Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Οι διαδικασίες των μεταγραφών θα "ταυτίζονται" με τις "διαδικασίες" του Α .ΣΤΙΓΜΑ. Έχουμε επικοινωνιακό ντέρμπυ με αντιπαλο τον κυρ-Αλκη τον κυρ-θανάση και τον "βενγκα του Βορρα"
-
το εργο το εχουμε δει πολλες φορες και δεν προκειτε να αλλαξει.
- These users thanked the author Billpaok666 for the post:
- soigol
- john4serres
Κάτι δεν μου κολλάει καλά.
Δυο χαφ κοντοί παίζοντας καθετα;
Πολυ antiLucescu ball
Πολυ antiLucescu ball
- These users thanked the author john4serres for the post:
- arrwstos
Από πότε έχεις να δεις Lucescu ball;;;john4serres έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:14 Κάτι δεν μου κολλάει καλά.
Πολυ antiLucescu ball
Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι θα είναι ο Πουέρτα, τα βγάζουν προς τα έξω αυτά για να έχουν κάτι να λένε οι δημοσιογράφοι. Στην ελεύθερη αγορά υπάρχει ένας παίκτης που μπορεί να κάνει άψογα τη δουλειά του playmaker και όσο δεν βρίσκει ομάδα θεωρώ θα τον ενοχλήσουμε(αν δεν το έχουμε κάνει ήδη)
-
Πολυ πιθανο τα 3,5 εκ να ηταν οψιόν στο δανεισμο.icue έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:04 Ολοι αυτοι που θελανε τον Πουερτα, μαζι με αυτους και εμεις, δεν τον θελανε πριν παει στην Χαλ; Γιατι οκ στην Χαλ θα πηγαινε οχι στην Αρσεναλ.
Εννοεί οτι γυρίζουμε την μπάλα απ τα εξτρέμ στον Παβλένκα και μετά ξανά παίζουμε παράλληλα, χωρίς κάθετες.warmeater έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:19Από πότε έχεις να δεις Lucescu ball;;;john4serres έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:14 Κάτι δεν μου κολλάει καλά.
Πολυ antiLucescu ball
Εγώ έχω δεί, καθαρά ψυχρά, τα χάφ μας να μπορούν να παίξουν κάθετα. Καί ο Μεϊτέ καί ο Οζντόεφ έχουν την τάση και μπορούν. Απλά το πρόβλημα, που το έχουμε συζητήσει πολύ εδώ, είναι οτι η μπάλα δεν περναέι πολύ στα χάφ και πάει συνήθως στους ακραίους, ή κατευθείαν από Μιχαηλίδη μπροστά. Ακόμα και σε deep lying positions η μπάλα επιστρέφει στα σέντερ μπάκ, δηλαδή δεν έχουν πολλές δυνατότητες τα χάφ μας να γυρίσουν και να παίξουν κάθετα.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει αν αυτό είναι εντολή Λουτσέσκου, νομίζω πως όχι, είναι αδυναμία οταν ο αντίπαλος πιέζει ψηλά, να περάσει η μπάλα στα χάφ ή ο Μειτέ πχ να γυρίσει και να παίξει κάθετα από ντήπ λάιινγκ θέση.
-
Τον καφέ λόφο εννοείς;Mpoz έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:23 Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι θα είναι ο Πουέρτα, τα βγάζουν προς τα έξω αυτά για να έχουν κάτι να λένε οι δημοσιογράφοι. Στην ελεύθερη αγορά υπάρχει ένας παίκτης που μπορεί να κάνει άψογα τη δουλειά του playmaker και όσο δεν βρίσκει ομάδα θεωρώ θα τον ενοχλήσουμε(αν δεν το έχουμε κάνει ήδη)
Όχι, τον eriksen εννοώ. Ξαναλέω, προσωπική εκτίμηση είναι δεν γνωρίζω κατι
Aγαπητε μεχρι περυσι που ηλθε για "βασικο χαφ" ο ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ μαζι με τον ΜΑΝΤΥ (που είναι ....αντιαναπτυξιακός) ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ , επαιζε ΜΟΝΟ ΚΑΘΕΤΑ.Να κατσω να σου βαλλω ποσα γκολ εχουν μπει ετσι;;; και μαλιστα οχι απλα επαιζε η μπαλλα καθετα επαιζαν και οι κινήσεις των μεσοεπιθετικων καθετα .Αρα ο ΛΟΥΤΣΕΚΣΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕΤΑ ΠΑΙΖΕΙ Παίζει τωρα "προς τα πίσω" αφ' ενός γιατι τον εχουν μελετησει και του εχουν κλείσει ολα τα στενα και δερβένια και αφ' ετερου δεν εχει τα "καταλληλα εργαλεια" Περαν του ότι θα πρέπει να εχει και προσοχή στην αμυνα οποτε παιζει οσο μπορει πιο ασφαλως .Ας έλθει ενα τετοιο χαφ και τα ξαναλεμε Ειδικα απο τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑMagpies4 έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:28Εννοεί οτι γυρίζουμε την μπάλα απ τα εξτρέμ στον Παβλένκα και μετά ξανά παίζουμε παράλληλα, χωρίς κάθετες.warmeater έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:19Από πότε έχεις να δεις Lucescu ball;;;john4serres έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:14 Κάτι δεν μου κολλάει καλά.
