Αδερφε θα μου πεσουν τα μαλλια μη λες τετοια, εκτος αν δεν θυμασαι τι εχει περασει γενικοτερα οχι μονο πριν 20 χρονιαtheodorsalonika έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 09:05 Ίσως το χειρότερο φορ της εικοσαετίας...το μόνο που κάνει καλά είναι να χαμογελάει...άι φτάνει πια
9. Fedor Chalov
Re: 9. Fedor Chalov
- These users thanked the author george188 for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
Το έγραψα στο τόπικ του αγώνα γιατί από την 8 δεν μπορούσα να καταλαβω αν συμβαίνει όντως, τελικά το ανέβασαν στο 24 γιατί προφανώς το θεωρούν αστείο.
Τραγικό απλά και ελπίζω να μην ξανασυμβεί, και το λέω εγώ που θεωρώ τον τύπο απολύτως ανίκανο για να προσφέρει στην ομάδα μας.
Τραγικό απλά και ελπίζω να μην ξανασυμβεί, και το λέω εγώ που θεωρώ τον τύπο απολύτως ανίκανο για να προσφέρει στην ομάδα μας.
-
Καλός χτες, αν έτσι παίζει το δεύτερο φορ μας εγώ είμαι ικανοποιημένος για φέτος.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- george188
-
Εντάξει αδερφέ δεν είναι και Φρουντζαtheodorsalonika έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 09:05 Ίσως το χειρότερο φορ της εικοσαετίας...το μόνο που κάνει καλά είναι να χαμογελάει...άι φτάνει πια
Επιτέλους γκόλ!
Κατά τα άλλα λάθος χρόνοι στις προσπάθειες για τελικη (με κεφάλι, προβολή, σουτ), πολύ λίγα πράγματα με πλάτη, λίγα τρεξίματα πίεσης (σε συγκριση πχ με ντέλια, ζιφκο), αναιμικές μονομαχίες.
Κατά τα άλλα λάθος χρόνοι στις προσπάθειες για τελικη (με κεφάλι, προβολή, σουτ), πολύ λίγα πράγματα με πλάτη, λίγα τρεξίματα πίεσης (σε συγκριση πχ με ντέλια, ζιφκο), αναιμικές μονομαχίες.