Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ρε τελειώνετε να πούμε φέρτε ένα χάφαρο, μία στοπεράρα και ψάχτε από τώρα φορ για Γενάρη στη χειρότερη να τελειώνει η υπόθεση, έχουμε 3 σελίδες που πουλήσαμε τα αμπέλια στο χωριό...
-
Ρε Μάκη συνηθως μ αρεσουν τα ποστ σου, αλλα ειλικρινα τα δυο τελευταια ειναι μηνυσιμα...
Δηλαδη πετας μια βομβα, χανεσαι,και καπακια το κλεινεις με ενα "κατα λάθος"?
Πες ρε συ τι ακουσες π τελικα ειναι ακυρο. Ισα ισα το δευτερο ποστ σου ειναι πιο ύποπτο τωρα...
Δηλαδη πετας μια βομβα, χανεσαι,και καπακια το κλεινεις με ενα "κατα λάθος"?
Πες ρε συ τι ακουσες π τελικα ειναι ακυρο. Ισα ισα το δευτερο ποστ σου ειναι πιο ύποπτο τωρα...
- These users thanked the author hariskastoria for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
-
Συνήθως αποφευγω να γράφω γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντυπώσεις η να ισχύουν και να χαλάνε μεταγραφές...η πηγή που μου χε πει για ζαφειρη ..μου πε συγκεκριμένα
Μαυροπανος
Πώληση ντεσποντοφ και τσαλοφ
Έλευση Μπακαμπου και παιχταρα στη θέση του Δεσποτη
Τώρα πότε θα γίνουν όλα αυτά..
Σε λογική βάση πάντως έπαιξε βασικός ο Δεσπότης πόσο λογικό είναι να πουληθεί?Το μυαλό μου πάει σε Καμαρά αν ισχύει ότι θα έχουμε πωληση
Δεν υιοθετώ γιατί ο τύπος είναι και λίγο παπατζης..στον Ζαφείρη έπεσε μέσα πάντως..από Ιούνιο ..και δεν εννοώ τον Πανακα..
Μαυροπανος
Σε λογική βάση πάντως έπαιξε βασικός ο Δεσπότης πόσο λογικό είναι να πουληθεί?Το μυαλό μου πάει σε Καμαρά αν ισχύει ότι θα έχουμε πωληση
Δεν υιοθετώ γιατί ο τύπος είναι και λίγο παπατζης..στον Ζαφείρη έπεσε μέσα πάντως..από Ιούνιο ..και δεν εννοώ τον Πανακα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alexisozzy την Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author alexisozzy for the post:
- paoki19
- Panx Romana
Εντάξει αδερφέ μας έκοψες το αίμα
Όχι τπτ άλλο αλλά πιάσαμε Κάι τα πενήντα και είναι αμαρτία να σφιγγομαστε βραδιάτικα
Μου αρέσει που έκλεισα το μάτι στην κυρά φάση θα περάσουμε καλά και τώρα μου πέρασε η όρεξη
ΠΑΟΚ γιατί γιατί μας βγάζεις την ψυχή
Όχι τπτ άλλο αλλά πιάσαμε Κάι τα πενήντα και είναι αμαρτία να σφιγγομαστε βραδιάτικα
Μου αρέσει που έκλεισα το μάτι στην κυρά φάση θα περάσουμε καλά και τώρα μου πέρασε η όρεξη
ΠΑΟΚ γιατί γιατί μας βγάζεις την ψυχή
- These users thanked the author Panx Romana for the post:
- Polichni1926
-
Το ντόμινο το παίζατε ποτέ μικροί;;
Ε σαν πρώτο κομμάτι του ντόμινο σκεφτείτε μια ομάδα του νησιού που φοράει ασπρόμαυρα. Από κει και ύστερα θέλει σκέψη..
Ε σαν πρώτο κομμάτι του ντόμινο σκεφτείτε μια ομάδα του νησιού που φοράει ασπρόμαυρα. Από κει και ύστερα θέλει σκέψη..
No offence, αλλά με τους συνήθεις μεταγραφικούς μας ρυθμούς αυτά για να γίνουν θέλουν ίσαμε 3 μεταγραφικές περιόδους.alexisozzy έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:37 Συνήθως αποφευγω να γράφω γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντυπώσεις η να ισχύουν και να χαλάνε μεταγραφές...η πηγή που μου χε πει για ζαφειρη ..μου πε συγκεκριμένα
Μαυροπανος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author wickerman for the post:
- alexisozzy
- Kabamaru11
Κανένας δεν φεύγει, εκτός πιθανόν από τον Θυμιάνη. Παίκτες θα έλθουν, δύο το πιθανότερο.
Καληνύχτα.
Καληνύχτα.
Πριν το σημερινό ματς το από πάνω σενάριο εγώ το αγόραζα πάντως.alexisozzy έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:37
Μαυροπανος
Αν είναι δυνατόν πραγματικά, δεν έχω λόγια. Να κάτσουμε να λύσουμε γρίφο και αν τον βρούμε να μας χαλάσει το βράδυ ξέρω γω, πάμε καλά;makispaspartou έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:40 Το ντόμινο το παίζατε ποτέ μικροί;;
-
Ρε φίλε θα μας πεις η μας κοροϊδεύεις?makispaspartou έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:40 Το ντόμινο το παίζατε ποτέ μικροί;;
-
Βρε καλε μ ανθρωπε γριφο για πωληση? Ημαρτον.makispaspartou έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:40 Το ντόμινο το παίζατε ποτέ μικροί;;
Πες το ξερεις και μην μας σκας!
Εχουμε και μια ηλικια...
-
Προφανώς δεν υιοθετώ τίποτα απλά όταν σου λένε ότι θα έρθει Ζαφείρης και πέφτουν μέσα ακόμα και στη μέρα ανακοίνωσης μετά λες έχουν άραγε βάση όλα αυτά?wickerman έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:41No offence, αλλά με τους συνήθεις μεταγραφικούς μας ρυθμούς αυτά για να γίνουν θέλουν ίσαμε 3 μεταγραφικές περιόδους.alexisozzy έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:37 Συνήθως αποφευγω να γράφω γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντυπώσεις η να ισχύουν και να χαλάνε μεταγραφές...η πηγή που μου χε πει για ζαφειρη ..μου πε συγκεκριμένα
Μαυροπανος
Μοιράστηκα απλά τη πληροφορία και προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν θα γίνει τίποτα απ' όλα αυτά..να πάρουμε τους δύο και είμαστε έτοιμοι..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι ο Ιταλός δεν έκλεισε ακόμα.
Αυτό μόνο με κάνει να ελπίζω σε κάτι καλύτερο..
Αυτό μόνο με κάνει να ελπίζω σε κάτι καλύτερο..
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 2):
- Nikodiai, sakis_the_fraud
H Νιούκαστλ πήρε τον Βολτεματε της Στουτγκάρδης 85 εκατομμύρια.makispaspartou έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:40 Το ντόμινο το παίζατε ποτέ μικροί;;
Πες μου ότι δεν είναι αυτό που νομίζω
- These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 3):
- black death, makispaspartou, sakis_the_fraud
-
Newcastle χτυπαει woltemade και οι γερμανοι ξαναρχονται;
- These users thanked the author black death for the post:
- makispaspartou