ΠΑΟΚ - Rijeka 28/8 20:30 OPEN
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ - Rijeka 28/8 20:30 OPEN
...εύχομαι να μην έρθει...
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- tsachou
- ΑποστόληςΑ
Ρωτάς αν αποκλειστούμε με ισοπαλία ή ήττα;
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Eagle1980
Μην Μασας Αποστόλη θα περάσουμε απο πάνω τους παιχτικά πάντα εννοώ .
Μόνο Πρόκριση Π.Α.Ο.Κ. !!!
Μόνο Πρόκριση Π.Α.Ο.Κ. !!!
Δεν περνάει η ώρα σήμερα. Είμαι αισιόδοξος. Πρόκριση με καλή εμφάνιση! Πάμε ΠΑΟΚ! 

- PAOKevolution
- rade paprica
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Καλησπέρα φίλε theo.theo-drama έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 22:22
Πάντως εγώ σε αγώνες ΤΕΤΟΙΩΝ Παιχνιδιών (τύπου αελ κλπ) , ειδικά εντός Τούμπας, θα ξαναέβαζα το διδυμο Λοβρεν-Μιχαηλίδη.
Την Κυριακή είδα ένα διδυμο διαφορετικό, από τα άλλα, γιατί είχαμε εναλλακτικες(στο να αλλάζουμε παιχνίδι και από την πλευρά του Λοβρεν και από την πλευρά του Μιχαηλίδη) με προωθητικές μακρινές, μεταβιβασεις, διαγωνιες(ειδικά του Λοβρεν), εντάξει του Μιχα τις ξέρουμε.
Αυτό είναι καλό, γιατί δεν παίζουμε μονοπάτα από μια πλευρα, όπως όταν είναι ο Κεντζιορα(που δεν έχει την μακρινή κ διαγώνια πάσα) οπότε μπερδεύει τον αντίπαλο αυτο(το από ποια πλευρά να πιέσει).
Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός, έτσι όπως τα γράφω.
...
Μια χαρά κατανοητός είσαι και πολύ ωραία τα γράφεις.
Με αφορμή τον σημερινό αγώνα και την κουβέντα που ανοίχτηκε για το ποιο θα ήταν το καλύτερο διδυμο αλλά και τα όσα γράφονται στις μεταγραφές για το προφίλ του στόπερ που θα έρθει θέλω να εκφράσω τον εξής προβληματισμό.
Μήπως δίνουμε παραπάνω έμφαση στο τι μπορεί να κάνει ένας αμυντικός με τη μπάλα στα πόδια και ξεχνάμε άλλα χαρακτηριστικά που ειναι χρήσιμα σε ένα δίδυμο αμυντικών;
Θα μπορουμε να πούμε περισσότερα μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών όταν και θα ξέρουμε την 4αδα των αμυντικών.
Θα περιοριστώ μόνο σε 2 πράγματα.
- Έρχεται η Ριεκα σήμερα και παίζει low block όπως οι Αυστριακοί και χωρίς διάθεση για press ψηλά. Μόνο αναμονή για να φύγει στην κόντρα. Η ικανότητα του στόπερ σε καλές μακρινες μεταβιβασεις πάει περίπατο. Η ικανότητα παικτών να σπάσουν το press είναι ανωφελη γιατί δεν θα υπάρχει press. Αντιθέτως αμυντικοί που μπορούν να καλύψουν όσα μέτρα κι αν έχουν στην πλάτη τους αλλά και αμυντικοί με εκρηκτικοτητα και μαχητικοτητα που μπορούν να βγαίνουν πρώτοι στη μπάλα σου δίνουν τη δυνατότητα και να ανεβάσεις μέτρα την ομάδα και να εφαρμόζεις αποδοτικοτερα καταστάσεις repress. Με λίγα λόγια να πνιξεις τον αντίπαλο όπως κάναμε τα 2 τελευταία χρόνια σε κάποια ματς στην Τούμπα. Δε νομίζω δλδ πως ένα δίδυμο Λοβρεν - Μιχαηλίδη θα μπορούσε να σταθεί σε παιχνίδια όπως αυτά στις 2 ευρωπαϊκές 5αρες.
- Επειδή γίνεται μεγάλη κουβέντα για το σπάσιμο του press και το build up. Δεν είναι αυτό το κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια. Ομάδα με κύριο προσόν το χτίσιμο από πίσω ήμασταν την τελευταία χρονιά του Αουγκούστο. Τη χρονιά του πρωταθλήματος στην κανονική διάρκεια το όπλο μας ήταν η ικανότητα στις επιθετικές μεταβάσεις ενώ στα πλέι οφ δεν υπήρχε καμία διάθεση για χτίσιμο από πίσω. Μηδενικο ρίσκο, διώξιμο και κυνήγι δεύτερης μπάλας. Το ίδιο παίξαμε και στα φετινά πλέι οφ. Επίσης σε αρκετά ευρωπαϊκά παίξαμε ειτε high press είτε counter press σε μια πλευρά. Μας έχει πιάσει μια πρεμουρα για μπαλατους αμυντικούς ενώ ο προπονητής τα τελευταία 2 χρόνια δεν καίγεται για τέτοιο στυλ παιχνιδιού. Και για σήμερα είπε πως θέλει να έχουμε περισσότερη ένταση και να είμαστε πιο επιθετικοί. Επιπλεον ο προπονητής λεει και ξαναλέει πως θέλει η ομάδα του να μάθει να υποφέρει. Όλα αυτά παραπέμπουν σε συγκεκριμένες πράγματα.
Υγ. Πρόκριση σήμερα με μηδέν παθητικό..
- kataramenos5
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑ
ΦΟΡΤΩΣΤΕΕΕΕΕ

