ήθελα πολύ να ανατρεχαμε στις πρώτες σελίδες του φόρουμ για τον Κρεσπο και να βλέπαμε τα σχόλια τότε.
- These users thanked the author joss for the post:
- paok apo epilogi
-
Επειδή διαβάζω "διάφορα" ο ΛΟΒΕΡΝ έπαιξε βασικός με Λάρισα που είναι δυναμικότητος σχεδόν του 80% των ομάδων του πρωταθλήματος, και έδειξε με την απόδοσή του ότι "δεν υπολογίζεται";;;;;;;; γιατί αν κάποιος "είδε" τέτοιο πράγμα, εντάξει δεν είναι υποχρεωτικό ν' ασχολείται με την μπάλα
- These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 5):
- Tolaros, Ορτζονικίδης, paok apo epilogi, theo G4, epitropos
Θα γυρίσω ανάποδα τα επιχειρήματα για τους σεντερ μπάκ:
από τα δικά μας τα σεντερ μπάκ ποιός θα έπαιζε στην σέριε Α; Αντικειμενικά, ο κανένας. Άρα ο Βολιάκο που έπαιξε δυό χρόνια έχει μεγάλες πιθανότητες να σταθεί στον ΠΑΟΚ.
από τα δικά μας τα σεντερ μπάκ ποιός θα έπαιζε στην σέριε Α; Αντικειμενικά, ο κανένας. Άρα ο Βολιάκο που έπαιξε δυό χρόνια έχει μεγάλες πιθανότητες να σταθεί στον ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author Magpies4 for the post (total 2):
- maceio, gervasio artigas
-
Με τίποτα να έρθουν και Ζαφείρης και Πουέρτα. Τα σενάρια είναι 2 έρχεται ο Πουέρτα ή όποιος παίκτης τέτοιας αξίας και τον Γενάρη ο Ζαφείρης, ή έρχεται ο Ζαφείρης και ίσως πάμε για 5ο χαφ μετά τις 2 Σεπτέμβρη σε κάποιον παίκτη ρίσκο σε μικρή ηλικία.Equalizer έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:37 Θυμίζω ότι επί ένα χρόνο λέγαμε ότι Μεϊτε - Οζντοεφ ΔΕΝ ταιριάζουν σαν δίδυμο
Και ο Ρώσος δυσκολεύτηκε πολύ να βρει ισορροπία
Επίσης, εγώ είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η ομάδα πρέπει να φέρει ΔΥΟ χαφ.
Αλλά επίσης είμαι και σίγουρος ότι αν έρθει τώρα ο Ζαφείρης και φέρουν πχ και Πουέρτα,ο Ραζβαν θα γκρινιάζει ότι του διαταράσσουν την ισορροπία
Είναι και αυτό ένα σεβαστό επιχείρημα
Αν και πιστεύω ότι ο Μιχα άνετα στεκόταν

Αν και πιστεύω ότι ο Μιχα άνετα στεκόταν
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
- Ορτζονικίδης, theo G4
μαλακια καναμε που δεν κλεισανε τον μαριν.. φθηνη επιλογη και σιγουρη αναβαθμιση..
- These users thanked the author Demir for the post (total 3):
- George Best4, Dimitris_L4, Special 4
Κεντζιόρα και Μιχαηλίδης έπαιζαν για πλάκα βασικοί τουλάχιστον στις μισές ομάδες της Serie A.
Ειδικά Serie A που οι περισσότεροι παίζουν με 3 στόπερ.
Ειδικά Serie A που οι περισσότεροι παίζουν με 3 στόπερ.
Δε συμφωνώ να πω την αλήθεια με όλη αυτή την ανησυχία "ποιος θα ξεκουράζει το Μειτε".
