O Ολυμπιακός με ρετσο πιρολα μπιανκον και καλογεροπουλο και τώρα λογικά με Μαντσα 21 χρονο Βραζιλιάνο έχει καλύτερη 5αδα από ΠΑΟΚ?Metagrafakias έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 23:11 Εντάξει δεν θα τον βγάλουμε παλτό ούτε παικταρα αλλά ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν αναβάθμιση στη συγκεκριμένη θέση και το ξέρει από πέρυσι τον Ιανουάριο που έφερε δανεικό τον Βιετεσκα και μετά αποφάσισε να μην τον αγοράσει διότι δεν τον ανέβαζε επίπεδο…
Έχεις ολόκληρο καλοκαίρι και παραπάνω για να φέρεις έναν παίκτη να πάρει φανέλα βασικού και καταλήγεις τέλη Αυγούστου να φέρνεις δανεικό έναν παίκτη που περισσότερες συμμετοχές έχει στη serie B και στη Τζένοα δεν χωρούσε και δόθηκε δανεικός που ούτε κι εκεί έκανε την διαφορά και ξαναγύρισε πίσω για να ξαναδοθεί δανεικός…Αυτός ο παίκτης θα ανεβάσει επίπεδο την άμυνα μας;;
30 Αυγούστου δλδ αυτόν περίμεναμε να έρθει;;;
Με δίδυμο βασικών Κεντζιορα και Μιχαηλιδη συγνώμη δεν είσαι για μεγάλα πράγματα..Μην ξεγελιέστε με Ριεκες και Λαρισες..Δεν ανταγωνιζόμαστε αυτά τα χωριά..Ολυμπιακο θέλω να ξεπεράσω αν πιστεύετε ότι ο Βολιακο είναι κίνηση πρωταθλητισμού τι να πω μακάρι!!οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας να βγει παικταρας πάντως!!!
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Για πες, μαλλον τον εχεις δει. τοσο μετριος?john4serres έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 23:07 Ο Ιταλός Νάσμπεργκ του χρόνου τέτοιες μέρες θα κλείσει Serie B - Modena.
Με Νασμπεργκ στο γηπεδο πηρα πρωταθλημα στο σκουλικαου.
Μακαρι να παρω και με τον Ιταλο.
Μακαρι να παρω και με τον Ιταλο.
- These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 6):
- theo-drama, vasgias, george188, Caballo Viejo, sakis_the_fraud, Maedhros4
Εγώ πάντως από την ανάλυση για τον Ιταλό κατάλαβα ότι ούτε ηγέτης είναι ούτε δυνατός στον αέρα ούτε καλός στο build up, δηλαδή μια από τα ίδια με κεντζιορα πάνω κάτω, άρα τι αναβάθμιση κάναμε? Ένα χρόνο τώρα ψάχνουμε συγκεκριμένο παίκτη στην άμυνα με ηγετικές ικανότητες και δύναμη και πήραμε παίκτη για το rotation. Μπορεί να βγεί χρήσιμος δεν λέω αλλά ηγέτης που να κάνει την διαφορά με την καμία.
Μετά την παραμονή και την ανανέωση του Ντέλια, την απόκτηση ενός παίκτη με μεγάλο συμβόλαιο όπως του Γιακουμάκη και την αγορά του Ζαφείρη τα οικονομικά δεδομένα είναι συγκεκριμένα.
Πρέπει συνεπώς να γίνουν συμβιβασμοί για τις υπόλοιπες μεταγραφές. Δεν γίνεται να θέλετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
Η περίπτωση του Βολιάκου είναι σαν τον ποτήρι που έχει νερό μέχρι την μέση. Άλλοι το βλέπουν μισογεμάτο και άλλοι μισοάδειο.
Ούτε παικταράς λοιπόν ούτε παλτό ο Ιταλός. Ενας φυσιολογικός παίκτης του 7 -7,5.
Πέρυσι είχε 22 συμ. στην serie A, βασικός στις 18.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να υπάρχει η έγκριση του Λουτσέσκου. Όλα τα άλλα θα φανούν στο γήπεδο. Τα μεγάλα βιογραφικά όπως ο Εκονγκ και ο Κόλει τα είδαμε.
Πρέπει συνεπώς να γίνουν συμβιβασμοί για τις υπόλοιπες μεταγραφές. Δεν γίνεται να θέλετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
Η περίπτωση του Βολιάκου είναι σαν τον ποτήρι που έχει νερό μέχρι την μέση. Άλλοι το βλέπουν μισογεμάτο και άλλοι μισοάδειο.
Ούτε παικταράς λοιπόν ούτε παλτό ο Ιταλός. Ενας φυσιολογικός παίκτης του 7 -7,5.
