Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Εμένα η μεγάλη μου ανησυχία είναι ότι ο Βολιάκο δεν υπολογίζονταν από μια ομάδα όπως η Τζένοα που είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο με μας. Θα με καθησύχαζε αν πχ ήταν βασικός εκεί ή αν δεν τον ήθελε μια ας πούμε Μπολόνια. Και δεν είναι μόνο τακτικό το θέμα, ειδικά για κεντρικούς αμυντικούς. Να ήταν χαφ να πω ήθελε άλλες δουλειές μέσα στο γήπεδο. Τέλος πάντων, λογικά για τρίτος έρχεται, θα πάρει τα ματς του, και πιστεύω ότι Ελλάδα απέναντι σε χωριά θα μοιάζει και Νέστα.
Το μεγαλύτερο θέμα είναι ότι του χρόνου λήγουν τα συμβόλαια των Λόβρεν, Τάισον, Οζντόεφ, οι δανεισμοί των Βολιάκο, Ιβανούσετς, Γιακουμάκη, προσθέτουν χρόνια στην καμπούρα τους οι Μεϊτέ και Μπάμπα, θα υπάρχουν λογικά ερωτηματικά για Σάστρε, Τσάλοφ, θα υπάρχει ζήτημα αναβάθμισης της άμυνας. Τα κενά σε αντίθεση με φέτος θα είναι πάρα πολλά. Δεν γίνεται να μεταφέρουμε το πρόβλημα κάθε φορά στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Κάποια στιγμή θα πρέπει να χτίσουμε έναν κορμό ώστε να χρειάζονται 3-4 κινήσεις κάθε καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων όσων έρχονται για ροτέισον. Τόσα χρόνια μετά έχουν πεθάνει και οι δικαιολογίες "κι αν έρθει ο δανεικός και σε βοηθήσει άσχημα είναι?", "αν μας βγει θα τον πάρουμε", κλπ κλπ. Ελπίζω από τον Ιανουάριο κιόλας να αναλάβουν οι όπως φαίνεται σοβαροί άνθρωποι που φέραμε φέτος στο επιτελείο και να επιμεληθούν του ζητήματος.
Το μεγαλύτερο θέμα είναι ότι του χρόνου λήγουν τα συμβόλαια των Λόβρεν, Τάισον, Οζντόεφ, οι δανεισμοί των Βολιάκο, Ιβανούσετς, Γιακουμάκη, προσθέτουν χρόνια στην καμπούρα τους οι Μεϊτέ και Μπάμπα, θα υπάρχουν λογικά ερωτηματικά για Σάστρε, Τσάλοφ, θα υπάρχει ζήτημα αναβάθμισης της άμυνας. Τα κενά σε αντίθεση με φέτος θα είναι πάρα πολλά. Δεν γίνεται να μεταφέρουμε το πρόβλημα κάθε φορά στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Κάποια στιγμή θα πρέπει να χτίσουμε έναν κορμό ώστε να χρειάζονται 3-4 κινήσεις κάθε καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων όσων έρχονται για ροτέισον. Τόσα χρόνια μετά έχουν πεθάνει και οι δικαιολογίες "κι αν έρθει ο δανεικός και σε βοηθήσει άσχημα είναι?", "αν μας βγει θα τον πάρουμε", κλπ κλπ. Ελπίζω από τον Ιανουάριο κιόλας να αναλάβουν οι όπως φαίνεται σοβαροί άνθρωποι που φέραμε φέτος στο επιτελείο και να επιμεληθούν του ζητήματος.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- Papa9
Ρε με το Λύρατζη ακόμα ασχολούμαστε , ούτε για τη Β Εθνική δεν κάνει.
Ξέρω ξέρω αν δεν είχε τραυματιστεί θα έπαιζε τώρα στην Παρί.
Άντε πάρτε ένα χαφ εντεκαδατο να ησυχάσουμε
Ξέρω ξέρω αν δεν είχε τραυματιστεί θα έπαιζε τώρα στην Παρί.
