Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από nunies4 »

makispaspartou έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 10:54 του Πουέρτα είναι ανεξάρτητο του Ζαφείρη.
Απλά αν δε δεχθεί ο παίκτης να έρθει (Πουέρτα) και έρθει ο Ζαφ από τώρα δε θα ψάξουμε άλλο χαφ. Και καλά θα κάνουμε. Τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη.
Εγω δεν το πιστευω οτι ειναι. Οτι δηλαδη εχουν δει (μεσω σκαουτινγκ) την ευκαιρια και εχουν πει οτι αυτον πρεπει να τον παρουμε οπως και να εχει. Θεωρω οτι αν ο Ζαφειρης πχ καταφερνε να ερθει απο τωρα, θα εγκατελειπαν την υποθεση Πουερτα το επομενο λεπτο.
Μακαρι να εχεις δικιο.
These users thanked the author nunies4 for the post:
vasgias
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Και τον μειτε ποιος θα τον αντικαταστήσει; Ο Ζαφείρης, ο Καμαρά η ο οζντοεφ;
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 10:56 Δεν θα έρθει τώρα ο Ζαφείρης, αλλά αν έρθει είμαστε πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα.
προς το παρον μας δινουν 4ο φαβορι
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

nunies4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 10:56
makispaspartou έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 10:54 του Πουέρτα είναι ανεξάρτητο του Ζαφείρη.
Απλά αν δε δεχθεί ο παίκτης να έρθει (Πουέρτα) και έρθει ο Ζαφ από τώρα δε θα ψάξουμε άλλο χαφ. Και καλά θα κάνουμε. Τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη.
Εγω δεν το πιστευω οτι ειναι. Οτι δηλαδη εχουν δει (μεσω σκαουτινγκ) την ευκαιρια και εχουν πει οτι αυτον πρεπει να τον παρουμε οπως και να εχει. Θεωρω οτι αν ο Ζαφειρης πχ καταφερνε να ερθει απο τωρα, θα εγκατελειπαν την υποθεση Πουερτα το επομενο λεπτο.
Μακαρι να εχεις δικιο.
Και εγώ το ιδιο πιστεύω οτι ισχύει και είναι λάθος μεγάλο. Μια τόσο καλή και μεγάλη προσπάθεια που εχει κανει η ΠΑΕ και ο Σαββίδης φέτος να χαλάσει για τι πχ θα σκάσουν τα χαφ μας η για μια άτυχη στιγμή κάποιου παίχτη
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

Athens έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 11:00
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 10:56 Δεν θα έρθει τώρα ο Ζαφείρης, αλλά αν έρθει είμαστε πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα.
Καλό είναι αυτό, εγω το εχω παίξει ήδη. Μακάρι να ανέβουν και αλλο οι αποδώσεις να ρίξω αλλα τόσα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Athens έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 11:00
2ο στις περισοτερες στοιχηματικες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πουερτα λενε παει Σαλκε?
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Panx Romana έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 10:51
Panostas1995 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 10:40
Panx Romana έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 10:37 Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις πρωτάθλημα και να φτάσεις όσο πιο μακριά μπορείς Ευρώπη με τριάδα Γιακουμάκη Τσαλοφ Μύθου όσο καλή κι αν είναι μεσοεπιθετική σου γραμμή . Αποτελεί αστειοτητα το λιγότερο βλέποντας και τον ανταγωνισμό
Μείνει φύγει ο Τσαλοφ θέλω τουλάχιστον ισότιμο φορ με Γιακουμάκη
Θέλω φορ με παραστάσεις από τα 5 πρώτα πρωταθλήματα της Ευρώπης
Εξαίρεση μόνο για λιβαι από Ρωσία αν παίζουν φράγκα ή
Λιβαγια από Κροατία αν δεν παίζουν φράγκα
Ακούω τώρα ότι ο γαύρος πάει για Ταρεμι ή Ποντενσε
Εδώ πήρες πρωτάθλημα με Σαματα και Μπράντον....
Ο λιβαγια δλδ είναι φτηνός;
Άποψη εκφράζω αδερφέ
Αν εσύ πιστεύεις ότι με αυτή την τριάδα πας για πρωτάθλημα πάω πάσο
Δεν μπορείς να περιμένεις τπτ απολύτως από τον Τσαλοφ νομίζω ότι είναι πλέον ξεκάθαρο αυτό
Ναι ο λιβαγια είναι φτηνός αν σκεφτεί κάποιος τι μπορεί να σου δώσει στην κορυφή της επίθεσης και όχι μόνο με την εμπειρία που διαθέτει αλλά και την αποδεδειγμένη εκτελεστική ικανότητα και μην ξεχνάς ότι δεν θα τον πάρω για βασικό αλλά συμπληρωματικά με τον κρητικό
Με ένα εκατομμύριο και κάτι συμβόλαιο έρχεται νομίζω και1.5-2 η ομάδα είμαστε κομπλέ
Δεν θεωρώ 2.5-3 εκατομμύρια ποσό που θα με βγάλει εκτός προϋπολογισμού
3 μύρια για έναν 32 χρόνο που τα τελευταία χρόνια δε τον λες και αθλητή...
Καταρχάς έχει αξία 5 μύρια και δε νομίζω να τον δώσουν στο τέλος των μεταγραφών με 1-2 μύρια...
Τέλος πάντων τζάμπα το συζητάμε γιατι ο λιβαγια δε κάνει στον προπονητή
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Το athlosnews το έβγαλε. Το είδατε από κανέναν της Γερμανίας?
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Ναι παίζει κι αυτό που λες
Απλά χρειάζεται αναβάθμιση η επιθετική γραμμή αν τελειώσουμε εννοείται απ'όλα τα άλλα
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

