Ολα καλα κι ολα ωραια, αλλα στα καλυτερα στιγμιότυπα της αναμετρησης ειναι δυνατον να μην ειναι η προσπαθεια με την πιρουετα του Ντελια στο πρωτο ημιχρονο μετα το γκολ του.
Ντροπη.
ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Κι εμένα μου έκανε εντύπωση που λείπει από τα επίσημα στιγμιότυπα, το εντόπισα στο παρακάτω (μετά το 06:10)
- navigator11
Τέτοιες στιγμές ποδοσφαιρικής καλλιτεχνίας είναι αμαρτία να τις αφήνει ανολοκλήρωτες, ανεξαρτήτως τελικής κατάληξης. Δηλαδή στη συγκεκριμένη φάση απαγορεύεται να μην κάνεις τελική καν. Κι ό,τι γίνει. Έχει υψηλότατες προδιαγραφές ο Κωνσταντέλιας. Ακόμα όμως, τουλάχιστον στο δικό μου αμπαλο μυαλό, έχει να φάει ακόμα πάρα πολλά καρβέλια για να τις πλησιάσει έστω. Φαίνεται πάντως να το προσπαθεί, λογικά συν τω χρόνω θα γίνεται όλο και πιο ουσιαστικός.DimitrisS έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 12:44 Ολα καλα κι ολα ωραια, αλλα στα καλυτερα στιγμιότυπα της αναμετρησης ειναι δυνατον να μην ειναι η προσπαθεια με την πιρουετα του Ντελια στο πρωτο ημιχρονο μετα το γκολ του.
Ντροπη.
- kataramenos5
Πεντε γκολ διαβαζω,προκριση σε ομιλους ,στατιστικα με κροατικες κλπ κλπΚανεις δε καταλαβε τι εγινε χθες.
Χθες λοιπον γραφτηκε ιστορια κι αλλαξε η μοιρα χιλιαδων ανθρωπων.Ο ΠΑΟΚ καταφερε το ακατορθωτο κι εδωσε ελπιδα σ ενα ολοκληρο πλανητη.
Χτες βραδυ τα μαγια λυθηκαν και η καταρα του κουλη ,που βρεθηκε χθες στη Σαλονικη ,νικηθηκε οριστικα.
Μεχρι κι ο Τσαλοφ σκοραρε ρε φιλε.
Αυτη η ομαδα απεδειξε οτι μπορει να γυρισει τον κοσμο αναποδα
Παμε να τα σηκωσουμε όλα .

Χθες λοιπον γραφτηκε ιστορια κι αλλαξε η μοιρα χιλιαδων ανθρωπων.Ο ΠΑΟΚ καταφερε το ακατορθωτο κι εδωσε ελπιδα σ ενα ολοκληρο πλανητη.
Χτες βραδυ τα μαγια λυθηκαν και η καταρα του κουλη ,που βρεθηκε χθες στη Σαλονικη ,νικηθηκε οριστικα.
Μεχρι κι ο Τσαλοφ σκοραρε ρε φιλε.

Αυτη η ομαδα απεδειξε οτι μπορει να γυρισει τον κοσμο αναποδα
Παμε να τα σηκωσουμε όλα .