Με Ζαφείρη έχουμε 4 παίκτες υψηλού επιπέδου, οφείλει ο προπονητής ανάλογα ποιοι παίζουν να κάνει μικροποσαρμογες. Και θα τις κάνει, όπως τις κάνουν οι περισσότεροι προπονητές του κόσμου. Η εικόνα σαφώς δε θα είναι ίδια αλλά ούτε η Ρεαλ δε νομίζω ότι έχει 2 πανομοιοτυπα δίδυμα. Για παράδειγμα όλα τα χρόνια που πέρασαν ποιος ήταν αλλαγή του Μοντριτς; Πιο παλιά ή αλλαγή του Πιρλο ποια ήταν; Είχαν ,αντίστοιχα, ίδια χαρακτηριστικά;
Φοβάμαι ότι υπερεκτιμουμε τις ποδοσφαιρικες γνώσεις
μας σε αυτό το θέμα. Βέβαια φόρουμ είναι, αλλά γνώμη μου ότι όλο αυτό είναι υπερβολικό. Έχουμε χάσει τον ύπνο μας ποιος θα είναι αλλαγή του Μειτε
Με Ζαφείρη έχουμε 4 παίκτες υψηλού επιπέδου, οφείλει ο προπονητής ανάλογα ποιοι παίζουν να κάνει μικροποσαρμογες. Και θα τις κάνει, όπως τις κάνουν οι περισσότεροι προπονητές του κόσμου. Η εικόνα σαφώς δε θα είναι ίδια αλλά ούτε η Ρεαλ δε νομίζω ότι έχει 2 πανομοιοτυπα δίδυμα. Για παράδειγμα όλα τα χρόνια που πέρασαν ποιος ήταν αλλαγή του Μοντριτς; Πιο παλιά ή αλλαγή του Πιρλο ποια ήταν; Είχαν ,αντίστοιχα, ίδια χαρακτηριστικά;
μας σε αυτό το θέμα. Βέβαια φόρουμ είναι, αλλά γνώμη μου ότι όλο αυτό είναι υπερβολικό. Έχουμε χάσει τον ύπνο μας ποιος θα είναι αλλαγή του Μειτε
- These users thanked the author giapas for the post (total 3):
- Tolaros, Ορτζονικίδης, paok apo epilogi
Αν ερθει ο Ζαφειρης τωρα οσο περιεργο και αν ακουγεται θα εχουμε θεματακια ειτε για το ποιος θα αντικαθιστα Μειτε ειτε για το χρονο συμμετοχης Οζντοεφ και ακομα περισσοτερο Καμαρα.
- Dimitris_L4
Επειδη η χρονια ειναι μπροστα μας, υγεια να εχουμε να μη χαθουμε στα ματς που θα παιζει ο Λοβρεν...επισης η Λαρισα ειναινφαβορι να πεσει..αρα με Λαρισα Σερρες Βολο δε θα εχει προβλημα ναι..gervasio artigas έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:39 Επειδή διαβάζω "διάφορα" ο ΛΟΒΕΡΝ έπαιξε βασικός με Λάρισα που είναι δυναμικότητος σχεδόν του 80% των ομάδων του πρωταθλήματος, και έδειξε με την απόδοσή του ότι "δεν υπολογίζεται";;;;;;;; γιατί αν κάποιος "είδε" τέτοιο πράγμα, εντάξει δεν είναι υποχρεωτικό ν' ασχολείται με την μπάλα
Τωρα το σχολιο περι ασχολιας με μπαλα οκ ας το αφησουμε στν ακρη ..
Η άλλη λογική βέβαια ίσως λέει ότι σε περίπτωση που έρθει ο Ζαφ δηλώνεται η 4αδα στην λίστα και μέχρι 12/9 με ηρεμία ψάχνεις μια έξτρα λύση ξένου ελπιδοφόρου χαφ με τα χαρακτηριστικά αντι-Μειτε και τον έχεις για το ελληνικό πρωτάθλημα να ξεκουράζει τον Μειτε.
Η διαχείριση βέβαια γίνεται δύσκολη εκ μέρους Ραζβαν
Η διαχείριση βέβαια γίνεται δύσκολη εκ μέρους Ραζβαν
Δανειστήκαμε Ιβανούσετς και Γιακουμάκη, αγοράσαμε Μεϊτέ με διάφορα φάσης π/2 (χωρίς να φταίει η ομάδα απαραίτητα) και πήραμε Ζαφείρη για τον Γενάρη του 2026. Αυτά. Κανείς δεν ζήτησε Ρονάλντο Μέσι και Γιαμάλ, αφενός γιατί οι δύο πρώτοι πλέον δεν κάνουν για να περάσουν ούτε απ' έξω από την Τούμπα και ο τρίτος δεν είναι πολύ εύκολο να έρθει.NostalgosTouKagawa έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 01:00Σωστος φιλε, λες και πηραμε ζαφειρη ιβανουσετς γιακουμακη και ανανεωσαμε μειτε, τιποτα δεν καναμε ουτε ροναλντο ουτε μεσι ουτε γιαμαλ.arrwstos έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 00:25 Ότι θα υπήρχαν συγκρίσεις των 100 ετών του συλλόγου με πανελλήνιες και νταξ μωρέ να πούμε ξέρω γω εντάξει, απλώς για να στηρίξουν Βολιάκους και κανένηδες, δεν θα το πίστευα αν μου το λέγανε και δε το διάβαζα ο ίδιος.
Λες και δεν υπάρχουν επέτειοι, λες και η σημειολογία δεν έχει κανένα νόημα.
