Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
makispaspartou

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από makispaspartou »

Δεν προχωράει. Οπότε πάμε παρακάτω..
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

makispaspartou έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 12:43
hariskastoria έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 12:43 Ουτε αυτο βγαζει νοημα. Εγινε χαμος για να μην φυγει. Τον κατεβασε ο κοσμος αρον αρον. Επεφταν τηλεφωνα στην ΠΑΕ με μπινελικια. Τελικα τον γυρισαν πισω και ανανέωσε, και ξαφνικα επεσε στο ρραπεζι σκεψη για πωληση του?
Δηλαδη εχουν καποιο θεμα αντιληψης? Θεωρουν τοσο βοδια τον κοσμο?
Οτι τι? Α φεραμε τον Ζαφειρη τωρα θα καταπιουν πιο ευκολα την πωληση?
Τοσο επικινδυνοι οι ανθρωποι?
Καμια σχεση με το πως σκεφτεται ο μεσος ΠΑΟΚτσης...
13 χρονια στην ομαδα ιδιοκτητης και οι ανθρωποι της εμπιστοσυνης τους κι ακομη νυχτα σε σχεση με το τι ειναι ο ΠΑΟΚ και τι θελει ο λαος του...
Κριμα
Δεν έπεσε σκέψη. Έπεσε πρόταση.
Συγγνώμη κιολας φίλε μου, αλλά έχεις προαποφασισει να κράξεις την ΠΑΕ ότι και να σου πούνε. Και Μαυροπανο να φέρει εσύ θα λες γιατί δεν έφεραν λευκοδημητρη οι επικίνδυνοι. Και όλα αυτά ενώ η ομάδα ΗΔΗ πέτυχε τον πρώτο της, εστω μικρό, στόχο για φέτος.
These users thanked the author Nassos for the post (total 3):
navigator11, epitropos, paok apo epilogi
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

makispaspartou έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 12:50 Δεν προχωράει. Οπότε πάμε παρακάτω..
Άρα όλα καλά δεν χρειάζεται να αγχωθούμε μέχρι την Κυριακή το βράδυ για τον Ντέλια :lol: :D :pano: :opaokara: :nairepaok:
These users thanked the author xpek20 for the post:
makispaspartou
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ας προχωρήσουμε..
Περιμένουμε Βολιάκο.
Αναμένουμε απάντηση Πουέρτα.
Περιμένουμε και τυχόν δώρο Βάνια.
Αυτά..
Α... περιμένουμε και μπαμπά Ζαφείρη!!!
These users thanked the author makispaspartou for the post:
Nassos
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

1) Η σύγκριση Πιρόλα-Βολιάκο είναι apples vs oranges. Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε παραπάνω, όποιος έχει έστω και μια επιδερμική επαφή με την Serie A γνωρίζει γιατί.

2) Μαυροπάνος μόνο δανεικός με 60-70% του συμβολαίου του. Σε νούμερα που ξεφεύγουν δεν υπάρχει καμία λογική να μπούμε και ούτε καμία απαίτηση μπορούμε να έχουμε να γίνει μια τέτοια μεταγραφή.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 2):
makispaspartou, Outsider1926
Άβαταρ μέλους
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Του Vogliacco ενώ φαίνεται να είναι μια κίνηση χωρίς πολύ μεγάλο ποτενσιαλ, δύσκολο να βγει Κοντρερας, νομίζω ότι είναι μια κίνηση που δεν έχει και πολύ μεγάλο ρίσκο. Δεν θα σου χαλάσει τις ισορροπίες, δε θα σου βγει Κόλει ούτε Γκόμεζ, είναι αρκετά ασφαλές ότι θα συνεισφέρει στο ροτέισον και θα είναι κανονικός ποδοσφαιριστής. Έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Nassos έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 12:52
makispaspartou έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 12:43
hariskastoria έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 12:43 Ουτε αυτο βγαζει νοημα. Εγινε χαμος για να μην φυγει. Τον κατεβασε ο κοσμος αρον αρον. Επεφταν τηλεφωνα στην ΠΑΕ με μπινελικια. Τελικα τον γυρισαν πισω και ανανέωσε, και ξαφνικα επεσε στο ρραπεζι σκεψη για πωληση του?
Δηλαδη εχουν καποιο θεμα αντιληψης? Θεωρουν τοσο βοδια τον κοσμο?
Οτι τι? Α φεραμε τον Ζαφειρη τωρα θα καταπιουν πιο ευκολα την πωληση?
Τοσο επικινδυνοι οι ανθρωποι?
Καμια σχεση με το πως σκεφτεται ο μεσος ΠΑΟΚτσης...
13 χρονια στην ομαδα ιδιοκτητης και οι ανθρωποι της εμπιστοσυνης τους κι ακομη νυχτα σε σχεση με το τι ειναι ο ΠΑΟΚ και τι θελει ο λαος του...
Κριμα
Δεν έπεσε σκέψη. Έπεσε πρόταση.
Συγγνώμη κιολας φίλε μου, αλλά έχεις προαποφασισει να κράξεις την ΠΑΕ ότι και να σου πούνε. Και Μαυροπανο να φέρει εσύ θα λες γιατί δεν έφεραν λευκοδημητρη οι επικίνδυνοι. Και όλα αυτά ενώ η ομάδα ΗΔΗ πέτυχε τον πρώτο της, εστω μικρό, στόχο για φέτος.
Εντάξει, σε γενικές γραμμές το παλεύει φιλότιμα, δεν μπορώ να πω.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μακάρι να μην προχωρήσει του Βολιάκο.
Προτιμώ τον 23χρονο Βέλγο από τη Λιέγη που ήταν στη λίστα μας προ μηνών.
These users thanked the author john4serres for the post:
vasgias
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Δεν θέλω Μαυροπάνο. Θέλω έναν κανονικό στόπερ να αντιμετωπίσω τις ομάδες που έρχονται σε λίγο. Γενικά, το επίπεδο αυτών των ομάδων. Σε λίγα χρόνια θα θέλω παίκτες επιπέδου Ch. L.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

