ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
- ΑποστόληςΑ
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Αυτός είναι χειρότερος κι από τον Τσαλώφ...john4serres έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 13:42 Πάμε Λιλ άμεσα λέω εγώ. Έχασαν 5-6 βασικούς και έχουν 3 τραυματίες.
Με τον Ζιρού παίζουν, θα τον σβήσουμε.
-
Βλέπω της ομάδες στο europa... εχει προφανώς καλές ομάδες αλλα σαν brand name δεν εχει κάτι που να εμπνέει μεγάλη αίγλη, ακόμα και στο conference εχει μια fiorentina. Δεν υπάρχει μια tottenham πχ μια manchester μια dortmund η έστω εναν ajax.
Η ειμαι χαζός η πολύ μεγαλώσαμε.
Πάμε να το πάρουμε
Η ειμαι χαζός η πολύ μεγαλώσαμε.
Πάμε να το πάρουμε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Refused1337 την Παρ 29 Αύγ 2025, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Ο Ερυθρός Αστέρας είναι εύκολη ομάδα;Mitsospaoki4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 14:04 Πάφος Καιρατ πάντως πολύ πιο εύκολες από όλες όσες πετύχαμε.
- loukas karadimos
Φοβερές εκδρομές
Ελπίζω φέτος έλλειψη κυρ κυρ να μην έχουμε πάλι ομορφιές με τα εισιτήρια….λεω εγώ τώρα….
Ελπίζω φέτος έλλειψη κυρ κυρ να μην έχουμε πάλι ομορφιές με τα εισιτήρια….λεω εγώ τώρα….
- Panx Romana
Λιλ (εκτός)
Μπέτις (εντός)
Μακάμπι Τελ Αβίβ (εντός)
Λιόν (εκτός)
Γιούνγκ Μπόις (εντός)
Λουντογκόρετς (εκτός)
Μπραν (εντός)
Θέλτα (εκτός)
Ξέρει κάποιος ποια είναι η σωστή σειρά των αγώνων ;
Μπέτις (εντός)
Μακάμπι Τελ Αβίβ (εντός)
Λιόν (εκτός)
Γιούνγκ Μπόις (εντός)
Λουντογκόρετς (εκτός)
Μπραν (εντός)
Θέλτα (εκτός)
- These users thanked the author Panx Romana for the post:
- theodorsalonika
Ωραία κλήρωση.
Πλέον οι παίκτες δεν θα έπρεπε να είναι καθόλου σκεπτικοί στο να έρχονται Ελλάδα.
10-12 καλά ευρωπαϊκα παιχνίδια υψηλού επιπέδου
Τουλάχιστον 12 ντέρμπι
Δηλαδή τουλάχιστον 2/3 των αγωνιστικών ενός καλού πρωταθλήματος θα τα παίξεις σε πολύ ανταγωνιστικο επίπεδο, σε καλά γήπεδα ,με κόσμο και θα κάνεις και πρωταθλητισμό αντί να τρως την μια φαπα μετά την άλλη σε ομάδες μικρομεσαίες των 5 μεγάλων πρωταθλημάτων
Πλέον οι παίκτες δεν θα έπρεπε να είναι καθόλου σκεπτικοί στο να έρχονται Ελλάδα.
10-12 καλά ευρωπαϊκα παιχνίδια υψηλού επιπέδου
Τουλάχιστον 12 ντέρμπι
Δηλαδή τουλάχιστον 2/3 των αγωνιστικών ενός καλού πρωταθλήματος θα τα παίξεις σε πολύ ανταγωνιστικο επίπεδο, σε καλά γήπεδα ,με κόσμο και θα κάνεις και πρωταθλητισμό αντί να τρως την μια φαπα μετά την άλλη σε ομάδες μικρομεσαίες των 5 μεγάλων πρωταθλημάτων
- These users thanked the author renegade for the post (total 5):
- Montrealiotis, lkosmid, wickerman, nikos_algio, Maedhros4
Διαφωνώ, παραμένει μεγάλος σκόρερ. Τον είχαμε αντιμετωπίσει και με την Chelsea και σκόραρε κιολας. Στο τελευταίο ματς της Lille σκόραρε στις καθυστερίσειες και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.ΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 15:12Αυτός είναι χειρότερος κι από τον Τσαλώφ...john4serres έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 13:42 Πάμε Λιλ άμεσα λέω εγώ. Έχασαν 5-6 βασικούς και έχουν 3 τραυματίες.
Με τον Ζιρού παίζουν, θα τον σβήσουμε.
