ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
- john4serres
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Δεν συμμεριζομαι την αποψη πως ειναι μια κακη κληρωση. Δεν βλεπω ρεαλιστικο το 3/3 εντος (παιζει και ο αντιπαλος μπαλα, παιδια, δεν ειναι ενα ξερο ranking η υποθεση), οπως και δεν βλεπω το φοβο και τρομο των Βησιγοτθων / Γαλλων. Και διπλο/α θα κανουμε εκτος και γκελα/ες πολυ πιθανο να φερουμε εντος.
Γκειμ μπαι γκειμ και εχει ο Θεος.
Γκειμ μπαι γκειμ και εχει ο Θεος.
- PAOK - 1926-
Ωραιος..Jean Valjean έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 15:52 Ορισμένα ενδιαφέροντα γύρω από την "κλήρωση" της ΟΥΕΦΑ.
Υπάρχουν 10 ομάδες στις 36 του Γιουρόπα που κληρώθηκαν μόνο με μία ομάδα από το τοπ-5. Μέσα σε αυτές είναι ο βάζελος και η Νότιγχαμ! Πέρσι ο γαυρος ήταν φυσικά μέσα σε αυτές.
Καμιά από τις δικές μας αντιπάλους στο Ληγκ Στεητζ δεν βρίσκεται σε αυτό το γκρουπ.
Υπάρχουν 7 ομάδες από τις 36 που έχουν κληρωθεί με τέσσερις και πάνω από τα τοπ-5. Φυσικά ο ΠΑΟΚ είναι μέσα σε αυτές. Επιπλέον ο ΠΑΟΚ και πιθανόν άλλη μία ή δυο είναι οι μόνες ομάδες που "κληρώθηκαν" με όλες τις ισπανικές και γαλλικές, δηλαδή ομάδες των χωρών που πηραν τα δύο τελευταία Τσ. Λ.
Όλα αυτά ενώ ο βάζελος έχει τον τέταρτο χειρότερο συντελεστή από όλες τις ομάδες.
Ο Ερυθρός Αστέρας και η Νότιγχαμ κληρώθηκαν φετος με Πόρτο και Μπράγκα, τις ίδιες ομάδες που κληρώθηκε περσι ο Ολυμπιακός!!!
Στην Νότιγχαμ έχουν παρει μεταγραφή ένας παικτης της Άστον Βίλλα (αυτός που έχασε το πεναλτι ως αντίπαλος του γαυρου τη χρονιά που "πήρε" το Κόνφερενς) και ένας της Φιορεντίνα(από την ομάδα που αντιμετώπισε τον γαυρο). !!!
Τυχαίο; Δε νομίζω.
Κλήρωση; Δε νομίζω.
ΟΥΕΦΑ Μαφία; Ναι, αυτό νομίζω.
Ειναι σαν τον βοθρο..οσο ποιο μεσα χωθει καποιος τοσο ποιο πολλα σκατα θα συναντησει..
Τιποτα δν ειναι τυχαιο αδερφε μου..
Οποίος θέλει να κάνει σκάουτινγκ , έπαιζαν προχθές Θέλτα-Μπέτις. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια.
Δείτε κ το γκολ της Μπέτις, θυμίζει Μαουρίσιο με χάρτινη.
Δείτε κ το γκολ της Μπέτις, θυμίζει Μαουρίσιο με χάρτινη.
-
Σωστή η παρατήρηση σου φίλε όμως η συγκεκριμένη ομάδα για να βγει e.l. ,θα πρέπει να υπερκεράσει ομάδες μεγαλύτερου μεγέθους στο πρωτάθλημα (πράγμα δύσκολο) ή να πάρει το κύπελλο Ιταλίας. Η περίπτωση της είναι σαν μονόδρομος κατά την άποψη μου & νομίζω κάπου έχουν συμβιβαστεί & οι ίδιοιlkosmid έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 14:54 Σχετικά με τις συζητήσεις που έχουμε κατά καιρούς σχετικά με την επίδραση του Conference στο ranking των ομάδων, μόλις πρόσεξα οτι η Fiorentina είναι πολύ καλή περίπτωση μελέτης. Έχοντας φτάσει σε 2 τελικούς και 1 φορά ημιτελικά Conference τα 3 τελευταία χρόνια και χωρίς καμία άλλη ευρωπαική συμμετοχή στην 5ετία, αυτή τη στιγμή έχει καλύτερο συντελεστή (62,000) απο τον γαύρο (52,500), που μπήκε απευθείας League Phase στο CL λόγω ranking.
