Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Δεν το ξερει.
- These users thanked the author icue for the post:
- Dimitris_L4
- loukas karadimos
O ΠΟΡΚΥ είναι ο παίχτηςPaok1926 + male-sykies έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 08:39 Δεν βλέπω να ρωτάει κανείς αλλά Πορκυ που το ξέρεις ότι ο παίκτης έρχεται σήμερα??? Το γράφει κάπου???
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 10):
- vasgias, icue, Σουριναμέζος, tsachou, margas, Polichni1926, paok apo epilogi, Kabamaru11, Andrew R, thanente
Τον ΠΟΡΚΥ δεν τον αμφισβητούμε απλά ο ΠΟΡΚΥ ξέρειPaok1926 + male-sykies έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 08:39 Δεν βλέπω να ρωτάει κανείς αλλά Πορκυ που το ξέρεις ότι ο παίκτης έρχεται σήμερα??? Το γράφει κάπου???

-
Kαθηστε καλά μην έρθει ο Δανός του Πόρκυ. Είναι κ σε ώριμη ηλικία για Ελλάδα
-
Δεν νομίζω να υπάρχει τίποτα από αυτά που έγραψα. Είναι απλά μια ακραία λύση που έδωσα στον Χρισμο Πάτερ δε συνδυασμό με τον Βασιλόπουλο που λέει ότι τελευταία κοιτάμε για φορ φύγει δεν φύγει ο Τσαλοφ.George Best4 έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 00:09Όχι ρε φίλε ο Φούντας δεν είναι καθαρό φορ και στις θέσεις πίσω από το φορ είμαστε πλήρεις.Psagmenos4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 23:51Να πω μια τρέλα? ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΡΕΛΗ ΣΚΕΨΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.George Best4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 23:28 Καλά εδώ στα γραφεία Μικράς Ασίας ποιος ήταν? Ο Ζαφείρης Μελάς και μας τρολλαραν?
Πάντως τόσα χρόνια εδώ μέσα, τόσοι παπάδες, καημό το έχω να κλείσει ένας παίχτης από αυτούς που ακούγονται κατά καιρούς εδώ μεσα.
Η πτήση ήταν από Κρήτη ο ΠΑΟΚ κλείνει για 3ο επιθετικό το Φούντα που είναι και Έλληνας γηγενής για τις λίστες. Γενικά πιστεύω ότι για να έρθει κάποιος προς τα εδώ κάπου εδώ κοντά είναι
Ακούω την λογική σου αλλα Δεξία αριστερά και πίσω από φορ παίζει σαν Περιφερειακός φορ.
Με τον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟΚ δεν θα βρει χώρο και ακόμα και αν τον βάζουμε φορ δε θα αποδίδει.
Θέλει καθαρό στράικερ ο ΠΑΟΚ.
Ακόμα και αν έχεις δίκιο, στα δικά μου μάτια είναι λάθος σαν κινηση
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- George Best4
-

Έκλεισε και ο Βολιακο δανεικός
Κλείνει και Σέντερ φορ δανεικό
Ολοι αυτοί θα έρθουν το Σαββατοκύριακο
Η απάντηση μου προς ΠΟΡΚΥ

- These users thanked the author paokpantou for the post:
- paoki19
Όταν το άρθρο αφορά τις μεταγραφές και τις εξελίξεις, η συζήτηση αφορά την ανυπαρξία σοβαρής δημοσιογραφικής κάλυψης του μεταγραφικού σχεδιασμού (και των εξελίξεων), είναι λογικό να συζητιέται στο παρόν τόπικ. 3-4 μηνύματα ανταλλάχθηκαν και πήγε η συζήτηση παρακάτω.omerta76 έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 08:19 Ας γράψουμε όμως για τους Βασιλόπουλους & ΣΙΑ στο ανάλογο topic, ναι;
Ναι;
Πορκυ είσαι τέλειος!ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 06:01 Με πτήση της Aegean από Μιλάνο, φτάνει στις 14:50 στο αεροδρόμιο Μακεδονία ο Αλεσάντρο Βολιάκο, ώστε να περάσει ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του διάρκειας 1+3 ετών...