Πολυ antiLucescu ball
Εγώ έχω δεί, καθαρά ψυχρά, τα χάφ μας να μπορούν να παίξουν κάθετα. Καί ο Μεϊτέ καί ο Οζντόεφ έχουν την τάση και μπορούν. Απλά το πρόβλημα, που το έχουμε συζητήσει πολύ εδώ, είναι οτι η μπάλα δεν περναέι πολύ στα χάφ και πάει συνήθως στους ακραίους, ή κατευθείαν από Μιχαηλίδη μπροστά. Ακόμα και σε deep lying positions η μπάλα επιστρέφει στα σέντερ μπάκ, δηλαδή δεν έχουν πολλές δυνατότητες τα χάφ μας να γυρίσουν και να παίξουν κάθετα.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει αν αυτό είναι εντολή Λουτσέσκου, νομίζω πως όχι, είναι αδυναμία οταν ο αντίπαλος πιέζει ψηλά, να περάσει η μπάλα στα χάφ ή ο Μειτέ πχ να γυρίσει και να παίξει κάθετα από ντήπ λάιινγκ θέση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος warmeater την Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Μπακαμπου μας απέρριψε ηδη 3 φορες λενε!!black_star_ninja έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 10:58Σχετικά με την πληροφορία πάντως που πήραμε ότι Κυριακή βράδυ κάποιος ήταν στην ΠΑΕ, αν μου ζητούσες να πω 3 ονόματα, θα έλεγα: Μαυροπανος, Λαριν, Μπακαμπου. Προφανως δεν ξέρω κάτι.
-
o meite το 80% απο τις πασες που θα κανει ειναι πισω η πλαγια σχεδον ποτε καθεταMagpies4 έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:28Εννοεί οτι γυρίζουμε την μπάλα απ τα εξτρέμ στον Παβλένκα και μετά ξανά παίζουμε παράλληλα, χωρίς κάθετες.warmeater έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:19Από πότε έχεις να δεις Lucescu ball;;;john4serres έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:14 Κάτι δεν μου κολλάει καλά.
Πολυ antiLucescu ball
Ο γαυρος δηλαδή θα έχει τριαδα Ελ Κάμπι, Ταρεμι, Γιαρεμτσουκ και εμεις σκαλωνουμε στο αν βρίσκει ομαδα ο Τσαλοφ; Εγώ πάντως έχω την αίσθηση ότι αν δεν κάτσει του Πουέρτα,θα πάμε για Λοκονγκα και πως τελικά θα κινηθούμε για φορ.
- These users thanked the author joshua for the post (total 2):
- Dimitris_L4, sakis_the_fraud
Παλικάρια, οι παίχτες αυτοί είναι,δεν υπάρχει περιθώριο για άλλους.
Αν πάμε για άλλους θα είναι τουρίστες τυπου Μπακαγιόκο και τέτοιους θεωρώ όλους τους ελεύθερους, δε γίνεται να θέλεις να παίξεις σοβαρό ποδόσφαιρο και να είσαι στα αζήτητα τέτοια εποχή, μακριά απο δαύτους.
Ο Ιταλός πολύ παθιασμένος φαίνεται, μετά και τα καλά λόγια του Τζιμπαρου,έχω αρχίσει και το ξανά σκέφτομαι,άλλωστε δύο Ιταλούς είχαμε στο παρελθόν και οι δύο ήταν αν μη τι άλλο τίμιοι,ας ελπίσουμε να είναι και αυτός.
Ο Κολομβιανός έχει το παρατσούκλι ο χοντρός,γίνεται να μην παίξει στον ΠΑΟΚ με ένα τέτοιο παρατσούκλι;
Άντε φωνάξτε και για εμάς σήμερα και σταυρώστε τα δάχτυλα να έρθουν οι δύο αυτοί παίχτες,γιατί αν χαλάσουν,τότε δύσκολα θα έρθουν καλύτεροι.
Αν πάμε για άλλους θα είναι τουρίστες τυπου Μπακαγιόκο και τέτοιους θεωρώ όλους τους ελεύθερους, δε γίνεται να θέλεις να παίξεις σοβαρό ποδόσφαιρο και να είσαι στα αζήτητα τέτοια εποχή, μακριά απο δαύτους.
Ο Ιταλός πολύ παθιασμένος φαίνεται, μετά και τα καλά λόγια του Τζιμπαρου,έχω αρχίσει και το ξανά σκέφτομαι,άλλωστε δύο Ιταλούς είχαμε στο παρελθόν και οι δύο ήταν αν μη τι άλλο τίμιοι,ας ελπίσουμε να είναι και αυτός.
Ο Κολομβιανός έχει το παρατσούκλι ο χοντρός,γίνεται να μην παίξει στον ΠΑΟΚ με ένα τέτοιο παρατσούκλι;
Άντε φωνάξτε και για εμάς σήμερα και σταυρώστε τα δάχτυλα να έρθουν οι δύο αυτοί παίχτες,γιατί αν χαλάσουν,τότε δύσκολα θα έρθουν καλύτεροι.
- These users thanked the author obanebane for the post:
- paok apo epilogi