Πέρυσι είχε 22 συμ. στην serie A, βασικός στις 18.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να υπάρχει η έγκριση του Λουτσέσκου. Όλα τα άλλα θα φανούν στο γήπεδο. Τα μεγάλα βιογραφικά όπως ο Εκονγκ και ο Κόλει τα είδαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Παρ 29 Αύγ 2025, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Για μας Βολιακο έκλεισε. Την "πραγματικη" προφορά του ονοματος απ τον Αλέξη Σπυρόπουλο θα τη μάθουμεStelios Bagios έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 23:07 Παρεμπιπτόντως, ξέρει κανείς αν προφέρεται Βολιάκο ή Βολιάτσο;

- These users thanked the author Luigi Vampa for the post (total 2):
- Stelios Bagios, thanente
- Metagrafakias
Πολύ καλύτερη να κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας δλδ;;Psagmenos4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 23:16O Ολυμπιακός με ρετσο πιρολα μπιανκον και καλογεροπουλο και τώρα λογικά με Μαντσα 21 χρονο Βραζιλιάνο έχει καλύτερη 5αδα από ΠΑΟΚ?Metagrafakias έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 23:11 Εντάξει δεν θα τον βγάλουμε παλτό ούτε παικταρα αλλά ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν αναβάθμιση στη συγκεκριμένη θέση και το ξέρει από πέρυσι τον Ιανουάριο που έφερε δανεικό τον Βιετεσκα και μετά αποφάσισε να μην τον αγοράσει διότι δεν τον ανέβαζε επίπεδο…
Έχεις ολόκληρο καλοκαίρι και παραπάνω για να φέρεις έναν παίκτη να πάρει φανέλα βασικού και καταλήγεις τέλη Αυγούστου να φέρνεις δανεικό έναν παίκτη που περισσότερες συμμετοχές έχει στη serie B και στη Τζένοα δεν χωρούσε και δόθηκε δανεικός που ούτε κι εκεί έκανε την διαφορά και ξαναγύρισε πίσω για να ξαναδοθεί δανεικός…Αυτός ο παίκτης θα ανεβάσει επίπεδο την άμυνα μας;;
Με δίδυμο βασικών Κεντζιορα και Μιχαηλιδη συγνώμη δεν είσαι για μεγάλα πράγματα..Μην ξεγελιέστε με Ριεκες και Λαρισες..Δεν ανταγωνιζόμαστε αυτά τα χωριά..Ολυμπιακο θέλω να ξεπεράσω αν πιστεύετε ότι ο Βολιακο είναι κίνηση πρωταθλητισμού τι να πω μακάρι!!οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας να βγει παικταρας πάντως!!!
Με αυτούς δεν πήρε περπατώντας το πρωτάθλημα;;
Ολοι ΠΑΟΚ είμαστε αλλά ας το δούμε λίγο αντικειμενικά..
Επειδή λογικά θα γίνει σύγκριση με Πιρολα απλά δες ποιες ομάδες ενδιαφέρονται για αυτόν..Σαν να συγκρίνεται ο Ρέτσος με τον Καργα ένα πράγμα αυτή είναι η σύγκριση Πιρολα με Βολιακο..,
- Σουριναμέζος
Ο γαύρος πέρσι πήρε περπατώντας το πρωτάθλημα γιατί εμείς, η χάρτινη και ο βάζελος ήμασταν τρία μπουρδέλα και όχι επειδή είχε το δίδυμο Πιρόλα - Μπιανκόν
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 4):
- Magdi Tolba 4, sakis_the_fraud, Maedhros4, giaxxo
Εγώ πάντως έχω εμπιστοσύνη στον Σέρα.
Δεν γίνεται να τρώει το ανάθεμα η ΠΑΕ, επειδή κάποιοι (όχι άδικα) ονειρεύεστε Μαυροπανο.
Πρέπει να καταλάβουμε, ότι ο Ζαφείρης ήταν η εξαίρεση στον κανόνα, όχι ο κανόνας.
Ούτε θα δίνει η ομάδα από δω και πέρα 7 και 8 εκατομμύρια για έναν παίκτη.
Μόνο σε περιπτώσεις τύπου Ζαφείρη.
Βολιακο ελα μας έχει πιάσει τρέλα
Δεν γίνεται να τρώει το ανάθεμα η ΠΑΕ, επειδή κάποιοι (όχι άδικα) ονειρεύεστε Μαυροπανο.
Πρέπει να καταλάβουμε, ότι ο Ζαφείρης ήταν η εξαίρεση στον κανόνα, όχι ο κανόνας.
Ούτε θα δίνει η ομάδα από δω και πέρα 7 και 8 εκατομμύρια για έναν παίκτη.
Μόνο σε περιπτώσεις τύπου Ζαφείρη.