WestBlock4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 10:54
nunies4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 10:53 Εγω που δεν θελω να πετυχει ο μπαμπας Ζαφειρης γιατι θελω να παρουμε και αλλο χαφ;;
Ρε φερε το ζαφειρη απο τωρα να γινει χαμος στο κεντρο.
ΠΑΟΚ σαγαπω ΠΑΟΚ είσαι ο ένας για ίδιο παίκτη 2 φορές αεροδρόμιο δε πήγε άλλος κανένας :opaokara: :opaokara:
These users thanked the author epitropos for the post (total 3):
WestBlock4, giaxxo, sakis_the_fraud
embuji

Δημοσίευση από embuji »

το να υπαρχει ρητρα για τον δανεισμο σημαινει οτι πρεπει να μπουν και συγκεκριμενα κριτηρια για να σπασει ο δανεισμος. Εδω δεν υπαρχει λογος να σπασει ο δανεισμος. Αν ειχε clause o ΠΑΟΚ θα την εσπαγε χθες. Την Σλαβια δε τη συμφερει να βαλει γιατι ο παικτης και ο ΠΑΟΚ θελουν να ερθει εδω. ΜΟΝΟ εαν βρουν χαφ αντι-ζαφειρη εν κοινη συναινεση σπανε τον δανεισμο και ερχεται εδω. Τουλαχιστον ετσι το φανταζομαι γιατι η σλαβια σιγουρα καλυψε τον λοκω της.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Άρθρο από 24 για Πουέρτα. Ο παίκτης έχει ψηθεί, κανονική πρόταση εκτός από ενδιαφέρον δεν έχει από άλλη ομάδα, ωστόσο τώρα μπλέξαμε με τον ημιτρελο προπονητή της εθνικής Κολομβίας που τον συμβουλεύει να πάει σε μεγάλο πρωτάθλημα γιατί το Ελληνικό είναι υποβαθμίσμενο
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
sakis_the_fraud
YagosDrakos

Δημοσίευση από YagosDrakos »

Βλέπω 2 Σεπτεμβρίου να μας λένε οι αρδ ότι θα στηρίξουμε Θυμιανη - Τσοπουρογλου και δε θα πάρουμε χαφ, θα περιμένουμε Ζαφείρη το Γενάρη.... Πλην του Βολιακο παντως δε φαίνεται κάτι στον ορίζοντα
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Psagmenos4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 11:13 Άρθρο από 24 για Πουέρτα. Ο παίκτης έχει ψηθεί, κανονική πρόταση εκτός από ενδιαφέρον δεν έχει από άλλη ομάδα, ωστόσο τώρα μπλέξαμε με τον ημιτρελο προπονητή της εθνικής Κολομβίας που τον συμβουλεύει να πάει σε μεγάλο πρωτάθλημα γιατί το Ελληνικό είναι υποβαθμίσμενο
Τρέλα στους τρελούς δεν πούλησε κανείς :pano: :opaokara: :nairepaok:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”