ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ψήφισα Μιχαηλίδη. Για αυτά που έχει ακούσει και για να συνεχίσει έτσι.
Αρχοντικός Μειτε. Νομίζω ότι όλο το κόλπο ήταν η εμφάνιση Ντεσποτοφ από τα δεξιά.
Δεν το περίμεναν. Άνοιξε το γήπεδο και ο,τι είχαν σχεδιάσει πήγε περίπατο. Στην περιγραφή είπαν ότι έβαλαν δύο Μπακ από αριστερά, πράγμα που σημαίνει ότι οντως τον Ντεσποτοφ δεν τον περίμεναν έτσι..
Αρχοντικός Μειτε. Νομίζω ότι όλο το κόλπο ήταν η εμφάνιση Ντεσποτοφ από τα δεξιά.
Δεν το περίμεναν. Άνοιξε το γήπεδο και ο,τι είχαν σχεδιάσει πήγε περίπατο. Στην περιγραφή είπαν ότι έβαλαν δύο Μπακ από αριστερά, πράγμα που σημαίνει ότι οντως τον Ντεσποτοφ δεν τον περίμεναν έτσι..
Επειδή δούλευα το έβλεπα στα κλεφτά και δεν μπορούσα να πανηγυρίσω τώρα που σχόλασα:
Γκοοολλλλλλ
Γκοοοολλλλλ
Γκοοοολλλλλ
Γκοοοολλλλλ
Γκοοοολλλλλ

Γκοοολλλλλλ
Γκοοοολλλλλ
Γκοοοολλλλλ
Γκοοοολλλλλ
Γκοοοολλλλλ

Στους ομίλους θέλω αντίπαλο τη Στεάουα, άντε και πολύ γλώσσα έβγαλαν πέρυσι
- These users thanked the author omerta76 for the post:
- PAOK DreXleR
Εγώ πάντως μισή καλή ομάδα είδα!
Βλέποντας μόνο το δεύτερο μέρος, χωρίς ίχνος ευκαιρίας οι άλλοι, χωρίς δηλαδή καρδιοχτύπια, μπήκανε γρήγορα και τα άλλα δύο, μετά χαμήλωσαν οι ταχύτητες, μπήκε και το πέμπτο κι αυτά.
Μπράβο για την πρόκριση!!
Κατάλληλα αντανακλαστικά μετά από τρία ανησυχητικά ευρωπαϊκά ματς.
Η ομάδα άριστα πνευματικά.
Τέλος μου έκανε εντύπωση η κόπωση των αντιπάλων από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου.
Βλέποντας μόνο το δεύτερο μέρος, χωρίς ίχνος ευκαιρίας οι άλλοι, χωρίς δηλαδή καρδιοχτύπια, μπήκανε γρήγορα και τα άλλα δύο, μετά χαμήλωσαν οι ταχύτητες, μπήκε και το πέμπτο κι αυτά.
Μπράβο για την πρόκριση!!
Κατάλληλα αντανακλαστικά μετά από τρία ανησυχητικά ευρωπαϊκά ματς.
Η ομάδα άριστα πνευματικά.
Τέλος μου έκανε εντύπωση η κόπωση των αντιπάλων από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου.
Ήρθανε να κρατήσουν αποτέλεσμα και φύγανε με χαλαρό τάλιρο οι Κροάτες, έβγαλε εντάσεις η ομάδα σήμερα και θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Φοβερή εμφάνιση Μεϊτέ, τρομερός Κωνσταντέλιας, πολύ καλοί Οζντόεφ, Ζιφκοβιτς, Ντεσπότοφ και ο ακούραστος Κένι. Καλύτερος και ο Μπάμπα από προηγούμενες εμφανίσεις, πράγμα καλό.
Γιακουμάκη αντραρά μου, έναν αμυντικό τον τραυμάτισες, έναν τον έστειλες με κόκκινη, κόλλησες και το ξεροτήγανο, τους δ ι έ λ υ σ ε ς.
Ωραία βραδυά..
