Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Για να μείνουμε on topic. Ο τζορμπατζογλου είπε για τον Ιταλό οι πιθανότητες είναι 80 της εκατό ενώ για τον Πουερτα είναι 50/50 δεν έχει πειστεί ακόμη.
- These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post:
- sakis_the_fraud
το 80-20 του μιζερου = κανουν το βιντεακι της παρουσιασης του. Το 50/50 σημαινει οτι μαλλον κλεινει.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 10:45 Για να μείνουμε on topic. Ο τζορμπατζογλου είπε για τον Ιταλό οι πιθανότητες είναι 80 της εκατό ενώ για τον Πουερτα είναι 50/50 δεν έχει πειστεί ακόμη.
- These users thanked the author embuji for the post:
- sakis_the_fraud
-
Ο Μαυροπανος αργεί;
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- ΑποστόληςΑ
Eαν ξανακάνεις τέτοια ερώτηση φίλε μου, θα εισηγηθούμε όλοι οι παππούδες του σαιτ να φας μπαν δια βίου!Paok1926 + male-sykies έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 08:39 Δεν βλέπω να ρωτάει κανείς αλλά Πορκυ που το ξέρεις ότι ο παίκτης έρχεται σήμερα??? Το γράφει κάπου???
Τον Πορκυ δεν τον αμφισβητείς, τον Πόρκυ...
Κάποτε είχε γίνει επανάσταση εδώ μέσα επειδή είχε φάει μπανάρισμα. #freeporky.
Υ.Γ: Φυσικά και κανένας παίχτης δεν έρχεται σήμερα απ'το Μιλάνο, αλλά αυτή είναι η αξία του Πόρκαρου!!!

- These users thanked the author Χωρικός for the post (total 3):
- Polichni1926, eorptol1, Andrew R
- black_star_ninja
Σχετικά με την πληροφορία πάντως που πήραμε ότι Κυριακή βράδυ κάποιος ήταν στην ΠΑΕ, αν μου ζητούσες να πω 3 ονόματα, θα έλεγα: Μαυροπανος, Λαριν, Μπακαμπου. Προφανως δεν ξέρω κάτι.
Για τον Πουέρτα ενδιαφέρεται η Νάντ. Θεωρώ οτι περιμένει αυτούς και μας έχει στο περίμενε. Άρα όντως είναι 50/50 γιατί νομίζω τα έχουμε βρεί με την ομάδα του.
Ο Ιταλός νομίζω έχει κλείσει, ίσως εμείς περιμένουμε κάτι δεν ξέρω.
Η ομάδα χρειάζεται και άλλο φόρ, 1000%. Σε λίγο θα αρχίσουν συζητήσεις για ψυχολογικά του Τσάλοφ, διάφορες δικαιολογίες, όσο τα νούμερά του και οι εμφανίσεις του παραμένουν ως έχουν. Βλέπεις τον Τζίμα στο πρώτο του παιχνίδι πώς γυρίζει και τρέχει με την μπάλα γεμάτος ενέργεια. Πώς να μην σκοράρει τέτοιος παίκτης;
Ο Ιταλός νομίζω έχει κλείσει, ίσως εμείς περιμένουμε κάτι δεν ξέρω.
Η ομάδα χρειάζεται και άλλο φόρ, 1000%. Σε λίγο θα αρχίσουν συζητήσεις για ψυχολογικά του Τσάλοφ, διάφορες δικαιολογίες, όσο τα νούμερά του και οι εμφανίσεις του παραμένουν ως έχουν. Βλέπεις τον Τζίμα στο πρώτο του παιχνίδι πώς γυρίζει και τρέχει με την μπάλα γεμάτος ενέργεια. Πώς να μην σκοράρει τέτοιος παίκτης;
και ποτε πριμενουμε να πειστει ο Πουρτα, εαν πειστει...εχουμε χρονο ακομη...Paok1926 + male-sykies έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 10:45 Για να μείνουμε on topic. Ο τζορμπατζογλου είπε για τον Ιταλό οι πιθανότητες είναι 80 της εκατό ενώ για τον Πουερτα είναι 50/50 δεν έχει πειστεί ακόμη.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πιστεύω πως έχουν παγώσει όλα μέχρι το ματς, εξ ου και το από Παρασκευή του πάτερ.
-
Ρώτησα τον φίλο μου τον chatgpt γνώμη για Alessandro Vogliacco και είπε μεταξύ άλλον, τρέχουσα ομάδα ΠΑΟΚ 

-
Πιθανότατα σήκωσε το τηλέφωνο ο μάνατζερ του κι άρχισε να διαλαλεί την πραμάτεια του. Μακάρι να μας κάτσει πάντως, κάτι τέτοιο χρειαζόμαστε.icue έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:04 Ολοι αυτοι που θελανε τον Πουερτα, μαζι με αυτους και εμεις, δεν τον θελανε πριν παει στην Χαλ; Γιατι οκ στην Χαλ θα πηγαινε οχι στην Αρσεναλ.
Πέρυσι πήγε Χαλ ένα χρόνο δανεικός και φέτος αγορά.icue έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:04 Ολοι αυτοι που θελανε τον Πουερτα, μαζι με αυτους και εμεις, δεν τον θελανε πριν παει στην Χαλ; Γιατι οκ στην Χαλ θα πηγαινε οχι στην Αρσεναλ.
Αλλά ο Αντζουν τα έκανε σορβαιβορ και έχουν μπαν μεταγραφών
για 3 περιόδους αν θυμάμαι καλά.
- john4serres
Απόλυτη δικαίωση για το ότι γίνει "29η Αυγούστου και μετά"Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:02 Πιστεύω πως έχουν παγώσει όλα μέχρι το ματς, εξ ου και το από Παρασκευή του πάτερ.
Πάντως στην Χάλ οι οπαδοί στάζουν μέλι για τον Πορτιέρη.theo G4 έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:09Πέρυσι πήγε Χαλ ένα χρόνο δανεικός και φέτος αγορά.icue έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:04 Ολοι αυτοι που θελανε τον Πουερτα, μαζι με αυτους και εμεις, δεν τον θελανε πριν παει στην Χαλ; Γιατι οκ στην Χαλ θα πηγαινε οχι στην Αρσεναλ.
Αλλά ο Αντζουν τα έκανε σορβαιβορ και έχουν μπαν μεταγραφών
για 3 περιόδους αν θυμάμαι καλά.