ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Σουριναμέζος
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μεγάλοι πελάτες οι Κροάτες
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 4):
- Baldur, TylerDurden, wickerman, Trilofiotis
- Kabamaru11
Οι σεντρες του Κεννυ παντως ηταν ολες προς το σωστο σημειο κ με την σωστη ενταση.Θα ανεβει κ αλλο επιθετικα.Οντως μαζι με Ντεσποτοφ θα κανουν παπαδες στα δεξια.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 3):
- boogeyman77, WeWillRockYou, wickerman
- episimos73
Τι ωραία που είναι η ζωή όταν νικάει η ΠΑΟΚάρα. Όλοι MVP.
- These users thanked the author episimos73 for the post:
- Baldur
Εν τω μεταξύ, αν το ανοίξεις όλο, μόνο τα σκουλήκια από την απίθανη Σλάβεν Μπελούπο έχουν αποκλειστεί από Κροάτες, όλοι οι άλλοι τους κάναν κηδείες

- These users thanked the author omerta76 for the post (total 2):
- Baldur, Kirilos_Despotas
Απίστευτη, statement εμφάνιση , σε ένα σημείο που τα σύννεφα είχαν πυκνώσει πάνω από την ομάδα.
Πολύ δυνατή η ομάδα σήμερα.
Πάμε και στα υπόλοιπα.
Πολύ δυνατή η ομάδα σήμερα.
Πάμε και στα υπόλοιπα.
- These users thanked the author giapas for the post (total 2):
- TylerDurden, paokspren
- pisakaipoupoula
Εδώ που τα λέμε οι Κροάτες είχαν δύο παικταράδες τον Γιάνκοβιτς και τον Φρούκ, αν και ο δεύτερος σήμερα δεν το έδειξε τόσο, και οι υπόλοιποι από χαμηλή έως πολύ χαμηλή ποιότητα.
Η δε γραμμή άμυνας ολόκληρη ήταν λες και μάζεψαν ερασιτέχνες απ' τη γειτονιά, β Εθνική μου θύμισαν
Ο Κρητικός νομίζω θα γίνει σημείο αναφοράς για μας
Η δε γραμμή άμυνας ολόκληρη ήταν λες και μάζεψαν ερασιτέχνες απ' τη γειτονιά, β Εθνική μου θύμισαν
Ο Κρητικός νομίζω θα γίνει σημείο αναφοράς για μας
- WeWillRockYou
Α και για να μην το ξεχάσω, τώρα που σιγουρέψαμε τους ομίλους.
Φετινός τελικός Europa League στις 20 Μαίου στο γήπεδο της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη.
100 χρόνια και 1 μήνας ακριβώς μετά την ίδρυση της ομάδας, για όσους κάνουν ασπρόμαυρα όνειρα τα βράδια
Φετινός τελικός Europa League στις 20 Μαίου στο γήπεδο της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη.
100 χρόνια και 1 μήνας ακριβώς μετά την ίδρυση της ομάδας, για όσους κάνουν ασπρόμαυρα όνειρα τα βράδια

- These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 12):
- astral, Σουριναμέζος, Athens, TylerDurden, Kabamaru11, aivas19, Darklord5467, arrwstos, paok apo epilogi, Buba2018 and 2 more users
Ρε τον Ατρόμητο να κερδισω
- These users thanked the author Afanas for the post (total 8):
- Kabamaru11, paoki19, wickerman, omerta76, paok apo epilogi, iremidynami 4+, st4this, DonnieMcGrath
Τι να πω, δεν εχω λογια. Μας ομορφαινετε τις ζωες, ρε ατιμοι. Ενας κι ενας ολοι σας. Σας ευχαριστω.
Υ.Γ. Γιακουμακη αγορινα μου, το ξερει η καρδουλα σου πως βλεπεις πια το Φως το αληθινο. Ευχομαι να εχεις ανοιχτο το μυαλο (και μπολικη ευστοχια) και σου υποσχομαι οτι θα νιωσεις εδω οπως δεν ενιωσες ποτε στην κυρα-ξαδερφη.

Υ.Γ. Γιακουμακη αγορινα μου, το ξερει η καρδουλα σου πως βλεπεις πια το Φως το αληθινο. Ευχομαι να εχεις ανοιχτο το μυαλο (και μπολικη ευστοχια) και σου υποσχομαι οτι θα νιωσεις εδω οπως δεν ενιωσες ποτε στην κυρα-ξαδερφη.

