Γραφτηκε κάπου αυτό, πόσα και ποτε δώσαμε για Ζαφείρη ακριβώς; Δε θυμάμαι να γράφηκε κάπου από ρεπορτάζ, εσύ πως το ξέρεις;nunies4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:52Σε περίπτωση που έλειπες τις τελευταίες 3 μέρες να σε ενημερώσω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μεταγραφή 12εκ, εκ τών οποίων το μεγαλύτερο μέρος το έδωσε κασέρι άμεσαbeyes4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:41 Ειχα μια ελπιδα για αλλαγη οικονομικης πολιτικής αλλά....
Ποιος Βολιακο ρε;ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!
Περί αλλαγής οικονομικής πολιτικής
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Sport24perestroik4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:54Γραφτηκε κάπου αυτό, πόσα και ποτε δώσαμε για Ζαφείρη ακριβώς; Δε θυμάμαι να γράφηκε κάπου από ρεπορτάζ, εσύ πως το ξέρεις;nunies4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:52Σε περίπτωση που έλειπες τις τελευταίες 3 μέρες να σε ενημερώσω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μεταγραφή 12εκ, εκ τών οποίων το μεγαλύτερο μέρος το έδωσε κασέρι άμεσαbeyes4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:41 Ειχα μια ελπιδα για αλλαγη οικονομικης πολιτικής αλλά....
-
- Kabamaru11
Στο 8μπολ εχω παθει κατι παραπλησιο.danirifle έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:54 εκεί που νομίζω ότι κερνάω σφινάκια και ψήνω μαυροπάνο και ανάβουνε τα φώτα στο κλαμπ και τελικά μιλάω με βολιάκο
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 3):
- thanente, TylerDurden, trelopaoki89
Για τον Πουέρτα έχουμε κάτι νέο; Θα ακολουθήσει σύντομα την ΠΑΕ και αυτός στα social; Κερασάκι με φορ θα έχει;;;
-
Έχεις λινκ; Διάβασα όλα τα άρθρα του για το θέμα, δεν υπάρχει κάτι σχετικοXlapatsas4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:56Sport24perestroik4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:54Γραφτηκε κάπου αυτό, πόσα και ποτε δώσαμε για Ζαφείρη ακριβώς; Δε θυμάμαι να γράφηκε κάπου από ρεπορτάζ, εσύ πως το ξέρεις;nunies4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:52
Σε περίπτωση που έλειπες τις τελευταίες 3 μέρες να σε ενημερώσω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μεταγραφή 12εκ, εκ τών οποίων το μεγαλύτερο μέρος το έδωσε κασέρι άμεσα
Γράφτηκε στο sport24 από τον Οικονομίδη που έδωσε το χρονικό της μεταγραφής. Ότι ήταν αυτό που ξεκλειδωσε την συμφωνία. Το να δοθεί άμεσα το μεγαλύτερο μέρος του ποσού.perestroik4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:54Γραφτηκε κάπου αυτό, πόσα και ποτε δώσαμε για Ζαφείρη ακριβώς; Δε θυμάμαι να γράφηκε κάπου από ρεπορτάζ, εσύ πως το ξέρεις;nunies4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:52Σε περίπτωση που έλειπες τις τελευταίες 3 μέρες να σε ενημερώσω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μεταγραφή 12εκ, εκ τών οποίων το μεγαλύτερο μέρος το έδωσε κασέρι άμεσαbeyes4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:41 Ειχα μια ελπιδα για αλλαγη οικονομικης πολιτικής αλλά....
Αλλά σαν να χαλαστηκες ακουγεσαι. Ποίο αφήγημα σου χάλασε; Αν όχι σου ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 13):
- Unpsofable78, ALexkarag4, warmeater, Maklaz, Dimitrisou, giaxxo, vasgias, Dimitris_L4, Nassos, trouman and 3 more users
Νιωθουμε απογοητευση για τον ιταλο αλλα για τους μπακαγιοκους, καγκαβες, βερνμπλουμ, μαρτενς κλπ νιωθαμε περηφανοι. η παφος χθες δεν μπηκε με τετοιους παικτες στους ομιλους, ουτε η καιρατ και ουτε εμεις θα μπουμε αν συνεχισουμε να παιρνουμε τετοιους. πιστη στο πλανο και στον προπονητη, ας αρχισει και το τμημα σκαουτινγκ να παιρνει λιγο μπρος γιατι με μανατζαρεους δουλεια δεν γινεται

Τον στόπερ δεν τον ξέρω. Αλλα Ιταλός στόπερ και να βγει φόλα; Δύσκολο πολύ.
Η απογοήτευση έγκειται στο γεγονός ότι περιμέναμε έναν ηγετικό στόπερ γιατί αυτό χρειάζεται η ομάδα και δεν ξέρουμε αν ο Βολιακο μπορεί να πάρει πρώτο ρόλο.
Προσωπικά ούτε με Μαυροπανο ενθουσιαζόμουν.. Περίμενα έναν ηγέτη της άμυνας, χωρίς να αποκλείω στο τέλος να αποδειχθούν αρκετοί και οι υπάρχοντες.
Στα χαφ είναι άλλη η ιστορία. Εχουμε ήδη τρεις πολύ καλούς χαφ (ναι και ο Οζντοεφ έχει ρόλο στην Ελλάδα). Κάναμε τρομερό μπαμ με Ζαφειρη που δίνει χαρακτηριστικά που δεν είχαμε και αν αυτή την την τετράδα συμπλήρωνε ο χαφ που βλέπουμε θα ήμουν ευχαριστημένος 100%. Ωστόσο , το ότι ο Ζαφ θα έρθει τον Γενάρη , μας αφήνει τώρα με μια αμφιβολία σχετικά με το αν αρκούν οι υπάρχοντες για τους τέσσερις μήνες που έρχονται.
Γενικά, αναβάθμιση στην αμυντική γραμμή δεν φαίνεται ( στο αριστερό μπακ μόνο) ενώ στα χαφ η σίγουρη αναβάθμιση θα έρθει τον Γενάρη.
Μεσοεπιθετικά υπάρχει ποιότητα που πρέπει να κουβαλήσει την ομάδα και να καλύψει τις όποιες αδυναμίες, ενώ στα φορ, αν βγει ο Γιακουμάκης (που το πιστεύω 100%) θα είμαστε καλά.
Η απογοήτευση έγκειται στο γεγονός ότι περιμέναμε έναν ηγετικό στόπερ γιατί αυτό χρειάζεται η ομάδα και δεν ξέρουμε αν ο Βολιακο μπορεί να πάρει πρώτο ρόλο.
Προσωπικά ούτε με Μαυροπανο ενθουσιαζόμουν.. Περίμενα έναν ηγέτη της άμυνας, χωρίς να αποκλείω στο τέλος να αποδειχθούν αρκετοί και οι υπάρχοντες.
Στα χαφ είναι άλλη η ιστορία. Εχουμε ήδη τρεις πολύ καλούς χαφ (ναι και ο Οζντοεφ έχει ρόλο στην Ελλάδα). Κάναμε τρομερό μπαμ με Ζαφειρη που δίνει χαρακτηριστικά που δεν είχαμε και αν αυτή την την τετράδα συμπλήρωνε ο χαφ που βλέπουμε θα ήμουν ευχαριστημένος 100%. Ωστόσο , το ότι ο Ζαφ θα έρθει τον Γενάρη , μας αφήνει τώρα με μια αμφιβολία σχετικά με το αν αρκούν οι υπάρχοντες για τους τέσσερις μήνες που έρχονται.
Γενικά, αναβάθμιση στην αμυντική γραμμή δεν φαίνεται ( στο αριστερό μπακ μόνο) ενώ στα χαφ η σίγουρη αναβάθμιση θα έρθει τον Γενάρη.
Μεσοεπιθετικά υπάρχει ποιότητα που πρέπει να κουβαλήσει την ομάδα και να καλύψει τις όποιες αδυναμίες, ενώ στα φορ, αν βγει ο Γιακουμάκης (που το πιστεύω 100%) θα είμαστε καλά.
- These users thanked the author Odi for the post (total 4):
- Budas73, feria, Logistis, hariskastoria
Σε καταλαβαίνωbeyes4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:41 Ειχα μια ελπιδα για αλλαγη οικονομικης πολιτικής αλλά....
Kαλή κίνηση, δεδομένου οτι υπάρχει και ο Μπαταούλας ο οποίος πρέπει να πάρει παιχνίδια.
26 χρονών, ψηλός, δυνατός.
Πέρασε αρκετά χρόνια με τη Γιουβέντους, πέρασε απο όλες τις Εθνικές Κ της Ιταλίας, και την περασμένη σεζόν η μεγάλη σχολή της Πάρμα τον επέλεξε και του έδωσε και αρκετές συμμετοχές. Την ίδια σεζόν επέλεξε και αγόρασε και κάποιον 18χρονο Λεόνι.
Τον Λεόνι τον πούλησε 30εκ στη Λίβερπουλ πριν 1 εβδομάδα και μόλις μια σεζόν αφού τον αγόρασε.
Την σεζόν 2024-2025 είχε 22 αγώνες και 1500 λεπτά συμμετοχής στη Serie A με Genoa και Parma.
26 χρονών, ψηλός, δυνατός.
Πέρασε αρκετά χρόνια με τη Γιουβέντους, πέρασε απο όλες τις Εθνικές Κ της Ιταλίας, και την περασμένη σεζόν η μεγάλη σχολή της Πάρμα τον επέλεξε και του έδωσε και αρκετές συμμετοχές. Την ίδια σεζόν επέλεξε και αγόρασε και κάποιον 18χρονο Λεόνι.
Τον Λεόνι τον πούλησε 30εκ στη Λίβερπουλ πριν 1 εβδομάδα και μόλις μια σεζόν αφού τον αγόρασε.
Την σεζόν 2024-2025 είχε 22 αγώνες και 1500 λεπτά συμμετοχής στη Serie A με Genoa και Parma.
Για ένα φίλο που ανέφερε πως ο Βολιακο είναι επίπεδο ατρόμητου , ας αναρωτηθεί ή ας αναζητήσει πόσο συχνά ο ατρόμητος έφερε αμυντικό με χρηματιστηριακή αξία τα 2.8 εκ€ και πότε έφερε ενεργό παίκτη από Σεριε Α.
Ούτε εγώ θεωρώ πως ο Βολιακο είναι καλή λύση . Μάλλον μπάλωμα θα έλεγα αλλά όχι τύπου Κολλει.
Ερχεται για το ροτεισον ,χωρίς γκρίνια συμμετοχών , χωρίς δεσμεύσεις . Θεωρητικά χαμηλό συμβόλαιο .
Δεν είναι περίπτωση Βιετεσκα, καθώς ο Πολωνός είχε κάνει πρωταθλητισμό στην Πολωνία ενώ ο Ιταλός δεν το έχει κάνει σε ανδρικό επίπεδο . Ο Πολωνός αργός και παλιάς κοπής ενώ ο Ιταλός μοντέρνος με μεταβίβαση . Δυστυχώς δεν τον έχω δει καθόλου (ούτε υπάρχουν βιντεάκια ) οπότε δεν ξέρω την αμυντική του αντίληψη . Κυριότερο για εμένα είναι αυτό . Διάβασμα της φάσης . Κρεσπο , Κοντρέρας ξεχώρισαν για αυτό .
Και όχι ο Βολιακο δεν είχε έστω στο ελάχιστο παρόμοιο βιογραφικό με τον Κρεσπο . Πιο πολύ σε κυβικά Μιχάι φαίνεται που πολλοί θέλαμε (λόγω ευρωπαϊκών λιστών ) τον Ιούνιο .
Πάντως δεν ξέρω Ιταλό αμυντικό που δεν ξέρει να μαρκάρει . Αυτό με καθησυχάζει.
Ίσως φανεί αστείο αλλά μου θύμισε, αυτές τις μέρες που θες να παραγγείλεις αλλά βλέπεις τα πιτόγυρα 5€, μακαρονάδες 7€ , κρέπες στα 6€ αλλά η «ιταλική» πιτσαρία έχει 3 πίτσες 15€.
Νηστικός και στεναχωρημένος από πίτσα δεν μένεις .
Ούτε εγώ θεωρώ πως ο Βολιακο είναι καλή λύση . Μάλλον μπάλωμα θα έλεγα αλλά όχι τύπου Κολλει.
Ερχεται για το ροτεισον ,χωρίς γκρίνια συμμετοχών , χωρίς δεσμεύσεις . Θεωρητικά χαμηλό συμβόλαιο .
Δεν είναι περίπτωση Βιετεσκα, καθώς ο Πολωνός είχε κάνει πρωταθλητισμό στην Πολωνία ενώ ο Ιταλός δεν το έχει κάνει σε ανδρικό επίπεδο . Ο Πολωνός αργός και παλιάς κοπής ενώ ο Ιταλός μοντέρνος με μεταβίβαση . Δυστυχώς δεν τον έχω δει καθόλου (ούτε υπάρχουν βιντεάκια ) οπότε δεν ξέρω την αμυντική του αντίληψη . Κυριότερο για εμένα είναι αυτό . Διάβασμα της φάσης . Κρεσπο , Κοντρέρας ξεχώρισαν για αυτό .
Και όχι ο Βολιακο δεν είχε έστω στο ελάχιστο παρόμοιο βιογραφικό με τον Κρεσπο . Πιο πολύ σε κυβικά Μιχάι φαίνεται που πολλοί θέλαμε (λόγω ευρωπαϊκών λιστών ) τον Ιούνιο .
Πάντως δεν ξέρω Ιταλό αμυντικό που δεν ξέρει να μαρκάρει . Αυτό με καθησυχάζει.
Ίσως φανεί αστείο αλλά μου θύμισε, αυτές τις μέρες που θες να παραγγείλεις αλλά βλέπεις τα πιτόγυρα 5€, μακαρονάδες 7€ , κρέπες στα 6€ αλλά η «ιταλική» πιτσαρία έχει 3 πίτσες 15€.
Νηστικός και στεναχωρημένος από πίτσα δεν μένεις .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Τετ 27 Αύγ 2025, 20:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σαν όνομα και σαν βιογραφικό περίμενα κάτι καλύτερο στην άμυνα, αλλά θα τα δούμε στο χορτάρι. Για τον Πουέρτα έχω καλή γνώμη νομίζω είναι πολύ καλό χαφ με ένταση και τρεξίματα μακάρι να κλείσει.
Ακριβώς μπορεί να μας βγει και το μεγαλύτερο παλτό της ιστορίας μας, αλλά στα χαρτιά ή στο transfermarkt δεν εξασφαιζεις τίποτα. Είχαμε γανιασει να φέρουμε Χατσεριντι και είδαμε τι πρόσφερε ..Mpoz έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 20:03 Νιωθουμε απογοητευση για τον ιταλο αλλα για τους μπακαγιοκους, καγκαβες, βερνμπλουμ, μαρτενς κλπ νιωθαμε περηφανοι. η παφος χθες δεν μπηκε με τετοιους παικτες στους ομιλους, ουτε η καιρατ και ουτε εμεις θα μπουμε αν συνεχισουμε να παιρνουμε τετοιους. πιστη στο πλανο και στον προπονητη, ας αρχισει και το τμημα σκαουτινγκ να παιρνει λιγο μπρος γιατι με μανατζαρεους δουλεια δεν γινεται
![]()
![]()
![]()
Οποίος και να είναι θα πρέπει να δείξει στο χορτάρι την αξία του, ακόμα και ο Ζαφειρης που δώσαμε κοντά 12-13εκ + συμβόλαιο.
Εγώ υποθέτω ότι οι 1οι στόχοι μας ρίξανε άκυρο και προφανώς περιμέναμε κάτι μέχρι τελευταία στιγμή το οποίο δεν τελεσφόρησε. Έχεις Ιταλό στο τεχνικο τιμ οπότε σίγουρα πηραμε θετικές γνωμοδοτήσεις, δεν μιλάμε για καράβια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 27 Αύγ 2025, 20:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.