Κυρίως γιατί δεν ισχύει.

-
Εννοούσα Μπρεθγουειτ φυσικά.MagdiTolba έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 09:03 Kαθηστε καλά μην έρθει ο Δανός του Πόρκυ. Είναι κ σε ώριμη ηλικία για Ελλάδα
Άσχετο ΑΙ δεν βοήθησε στην ερώτηση μου: δανοι επιθετικοι μπαρτσελονα
Επισκόπηση AI
Δεν υπήρξε κάποιος γνωστός Δανός επιθετικός που να έχει αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα. Οι πληροφορίες από το Wikipedia και Wikipedia αναφέρουν Ισπανούς και Άγγλους επιθετικούς που αγωνίζονται ή έχουν αγωνιστεί στην ομάδα, ενώ ο Daniel Van Buyten ήταν Βέλγος αμυντικός και όχι επιθετικός.
Aριθμο θέσης έχουμε?arrwstos έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 09:38Πορκυ είσαι τέλειος!ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 06:01 Με πτήση της Aegean από Μιλάνο, φτάνει στις 14:50 στο αεροδρόμιο Μακεδονία ο Αλεσάντρο Βολιάκο, ώστε να περάσει ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του διάρκειας 1+3 ετών...![]()
Κυρίως γιατί δεν ισχύει.![]()
Παράθυρο ή μέση?
Όχι, ασχολείστε επί μία σελίδα για το αν είναι καλός δημοσιογράφος και αν κάνει καλά τη δουλειά του, και αν μιλάει γενικά και αν ξέρει από ποδόσφαιρο άν μιλάει με αναλύσεις, αν κάνει ρεπορτάζ κτλ κτλ...μόνο για μεταγραφές δεν μιλούσες. Οπότε, ξανά όχιarrwstos έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 09:34Όταν το άρθρο αφορά τις μεταγραφές και τις εξελίξεις, η συζήτηση αφορά την ανυπαρξία σοβαρής δημοσιογραφικής κάλυψης του μεταγραφικού σχεδιασμού (και των εξελίξεων), είναι λογικό να συζητιέται στο παρόν τόπικ. 3-4 μηνύματα ανταλλάχθηκαν και πήγε η συζήτηση παρακάτω.omerta76 έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 08:19 Ας γράψουμε όμως για τους Βασιλόπουλους & ΣΙΑ στο ανάλογο topic, ναι;
Ναι;
Αυτό καταλαβαίνεις, προφανώς. Δεν είναι ούτε κακό, ούτε ασυνήθιστο. Αλλά εννοείται πως δεν θα ζητήσει κανένας την άδειά σου για το τι θα πει.
Το τόπικ είναι μεταγραφές καλοκαιριού v. Οπότε θέματα που άπτονται των μεταγραφών συζητιούνται εδώ. Δεν είναι newsroom το τόπικ. Αν ωστόσο οι mods θεωρούν ότι ξέφυγε η κουβέντα, πάντα μπορούν να σβήσουν τα υποτιθέμενα offtopic.
Δε νομίζω όμως ότι είναι αυτό το πρόβλημά σου
Το τόπικ είναι μεταγραφές καλοκαιριού v. Οπότε θέματα που άπτονται των μεταγραφών συζητιούνται εδώ. Δεν είναι newsroom το τόπικ. Αν ωστόσο οι mods θεωρούν ότι ξέφυγε η κουβέντα, πάντα μπορούν να σβήσουν τα υποτιθέμενα offtopic.
Δε νομίζω όμως ότι είναι αυτό το πρόβλημά σου

Κουράσατε
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
- nikos_algio, delos15, warmeater, sakis_the_fraud