- ΑποστόληςΑ
ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΘΕΛΤΑ
https://www.google.gr/maps/place/%CE%94 ... FQAw%3D%3D
Όνομα γηπέδου: Abanca Balaídos
Συνολική χωρητικότητα: 24.870
Χτισμένο: 1928
Εδαφική θέρμανση: όχι
Στίβος: όχι
Επιφάνεια: Φυσική χλόη
Μέγεθος πεδίου: 105m x 70m
ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΛΙΛ
https://www.google.gr/maps/search/Decat ... FQAw%3D%3D
Όνομα γηπέδου: Decathlon Arena-Stade Pierre-Mauroy
Συνολική χωρητικότητα: 50.186, καλυμμένο
Χτισμένο: 2012
Κόστος κατασκευής: 282,00 εκατ. €
Παλαιότερα: Grand Stade Lille Métropole
Εδαφική θέρμανση: ναι
Επιφάνεια: Υβριδικό γρασίδι
ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΛΥΩΝ (Olympique Lyonnais)
https://www.google.gr/maps/place/Groupa ... FQAw%3D%3D
Όνομα γηπέδου: Groupama Stadium
Συνολική χωρητικότητα: 59.186
Χτισμένο: 2015
Μέγεθος πεδίου: 105m x 68m
ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ
https://www.google.gr/maps/place/%CE%9B ... FQAw%3D%3D
Όνομα γηπέδου: Huvepharma Arena
Συνολική χωρητικότητα: 10.423
συμπεριλαμβανομένου του 6.000 καλυμμένο
Χτισμένο: 1954
Κόστος κατασκευής: 3,00 εκατ. €
(Τελευταία ανακαίνιση: 2011)
https://www.google.gr/maps/place/%CE%94 ... FQAw%3D%3D
Όνομα γηπέδου: Abanca Balaídos
Συνολική χωρητικότητα: 24.870
Χτισμένο: 1928
Μέγεθος πεδίου: 105m x 70m
ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΛΙΛ
https://www.google.gr/maps/search/Decat ... FQAw%3D%3D
Όνομα γηπέδου: Decathlon Arena-Stade Pierre-Mauroy
Συνολική χωρητικότητα: 50.186, καλυμμένο
Χτισμένο: 2012
Κόστος κατασκευής: 282,00 εκατ. €
Παλαιότερα: Grand Stade Lille Métropole
ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΛΥΩΝ (Olympique Lyonnais)
https://www.google.gr/maps/place/Groupa ... FQAw%3D%3D
Όνομα γηπέδου: Groupama Stadium
Συνολική χωρητικότητα: 59.186
Χτισμένο: 2015
ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ
https://www.google.gr/maps/place/%CE%9B ... FQAw%3D%3D
Όνομα γηπέδου: Huvepharma Arena
Συνολική χωρητικότητα: 10.423
συμπεριλαμβανομένου του 6.000 καλυμμένο
Χτισμένο: 1954
Κόστος κατασκευής: 3,00 εκατ. €
(Τελευταία ανακαίνιση: 2011)
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- lkosmid
- Jean Valjean
Ορισμένα ενδιαφέροντα γύρω από την "κλήρωση" της ΟΥΕΦΑ.
Υπάρχουν 10 ομάδες στις 36 του Γιουρόπα που κληρώθηκαν μόνο με μία ομάδα από το τοπ-5. Μέσα σε αυτές είναι ο βάζελος και η Νότιγχαμ! Πέρσι ο γαυρος ήταν φυσικά μέσα σε αυτές.
Καμιά από τις δικές μας αντιπάλους στο Ληγκ Στεητζ δεν βρίσκεται σε αυτό το γκρουπ.
Υπάρχουν 7 ομάδες από τις 36 που έχουν κληρωθεί με τέσσερις και πάνω από τα τοπ-5. Φυσικά ο ΠΑΟΚ είναι μέσα σε αυτές. Επιπλέον ο ΠΑΟΚ και πιθανόν άλλη μία ή δυο είναι οι μόνες ομάδες που "κληρώθηκαν" με όλες τις ισπανικές και γαλλικές, δηλαδή ομάδες των χωρών που πηραν τα δύο τελευταία Τσ. Λ.
Όλα αυτά ενώ ο βάζελος έχει τον τέταρτο χειρότερο συντελεστή από όλες τις ομάδες.
Ο Ερυθρός Αστέρας και η Νότιγχαμ κληρώθηκαν φετος με Πόρτο και Μπράγκα, τις ίδιες ομάδες που κληρώθηκε περσι ο Ολυμπιακός!!!