26 χρονων ειναι ο Ιταλός. Αν ηταν 20-21 θα δικαιολογούσα οτι κατι βλέπουν που θα δωσει αργότερα.
Προς το παρον δεν ειναι καλυτερος απο αυτους που εχουμε, με βιογραφικό μέτριο χωρις κατι ιδιαίτερο.
Καμία λογικη η μεταγραφή του.
Οταν θελεις πρωτάθλημα κ καλή πορεια europa χρειάζεσαι αμεσες λύσεις κ προς το παρον ο Lovren δεν δειχνει να μπορείς να τον εμπιστευθείς σε παιχνίδια που καίνε ( ειδικά λογω διάθεσης να παίξει.)
ΘΕΛΕΙΣ CB να παροε τη φανέλα βασικου σπιτι απλα τα πράγματα
These users thanked the author WestBlock4 for the post:
Outsider1926
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Άντε πάμε άλλη μία γιατί την πρώτη φορά που το έγραψα δεν μου δώσατε σημασιά. Και ποιος θα παίξει σέντερ μπακ στη West Ham στο 3-5-2 του Potter; Έχουν ακριβώς 3 σέντερ μπακ πρώτης γραμμής και τον Μαυροπάνο για 4ο. Από κει και πέρα μόνο ένα από τα αριστερά μπακ έχει ελάχιστα παιχνίδια ως στοπερ ίσως και κάποιο αμυντικό χαφ αν και για τα αμυντικά χαφ δεν το έψαξα. Δηλαδή είναι οκ η West Ham 3 μέρες πριν κλείσει η μεταγραφική να παραχωρήσει το 4ο της σέντερ μπακ ενώ παίζει με 3; Ή ξέρω γω θα κλείσουν 2 παίχτες σε 3 μέρες και θα ψάξουν να δώσουν τον Μαυροπάνο; Εγώ είμαι περίεργος ή κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Παρ 29 Αύγ 2025, 13:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Βολιακουρας παίρνει φανέλα βασικού σπίτι αν έρθει, Μάιο σηκώνει γιουροπα, Σεπτέμβριο τον παντρεύει ο Λουτσε.
These users thanked the author Nassos for the post (total 3):
Dimitris_L4, GeorgiosLeeds, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 10:51 Λυση του δανεισμου την ιδια περιοδο?
Τον Warda δεν μας τον έστειλαν πίσω από την Πορτογαλία σε δύο εβδομάδες;
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Για Βολιάκο κοιτώντας τα στατιστικά του πάντως, τη σεζόν 17/18 ήταν αρχηγός της Κ19 της πρωταθλήτριας Γιουβέντους (πέρα από τις συμμετοχές σε όλες τις μικρές εθνικές της Ιταλίας), οπότε πρέπει να ξεκίνησε ως αξιόλογο ταλέντο.
Από εκεί και πέρα, μόνο τη σεζόν 18/19 (πρώτη επαγγελματική) δεν φαίνεται να είχε αρκετές συμμετοχές, μετά έκανε 4 γεμάτες σεζόν στην Β κατηγορία και τα τελευταία 2 χρόνια στην Α.
Μου μοιάζει δύσκολο να έρθει και να μην προσφέρει.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εχει βγει η ΠΑΕ και εχει διαψευσει οτι υπαρχει θεμα με τον Μαυροπανο και μαλιστα αφηνοντας αιχμες καθως πρακτικα ειδησειογραφικα γραφτηκε απο το Μετροπολις και εδω μεσα συνεχιζεται για καποιο λογο μια κουβεντα γυρω απο τον Μαυροπανο.

Αλλα ναι, "γαμω το Μετροπολις, τον Μπουζα και εξω απο την Τουμπα" και αλλα τετοια.

Και για να ειμαι σαφης προσωπικα, οταν η βαση των συζητησεων εδω μεσα ειναι τα λεγομενα ενος μελους που χθες εκανε μπουρδελο το τοπικ, ειναι πραγματικα λυπηρο.
These users thanked the author DimitrisS for the post (total 2):
Aigle_Noir, paok apo epilogi
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”