- Σουριναμέζος
Πωλήθηκε στην Βιγιαρεάλ.john4serres έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 18:42 Η Λυών έχει αλλάξει αρκετά, στη πόρτα της εξόδου και ο Μικαουτάτζε.
Εν τω μεταξύ από πίσω δεν φαίνεται να έχουν τίποτα, δύο 17χρονους έχουν μόνο στα φορ.
Λογικά θα κινηθούν για κάποιον μέχρι την λήξη των μεταγραφών, δεν θέλω να ξέρω τι θα γίνεται στο Λυονμανια
Ακριβως, εσυ σαν ΠΑΟΚ μπορεις να διεκδικησεις το πρωταθλημα αν ακολουθησεις το κολπο της Φιορεντινα (προφανως οχι τελικο αλλα προημιτελικα-ημιτελικα) σε 2-3 σεζον θα εισαι πρωτος στον πινακα, χτιζεις τοτε ομαδα παιρνεις το πρωταθλημα και βαζεις την ομαδα Champions League.Η κληρωση δεν μας εκανε τη χαρη φετος. Καλο το prestige αλλα φανταστειτε τωρα να ειχαμε κληρωση για UECL οπου μαλλον θα μιλουσαμε για τελικο σκορ 5/1 στον ομιλο. Του χρονου χανεται η χρονια του 21/22 δηλαδη 13,000 ποντοι, ποντους που δυσκολα να μαζεψουμε φετος στο Europa. Τεσπα επειδη θα με πουν οτι προτιμαω Conference απο UCL στο τελος οπως τις προαλλες, αφηνω εδω την αρνητικοτητα, παμε γερα για τη προκριση στα knock out του Europa φετος και μακαρι να φτασουμε οσο πιο μακρια γινεταιPAOK DreXleR έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 19:11Σωστή η παρατήρηση σου φίλε όμως η συγκεκριμένη ομάδα για να βγει e.l. ,θα πρέπει να υπερκεράσει ομάδες μεγαλύτερου μεγέθους στο πρωτάθλημα (πράγμα δύσκολο) ή να πάρει το κύπελλο Ιταλίας. Η περίπτωση της είναι σαν μονόδρομος κατά την άποψη μου & νομίζω κάπου έχουν συμβιβαστεί & οι ίδιοιlkosmid έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 14:54 Σχετικά με τις συζητήσεις που έχουμε κατά καιρούς σχετικά με την επίδραση του Conference στο ranking των ομάδων, μόλις πρόσεξα οτι η Fiorentina είναι πολύ καλή περίπτωση μελέτης. Έχοντας φτάσει σε 2 τελικούς και 1 φορά ημιτελικά Conference τα 3 τελευταία χρόνια και χωρίς καμία άλλη ευρωπαική συμμετοχή στην 5ετία, αυτή τη στιγμή έχει καλύτερο συντελεστή (62,000) απο τον γαύρο (52,500), που μπήκε απευθείας League Phase στο CL λόγω ranking.
-
Φίλος εντυπωσιάστηκαJean Valjean έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 15:52 Ορισμένα ενδιαφέροντα γύρω από την "κλήρωση" της ΟΥΕΦΑ.
Υπάρχουν 10 ομάδες στις 36 του Γιουρόπα που κληρώθηκαν μόνο με μία ομάδα από το τοπ-5. Μέσα σε αυτές είναι ο βάζελος και η Νότιγχαμ! Πέρσι ο γαυρος ήταν φυσικά μέσα σε αυτές.
Καμιά από τις δικές μας αντιπάλους στο Ληγκ Στεητζ δεν βρίσκεται σε αυτό το γκρουπ.