Άντε πάρτε ένα χαφ εντεκαδατο να ησυχάσουμε
- These users thanked the author Tolaros for the post (total 5):
- Dimitris_L4, Maklaz, vasgias, thanos-xanthi, sakis_the_fraud
- Dimitris_L4
Σε μια χρονια με 50-60 αγωνες , ο 3ος σου στοπερ θα παρει 20-25 ματς..κ ο 4ος καμια 20ρια...με τιμωριες τραυματισμους κλπ κλπ...ο Λοβρεν δν μπορει να παιξει ουτε με την Τριπολη βασικος...Καλα στα χαφ θεωρω οτι θα γινει κινηση κ δν αγχωνομαι ακομα ( λεμε τωρα..).
Οπου Λοβρεν βαλτε Τσαλοφ κ ισχυουν τα ιδια...
Οπου Λοβρεν βαλτε Τσαλοφ κ ισχυουν τα ιδια...
Ποιος Χακιμι, αν δεν είχε τραυματιστεί ο Λυρατζης θα τον είχε αρπάξει η εθνική Βραζιλίας.
Φέρτε χαφ. Ή από τώρα τον Ζαφειρη.
Φέρτε χαφ. Ή από τώρα τον Ζαφειρη.
-

- john4serres
Τα λένε με 24 ώρες καθυστέρηση
- These users thanked the author john4serres for the post:
- smoothcriminal1926
Άμα έρθει Ζαφείρης από τώρα είμαστε υπέρ κομπλέ....Μακάρι...
- These users thanked the author Hayate for the post (total 2):
- Dimitris_L4, theo G4
- Dimitris_L4
Σίγουρα δεν είναι το όνομα που περίμενε ο κόσμος αλλά από την άλλη δεν ξέρω γιατί ο παγκίτης της μέτριας ομάδας πρέπει να είναι χειρότερος από τον βασικό μιας ομάδας που έπεσε κατηγορία άκλαυτη. Μιλάω για τον Πιρόλα που έβγαλε μάτια στον γαύρο κερδίζοντας την θέση του βασικού αριστερού σέντερ μπακ από τον Κάρμο.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:10 Εμένα η μεγάλη μου ανησυχία είναι ότι ο Βολιάκο δεν υπολογίζονταν από μια ομάδα όπως η Τζένοα που είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο με μας. Θα με καθησύχαζε αν πχ ήταν βασικός εκεί ή αν δεν τον ήθελε μια ας πούμε Μπολόνια. Και δεν είναι μόνο τακτικό το θέμα, ειδικά για κεντρικούς αμυντικούς. Να ήταν χαφ να πω ήθελε άλλες δουλειές μέσα στο γήπεδο. Τέλος πάντων, λογικά για τρίτος έρχεται, θα πάρει τα ματς του, και πιστεύω ότι Ελλάδα απέναντι σε χωριά θα μοιάζει και Νέστα.
Φερνουμε Ζαφειρη , Μορο και αφηνουμε Οζντοεφ. Εμεις παραληρημα,ο Λουτσεσκου εγκεφαλικο...Δεν βγαινουν παντως τα ζευγαρια με Ζαφειρη,ειναι κριμα να τον βαλεις στο 6 σε σειρα παιχνιδιων...
-
Όταν λέτε το 6 κι ο ρόλος Μεϊτέ σε τι ακριβώς αναφέρεστε? Για μένα αυτό που κάνει διαφορετικά από τους άλλους είναι το ότι μπορεί να κρατήσει την μπάλα υπό πίεση και να σπάσει το πρέσινγκ, και να ανακτήσει πολύ εύκολα κατοχές. Το πρώτο αντικαθίσταται από ένα πλάνο να σπάει το πρέσινγκ - ας δει πχ κάποιος τι έκανε ο Ντε Τζέρμπι στην Μπράιτον με όχι και το καλύτερο υλικό της κατηγορίας, το δεύτερο αντικειμενικά δεν το έχει κανένας άλλος παίκτης μας, γι'αυτό και το κλειδί στο πρωτάθλημα ήταν ο Μεϊτέ. Ωστόσο ένας δυναμικός παίκτης όπως ο Ζαφείρης μπορεί σε κάποια ματς να κρατήσει τον αντίπαλο μακριά από την εστία έτσι κι αλλιώς.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
- soigol, Papa9
Έστω πως έρχεται από τώρα ο Ζαφείρης. Το βασικό δίδυμο θα είναι Ζαφείρης Μεϊτέ.