- Panx Romana
Μετά από καιρό βοήθησε ο κόσμος,πολύ παλμός
Για την ομάδα παιδιά ποιον να πιάσεις και ποιον να αφήσεις
Εγώ προσωπικά εντυπωσιάστηκα με Κένι ακόμα τρέχει
Δεν μπορώ να καταλάβω αν ήταν τόσο χωριό αυτοί ή τους κάναμε εμείς να φαίνονται χωριό
Την Κυριακή να κερδίσω
Για την ομάδα παιδιά ποιον να πιάσεις και ποιον να αφήσεις
Εγώ προσωπικά εντυπωσιάστηκα με Κένι ακόμα τρέχει
Δεν μπορώ να καταλάβω αν ήταν τόσο χωριό αυτοί ή τους κάναμε εμείς να φαίνονται χωριό
Την Κυριακή να κερδίσω
Τις μέρες που σέρνεται όλη η ομάδα, η ευθύνη λογικά πέφτει πάνω στον προπονητή.
Τις μέρες που πετάει όλη η ομάδα, εννοείται πως αυτό πιστώνεται και στον προπονητή.
Η ένταση και η αποφασιστικότητα που έβγαλε σήμερα από το 1ο λεπτό όλη η ομάδα, δηλαδή το γ@μημένο το mentality που μας μαθαίνει εδώ και χρόνια ο Ρουμάνος μάγος, είναι αυτά που θέλουμε να βλέπουμε όσο πιο συχνά γίνεται. Αυτό μαζί με τον Ντέλια ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
Όποια ρίσκα πάρθηκαν με την ελλιπή κατ' εμέ ενίσχυση του ρόστερ, δεν μας στοίχισαν και είμαστε μια νίκη μακριά από το απόλυτο των στόχων πριν την διακοπή.
Όλα καλά ως εδώ, πάτα τώρα το κουμπί και φέρε ότι καλύτερο μπορείς να φέρεις, έστω και στο παρά πέντε.
Ξεκινήσαμε ωραία τη χρονιά, ας την τελειώσουμε μαγικά.
Τις μέρες που πετάει όλη η ομάδα, εννοείται πως αυτό πιστώνεται και στον προπονητή.
Η ένταση και η αποφασιστικότητα που έβγαλε σήμερα από το 1ο λεπτό όλη η ομάδα, δηλαδή το γ@μημένο το mentality που μας μαθαίνει εδώ και χρόνια ο Ρουμάνος μάγος, είναι αυτά που θέλουμε να βλέπουμε όσο πιο συχνά γίνεται. Αυτό μαζί με τον Ντέλια ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
Όποια ρίσκα πάρθηκαν με την ελλιπή κατ' εμέ ενίσχυση του ρόστερ, δεν μας στοίχισαν και είμαστε μια νίκη μακριά από το απόλυτο των στόχων πριν την διακοπή.
Όλα καλά ως εδώ, πάτα τώρα το κουμπί και φέρε ότι καλύτερο μπορείς να φέρεις, έστω και στο παρά πέντε.
Ξεκινήσαμε ωραία τη χρονιά, ας την τελειώσουμε μαγικά.
- WeWillRockYou
Δηλώσεις αντίπαλου προπονητή. Και αυτός περίμενε μεταγραφές και δεν ήρθαν.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
Για την βαριά ήττα της ομάδας του: «Ήταν copy paste το περσινό ματς, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ ανώτερος αντίπαλος, έβαλε γκολ από στημένο , δεχθήκαμε γκολ από δύο λάθη μας, είχαμε δοκάρι με τον Φρουκ, ήρθε και η αποβολή του Μαϊστόροβιτς. Ο ΠΑΟΚ είχε και ορισμένους πολύ ποιοτικούς παίκτες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε στο Conference ποιοι είμαστε».
Για την κακή απόδοση και που οφείλεται: «Η κερκίδα σε συνδυασμό με το πολύ καλό παιχνίδι του ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι δεν σκοράραμε στην αρχή να αλλάξει το μομέντουμ, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο».
Για το αν είναι μεγάλη επιτυχία το Conference: «Ναι είναι πιο ταιριαστό για μας το επίπεδο του Conference».
Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ξεχώρισε: «Τα λόγια περισσεύουν, ο Κωνσταντέλιας δίνει την ποιότητα παραπάνω, ο Τσάλοφ, ο Μεϊτέ που καθόριζε τον ρυθμό του παιχνιδιού και ο Ζίβκοβιτς που έτρεχε παντού στο γήπεδο».
Για τις μεταγραφές: «Η συμφωνία ήταν να έρθουν τέσσερις ποιοτικοί παίκτες και ως τώρα ήρθε μόνο ο Ντάντας, περιμένω δύο εξτρέμ και ένα εξάρι, έβαλα παίκτες στα άκρα που δεν είναι η θέση τους. Δεν είναι ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές, είμαι, αλλά πρέπει να γίνονται οι μεταγραφές στην ώρα τους, δεν γίνεται να αντιμετωπίσουμε ομάδες σε τέτοιο επίπεδο όπως ο ΠΑΟΚ. Ο Πιάτσα και ο Γουίλιαμς είναι ιδανικές επιλογές, ειδικά ο πρώτος».
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
- Kourdos
Μαγική βραδιά, συγχαρητήρια σε όλους.
Με τέτοια παράσταση χαλάλι τα χιλιόμετρα που έκανα από Πάτρα.
Με τέτοια παράσταση χαλάλι τα χιλιόμετρα που έκανα από Πάτρα.

- These users thanked the author Dimpatra for the post (total 4):
- beyes4, paok apo epilogi, Μαυρο Χιονι, theo G4