Υπάρχουν 7 ομάδες από τις 36 που έχουν κληρωθεί με τέσσερις και πάνω από τα τοπ-5. Φυσικά ο ΠΑΟΚ είναι μέσα σε αυτές. Επιπλέον ο ΠΑΟΚ και πιθανόν άλλη μία ή δυο είναι οι μόνες ομάδες που "κληρώθηκαν" με όλες τις ισπανικές και γαλλικές, δηλαδή ομάδες των χωρών που πηραν τα δύο τελευταία Τσ. Λ.
Όλα αυτά ενώ ο βάζελος έχει τον τέταρτο χειρότερο συντελεστή από όλες τις ομάδες.
Ο Ερυθρός Αστέρας και η Νότιγχαμ κληρώθηκαν φετος με Πόρτο και Μπράγκα, τις ίδιες ομάδες που κληρώθηκε περσι ο Ολυμπιακός!!!
Στην Νότιγχαμ έχουν παρει μεταγραφή ένας παικτης της Άστον Βίλλα (αυτός που έχασε το πεναλτι ως αντίπαλος του γαυρου τη χρονιά που "πήρε" το Κόνφερενς) και ένας της Φιορεντίνα(από την ομάδα που αντιμετώπισε τον γαυρο). !!!
Τυχαίο; Δε νομίζω.
Κλήρωση; Δε νομίζω.

Χοντρέ & οπαδοί του κατά συρροή αθώου, ότι & αν σκαρφίζεσαι - όποιο χορό κ αν σέρνεις εδώ θα είμαστε για να σας το χαλάμε.

Μακάρι να προκριθούμε & στη συνέχεια να αποκλείσουμε το δάσος του Νότιγχαμ... αυτό θα πονέσει χοντρέ Ε; Ε αυτό σου εύχομαι.
Κ όλα αυτά τυχαία με το πάτημα ενός κουμπιού...από ένα πρόγραμμα...κλήρωση ρε τι δεν καταλαβαίνεις?
-
Καλά...αυτό δεν το ξεχνάμε γιατί η ζωή είναι πουτάναgervasio artigas έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 16:14Και πρίν λίγα χρόνια ήλθε προπονητής στον μπειραιά αυτός που προπονούσε την Χαντερσφιλντ στο μπαραζ ανόδου με την ΝότιγχαμJean Valjean έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 15:52 Ορισμένα ενδιαφέροντα γύρω από την "κλήρωση" της ΟΥΕΦΑ.
Τυχαίο; Δε νομίζω.
Κλήρωση; Δε νομίζω.

Καλά τι συζητάτε τώρα?
Σε 2 ώρες μπορώ να φτιάξω τον ίδιο αλγόριθμο που τρέχει η κλήρωση με ότι ποσοστά θέλω εγώ σε ότι ομάδα θέλω εγώ καμουφλαρισμένα, να τον τρέξω 50 φορές και να βγάλει τελείως τυχαία αποτελέσματα και όταν θέλω να βγάλει αυτά που "πρέπει".
Αυτονόητο για εμένα πως το κουμπί το μόνο που έκανε ήταν να βγάζει φως σε κάθε πάτημα και τίποτα άλλο.
Αλήθεια, ποιος ελέγχει τα λογισμικά τους ?
Τέλος πάντων, η τιμωρία τους θα έρθει στο γήπεδο.
Σε 2 ώρες μπορώ να φτιάξω τον ίδιο αλγόριθμο που τρέχει η κλήρωση με ότι ποσοστά θέλω εγώ σε ότι ομάδα θέλω εγώ καμουφλαρισμένα, να τον τρέξω 50 φορές και να βγάλει τελείως τυχαία αποτελέσματα και όταν θέλω να βγάλει αυτά που "πρέπει".
Αυτονόητο για εμένα πως το κουμπί το μόνο που έκανε ήταν να βγάζει φως σε κάθε πάτημα και τίποτα άλλο.
Αλήθεια, ποιος ελέγχει τα λογισμικά τους ?

Τέλος πάντων, η τιμωρία τους θα έρθει στο γήπεδο.