ΦΟΡΤΩΣΤΕΕΕΕΕ

- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- PAOKevolution
Η Ριέκα είναι η μοναδική Κροατική ομάδα που μας πήρε ισοπαλία στην Τούμπα, είμαι απαισιόδοξος σήμερα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το ματς θα είναι πολύ δύσκολο.
Η λογική λέει θα κλειστούν πίσω αυτοί και εμείς θα προσπαθούμε να γίνουμε απειλητικοί.
Μακάρι να έρθει κάνα γκολ νωρίς ή κάποια απρόβλεπτη κατάσταση τύπου αποβολή για να αλλάξει κάπως τις συνθήκες.
Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος δυστυχώς.
Η λογική λέει θα κλειστούν πίσω αυτοί και εμείς θα προσπαθούμε να γίνουμε απειλητικοί.
Μακάρι να έρθει κάνα γκολ νωρίς ή κάποια απρόβλεπτη κατάσταση τύπου αποβολή για να αλλάξει κάπως τις συνθήκες.
Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος δυστυχώς.
-
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ! ΑΝΤΕ ΛΑΤΡΕΊΑ ΜΟΥ!
Για την ομαδα δεν έχω αμφιβολίες, ξερω οτι θα προσπαθήσει πολυ. Εμείς απο την κερκίδα πρέπει να κάνουμε το χρέος μας και να μη σταματήσουμε να φωνάζουμε λεπτό. Να κάνουμε το γηπεδο να γέρνει.
Πρόβλεψη: 3-1 (Ντελιας, Ντεσποτοφ, Γιακουμής)
Για την ομαδα δεν έχω αμφιβολίες, ξερω οτι θα προσπαθήσει πολυ. Εμείς απο την κερκίδα πρέπει να κάνουμε το χρέος μας και να μη σταματήσουμε να φωνάζουμε λεπτό. Να κάνουμε το γηπεδο να γέρνει.
Πρόβλεψη: 3-1 (Ντελιας, Ντεσποτοφ, Γιακουμής)