Βολιακο ελα μας έχει πιάσει τρέλα
-
Την 5αδα συγκρίνα. Και εγώ πήρα πρωτάθλημα με Σαματα και Μουργκ τι παει να πει αυτό? Μόνο ο Πιρολα αξίζει από τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα οι άλλοι 3 ρετσος μπιανκον καλογεροπουλος δεν νομίζω ότι είναι καλύτεροι από κεντζιορα λοβρεν Βολιακο. Δεν βλέπω τεράστια διαφορά. Στα φορ βλέπω, στα χαφ αυτή τη στιγμή βλέπω στα σέντερ μπακ όχιMetagrafakias έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 23:24Πολύ καλύτερη να κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας δλδ;;Psagmenos4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 23:16O Ολυμπιακός με ρετσο πιρολα μπιανκον και καλογεροπουλο και τώρα λογικά με Μαντσα 21 χρονο Βραζιλιάνο έχει καλύτερη 5αδα από ΠΑΟΚ?Metagrafakias έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 23:11 Εντάξει δεν θα τον βγάλουμε παλτό ούτε παικταρα αλλά ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν αναβάθμιση στη συγκεκριμένη θέση και το ξέρει από πέρυσι τον Ιανουάριο που έφερε δανεικό τον Βιετεσκα και μετά αποφάσισε να μην τον αγοράσει διότι δεν τον ανέβαζε επίπεδο…
Επειδή λογικά θα γίνει σύγκριση με Πιρολα απλά δες ποιες ομάδες ενδιαφέρονται για αυτόν..Σαν να συγκρίνεται ο Ρέτσος με τον Καργα ένα πράγμα αυτή είναι η σύγκριση Πιρολα με Βολιακο..,
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- Leonardo10
-
Την 5αδα συγκρίνα. Και εγώ πήρα πρωτάθλημα με Σαματα και Μουργκ τι παει να πει αυτό? Μόνο ο Πιρολα αξίζει από τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα οι άλλοι 3 ρετσος μπιανκον καλογεροπουλος δεν νομίζω ότι είναι καλύτεροι από κεντζιορα λοβρεν Βολιακο. Δεν βλέπω τεράστια διαφορά. Στα φορ βλέπω, στα χαφ αυτή τη στιγμή βλέπω στα σέντερ μπακ όχιMetagrafakias έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 23:24Πολύ καλύτερη να κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας δλδ;;Psagmenos4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 23:16O Ολυμπιακός με ρετσο πιρολα μπιανκον και καλογεροπουλο και τώρα λογικά με Μαντσα 21 χρονο Βραζιλιάνο έχει καλύτερη 5αδα από ΠΑΟΚ?Metagrafakias έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 23:11 Εντάξει δεν θα τον βγάλουμε παλτό ούτε παικταρα αλλά ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν αναβάθμιση στη συγκεκριμένη θέση και το ξέρει από πέρυσι τον Ιανουάριο που έφερε δανεικό τον Βιετεσκα και μετά αποφάσισε να μην τον αγοράσει διότι δεν τον ανέβαζε επίπεδο…
-
Τώρα να πω κ εγώ κάτι με τη σειρά μου;
Σιγά τον Μαυροπανο ρε φίλε.
Σιγά τον Μαυροπανο ρε φίλε.
- These users thanked the author Odi for the post (total 2):
- Jim_Chatz, sakis_the_fraud
Οσφπ: Πιρόλα, Ρέτσος, Μπιανκόν, Καλογερόπουλος
Παο:Γεντβάι, Πάλμερ Μπράουν, Τουμπά, Ίνγκασον
Αεκ: Μουκουντί, Ρέλβας, Μήτογλου, Βίντα
Κι εγώ αν με ρωτάτε θα ήθελα δυάδα στην άμυνα τον Φαν Ντάικ και τον Ρούμπεν Ντίαζ, αλλά καλό είναι να κοιτάμε τι έχει και ο ανταγωνισμός, που μας τους παρουσιάζουν όλοι σαν ομαδαρες και τους έχουν και φαβορί για το πρωτάθλημα. Αλλά αυτά θα συμβαίνουν όταν βγαίνει από δω κι από κει ότι ο ΠΑΟΚ παει Για Μαυροπανο και τον κάθε Μαυροπανο.
Προς το παρόν σε 5 ματς έχουμε δεχτεί 1 γκολ. Και ο τερματοφύλακας μέρος της άμυνας είναι
Παο:Γεντβάι, Πάλμερ Μπράουν, Τουμπά, Ίνγκασον
Αεκ: Μουκουντί, Ρέλβας, Μήτογλου, Βίντα
Κι εγώ αν με ρωτάτε θα ήθελα δυάδα στην άμυνα τον Φαν Ντάικ και τον Ρούμπεν Ντίαζ, αλλά καλό είναι να κοιτάμε τι έχει και ο ανταγωνισμός, που μας τους παρουσιάζουν όλοι σαν ομαδαρες και τους έχουν και φαβορί για το πρωτάθλημα. Αλλά αυτά θα συμβαίνουν όταν βγαίνει από δω κι από κει ότι ο ΠΑΟΚ παει Για Μαυροπανο και τον κάθε Μαυροπανο.
Προς το παρόν σε 5 ματς έχουμε δεχτεί 1 γκολ. Και ο τερματοφύλακας μέρος της άμυνας είναι