-
Πραγματικά τι κουλό ήταν αυτό με την κλήρωση χωρίς μπαλάκια; Ποιοι μηχανισμοί εξασφαλίζουν την διαφάνεια της διαδικασίας;
Δεν υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να μην εχει γινει καποιο μαγειρεμα γενικα στην κληρωση. Οχι αναγκαστικα για να ευνοηθει καποια συγκεκριμενη ομαδα, αλλα σιγουρα για να αποφυγει η ουεφα "δυσκολες" διασταυρωσεις για την ιδια λογω επικινδυνότητας ή να εχει αφησει εντελως στην τυχη το ενδεχομενο πανω απο 2-3 εμπορικες ομαδες να μην προχωρησουν. Γενικα σε τετοια κληρωση μπορεις να βαλεις οποια παραμετρο θες να λαβει υποψη το προγραμμα και να μην χρειαζεται να δωσεις λογαριασμο σε κανεναν.
-
Έλα ρε κόψτε το, δε γίνονται αυτά λέμε.
Σοβαρευτείτε.... εξάλλου μιλάμε για την αδέκαστη ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Για σκουπίδια τους έχετε; Λίγο ντροπή ρε εσείς
Σοβαρευτείτε.... εξάλλου μιλάμε για την αδέκαστη ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Για σκουπίδια τους έχετε; Λίγο ντροπή ρε εσείς

Καλά μη τρελαθούμε με τις ισπανικές ομάδες.
Δηλαδή δεν μπορείς να πάρεις με τη Μπέτις τουλάχιστον ισοπαλία;
Τη σπουδαία Βιγιαρεάλ είχαμε κερδίσει και χάσαμε μισό-μηδέν εκεί.
Με τη Γρανάδα πρόσφατα δυο ισοπαλίες.
Σε διπλά παιχνίδια που δεν έχουν καμία σχέση παλιότερα έχεις αποκλεισμούς στα πέναλτι με δυο ισοπαλίες από Σεβίλλη, ξανά από Σεβίλλη 2-0 Τούμπα, 4 έξω, Σοσιεδάδ πέρσι άδικο σκορ στο πρώτο ημίχρονο που μετά ξαφνικά όμως μπορούσε να ξεφύγει σε αδιάφορο όμως ματς, από Ατλέντικο που μπορούσες μια τιμητική νίκη μέσα δηλαδή αν δεν παίζεις με Μπαρτσελόνα, Ρεάλ οι άλλες παλεύονται στο γκολ.
Τι απαισιόδοξα είναι αυτά να χάσουμε μέχρι και απ'τη Μακάμπι.
Ναι οκ.
Τι θα προτιμούσατε μέσα τα δύσκολα και έξω τα εύκολα;
Έτσι μπορεί να μάζευες λιγότερους πόντους.
Πέρσι γι'αυτό πέρασες. Ή στο φινάλε αν μείνεις έξω θα χεις πάρει 8-9-10 βαθμούς όχι 5-6.
Δηλαδή δεν μπορείς να πάρεις με τη Μπέτις τουλάχιστον ισοπαλία;
Τη σπουδαία Βιγιαρεάλ είχαμε κερδίσει και χάσαμε μισό-μηδέν εκεί.
Με τη Γρανάδα πρόσφατα δυο ισοπαλίες.
Σε διπλά παιχνίδια που δεν έχουν καμία σχέση παλιότερα έχεις αποκλεισμούς στα πέναλτι με δυο ισοπαλίες από Σεβίλλη, ξανά από Σεβίλλη 2-0 Τούμπα, 4 έξω, Σοσιεδάδ πέρσι άδικο σκορ στο πρώτο ημίχρονο που μετά ξαφνικά όμως μπορούσε να ξεφύγει σε αδιάφορο όμως ματς, από Ατλέντικο που μπορούσες μια τιμητική νίκη μέσα δηλαδή αν δεν παίζεις με Μπαρτσελόνα, Ρεάλ οι άλλες παλεύονται στο γκολ.
Τι απαισιόδοξα είναι αυτά να χάσουμε μέχρι και απ'τη Μακάμπι.
Ναι οκ.
Τι θα προτιμούσατε μέσα τα δύσκολα και έξω τα εύκολα;
Έτσι μπορεί να μάζευες λιγότερους πόντους.
Πέρσι γι'αυτό πέρασες. Ή στο φινάλε αν μείνεις έξω θα χεις πάρει 8-9-10 βαθμούς όχι 5-6.
- These users thanked the author fossa for the post:
- Vet_eranos