Γιακουμάκη αντραρά μου, έναν αμυντικό τον τραυμάτισες, έναν τον έστειλες με κόκκινη, κόλλησες και το ξεροτήγανο, τους δ ι έ λ υ σ ε ς.
Ωραία βραδυά..
Είσαι δικός μου εσύ.

Αυτό σκέφτομαι μόνο. Από Δευτέρα θα ηρεμήσω.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- Kabamaru11, Afanas
Ειλικρινά πήγα κάπως σφιγμένος στο γήπεδο, αλλά μετά το 2-0 χαλάρωσα και δεν ανησύχησα σε κανένα σημείο του αγώνα.
Μπράβο στον Λουτσέσκου και σε όλους τους παίκτες μας και φοβερός ο κόσμος.
Καταπληκτικοί οι Κωνσταντέλιας, Μεϊτέ (όταν αποφασίσει να σκεπάσει την μπάλα είναι απόλαυση), ο αναγεννημένος σήμερα Ντεσπότωφ και ο turbo και λύκος αμυντικά Κέννι. Κανένας δεν υστέρησε. Καλά, για το γκολ του Γιακουμάκη δεν έχω λόγια.
Στόχος επετεύχθη. Χαμηλά την μπάλα, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Όπως είπε μέσα στην εβδομάδα κάποιος φίλος εδώ, το ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή θα είναι πιο δύσκολο από το σημερινό.
Μπράβο στον Λουτσέσκου και σε όλους τους παίκτες μας και φοβερός ο κόσμος.
Καταπληκτικοί οι Κωνσταντέλιας, Μεϊτέ (όταν αποφασίσει να σκεπάσει την μπάλα είναι απόλαυση), ο αναγεννημένος σήμερα Ντεσπότωφ και ο turbo και λύκος αμυντικά Κέννι. Κανένας δεν υστέρησε. Καλά, για το γκολ του Γιακουμάκη δεν έχω λόγια.
Στόχος επετεύχθη. Χαμηλά την μπάλα, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Όπως είπε μέσα στην εβδομάδα κάποιος φίλος εδώ, το ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή θα είναι πιο δύσκολο από το σημερινό.
-
Είχαμε τον καλύτερο παίκτη του γηπέδου.. Ντελιας..
Είχαμε τον MVP Μειτε..
Είχαμε τον πιο επικίνδυνο παίκτη .. Ντεσποντοβ..
Είχαμε και το πιο σκυλί.. Κενι..
Αυτοί ξεχώρισαν αλλά φυσικά φάνηκε όλη η ομάδα και το έργο του Στρατηγού.
Αδικείτε τον Τσαλοφ που σε τομείς όπως η υποδοχή της μπάλας, το κουβάλημα και το σπάσιμο της μπάλας όταν βρίσκεται εκτός περιοχής είναι τοπ. Δυστυχώς υστερεί στην προσωπική μονομαχία μιας και είναι second striker..
Ιβαν φέρε γρήγορα στόπερ, χαφ και φορ να έχει ο Λουτσεσκου να διαλέγει!
Είχαμε τον MVP Μειτε..
Είχαμε τον πιο επικίνδυνο παίκτη .. Ντεσποντοβ..
Είχαμε και το πιο σκυλί.. Κενι..
Αυτοί ξεχώρισαν αλλά φυσικά φάνηκε όλη η ομάδα και το έργο του Στρατηγού.
Αδικείτε τον Τσαλοφ που σε τομείς όπως η υποδοχή της μπάλας, το κουβάλημα και το σπάσιμο της μπάλας όταν βρίσκεται εκτός περιοχής είναι τοπ. Δυστυχώς υστερεί στην προσωπική μονομαχία μιας και είναι second striker..
Ιβαν φέρε γρήγορα στόπερ, χαφ και φορ να έχει ο Λουτσεσκου να διαλέγει!
