Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Πάντως ο μπαμπάς έφυγε πάλι Τσεχία
- These users thanked the author PAOKKOMOTINI4 for the post (total 3):
- makispaspartou, Logistis, sakis_the_fraud
-
Νομίζω αν διαβάσουμε ότι η Σλάβια κλείνει χαφ ο δρόμος θα έχει ανοίξει. Λίγες μέρες έμειναν.
-
Δόξα τον Θεό , κάποιος το είπε και δεν είμαι ο μοναδικός τρελός ο οποίος λέει ότι δε θέλω να φύγει ο παίκτης με τίποτα , και ότι άλλος τέτοιος παίκτης μετά από 30+ χρόνια .Blackgr4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 10:39 Ντέλιας βγαίνει ένας κάθε 30-40 χρόνια. Είναι τέτοια η αύρα που εκπέμπει με το χαμόγελο του και τις επαφές που έχει με την μπάλα, που αρχίζω να πιστεύω πως ομάδες του δικού μας μεγέθους, δεν μπορούν να τον αντικαταστήσουν, όσα και να τους δώσεις.
Αν ονομάζονταν Ντέλιτς και έπαιζε στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, θα είχε πουληθεί με 50+ εκατομμύρια σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα.
Ευτυχώς δεν έγινε το λάθος να ξεπουληθεί για 17 εκατομμύρια. Όταν βλέπουμε παίκτες επιπέδου Ιωαννίδη (στα 25-26 τους) να πουλιούνται για 25 εκατομμύρια, με ελάχιστη παρουσία σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, χωρίς καν να είναι βασικός στην εθνική ομάδα, τότε ο Ντέλιας πιάνει άνετα 35.
Ακατέβατα και καθαρά χωρίς μπόνους και εξυπνάδες.
Δεν τα δίνει κανένας; Ωραία ας μείνει εδώ για πάντα να τελειώνουμε. Ειδικά τη στιγμή που δεν επιθυμεί ούτε ο ίδιος να αποχωρήσει.
Ούτε στα 100, ούτε στα 101 χρόνια πρέπει να ανοίξει συζήτηση πώλησης αυτού του παίκτη όσο δεν το απαιτεί ο ίδιος. Τελειώσαμε.
Ας κάνουμε τον σταυρό μας που ζούμε στην εποχή του, ας καλύψει επιτέλους η ΠΑΕ τα υπόλοιπα κενά που έχει, φέρνοντας επιτέλους παίκτες αντίστοιχης αξίας και πάμε να τα σαρώσουμε όλα.
ΥΓ Η ομάδα πέτυχε τον πρώτο της στόχο. Η Τούμπα πριν καν βγει ο Αύγουστος έκανε 2 sold out και αποθέωσε ξανά τον Ιβάν Σαββίδη.
Πωλήσεις έγιναν, τα ταμεία μόνο άδεια δεν μπορούν να είναι. Ε άντε πατήστε το ρημάδι το γ@μημένο το κουμπί και φέρτε έστω 2 παικταράδες.
- These users thanked the author namisenoiazei for the post:
- Andrew R
Κάντε την υπέρβαση και φέρτε έναν ηγέτη αμυντικό εκεί θα εστιαζα εγώ.Χαφ με Πουέρτα είμαστε πολύ καλά.
- These users thanked the author Tupac for the post (total 2):
- Dimitris_L4, sakis_the_fraud
Εγω γιατι ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν μπορει να αλλαξει τιποτα με Ζαφειρη απο τη στιγμη που εχει ηδη υπογραψει και εχει κατατεθει συμβολαιο? Δεν μπορει ενας παικτης να υπογραψει 2 συμβολαια την ιδια μεταγραφικη περιοδο.
-
Λύση του δανεισμού γίνεται.joshua έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 10:49 Εγω γιατι ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν μπορει να αλλαξει τιποτα με Ζαφειρη απο τη στιγμη που εχει ηδη υπογραψει και εχει κατατεθει συμβολαιο? Δεν μπορει ενας παικτης να υπογραψει 2 συμβολαια την ιδια μεταγραφικη περιοδο.
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- Kirilos_Despotas
Λυση του δανεισμου την ιδια περιοδο?
