Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Πάντως σήμερα το πρωί μέχρι και ο Μιζερογλου μίλησε για μεταγραφή έκπληξη που θα μπορούσε να ξεκλειδωθει μετά την πρόκριση.
- pisakaipoupoula
Ποιο είναι το δυνατό.σημειο του Ιταλού αν ξέρει κάποιος ?
Καλός στον αέρα? Γρήγορος ? Δυνατός ? Με τον Πολωνό και τον Μίχα κυρίως τα δύο πρώτα χρειαζόμαστε
Καλός στον αέρα? Γρήγορος ? Δυνατός ? Με τον Πολωνό και τον Μίχα κυρίως τα δύο πρώτα χρειαζόμαστε
-
Από όσο είδα, η τοποθέτησή του και το διάβασμα του χώρου και των κενών είναι το δυνατό του χαρτί. Νομίζω πάει πιο αποφασιστικά από τον Κεντζιόρα στις φάσεις, αλλά όχι τόσο επιθετικά όσο έχει ειπωθεί από ρεπόρτερς. Σε ταχύτητα έτσι κι έτσι. Στον αέρα όχι τόσο καλός. Δύσκολος και στο μπιλντ απ. Μία πρώτη εικόνα που είχα από έναν αγώνα. Για πιο safe ας μας διαφωτίσουν οι έχοντες παρακολουθήσει τον παίκτη σε σειρά αγώνων και σεζόν.pisakaipoupoula έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 21:04 Ποιο είναι το δυνατό.σημειο του Ιταλού αν ξέρει κάποιος ?
Δεν τον ξέρω καθολου τον παίχτη αλλά υποθέτω ότι ο Σέρα τον ξέρει καλά. Βάση την ηλικία του και το 1+3 που θα υπογράψει μου φαίνεται ότι έρχεται να συμμετάσχει αρχικά στο ροτέισον και του χρόνου αν μας κάνει και παραμείνει, να αντικαταστήσει τον Κεντζιόρα που είναι 30φεύγα
Πάντως περί στόπερ, βλέπω ένα ημίχρονο αυτόν τον Τορουναριγκα που "θέλαμε" περυσι: πέρα από δύναμη και ύψος , χαμηλά είναι τραγικός, πάσα στα 5 μέτρα υπό πίεση δύσκολος, build up λίγα πράγματα.
Μακάρι ο Ιταλός να είναι καλός και ας μην είναι ονομα
Μακάρι ο Ιταλός να είναι καλός και ας μην είναι ονομα
- These users thanked the author omerta76 for the post (total 3):
- Kabamaru11, paoki19, Outsider1926
- kataramenos5
Ασε ρε εχουν κολλησει ολοι απο prist και βαζουν γρίφους .
Εμεις γερασαμε δε κοβει.Θα περιμενω
Για χαφ δε νομιζω αφου θα ερθει ο Ζαφ τονπολυ να παρουμε καποιον
που θα δεχεται να ναι backup.
Αρα οι βομβες πεφτουν σε φορ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Παρ 29 Αύγ 2025, 21:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 3):
- ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-, epitropos, giaxxo
Γειά χαρά! Πριν μερικά τοστ ειχα δώσει ενα σεντόνι ανάλυσης του Ιταλού επειδή ειναι μεγάλο αν θέλετε πείτε να το ξανά ανεβάσω
τουλαχιστον σε ποια θεση προσπαθουν να φερουν τον παικταρα... χαφ; φορ; που
- Kabamaru11
Τι εχει μεσα το τοστ;Εχω κ μια λιγουρα τετοια ωρα...Iggy Pop έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 21:22 Γειά χαρά! Πριν μερικά τοστ ειχα δώσει ενα σεντόνι ανάλυσης του Ιταλού επειδή ειναι μεγάλο αν θέλετε πείτε να το ξανά ανεβάσω
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- Maklaz, vasgias
Αυτή την στιγμή ένας "παικταράς" που θα έρθει για βασικός περισσότερο κακό παρά καλό θα κάνει.embuji έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 21:25 τουλαχιστον σε ποια θεση προσπαθουν να φερουν τον παικταρα... χαφ; φορ; που
Εκτός αν έχουμε αποχώρηση.
- ΑποστόληςΑ
- abc_o_ karpouzas
φοράει παντα ...armani...pisakaipoupoula έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 21:04 Ποιο είναι το δυνατό.σημειο του Ιταλού αν ξέρει κάποιος ?
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 3):
- ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-, theo-drama, Dimpatra
- ΑποστόληςΑ
Τον Lovren θα αντικαταστήσειzissos έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 21:18 Δεν τον ξέρω καθολου τον παίχτη αλλά υποθέτω ότι ο Σέρα τον ξέρει καλά. Βάση την ηλικία του και το 1+3 που θα υπογράψει μου φαίνεται ότι έρχεται να συμμετάσχει αρχικά στο ροτέισον και του χρόνου αν μας κάνει και παραμείνει, να αντικαταστήσει τον Κεντζιόρα που είναι 30φεύγα