Μολις γυρισα απο τον ναο .....ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ......και κατι αλλο 8 παρα πεντε και στο ημιχρονο παιχτηκε ενα τραγουδι της ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΥΘΜΟ το ξερει κανεις ?.....ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 4):
- hasio_john, omerta76, theo G4, Kourdos
Σχεδόν τέλεια εμφάνιση εάν λάβει κανείς υπόψη του την εποχή.
Το σχεδόν το βγάζω.Τελεια εμφάνιση,τους καταπιαμε.
Το σχεδόν το βγάζω.Τελεια εμφάνιση,τους καταπιαμε.
- Σουριναμέζος
Και μια Μάλμε να βάλω?omerta76 έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:25 Στους ομίλους θέλω αντίπαλο τη Στεάουα, άντε και πολύ γλώσσα έβγαλαν πέρυσι
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 3):
- Kabamaru11, omerta76, PAOK DreXleR
- hasio_john
6 σελίδες μόνο μετά από μια τέτοια μαγική βραδιά - πρόκριση!!
Θα δούμε ωραία πράγματα φέτος.
Θα δούμε ωραία πράγματα φέτος.

-
Αν ο πονοματος των προηγουμενων ματς ηταν αναγκαιος για να δουμε το σημερινο θριαμβο, χαλαλι!
Τι ωραια μπαλα! Ποσο αβιαστοι συνδυασμοι!
Πω πω πω μια ΠΑΟΚΑΡΑ σημερα!
Απιστευτα καλος ο Κεννυ, ο Μειτε και ο Ντελιας!
Φαση μας καναν? Δεν θυμαμαι καν!
Και κατι εκτος κλιματος, ηρθε ο Γιακουμακης (που δεν τον πιστευα) και ειδαμε τι σημαινει φορ και γκολαρα σεντερφορισια! Δυστυχώς ο Τσαλωφ δεν, παρα το γκολ π εβαλε...
Μακαρι να φερουν εναν φορ ακομη σαν τον Γιακουμακη!
Εν τω μεταξυ αυτος γουσταρει φουλ εδω! Τι γκολαρα διαστημικη ολη δικια του εβαλε?!
Μπραβο ΠΑΟΚΑΡΑ!
Φερτε χαφ στοπερ φορ και παμε να τα σηκωσουμε ΟΛΑ!
Τι ωραια μπαλα! Ποσο αβιαστοι συνδυασμοι!
Πω πω πω μια ΠΑΟΚΑΡΑ σημερα!
Απιστευτα καλος ο Κεννυ, ο Μειτε και ο Ντελιας!
Φαση μας καναν? Δεν θυμαμαι καν!
Και κατι εκτος κλιματος, ηρθε ο Γιακουμακης (που δεν τον πιστευα) και ειδαμε τι σημαινει φορ και γκολαρα σεντερφορισια! Δυστυχώς ο Τσαλωφ δεν, παρα το γκολ π εβαλε...
Μακαρι να φερουν εναν φορ ακομη σαν τον Γιακουμακη!
Εν τω μεταξυ αυτος γουσταρει φουλ εδω! Τι γκολαρα διαστημικη ολη δικια του εβαλε?!
Μπραβο ΠΑΟΚΑΡΑ!
Φερτε χαφ στοπερ φορ και παμε να τα σηκωσουμε ΟΛΑ!
- These users thanked the author hariskastoria for the post:
- Luigi Vampa
-
Παίρνει & άλλο πάντως, το τελικό ρόστερ θα πρέπει να είναι φουλ για 3 διοργανώσειςAthens έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:23 βρε φερτε στοπερ, χαφ και φορ και θα το σηκωσουμε![]()
![]()
απιστευτη η ομαδα, πλουσιο ροστερ![]()
![]()
Εγω θελω και μια Γκενκ εντος. Περυσι μας ηρθε η Σλαβια. Που ξερεις του χρονου μπορει να μας ερθει ο Καρετσας.Σουριναμέζος έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:37Και μια Μάλμε να βάλω?omerta76 έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:25 Στους ομίλους θέλω αντίπαλο τη Στεάουα, άντε και πολύ γλώσσα έβγαλαν πέρυσι