43. Mahamadou Balde

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
wickerman

43. Mahamadou Balde

Δημοσίευση από wickerman »

Ο Μαχαμαντού Μπάλντε ήταν η αποκάλυψη των τελευταίων μηνών στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, με τον ΠΑΟΚ να τον «δένει» μέχρι το 2028.
Συστήθηκε στο... κοινό του Δικεφάλου την περσινή σεζόν, όντας νέο στέλεχος προερχόμενος από τις ακαδημίες της Πάφου.

Ο Ισπανοσενεγαλέζος Μπάλντε πρωταγωνίστησε με την «ασπρόμαυρη» Κ19, παίρνοντας την ευκαιρία να αγωνιστεί με την ανδρική ομάδα στα φιλικά προετοιμασίας.

Ο ΠΑΟΚ τον «έδεσε» για τρία ακόμα χρόνια, με τον 18χρονο εξτρέμ να αγωνίζεται με την φανέλα του Δικεφάλου μέχρι τον Ιούνιο του 2028.

Την... αποκάλυψη έκανε ο ατζέντης του νεαρού μεσοεπιθετικού, Λέο Κορνατσίνι, ο οποίος βρέθηκε μάλιστα χθες (28/8) στο γήπεδο της Τούμπας παρακολουθώντας από κοντά τη νικηφόρα ρεβάνς του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ιταλός ατζέντης Λέο Κορνατσίνι:

«Υπέροχη μέρα!

Είμαι πραγματικά χαρούμενος για ένα ακόμη βήμα στην καριέρα ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα με τα οποία είχα την τύχη να συνεργαστώ στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής μου πορείας. Πέρα από το ταλέντο που σου χάρισε ο Θεός, αυτό που με γεμίζει αισιοδοξία είναι η ταπεινότητα, το χάρισμα και η ευγένειά σου.

Συνέχισε έτσι, αδελφέ μου. Εύχομαι αυτό να είναι ένα ευλογημένο νέο ξεκίνημα!

Απεριόριστη ευγνωμοσύνη στον ΠΑΟΚ, στην οικογένεια Σαββίδη, στη διοίκηση και σε όλο το επιτελείο. Ένας γιγάντιος σύλλογος, με ειλικρινείς και αξιοπρεπείς ανθρώπους.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Μπάλντε βρίσκεται σε έναν σύλλογο που τα τελευταία χρόνια κάνει εξαιρετική δουλειά με τους νέους ποδοσφαιριστές.

Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» σε αυτό το κλαμπ που πάντα με σέβεται και πιστεύει σε μένα!

Ευχαριστώ τον Λούκας και την @lannasports_management. Όπου υπάρχει σεβασμός και ειλικρίνεια, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι η πρόοδος!».
πηγή SDNA

Υ.Γ. Καλή αρχή στο αλάνι. Τώρα μάλιστα, τον βάζεις μέσα να παίξει δίχως φόβο.
Υ.Γ. 2 Όταν ανεβάσει η ΠΑΕ θα γίνει επεξεργασία.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Re: 43. Mahamadou Balde

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ποια ειναι η θεση του Μπαλντε στο γηπεδο; Γιατι απο τα λιγα που εχω δει καταλαβαινω οτι ειναι παικτης αξονα ως επιτελικος ή ακομα και πιο πισω σαν ενα αρκετα επιθετικο 8αρι.

Εχει καποιος πιο ξεκαθαρη εικονα;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Βασικά δεν τον βλέπουμε και πολύ...
Εγώ ως μεσοεπιθετικό τον ξέρω, δηλαδή σε κάποια θέση πίσω από το φορ.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

https://www.transfermarkt.com/mahamadou ... er/1227246

Από ότι φαίνεται παίζει κυρίως αριστερά ή στο δέκα, αλλά μπορεί και δεξιά. Φαίνεται να χρησιμοποιεί και τα 2 πόδια.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

DimitrisS έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 15:08 Ποια ειναι η θεση του Μπαλντε στο γηπεδο; Γιατι απο τα λιγα που εχω δει καταλαβαινω οτι ειναι παικτης αξονα ως επιτελικος ή ακομα και πιο πισω σαν ενα αρκετα επιθετικο 8αρι.

Εχει καποιος πιο ξεκαθαρη εικονα;
Στο λίγο που έχω δει είναι και από τους θερμικούς χάρτες του είναι ένας παίκτης στυλ Ελ Καντουρί. 8/10 που μπορεί να παίξει και πλάγια. Εάν πάρει δηλαδή 10 παιχνίδια στα 7 θα μπει δεκάρι αντί του Ντέλια,2 θα μπει αλλαγή του Τάισον σαν αριστερό εξτρέμ και σε ένα μόλις παιχνίδι θα μπει αλλαγή του Καμαρά στο οκτώ.
These users thanked the author Τρόμος for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Στα φιλικά έδειξε ότι έχει και κινήσεις επιθετικού στην περιοχή. Στο φιλικό στο 3-3 με την Γκοου Αχέντ αν θυμάμαι καλά, προς το τέλος έδειξε ότι έχει και τέτοια στοιχεία. Πολυεργαλείο.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Από που τον πήραμε αυτόν και πότε, είπαμε;
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Από τις ακαδημίες Πάφου πέρσι το καλοκαίρι αρχικά ως δανεικό αν θυμάμαι καλά που αγοράστηκε φέτος με 100 χιλιαρίκους.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

1+1 τον πήραμε
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ευχαριστώ!
Έπαιζε Κ19 πέρσι δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

WeWillRockYou έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 15:19 ...Φαίνεται να χρησιμοποιεί και τα 2 πόδια.
Στο τρέξιμο;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”