Στην Νότιγχαμ έχουν παρει μεταγραφή ένας παικτης της Άστον Βίλλα (αυτός που έχασε το πεναλτι ως αντίπαλος του γαυρου τη χρονιά που "πήρε" το Κόνφερενς) και ένας της Φιορεντίνα(από την ομάδα που αντιμετώπισε τον γαυρο). !!!
Τυχαίο; Δε νομίζω.
Κλήρωση; Δε νομίζω.
ΟΥΕΦΑ Μαφία; Ναι, αυτό νομίζω.
Υπάρχουν 10 ομάδες στις 36 του Γιουρόπα που κληρώθηκαν μόνο με μία ομάδα από το τοπ-5. Μέσα σε αυτές είναι ο βάζελος και η Νότιγχαμ! Πέρσι ο γαυρος ήταν φυσικά μέσα σε αυτές.
Καμιά από τις δικές μας αντιπάλους στο Ληγκ Στεητζ δεν βρίσκεται σε αυτό το γκρουπ.
Υπάρχουν 7 ομάδες από τις 36 που έχουν κληρωθεί με τέσσερις και πάνω από τα τοπ-5. Φυσικά ο ΠΑΟΚ είναι μέσα σε αυτές. Επιπλέον ο ΠΑΟΚ και πιθανόν άλλη μία ή δυο είναι οι μόνες ομάδες που "κληρώθηκαν" με όλες τις ισπανικές και γαλλικές, δηλαδή ομάδες των χωρών που πηραν τα δύο τελευταία Τσ. Λ.
Όλα αυτά ενώ ο βάζελος έχει τον τέταρτο χειρότερο συντελεστή από όλες τις ομάδες.
Ο Ερυθρός Αστέρας και η Νότιγχαμ κληρώθηκαν φετος με Πόρτο και Μπράγκα, τις ίδιες ομάδες που κληρώθηκε περσι ο Ολυμπιακός!!!
Στην Νότιγχαμ έχουν παρει μεταγραφή ένας παικτης της Άστον Βίλλα (αυτός που έχασε το πεναλτι ως αντίπαλος του γαυρου τη χρονιά που "πήρε" το Κόνφερενς) και ένας της Φιορεντίνα(από την ομάδα που αντιμετώπισε τον γαυρο). !!!
Τυχαίο; Δε νομίζω.
Κλήρωση; Δε νομίζω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Παρ 29 Αύγ 2025, 16:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 6):
- lkosmid, gervasio artigas, PAOKpanta, leomatos88, theo111, st4this
- theodorsalonika
Panx Romana έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 15:26 Λιλ (εκτός)
Μπέτις (εντός)
Μακάμπι Τελ Αβίβ (εντός)
Λιόν (εκτός)
Γιούνγκ Μπόις (εντός)
Λουντογκόρετς (εκτός)
Μπραν (εντός)
Θέλτα (εκτός)
Αύριο Σάββατο θα βγει το προγγραμα ακριβώς...
- These users thanked the author theodorsalonika for the post:
- Panx Romana
-
Όχι η ιδανική κλήρωση , ελπίζω η αλληλουχία των αγώνων να ναι πιο ενθαρρυντική. Ωστόσο ένα καλό τεστ για την ομάδα να δοκιμαστεί και να γαλουχηθεί απέναντι σε ομάδες οι οποίες σίγουρα έχουν βλέψεις για το κάτι παραπάνω στην διοργάνωση. Μπροστά φαίνεται ότι το βάθος μας θα είναι καλό αλλά σίγουρα χρειάζονται κινήσεις σε χαφ και στόπερ άμεσα.
-
Και πρίν λίγα χρόνια ήλθε προπονητής στον μπειραιά αυτός που προπονούσε την Χαντερσφιλντ στο μπαραζ ανόδου με την ΝότιγχαμJean Valjean έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 15:52 Ορισμένα ενδιαφέροντα γύρω από την "κλήρωση" της ΟΥΕΦΑ.
Τυχαίο; Δε νομίζω.
Κλήρωση; Δε νομίζω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gervasio artigas την Παρ 29 Αύγ 2025, 16:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- Jean Valjean
- Panx Romana
Ευχαριστώ πολύ αδερφέtheodorsalonika έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 15:52Panx Romana έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 15:26 Λιλ (εκτός)
Μπέτις (εντός)
Μακάμπι Τελ Αβίβ (εντός)
Λιόν (εκτός)
Γιούνγκ Μπόις (εντός)
Λουντογκόρετς (εκτός)
Μπραν (εντός)
Θέλτα (εκτός)
Αύριο Σάββατο θα βγει το προγγραμα ακριβώς...