Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Απάντηση
Γερασίμου

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Nassos έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:42
Γερασίμου έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 09:31 Στα αζήτητα θα καταλήξει ο Τζίμας όπως όσοι έφυγαν. Ακριβώς, όπως οι Τζόλης, Κουλιεράκης, ακόμα αν θέλετε και ο Κούτσιας.
Δε νομίζω ότι έχουν σχέση αυτοί οι παίχτες μεταξύ τους, εκτός του ότι βγήκαν απο την Ακαδημία μας. Τζολης, κουλιερακης και κουτσιας δεν ήθελαν να φύγουν?
Απάντηση στον φίλο που είπε ότι ο Τζίμας θα πάει στα αζήτητα και θέλει πολλή δουλειά για να γίνει παίκτης (!!!) ήταν. Απλά ανέφερα και τους παίκτες που έφυγαν και κάνουν μεγάλη καριέρα (Κουλιεράκης, Τζόλης) ή έστω αξιόλογη (Κούτσιας) και οι οποίοι φυσικά ήθελαν να φύγουν όπως είναι γνωστό σε όλους μας.
These users thanked the author Γερασίμου for the post:
Nassos
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Καλά για αυτό επέτρεψε μου να έχω τις αμφιβολίες μου
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Πάντως οι ακαδημίες μας έχουν αποκτήσει μεγάλη αξιοπιστία. Ο Κουλιερακης σίγουρα θα σπάσει ρεκόρ μεταγραφής Έλληνα και θα παίξει σε τοπ5 ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Γερασίμου έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 17:02
Nassos έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:42
Γερασίμου έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 09:31 Στα αζήτητα θα καταλήξει ο Τζίμας όπως όσοι έφυγαν. Ακριβώς, όπως οι Τζόλης, Κουλιεράκης, ακόμα αν θέλετε και ο Κούτσιας.
Δε νομίζω ότι έχουν σχέση αυτοί οι παίχτες μεταξύ τους, εκτός του ότι βγήκαν απο την Ακαδημία μας. Τζολης, κουλιερακης και κουτσιας δεν ήθελαν να φύγουν?
Απάντηση στον φίλο που είπε ότι ο Τζίμας θα πάει στα αζήτητα και θέλει πολλή δουλειά για να γίνει παίκτης (!!!) ήταν. Απλά ανέφερα και τους παίκτες που έφυγαν και κάνουν μεγάλη καριέρα (Κουλιεράκης, Τζόλης) ή έστω αξιόλογη (Κούτσιας) και οι οποίοι φυσικά ήθελαν να φύγουν όπως είναι γνωστό σε όλους μας.
Ο Κουτσιας όσο άνηκε στον ΠΑΟΚ, μόνο στην μπάλα δεν είχε το μυαλό του.

Λογικά του τράβηξαν το αυτί στην πορεία και πλέον θυμίζει περισσότερο ποδοσφαιριστή.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”