- These users thanked the author joshua for the post:
- Dimitris_L4
- Panx Romana
Άποψη εκφράζω αδερφέPanostas1995 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 10:40Εδώ πήρες πρωτάθλημα με Σαματα και Μπράντον....Panx Romana έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 10:37 Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις πρωτάθλημα και να φτάσεις όσο πιο μακριά μπορείς Ευρώπη με τριάδα Γιακουμάκη Τσαλοφ Μύθου όσο καλή κι αν είναι μεσοεπιθετική σου γραμμή . Αποτελεί αστειοτητα το λιγότερο βλέποντας και τον ανταγωνισμό
Μείνει φύγει ο Τσαλοφ θέλω τουλάχιστον ισότιμο φορ με Γιακουμάκη
Θέλω φορ με παραστάσεις από τα 5 πρώτα πρωταθλήματα της Ευρώπης
Εξαίρεση μόνο για λιβαι από Ρωσία αν παίζουν φράγκα ή
Λιβαγια από Κροατία αν δεν παίζουν φράγκα
Ακούω τώρα ότι ο γαύρος πάει για Ταρεμι ή Ποντενσε
Ο λιβαγια δλδ είναι φτηνός;
Αν εσύ πιστεύεις ότι με αυτή την τριάδα πας για πρωτάθλημα πάω πάσο
Δεν μπορείς να περιμένεις τπτ απολύτως από τον Τσαλοφ νομίζω ότι είναι πλέον ξεκάθαρο αυτό
Ναι ο λιβαγια είναι φτηνός αν σκεφτεί κάποιος τι μπορεί να σου δώσει στην κορυφή της επίθεσης και όχι μόνο με την εμπειρία που διαθέτει αλλά και την αποδεδειγμένη εκτελεστική ικανότητα και μην ξεχνάς ότι δεν θα τον πάρω για βασικό αλλά συμπληρωματικά με τον κρητικό
Με ένα εκατομμύριο και κάτι συμβόλαιο έρχεται νομίζω και1.5-2 η ομάδα είμαστε κομπλέ
Δεν θεωρώ 2.5-3 εκατομμύρια ποσό που θα με βγάλει εκτός προϋπολογισμού
- Kirilos_Despotas
Ο Ζαφειρης έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και είναι δανεικός στη Σλάβια πλέον.joshua έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 10:49 Εγω γιατι ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν μπορει να αλλαξει τιποτα με Ζαφειρη απο τη στιγμη που εχει ηδη υπογραψει και εχει κατατεθει συμβολαιο? Δεν μπορει ενας παικτης να υπογραψει 2 συμβολαια την ιδια μεταγραφικη περιοδο.
Έχουμε δει πολλές φορές δανεισμοί να ακυρώνονται και οι παίκτες να επιστρέφουν στις ομάδες τους.
Κάτι τέτοιο θέλουμε να γίνει και με τον Ζαφείρη.
Να ακυρωθεί ο δανεισμός του και να επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει, στην ΠΑΟΚαρα.
- These users thanked the author Kirilos_Despotas for the post:
- makispaspartou
- WestBlock4
Αυτο εξαρτάται αν στο συμβόλαιο,που εχει υπογράφει υπάρχει η ρήτρα ** early termination clause **joshua έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 10:49 Εγω γιατι ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν μπορει να αλλαξει τιποτα με Ζαφειρη απο τη στιγμη που εχει ηδη υπογραψει και εχει κατατεθει συμβολαιο? Δεν μπορει ενας παικτης να υπογραψει 2 συμβολαια την ιδια μεταγραφικη περιοδο.
Αν υπάρχει ολα γινονται
Εγω που δεν θελω να πετυχει ο μπαμπας Ζαφειρης γιατι θελω να παρουμε και αλλο χαφ;;
- Dimitris_L4
Γινεται διακοπη δανεισμου φιλε...εχει γινει αρκετες φορες κ στο εξωτερικο..
-
του Πουέρτα είναι ανεξάρτητο του Ζαφείρη.
Απλά αν δε δεχθεί ο παίκτης να έρθει (Πουέρτα) και έρθει ο Ζαφ από τώρα δε θα ψάξουμε άλλο χαφ. Και καλά θα κάνουμε. Τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη.
Απλά αν δε δεχθεί ο παίκτης να έρθει (Πουέρτα) και έρθει ο Ζαφ από τώρα δε θα ψάξουμε άλλο χαφ. Και καλά θα κάνουμε. Τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη.
- WestBlock4
Ρε φερε το ζαφειρη απο τωρα να γινει χαμος στο κεντρο.nunies4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 10:53 Εγω που δεν θελω να πετυχει ο μπαμπας Ζαφειρης γιατι θελω να παρουμε και αλλο χαφ;;
-
Δεν θα έρθει τώρα ο Ζαφείρης, αλλά αν έρθει είμαστε πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα.