Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Aπορριπτεται λογω ονοματος, τσίρκο
- These users thanked the author MagdiTolba for the post:
- Athens
Αναφορικά με το χαφ, το ενδιαφέρον του Δικεφάλου εστιάζεται σε διεθνή ποδοσφαιριστή νεαρής ηλικίας (από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα), που επίσης συγκεντρώνει τα στοιχεία που έχει ζητήσει η τεχνική ηγεσία και είναι εντελώς διαφορετικά από τα στοιχεία που των χαφ που έχει στη διάθεση του ο Λουτσέσκου. Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και αναμένονται εξελίξεις μέχρι το Σαββατοκύριακο.
Αρχικά θεωρούσα ότι με στόπερ και χαφ, θα έκλεινε ο κύκλος της ενίσχυσης. Τις τελευταίες ημέρες έχει διαμορφωθεί ένα διαφορετικό κλίμα. Το ενδεχόμενο προσθήκης ενός επιθετικού, δεν είναι πλέον απίθανό. Ακόμα και στην περίπτωση που ο Τσάλοφ μείνει στην ομάδα.
Βασιλόπουλος στο sdna
Αρχικά θεωρούσα ότι με στόπερ και χαφ, θα έκλεινε ο κύκλος της ενίσχυσης. Τις τελευταίες ημέρες έχει διαμορφωθεί ένα διαφορετικό κλίμα. Το ενδεχόμενο προσθήκης ενός επιθετικού, δεν είναι πλέον απίθανό. Ακόμα και στην περίπτωση που ο Τσάλοφ μείνει στην ομάδα.
Βασιλόπουλος στο sdna
- These users thanked the author ektoras for the post:
- Unpsofable78
- Dimitris_L4
Τι ηθελα κ σε ρωτησα..πιο πολυ ανησυχια μ εφερες παρα αισιοδοξια για τν απιχωρηση!!!γτ φανταζομαι δε θα ειναι του Τσαλοφ για να λες να μη γινει καποια αποχωρηση...PAOK - 1926- έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 23:00Τζιμη οτι σου ειπα την παρασκευη η σαββατο δν θυμαμε τα βλεπεις να εξελισσονται τωρα..Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 22:40Ασε την Οξφορντ..εχουμε κανενα νεο ???PAOK - 1926- έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 22:33
Ακυρο κ σορρυ για οφτοπικ αλλα Δ εθνικη η οξφορντ γιουναιτεντ;championship παιζει..
Υπαρχει και κατι που δεν θελω να πω ..προσωπικη μ αποψη για το τελευταιο που υπαρχει ειναι οτι δεν προλαβαινουμε και ειναι αρκετα περιπλοκο αλλα κραταω και μια πισινη μπας και ..ποτε δεν ξερεις..ως εδω.
Και κατι τελευταιο ας ελπισουμε να μην γινει καποια αποχωρηση..αυτα δημητρη
FORZA Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΙΡΟΠΙ
ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ ΑΥΡΙΟ
την καληνυχτα μου σε ολους ..
-
Psagmenos4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 22:41O Τοσκιτσης διαβασε το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες στο twitter και πήγε να το παίξει έξυπνος.kz1111 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 22:40 Αθλετικο και δεν το υπογραφει ο Τοσκιτσης. Βεβαια δεν λεει κατι παραπανω απο το 24 και του ινπαοκ, απλα εχουν βαλει πιο εντυπωσιακο τιτλο
Το μεροκάματο να βγαίνει και στα @@ μας τα υπόλοιπα.
-
Ο Puerta είναι κολομβιανος που παιζει ευρώπη αλλα δε ξέρω αν ηταν αυτός
-
Καλά εδώ στα γραφεία Μικράς Ασίας ποιος ήταν? Ο Ζαφείρης Μελάς και μας τρολλαραν?
Πάντως τόσα χρόνια εδώ μέσα, τόσοι παπάδες, καημό το έχω να κλείσει ένας παίχτης από αυτούς που ακούγονται κατά καιρούς εδώ μεσα.
Πάντως τόσα χρόνια εδώ μέσα, τόσοι παπάδες, καημό το έχω να κλείσει ένας παίχτης από αυτούς που ακούγονται κατά καιρούς εδώ μεσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best4 την Τετ 27 Αύγ 2025, 23:37, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Μακάρι να ισχύει ότι θα πάμε και για φορ.
Οι αδερφοί που γνωρίζουν μπορούν να επιβεβαιώσουν;
Οι αδερφοί που γνωρίζουν μπορούν να επιβεβαιώσουν;
- abc_o_ karpouzas
ο κολομβιανος πρεπει να ερθει....
η μεγάλη ΠΑΟΚτσιδικη σχολή της κολομβίας....
μετα απο αυτον...

και αυτον.....

χωράει άνετα και αυτός....

κολομβιανέ μπές και ρούφα τις....γραμμές......του γηπέδου
η μεγάλη ΠΑΟΚτσιδικη σχολή της κολομβίας....
μετα απο αυτον...
και αυτον.....

χωράει άνετα και αυτός....

κολομβιανέ μπές και ρούφα τις....γραμμές......του γηπέδου
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 4):
- Apil44, epitropos, M o r b i u S, nunies4
- kataramenos5
-
- Mr Ξερόλας 2019
-
Να πω μια τρέλα? ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΡΕΛΗ ΣΚΕΨΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.George Best4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 23:28 Καλά εδώ στα γραφεία Μικράς Ασίας ποιος ήταν? Ο Ζαφείρης Μελάς και μας τρολλαραν?
Η πτήση ήταν από Κρήτη ο ΠΑΟΚ κλείνει για 3ο επιθετικό το Φούντα που είναι και Έλληνας γηγενής για τις λίστες. Γενικά πιστεύω ότι για να έρθει κάποιος προς τα εδώ κάπου εδώ κοντά είναι
- Panx Romana
Λοιπόν sdna αναφέρει ποστ Ιταλού δημοσιογράφου για συμβόλαιο 1+3 στον Βολιακο
- Caballo Viejo
Ακριβώς έτσι.Kabamaru11 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 22:46 Με Ιταλο κ Κολομβιανο,εγω ειμαι ευχαριστημενος αν κλεισουν τελικα.Αν μερικοι περιμενατε Μαυροπανο κ Μορο δικο σας προβλημα,μη κοιμηθειτε αποψε απο την στεναχωρια σας.
BALANCE is the most important λεει συνεχως ενας γραφικος σοφος.