Πραγματικά, έτσι θα κάνανε στα πρώτα γενέθλια του παιδιού τους; Στον έναν ή στα τριάντα ή πενήντα χρόνια ζωής με τον έρωτα της ζωής τους;
Κάποιους τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ μας συγκινούν βαθύτατα. Γιατί θυμίζουν όλα αυτά που πρεσβεύει ο σύλλογος που αγαπήσαμε και δεσμεύσαμε τις ζωές μας παντοτινά με την πορεία του. Που συνδέσαμε τα συναισθήματα μας με την έγνοια του.
Λίγος σεβασμός σε αυτό το συναίσθημα του ΠΑΟΚτσή για τα 100 χρόνια του συλλόγου του, δεν βλάπτει.
Αυτό που μπορείτε να καταλάβετε και να απαιτήσετε χειροκρότημα και αφοσίωση στον Ιβάν και τον κάθε πρόεδρο της ΠΑΕ, αλλά όχι στο δέος του ΠΑΟΚτσή για τον έναν αιώνα ΠΑΟΚ, να το κοιτάξετε.
Κάτι πάει πολύ λάθος.
Ίσως με Καγκάβα να αναθεωρούσα.
Αλλά στο δια ταύτα, λέω παρακαλώ μην ειρωνεύεστε το δέος των οπαδών για τον έναν αιώνα ΠΑΟΚ και εσύ κάνεις ακριβώς αυτό.
Ανεξάρτητα από το ποιος παίκτης έρχεται τελικά, η ειρωνία για τις πανελλήνιες=100 χρόνια ΠΑΟΚ έγινε για να υποστηρίξει την επιλογή της διοίκησης για έναν Βολιάκο. Τη στιγμή που ακούγαμε όλη τη χρονιά ότι θέλουμε κάτι καλύτερο στην άμυνα. Από τα γραφεία τύπου της ΠΑΕ (πορτοκαλί βαζελοσάιτ, 24 και ιν). Ακόμη και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.
Λες και δε θα παίξουμε με Λιλ και Λυόν και Μπέτις και Θέλτα και άλλες, αλλά με την Πεσκάρα, την Παρμεζάνα και την Καταντζάρο.
Όλα καλά στη Δανιμαρκία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arrwstos την Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Από το 4ο σου σέντερ μπακ αυτό νομίζω ζητάς να πάρει 8-9 90 λεπτά στο πρωτάθλημα και σίγουρα την league phase του κυπελλου άρα περίπου 1000 με 1200 λεπτά. Συμφωνώ όμως ότι η Λάρισα δεν είναι μέτρο σύγκρισης μου φάνηκε πολύ κακή ομάδα.Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:46Επειδη η χρονια ειναι μπροστα μας, υγεια να εχουμε να μη χαθουμε στα ματς που θα παιζει ο Λοβρεν...επισης η Λαρισα ειναινφαβορι να πεσει..αρα με Λαρισα Σερρες Βολο δε θα εχει προβλημα ναι..gervasio artigas έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:39 Επειδή διαβάζω "διάφορα" ο ΛΟΒΕΡΝ έπαιξε βασικός με Λάρισα που είναι δυναμικότητος σχεδόν του 80% των ομάδων του πρωταθλήματος, και έδειξε με την απόδοσή του ότι "δεν υπολογίζεται";;;;;;;; γιατί αν κάποιος "είδε" τέτοιο πράγμα, εντάξει δεν είναι υποχρεωτικό ν' ασχολείται με την μπάλα
Τωρα το σχολιο περι ασχολιας με μπαλα οκ ας το αφησουμε στν ακρη ..
Και πειτε οτι παιρνουμε φορ οπως θελουμε οι περισσοτεροι.Θα μεινει εκτος λιστας ο καινουριος η ο Τσαλοφ?
Από την στιγμή που δεν παίζουμε με πραγματικό 6άρι αλλά με 8άρια όπου το ένα είναι πιό deep lying, δεν τίθεται θέμα ξεκούρασης Μεϊτέ. Μπορεί να αλλάξει τα ζευγάρια.giapas έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:45 Δε συμφωνώ να πω την αλήθεια με όλη αυτή την ανησυχία "ποιος θα ξεκουράζει το Μειτε".
Τώρα το να παίζουμε χωρίς 6άρι(α) για μένα είναι λάθος και θα το πληρώσουμε στα τρανζίσιονς με καλούς αντιπάλους. Αλλά αυτή είναι η επιλογή του προπονητή. Θα το δούμε φυσικά στην πορεία πώς θα το πάει, αλλά ας μην έχουμε αυταπάτες όταν επιμένουμε να παίζουμε μόνο με 8άρια και χωρίς πραγματικό DM. Αυτό επηρεάζει φυσικά και τί παίκτες προσπαθούμε να φέρουμε.