Ποιος θα αλλάζει λοιπόν τον Μεϊτέ; Ο Οζντόεφ που είναι το δίδυμο του μέχρι σήμερα;
Ανεξάρτητα λοιπόν από το πότε θα έρθει ο Ζαφείρης, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν Μίσιτς πχ.
Ποιος θα αλλάζει λοιπόν τον Μεϊτέ; Ο Οζντόεφ που είναι το δίδυμο του μέχρι σήμερα;
Ανεξάρτητα λοιπόν από το πότε θα έρθει ο Ζαφείρης, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν Μίσιτς πχ.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 2):
- namisenoiazei, vasgias
Ρε παιδιά, σταματήστε για το όνομα του Θεού να συγκρίνετε τον Βολιάκο με τον Πιρόλα.
Πρώτον, έχουν αρκετά χρόνια διαφορά.
Δεύτερον, ο Πιρόλα θεωρούνταν ένα από τα next big things για την άμυνα στην Ιταλία (και το ξέραμε πριν έρθει στον Ολυμπιακό αυτό) και ο Βολιάκο μέχρι τα 25 του δεν είχε παίξει καν Serie A.
Πάμε παρακάτω, ότι ήταν να ειπωθεί για τον Ιταλό ειπώθηκε.
Αυτόν διάλεξε η ομάδα, θα τον καλωσορίσουμε και ελπίζουμε να δώσει πράγματα.
Πρώτον, έχουν αρκετά χρόνια διαφορά.
Δεύτερον, ο Πιρόλα θεωρούνταν ένα από τα next big things για την άμυνα στην Ιταλία (και το ξέραμε πριν έρθει στον Ολυμπιακό αυτό) και ο Βολιάκο μέχρι τα 25 του δεν είχε παίξει καν Serie A.
Πάμε παρακάτω, ότι ήταν να ειπωθεί για τον Ιταλό ειπώθηκε.
Αυτόν διάλεξε η ομάδα, θα τον καλωσορίσουμε και ελπίζουμε να δώσει πράγματα.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 3):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, soigol, sakis_the_fraud
Θυμίζω ότι επί ένα χρόνο λέγαμε ότι Μεϊτε - Οζντοεφ ΔΕΝ ταιριάζουν σαν δίδυμο
Και ο Ρώσος δυσκολεύτηκε πολύ να βρει ισορροπία
Επίσης, εγώ είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η ομάδα πρέπει να φέρει ΔΥΟ χαφ.
Αλλά επίσης είμαι και σίγουρος ότι αν έρθει τώρα ο Ζαφείρης και φέρουν πχ και Πουέρτα,ο Ραζβαν θα γκρινιάζει ότι του διαταράσσουν την ισορροπία
Και ο Ρώσος δυσκολεύτηκε πολύ να βρει ισορροπία
Επίσης, εγώ είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η ομάδα πρέπει να φέρει ΔΥΟ χαφ.
Αλλά επίσης είμαι και σίγουρος ότι αν έρθει τώρα ο Ζαφείρης και φέρουν πχ και Πουέρτα,ο Ραζβαν θα γκρινιάζει ότι του διαταράσσουν την ισορροπία
- WestBlock4
Νομιζω ενα ερώτημα για τον Ιταλό θα ηταν τι εξέλιξη εχει ολα αυτα τα χρονια που παιζει.
Ενδεικτικά βέβαια απλα για να ξερουμε
Ενδεικτικά βέβαια απλα για να ξερουμε